εχω ψιλοχαθει με μια κοπελα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    Τον δικο της δεν θελει να τον αφησει γιατι δεν ειναι σταθερη οικονομικα οχι οτι την βοηθαει αυτος αλλα θα βρεθει ξεκρεμαστη και εκτεθημενη σε μια δυσκολη στιγμη,θελει να εχει τις σταθερες της.ειναι κωλοπαιδο γι αυτο με τρελενει.οχι οχι δεν θα της το κανω τοσο ευκολο,να της πω και να την αφησω να αποφασισει.θα την κυνιγισω θα ακολουσω ενα πλανω και θα την κερδισω
    Δεν είπα να το κάνεις αυτό, να την αφήσεις να αποφασίσει, απλά αν το κάνει για να ζηλέψει το αγόρι της, δεν έχεις καμία ελπίδα! Αλλά και αυτό να μην είναι φαίνεται δύσκολη κατάσταση αφού είναι το οικονομικό θέμα, αν και δεν κατάλαβα, αφού δεν εξαρτάται από αυτόν ποιό το πρόβλημα;

Senior Member
    Δεν εξαρταται αλλα ολο ταξιδακια και ετσι.αυτος την φτυνει ασχημα,νομιζω μια φορα την εχει απατισει.αλλα τι ζωα ειναι μερικες γυναικες.μπορω να το παιξω ασχημα να την κανω να νιωσει ενοχη να νευριασει να βαλει αυτο που θελει πανω απο αυτο που εχει και να τον χωρισει αλλα θα ειναι αδικο.αλλα μου ειχε ξεκαθαρησει οτι δεν εχει βρει καποιον να της δωσει οση αγαπη θελει και θα τον ψαξει απο φετος που θα τακτοποιησει καποια θεματα.εγω νομιζω οτι με παιζει πολυ ασχημα
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Member
    και οταν ειναι να ξεδωσει γλιφει την τεκιλα που εχει πεσει πανω της και μετα ρεβετε δυνατα.
    oυαου τι λε ρε παιδι μου τεφαρικι χαχαχαχαχα

Banned
    αλλα τι ζωα ειναι μερικες γυναικες.
    Η λέξη "έρωτας" μήπως σου λέει κάτι; Μήπως κάνεις κι εσύ το ίδιο μ'αυτήν, κολλάς με κάποια (αυτή) που ίσως δεν αξίζει όπως κάνει και αυτή με το γκόμενό της; Λέω εγώ τώρα, επειδή την έβρισες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by iliotropio View Post
    oυαου τι λε ρε παιδι μου τεφαρικι χαχαχαχαχα
    Χαχαχαχα δεν ξερω απλα τρελενομαι οταν κανει τετοια χαζα και αμα της πεις τιποτα τσαμπουκαλευετε κιολας.χαχαχα να δεις τι αναποδες παιρνει οταν την κοιτανε οταν φοραει κοντα και μπαινουμε στο αστικο,και με κοιταει με το βλεπω κοιτα τον μαλακα χαχαχα.οταν δαγκωνει τα χιλια της στα πλαγια οταν θελει να ζητησει κατι και οταν νεβριαζει πως ψευδιζει επειδι μιλαει γρηγορα.την λατρευω οταν κανει αυτα τα χαζα

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Η λέξη "έρωτας" μήπως σου λέει κάτι; Μήπως κάνεις κι εσύ το ίδιο μ'αυτήν, κολλάς με κάποια (αυτή) που ίσως δεν αξίζει όπως κάνει και αυτή με το γκόμενό της; Λέω εγώ τώρα, επειδή την έβρισες.
    Εεεεεε αυτο ειναι το κασικο παραθυρακι που υπαρχει οταν προσπαθεις να κανεις κατι με μια που ειναι σε σχεση.ναι αλλα εγω ξερω οτι μπορω να προσφερω περισοτερα και επισυς να την βελτιωσω σαν ανθρωπω,και αυτη εμενα

Senior Member
    Το θεμα ειναι οτι ειναι λαθος για ενα και μονο λογο,δουλευουμε μαζι.ειναι νομος η δουλεια μακρια απο το προσθωπικα!!!και οτι πως θα την κανω να κανει πραξη αυτα που λεει οτι θα βρει αυτο που ψαχνει.ειναι τραγικα κυκλοθυμικη αλλα εγω ακομα περισοτερο και πραγματικα με βγαζει εκτος προγραματος οποτε την βρισκω.ποσες μερες δουλειας πηγαν χαμενες και γενικα πολλα πραγματα

Senior Member
    Ακυρο για να καταλαβετε μεχρι και σε εκθεση εργων τεχνης εχω παει για αυτην και την εβλεπα να λεει μαλακιες και να κανει χαβαλε με κατι και καλα ψαγμενους.αντι να βγω αντεπιθεση και να αρχισω να μαλακιζομαι καθομουν και την κοιτουσα και ταυτοχρονα και καλα σχολιαζα πινακες.μεχρι και οταν ειχε περιοδο καθομουν μαζι της να αναλυω οτι μαλακια προβλημα της φενοταν τεραστιο λογο της καταστασης,που εγω οταν η αλλη εχει περιοδο λεω γεια και αντιο

Το ενδεχόμενο να μην είσαι εσύ αυτό το παραπάνω που ψάχνει το έχεις σκεφτεί;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kapoios_pou_to_skeftetai View Post
    3 εκδοχες θελει.1 αυτος ο μυστιριος που δεν τα λεει ολα και εχει κανει διαφορα στο παρελθον,και γενικα τις στιγμες που χερετας περιεργο κοσμο και υψιλα κοινωνικα κοσμο και αυτη λεει ουυυααου ποιος εισαι τελικα.το θελω περιπετεια αλλα χωρις να κανει κανειις τιποτα,αρκει οτι εχεις κανει στο παρελθον ωστε να μπορω να λεω ιστοριες.2 το τυπο μωρο μου σημερα προτιμαω να κατσουμε μεσα να δουμε ταινια αγγαλια και αβριο να φαμε πρωινο και μετα κανονικο πρωινο στο κρεβατι.με λιγα λογια τον τυπο γουτσου γουτσου τα παντα γυρνανε γυρο απο την αγαπη μας ελα να το ζησουμε σαν ταινια.3τον τυπο κανε την δουλεια σου κανω την δουλεια μου τα λεμε στο ενδιαμεσο για ταξιδακια και σκηνες αγαπης απο ταινια αλλα συγνωμη πρεπει να φυγω ετυχε κατι.με λιγα λογια προστατευμενη να κανει την ζωη της και στον ελευθερο χρονο να εχει κατι να την ολοκληρωνη.ειναι κυκλωθιμικη την εχω ψυχολογισει τελεια και ολος διαμαγιας και τυχαια ειμαι ανθρωπος που μπορω να κανω και τα 3

Senior Member
    Ολα αυτα μου φενονται σαν παιχνιδι τα εχω δει και τα εχ παιξει απο ολες τις οπτικες γωνεις και απο ολες τις θεσεις αλλα αυτη κατι κανει δεν ξερω δεν θελω να την κοροιδεψω θελω αλλα πραγματα,και αντι να παιζω εγω μαζι της βρεθηκε μια που παιζει μαζι μου.κατι μου ξεφευγει και μου φενετε οτι ειμαι πολυ κοντα ωστε να το δω :ρ

Senior Member
    Δεν νομιζω να ζηλεψε επειδι της την επεφτα(και δεν ελεγα καν τρελα πραγματα κατι ψιλοκοπλιμεντα και χαχαχου)απλος νεβριαζε επειδη θελει να τραβα συνεχεια την προσοχη.νομιζω.ο αλλος ειναι ενα μεγαλο θεμα.ποσο θεπω να ερθει να μου πει τιποτα καινα τον περιφρονισω και να φυγω
    Δεν εξαρταται αλλα ολο ταξιδακια και ετσι.αυτος την φτυνει ασχημα,νομιζω μια φορα την εχει απατισει.αλλα τι ζωα ειναι μερικες γυναικες.μπορω να το παιξω ασχημα να την κανω να νιωσει ενοχη να νευριασει να βαλει αυτο που θελει πανω απο αυτο που εχει και να τον χωρισει αλλα θα ειναι αδικο.αλλα μου ειχε ξεκαθαρησει οτι δεν εχει βρει καποιον να της δωσει οση αγαπη θελει και θα τον ψαξει απο φετος που θα τακτοποιησει καποια θεματα.εγω νομιζω οτι με παιζει πολυ ασχημα
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Εεεεεε αυτο ειναι το κασικο παραθυρακι που υπαρχει οταν προσπαθεις να κανεις κατι με μια που ειναι σε σχεση.ναι αλλα εγω ξερω οτι μπορω να προσφερω περισοτερα και επισυς να την βελτιωσω σαν ανθρωπω,και αυτη εμενα
    Το θεμα ειναι οτι ειναι λαθος για ενα και μονο λογο,δουλευουμε μαζι.ειναι νομος η δουλεια μακρια απο το προσθωπικα!!!και οτι πως θα την κανω να κανει πραξη αυτα που λεει οτι θα βρει αυτο που ψαχνει.ειναι τραγικα κυκλοθυμικη αλλα εγω ακομα περισοτερο και πραγματικα με βγαζει εκτος προγραματος οποτε την βρισκω.ποσες μερες δουλειας πηγαν χαμενες και γενικα πολλα πραγματα
    Quote Originally Posted by kapoios_pou_to_skeftetai View Post
    Ολα αυτα μου φενονται σαν παιχνιδι τα εχω δει και τα εχ παιξει απο ολες τις οπτικες γωνεις και απο ολες τις θεσεις αλλα αυτη κατι κανει δεν ξερω δεν θελω να την κοροιδεψω θελω αλλα πραγματα,και αντι να παιζω εγω μαζι της βρεθηκε μια που παιζει μαζι μου. κατι μου ξεφευγει και μου φενετε οτι ειμαι πολυ κοντα ωστε να το δω
    θα σου πω πως το βλεπω κι εγω.
    σου λεω εξ αρχης το ρεζουμε: πιστευω οτι δεν εισαι αυτο που ψαχνει, οπως ειπε και ο καποιος.

μερικες εξηγησεις:
    θεωρω οτι σε βλεπει σαν φιλαρακι. δεν λεω οτι δεν εχει παιξει και ψιλοερωτικα. στο επιπεδο του ανωδυνου φλερτ, εννοω.
    αλλα δεν το εκανε γιατι θελει να προχωρησετε.
    το εκανε γιατι της τονωνεις την πληγωμενη αυτοπεποιθηση.

πιστευω οτι αυτο που θελει ειναι ο δικος της.
    τα περι "δεν ειναι ικανοποιημενη και θα ψαχτει (αλλα οχι σημερα, μεθαυριο)", τα λεει γιατι ο δικος της δεν της δινει οσα θελει.
    μονο που δεν τα θελει απο αλλον. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ.
    τα περι ψαξιματος ειναι απλα αντιδραση επειδη οταν ζηταει, η και χωρις να ζηταει, απλα επειδη ο αλλος δεν προσφερει περισσοτερα, νοιωθει οτι πεφτει σε τοιχο, στεναχωριεται, κοιταει και παραεξω, αλλα ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΕΚΕΙ.
    πιθανοτατα αυτα που λεει περι αγαπης και περι δοσιματος, να αφορουν το οτι ο δικος της δεν προχωραει σε παραπανω δεσμευσεις.
    και μονο το γεγονος οτι και μονος σου λες οτι η κοπελα ειναι ανασφαλης καιε χει θεμα με την απορρριψη και αυτος εχει ολο το πακετο αλλα καπου την γειωνει και εκεινη μενει εκει και δεν φευγει, ειναι αποδειξη οτι μαζι του ειναι κολλημενη και δεν καθεται απλα απο κωλοπαιδισμο, οπως θαθελες να πιστευεις.
    η κοπελα υποφερει γιατι δεν την βλεπει πολυ σοβαρα ο αλλος, αλλα εκεινον θελει (προς το παρον).

ολα τα υπολοιπα που λες εσυ για το ποσο το εχεις δουλεψει στο μυαλο σου και ποσο μπορεις να παιξεις αλλα δεν θελεις, ειναι γιατι εισαι τσιμπημενος μαζι της και βραζεις στο ζουμι σου και εχεις αναγκη να εξορθολογισεις και να παραμυθιαζεσαι οτι αν θελεις μπορεις να ελεγξεις την κατασταση, αλλα δεν το κανεις γιατι εισαι καλο παιδι και δεν θελεις να την χειριστεις.

η αληθεια ειναι δυσκολη και ειναι παντα μια: αν δεν υπαρχει επιθυμια κι απ την αλλη πλευρα και μαγια να της κανεις (που λενε κατι παρανοικες ψυχες :p ) 2 @ θα αποκομισεις και τον χρονο σου θα χασεις.
    τα περι δουλειας ισχυουν θεωρητικα, αλλα πρακτικα απειραριθμες σχεσεις ξεκινανε στην δουλεια και πολλες απ αυτες εχουν καλη καταληξη. το προβλημα κυριως ειναι οι σχεσεις με προισταμενους. αν ειστε στην ιδια κλιμακα, μην το σκεφτεσαι. απλα μην δινετε δικαιωματα εκει μεσα.

δεν λεω οτι στο μελλον δεν θα μπορουσαν να αλλαξουν τα πραγματα.
    ισως.
    αυτη τη στιγμη ομως, μαζι του ειναι κολλημενη και οχι βολεμενη.

Παντως ειναι κακο που εισαστε στην ιδια δουλεια.Φαντασου να γινεται ζευγαρι μετα να χωρισετε και να αναγκαζεσε να βλεπεις τα μουτρα της καθε μερα στην δουλεια...

Senior Member
    Remedy δυστυχος εχεις δικιο.

Senior Member
    Δεν θα κανω τιποτα ουτε βλεμα δεν θα παιρνει.ετσι κι αλλιως σημερα το πρωι κανονισα προκληση για την νεα σεζον οποτε θελω δεν θελω θα την ξεχασω.αλλα δεν μπορω οταν ερχετε με τα μουτρα ως το πατωμα χαλια θελω να την παριγορησω να την βοηθισω.ωχχχχχ με βλεπω να ξεφτιλιζομαι.δεν θα κανω τιποτα απο οσα ειπα,απλα απλα απλα

Page 2 of 2 FirstFirst 12