Καλησπέρα. Επειδή παρατηρώ ότι υπάρχουν μέλη τα οποία λένε Ναι στα φάρμακα, και μέλη που λένε όχι στην χρήση τους.
Θα μπορούσαμε να βγάλουμε αν χρειάζονται Ή όχι!!!
Και ίσως εναλλακτικές για αγχώδεις διαταραχές!!!!
Ευχαριστώ
Printable View
Καλησπέρα. Επειδή παρατηρώ ότι υπάρχουν μέλη τα οποία λένε Ναι στα φάρμακα, και μέλη που λένε όχι στην χρήση τους.
Θα μπορούσαμε να βγάλουμε αν χρειάζονται Ή όχι!!!
Και ίσως εναλλακτικές για αγχώδεις διαταραχές!!!!
Ευχαριστώ
πας σε καποιο ψυχιατρο?αν ναι αυτος τι σου ειπε?
Πηγαινω ,και λένε φάρμακα
Απλά ρωτώ τα μέλη ,αν είδαν προκοπή?
Εγω παιρνω το effexor xr 75 mg και μπορω να πω οτι με εχει βοηθησει παρα πολυ.
Για την περιπτωση μου,
μια που ειμαι ατομο με καλο επιστημονικο υποβαθρο, ανοιγομαι πολυ δυσκολα και αλεργικος στις νουθεσιες,τα φαρμακα ηταν μονοδρομος.
Υπεφερα απο γενικη αγχωδη διαταραχη που με οδηγσε σε οργανικο burn out , και το seropram που πηρα μετα απο συσταση του ψυχιατρου στον οποιο τελικα πηγα μετα απο χρονια ταλαιπωριας ,με εσωσε!
τα πηρα για 3 χρονια γιατι οποτε αισθανομουν καλα και τα εκοβα ,τα συμπτωματα επανερχονταν.
Τελικα τα εκοψα πολυ σιγα σε διαστημα αλλων 3 ετων ,και τωρα ειμαι καλα και χωρις φαρμακο.
Χρειαζεται ομως αρκετη υποστηριξη απο το περβαλλον σου , και κατι που το θεωρω αρκετα σημαντικο ,προσωπικη και οικονομικη ανεξαρτησια!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕ ΜΠΕΡΝ ΑΟΥΤ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
Η ταλαιπωρια μου κρατησε τουλαχιστον 5 χρονια , διοτι δεν μπορουσα να αποδεχθω οτι τα συμπτωματα μου ηταν ψυχοσωματικα!
ετρεχα απο γιατρο σε γιατρο, παραλιγο να παραιτηθω απο την πολυ καλη δουλεια μου ,και ειχα απομονωθει απο τους φιλους μου.
Με τα ssri , τα οποια με πολυ καχυποψια πηρα ,μετα απο 3 εβδομαδες ( τις δυο με ανεκτες παρενεργειες που οντας ομως απελπισμενος εως τοτε τις αποδεχθηκα ) ειδα βελτιωση που δεν την πιστευα!
Αυτη ειναι η εμπειρια μου , ομως απο οτι ακουω δεν ειναι παντα τοσο ευκολα τα πραγματα με τα φαρμακα.
Εγω ισως σταθηκα τυχερος!
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ
ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΑ ΕΞΗΝΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΟ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΣΟ ΨΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΛΔ ΜΗ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΔΕ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΕΣΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ
ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΡΙΣΕΩΣ ΔΛΔ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΟΒΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΕΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΙΣΜΑ ΔΛΔ ΦΕΥΓΕΙ ΟΛΗ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ
προσωπικα με βοηθησαν
αρκει να τα χρεισιμοποιει κανεις ως βοηθητικα της προσωπικης του προσπαθειας κι οχι ως η μονη ανακουφιση
και επισης οχι καταχρηση..
ισα ισα για ενα σπρωξιμο προς την προοδο
αυτα!
ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΠΟΝΤΥ ΜΠΙΛΝΤΕΡ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Ε ΟΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
Τι ειναι το burn out ?
καλο παραδειγμα του ελις
εν παση περιπτωσει ζυγιζουμε εναλλακτικες.
εγω προσωπικα ειμαι διατεθειμενη να ανεχτω καποια αρνητικα συμπτωματα, αλλα να μπορω να ζω την ζωη μου και να παλευω με το προβλημα που με εχει πνιξει τα τελευται 2 χρονια.
δεν ειπε κανεις οτι τα χαπια δεν εχουν αρνητικα.
απλως κανουμε τις επιλογες μας!
κι αφου τις κανουμε προσπαθουμε οσον το δυνατον περισσοτερο να περιορισουμε την ζημια .
εγω ας πουμε που παιρνω ζαναξ, ενα χαπι ακρως εθιστικο και πολυ γρηγορο στην ανοχη που προκαλει, δεν παιρνω ποτε μεγαλες δοσεις και ποτε καθημερινα γιατι δεν θελω να παιζω με την τυχη μου.
απο εκει και περα ομως ρισκαρω την μακροχρονια χρηση του. γιατι ακομη και με μικρη συχνοτητα και ποσοτητα, ειναι εναμισις χρονος που τα χρησιμοποιω και ειναι πολυ μεγαλος για ενα χαπι σαν κι αυτο.
τι να κανουμε κανεις δεν ειναι τελειος
προσωπικα δεν θα κατσω να σκασω και γι αυτο!
Μια άλλη γνώμη.μέχρι την επόμενη επίσκεψη,μου συνταγογράφηση το stressigal (βουσπιρονη)
Τι είναι αυτό????
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΩΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΑΜΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΩΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Μ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΔΛΔ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ
ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΡΙΣΕΩΣ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΑΝ ΣΕ ΠΑΙΣΕΙ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΗΡΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΠΡΙΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
Ευχαριστώ για την γνωμη
Γεια σου,
burn out ειναι η εξουθενωτικη σωματικη και ψυχικη εξαντληση που επερχεται απο το συνεχες αγχος ,οταν πλεον ο οργανισμος εχει εξαντλησει και τα τελευταια αποθεματα αντιδρασης του.
Εγω το βιωσα, μην εχοντας κυριολεκτικα την δυναμη να σηκωθω ενα πρωι απο το κρεβατι ,μην μπορωντας να φαω τιποτα για μερες ( εκτος απο λιγο βραστο ρυζι και νερο με το κουταλακι ),και χωρις δυναμη να μιλησω για περισσοτερ απο λιγα λεπτα χωρις να ζαλιζομαι και να εξαντλουμαι!
Εαν δεν ειχε ελθει η μητερα μου ( 40 χρονων ανθρωπος εγω! ) να μου συμπαρασταθει αγογγυστα για μηνες ,δεν ξερω αν θα ημουν τωρα εδω!
ηταν μια φρικτη κατασταση που δεν θελω να την περασει ουτε ο χειροτερος εχθρος μου.
σας παρακαλω λοιπον, πολυ προσοχη!
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ
ΑΜΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΙΤΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΛΑΤΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΜΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ
Ο ΟΓΚΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ
Δεν εδωσα σημασια στα πρειδοποιητικα συμπτωματα, πιστευοντας οτι ετσι ειναι η ζωη ,και θα φυγουν σιγα σιγα!
αλλωστε ημουν πνιγμενος στην δουλεια και στα deadlines απο τους αγγλους προισταμενους μου (μολις ειχα αναλαβει την γενικη διευθυνση του εργοστασιου τους στην Ελλαδα ) ,και ατομο παντα υπευθυνο και ευαισθητο, δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με τον εαυτο μου.
οταν πια αυτα επιδεινωθηκαν , πιστεψα οτι ηταν κατι οργανικο και ετρεχα απο γιατρο σε γιατρο και απο εξετασεις σε νεες εξετασεις.
μεχρι και στο εξωτερικο πηγαινα για διαγνωσεις ,αφου και οι εργοδοτες μου μου παρειχαν καθε οικονομικη καλυψη για να με βοηθησουν.
το να απευθυνθω σε ψυχιατρο το θεωρουσα σαν μεγαλη αδυναμια για τον χαρακτηρα μου και την θεση μου,και ετσι οχρονος περασε εως οτου κατερευσα!
προσοχη λοιπον, να μην αγνοειτε τις προειδοποιησεις του οργανισμου σας,και να τις αντιμετωπιζετε εγκαιρως και με ανοικτο μυαλο!
ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ
ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΡΕΜΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΗΛΚΙΑ ΛΙΓΟ ΘΕΣ ΕΖΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ
ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΤΕΣΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ
ΚΑΙ ΘΑ Σ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ
ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΛΔ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ;
ΠΕΣΤΑ ΛΙΓΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΚΟΒΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
Και πάντα είχα την ελπίδα ,ότι θα το παλεψω,με εναλλακτικούς τρόπους,
Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το πάρω πολύ πιο σοβαρά.
Ο οργανισμός λέει κάνε κάτι!!!!!!
ΡΕ ΨΗΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΑΜΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΟΝΤΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΑΜΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ
ΜΑΓΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΤΣΙΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ
ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΨΗΛΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΩ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΖΩΗ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΩΗ ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ