Απόψεις για αντικαταθλιπτικά, - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Τι ειναι το burn out ?

Senior Member
    καλο παραδειγμα του ελις
    εν παση περιπτωσει ζυγιζουμε εναλλακτικες.
    εγω προσωπικα ειμαι διατεθειμενη να ανεχτω καποια αρνητικα συμπτωματα, αλλα να μπορω να ζω την ζωη μου και να παλευω με το προβλημα που με εχει πνιξει τα τελευται 2 χρονια.
    δεν ειπε κανεις οτι τα χαπια δεν εχουν αρνητικα.
    απλως κανουμε τις επιλογες μας!
    κι αφου τις κανουμε προσπαθουμε οσον το δυνατον περισσοτερο να περιορισουμε την ζημια .
    εγω ας πουμε που παιρνω ζαναξ, ενα χαπι ακρως εθιστικο και πολυ γρηγορο στην ανοχη που προκαλει, δεν παιρνω ποτε μεγαλες δοσεις και ποτε καθημερινα γιατι δεν θελω να παιζω με την τυχη μου.
    απο εκει και περα ομως ρισκαρω την μακροχρονια χρηση του. γιατι ακομη και με μικρη συχνοτητα και ποσοτητα, ειναι εναμισις χρονος που τα χρησιμοποιω και ειναι πολυ μεγαλος για ενα χαπι σαν κι αυτο.
    τι να κανουμε κανεις δεν ειναι τελειος
    προσωπικα δεν θα κατσω να σκασω και γι αυτο!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    καλο παραδειγμα του ελις
    εν παση περιπτωσει ζυγιζουμε εναλλακτικες.
    εγω προσωπικα ειμαι διατεθειμενη να ανεχτω καποια αρνητικα συμπτωματα, αλλα να μπορω να ζω την ζωη μου και να παλευω με το προβλημα που με εχει πνιξει τα τελευται 2 χρονια.
    δεν ειπε κανεις οτι τα χαπια δεν εχουν αρνητικα.
    απλως κανουμε τις επιλογες μας!
    κι αφου τις κανουμε προσπαθουμε οσον το δυνατον περισσοτερο να περιορισουμε την ζημια .
    εγω ας πουμε που παιρνω ζαναξ, ενα χαπι ακρως εθιστικο και πολυ γρηγορο στην ανοχη που προκαλει, δεν παιρνω ποτε μεγαλες δοσεις και ποτε καθημερινα γιατι δεν θελω να παιζω με την τυχη μου.
    απο εκει και περα ομως ρισκαρω την μακροχρονια χρηση του. γιατι ακομη και με μικρη συχνοτητα και ποσοτητα, ειναι εναμισις χρονος που τα χρησιμοποιω και ειναι πολυ μεγαλος για ενα χαπι σαν κι αυτο.
    τι να κανουμε κανεις δεν ειναι τελειος
    προσωπικα δεν θα κατσω να σκασω και γι αυτο!
    Ευχαριστώ για τις απόψεις σας

Senior Member
    Μια άλλη γνώμη.μέχρι την επόμενη επίσκεψη,μου συνταγογράφηση το stressigal (βουσπιρονη)
    Τι είναι αυτό????

Senior Member
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΩΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΑΜΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΩΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Μ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΔΛΔ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ
    ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΡΙΣΕΩΣ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΑΝ ΣΕ ΠΑΙΣΕΙ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΗΡΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΠΡΙΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ

Senior Member
    Ευχαριστώ για την γνωμη

Senior Member
    Γεια σου,
    burn out ειναι η εξουθενωτικη σωματικη και ψυχικη εξαντληση που επερχεται απο το συνεχες αγχος ,οταν πλεον ο οργανισμος εχει εξαντλησει και τα τελευταια αποθεματα αντιδρασης του.

Εγω το βιωσα, μην εχοντας κυριολεκτικα την δυναμη να σηκωθω ενα πρωι απο το κρεβατι ,μην μπορωντας να φαω τιποτα για μερες ( εκτος απο λιγο βραστο ρυζι και νερο με το κουταλακι ),και χωρις δυναμη να μιλησω για περισσοτερ απο λιγα λεπτα χωρις να ζαλιζομαι και να εξαντλουμαι!

Εαν δεν ειχε ελθει η μητερα μου ( 40 χρονων ανθρωπος εγω! ) να μου συμπαρασταθει αγογγυστα για μηνες ,δεν ξερω αν θα ημουν τωρα εδω!
    ηταν μια φρικτη κατασταση που δεν θελω να την περασει ουτε ο χειροτερος εχθρος μου.

σας παρακαλω λοιπον, πολυ προσοχη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    Γεια σου,
    burn out ειναι η εξουθενωτικη σωματικη και ψυχικη εξαντληση που επερχεται απο το συνεχες αγχος ,οταν πλεον ο οργανισμος εχει εξαντλησει και τα τελευταια αποθεματα αντιδρασης του.

Εγω το βιωσα, μην εχοντας κυριολεκτικα την δυναμη να σηκωθω ενα πρωι απο το κρεβατι ,μην μπορωντας να φαω τιποτα για μερες ( εκτος απο λιγο βραστο ρυζι και νερο με το κουταλακι ),και χωρις δυναμη να μιλησω για περισσοτερ απο λιγα λεπτα χωρις να ζαλιζομαι και να εξαντλουμαι!

Εαν δεν ειχε ελθει η μητερα μου ( 40 χρονων ανθρωπος εγω! ) να μου συμπαρασταθει αγογγυστα για μηνες ,δεν ξερω αν θα ημουν τωρα εδω!
    ηταν μια φρικτη κατασταση που δεν θελω να την περασει ουτε ο χειροτερος εχθρος μου.

σας παρακαλω λοιπον, πολυ προσοχη!
    Συγνώμη αν σου ξαναβγαζω τέτοιες θυμησες,απλά να σε ρωτησω ,ποιος ήταν ο λόγος που άφησες τόσο καιρό την ΓΑΔ να σε ταλαιπωρεί???
    Συμβουλές ζητώ...
    Και πάλι ευχαριστώ

Senior Member
    ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ
    ΑΜΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΙΤΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΛΑΤΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ
    ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΜΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ
    Ο ΟΓΚΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ

Senior Member
    Δεν εδωσα σημασια στα πρειδοποιητικα συμπτωματα, πιστευοντας οτι ετσι ειναι η ζωη ,και θα φυγουν σιγα σιγα!

αλλωστε ημουν πνιγμενος στην δουλεια και στα deadlines απο τους αγγλους προισταμενους μου (μολις ειχα αναλαβει την γενικη διευθυνση του εργοστασιου τους στην Ελλαδα ) ,και ατομο παντα υπευθυνο και ευαισθητο, δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με τον εαυτο μου.

οταν πια αυτα επιδεινωθηκαν , πιστεψα οτι ηταν κατι οργανικο και ετρεχα απο γιατρο σε γιατρο και απο εξετασεις σε νεες εξετασεις.
    μεχρι και στο εξωτερικο πηγαινα για διαγνωσεις ,αφου και οι εργοδοτες μου μου παρειχαν καθε οικονομικη καλυψη για να με βοηθησουν.
    το να απευθυνθω σε ψυχιατρο το θεωρουσα σαν μεγαλη αδυναμια για τον χαρακτηρα μου και την θεση μου,και ετσι οχρονος περασε εως οτου κατερευσα!

προσοχη λοιπον, να μην αγνοειτε τις προειδοποιησεις του οργανισμου σας,και να τις αντιμετωπιζετε εγκαιρως και με ανοικτο μυαλο!

Senior Member
    ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ
    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikolaoss View Post
    Μια άλλη γνώμη.μέχρι την επόμενη επίσκεψη,μου συνταγογράφηση το stressigal (βουσπιρονη)
    Τι είναι αυτό????
    Αγχολυτικο ειναι , αλλα πολυ λαιτ , εμενα δεν μου κανει τιποτα απολυτως , την ορεξη μου ανοιγει μονο , και το εχω για δυσπεψιες ( οντως ) ,

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγχολυτικο ειναι , αλλα πολυ λαιτ , εμενα δεν μου κανει τιποτα απολυτως , την ορεξη μου ανοιγει μονο , και το εχω για δυσπεψιες ( οντως ) ,
    Καλημέρα. Για την ΓΑΔ,θεωρεις ότι μπορεί να πιάσει,Ή είναι αναλόγως τον άνθρωπο????

Senior Member
    ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΡΕΜΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΗΛΚΙΑ ΛΙΓΟ ΘΕΣ ΕΖΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ
    ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ
    ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΤΕΣΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ
    ΚΑΙ ΘΑ Σ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast