Εθισμός στην πορνογραφία - τι να κάνω;
Γεια και χαρά σας φίλοι και φίλες. Αυτό το thread δεν έχει σχέση με ουσίες, έχει όμως με εξάρτηση: τον εθισμό στην πορνογραφία και τον αυνανισμό!
Όταν βάλαμε στην οικογένεια μου Internet για πρώτη φορά, ήμουν 15 χρονών παρθένος, με μεγάλη σεξουαλική στέρηση (Τώρα είμαι 23 χρονών). Ακόμα θυμάμαι πόσο τέλεια αισθανόμουν με το που ανακάλυψα την πορνογραφία: Επιτέλους! Πεντάμορφες γυναίκες για όλα τα γούστα, ακόμα και το δικό μου, της ποδολαγνείας. Αυνανιζόμουνα συνέχεια και ένιωθα πραγματικά ευτυχισμένος. Έλα όμως που όσο περνούσε ο καιρός, τόσο μειωνόταν και η ευχαρίστηση του οργασμού και το ενδιαφέρον μου για το γυναικείο σώμα. Αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο-σεξολόγο για να μου προτείνει λύσεις στο να σταματήσω να βλέπω αυτά τα πορνο-βιντεάκια. Αλλά ο ίδιος μου αποκάλυψε πως μπορώ να βλέπω όσα βιντεάκια θέλω και να αυνανίζομαι όσο θέλω, άφοβα. Αλλά είμαι σίγουρος πως κάτι δεν πάει καλά: Έγινα ανέραστος και ανήδονος. Δεν μπορώ να κάνω σεξ! (το προσπάθησα και απέτυχα πολλές φορές) Αλλά αυτό που με πληγώνει περισσότερο από όλα, είναι πως παλαιότερα είχα απύθμενη φαντασία και δημιουργηκότητα και μπορούσα να γράφω όμορφες ιστορίες και παραμύθια. Τώρα αυτό το ταλέντο χάθηκε! Δεν μπορώ να γράψω πια... Μάλλον η πορνογραφία βλάπτει τον εγκέφαλο, γιατί ένα σύμπτωμα που έχω είναι η μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης. Το μυαλό μου είναι πολύ μπερδεμένο. Ώρες - ώρες μου' ρχεται να πετάξω τον υπολογιστή μου από το παράθυρο, αλλά δυστυχώς τον χρειάζομαι και για άλλες δουλειές πέραν της πορνογραφίας. Είμαι εθισμένος... Όχι μόνο στην πορνογραφία, αλλά και στον υπολογιστή...
Διάβασα μια μέρα ένα άρθρο που ήταν ένας άντρας ο οποίος ήταν κι αυτός εθισμένος στο πορνό, αλλά κατάφερε να το κόψει και η ζωή του βελτιώθηκε. Τον ζήλεψα. Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να το κόψω, μα δεν τα κατάφερα. Θέλω επίσης να γίνω καλός καλλιτέχνης. Πως όμως θα το καταφέρω αυτό όταν το μυαλό μου είναι θολωμένο από το πορνό; Θέλω να το κόψω! Έχω φτάσει σε μια κατάσταση που δυσκολεύομαι ακόμα και να αυνανιστώ, διότι όπως είπα, δεν μου παρουσιάζεται κανένα ενδιαφέρον πια για το γυναικείο σώμα και για τον έρωτα.
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνετε κάποιες λύσεις; Σκέφτομαι σοβαρά, να απαλλαγώ οριστικά από τον υπολογιστή μου (να τον δώσω σε κάποιον), αλλά πώς θα ζωγραφίζω (ψηφιακά) και θα βλέπω τα e-mail μου; Κάτι πρέπει να κάνω. Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες για το τι επιπτώσεις έχει ο αυνανισμός, ας τις μοιραστεί μαζί μου.
Ευχαριστώ.