του είπα ότι απιστησα...ομως..
Πριν 5 μήνες απατησα τον άνθρωπο μου με κάποιον που για μένα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία..εγιναν μισά πράγματα γτ δεν μπόρεσα να συνεχίσω..κ σταμάτησα ..μετανοιωσα ευθύς αμέσως κ από κείνη τη στιγμή κ έπειτα με έτρωγε στην συνηδηση μου...μέχρι που μετά απο 4 μηνες..ομολόγησα την πράξη μου, στον σύντροφό μου, όχι με λεπτομερειες,διοτι ντραπηκα..κ εκείνος με συγχώρεσε κ προχωράμε μαζι κ συνεχίζουμε κανονικά..όμως εγώ έχω μία εβδομάδα τώρα κ νιώθω απαίσια..δλδ ακόμα νιώθω ενοχή κ ότι προδωσα..δεν μπορώ να καταλάβω, εφόσον ομολόγησα την πράξη μου κ μετανοιωσα πραγματικά κ το αποκάλυψα στον σύντροφό μου,γιατι νιώθω τόσο άσχημα;;;τι πληρώνω θεέ μου;;τι άλλο πρέπει να κάνω για να το ξεχάσω;;νιώθω άτιμη κ απαίσια γενικώς..νιώθω παραβιασμενη κ γυρνάει συνεχώς στο κεφάλι μου αυτή ή σκέψη..να σημειωαω ότι πήρα κ αντικαταθλιπτικο για να μπορέσω να διαχειριστώ την κατάσταση.τωρα είναι Νορμάλ που νιωθω έτσι μετά από όλα αυτά;;τι άλλο πρέπει να κάνω;μήπως φταίει το οτι δεν είπα λεπτομέρειες;;δεν μου ζητήθηκαν όμως από τον σύντροφο μου,δεν είπα ούτε που έγινε ο.τι έγινε..ούτε ποιός ήταν..άλλωστε τι σημασία έχει..είπα πτι έκανα κάτι..ότι έκανα διάφορα κ ότι μετανοιωσα αμέσως κ μούδιασα..όπως κ έτσι έγινε κιόλας. Νομίζω το ότι να κάτσω να πω λεπτομερειες δεν θα βοηθήσει εκείνον κ μένα.. δλδ δεν θεωρώ ότι είναι σωστό...γτ πραγματικά ντρέπομαι.