του είπα ότι απιστησα...ομως.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σαφώς,μόνο συμβουλές μπορούμε να δίνουμε.
    Για την πρώτη σου πρόταση,συμφωνώ απόλυτα.
    Είδες που μπορώ να μιλήσω και για άλλα θέματα?:p
    Καιρος ηταν χαχαχα... συνεχισε ετσι :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Καιρος ηταν χαχαχα... συνεχισε ετσι :p
    Σοβαρά μιλάω.
    Δεν είμαι τόσο κακός όσο πιστεύεις.
    Όπως και να έχει,μακάρι η κοπελιά να βρει λύση και να είναι ευτυχισμένη με τον άνθρωπο της.

Senior Member
    Και εγω ειμαι της αποψης πως δεν πρεπει να του πεις ουτε λεπτομερειες ουτε τιποτα, τι να τις κανει; Εγω δεν θα τις ηθελα παντως. Ειναι επιπονο και για τους δυο και δεν συνεισφερει σε κατι περα απο το να σου προσφερει προσωρινη ανακουφιση στη συνειδηση σου, οτι εισαι ανοιχτη και διαφανη και 100% ενταξει απεναντι του...του τα ειπες χοντρικα, αντεδρασες σωστα, φτανει...περα του οτι ειναι ριψοκινδυνο να του πεις λεπτομερειες ακομα και αν πιασει το θετικο εφε για τη συνειδηση σου δεν θα κρατησει...πρεπει να κουβαλησεις εσυ αυτο το φορτιο και οχι να του πετας το μπαλακι, να το επεξεργαστεις εσυ μεσα σου και τελος να το αποτιναξεις και απο πανω σου συγχωροντας εσυ τον εαυτο σου και προχωροντας παρακατω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Και εγω ειμαι της αποψης πως δεν πρεπει να του πεις ουτε λεπτομερειες ουτε τιποτα, τι να τις κανει; Εγω δεν θα τις ηθελα παντως. Ειναι επιπονο και για τους δυο και δεν συνεισφερει σε κατι περα απο το να σου προσφερει προσωρινη ανακουφιση στη συνειδηση σου, οτι εισαι ανοιχτη και διαφανη και 100% ενταξει απεναντι του...του τα ειπες χοντρικα, αντεδρασες σωστα, φτανει...περα του οτι ειναι ριψοκινδυνο να του πεις λεπτομερειες ακομα και αν πιασει το θετικο εφε για τη συνειδηση σου δεν θα κρατησει...πρεπει να κουβαλησεις εσυ αυτο το φορτιο και οχι να του πετας το μπαλακι, να το επεξεργαστεις εσυ μεσα σου και τελος να το αποτιναξεις και απο πανω σου συγχωροντας εσυ τον εαυτο σου και προχωροντας παρακατω.
    Το θέμα είναι να νιώσει η ίδια καλύτερα.

Senior Member
    Από τη πρώτη στιγμή ήθελα να το πω αλλά το διαπραγματεύομουν με τον εαυτό μου.. υπέφερα από το πρώτο δευτερόλεπτο...το παλευα μονη μου ..ήξερα ότι θα το πω όταν νιώσω έτοιμη κ ετσι έκανα.ηθελα απλά να ειμαι τίμια..ήθελα ή σχέση μου να πατάει γερά πανω σε αλήθειες...είναι κακό αυτό;ήταν στιγμή αδυναμίας που με φορτισε αμεσα.η ταν ο.τι χειρότερο εχω ζησει στη ζωή μου.νιωθω βιασμενη..εκβιασμενη ψυχολογικά.ο τύπος , ο guest ..τρέλλα ερωτευμένος...εγώ όχι..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Από τη πρώτη στιγμή ήθελα να το πω αλλά το διαπραγματεύομουν με τον εαυτό μου.. υπέφερα από το πρώτο δευτερόλεπτο...το παλευα μονη μου ..ήξερα ότι θα το πω όταν νιώσω έτοιμη κ ετσι έκανα.ηθελα απλά να ειμαι τίμια..ήθελα ή σχέση μου να πατάει γερά πανω σε αλήθειες...είναι κακό αυτό;ήταν στιγμή αδυναμίας που με φορτισε αμεσα.η ταν ο.τι χειρότερο εχω ζησει στη ζωή μου.νιωθω βιασμενη..εκβιασμενη ψυχολογικά.ο τύπος , ο guest ..τρέλλα ερωτευμένος...εγώ όχι..
    Καθόλου κακό δεν είναι.

Senior Member
    Το θέμα είναι να νιώσει η ίδια καλύτερα.
    Δεν ειπα κατι διαφορετικο. Το θεμα ειναι ομως να νιωσει καλυτερα συγχωροντας η ιδια τον εαυτο της επωμιζομενη τις ευθυνες της, οχι να ζηταει επιβεβαιωση απο τον συντροφο της οτι ειναι οκ που τον απατησε θυμιζοντας του το και αναλυοντας και λεπτομερειες χωρις λογο. Γιατι περι αυτου μιλαμε. Να παει εκει που την εχει ηδη συγχωρησει ο συντροφος της για ολα και να τον ρωταει "και εισαι οκ που καναμε αυτο ε; και που καναμε εκεινο, και που μου εκανε ετσι και του εκανα αλλιως ε; εεε;"
    Οποτε βλεπεις γιατι ειναι αχρηστο; Η θελεις να συγχωρησεις τον αλλον η δεν θελεις, δεν εξαρταται απο τις λεπτομερειες. Ο καλος της προφανως και ηθελε και αποφασισε να τη συγχωρησει και το διαχειριζεται καλα απο οτι καταλαβα, ειναι κυριος και δεν το πεταει ποτε ουτε δειχνει να τον νοιαζει πια. Το θεμα νομιζω ειναι λοιπον να συγχωρησει η ανξιους τον εαυτο της χωρις να σκαλιζει ηδη επουλωμενες πληγες. Τωρα για το πως θα το κανει...δεν ξερω...φανταζομαι ενα πρωτο βημα ειναι να αποδεχτει πως οκ εκανε μαλακια και πως ολοι οι ανθρωποι κανουν λαθη και αυτο δεν σημαινει πως ειναι κακια η μη ηθικη η δε ξερω τι αλλο μπορει να νιωθει που τη βασανιζει...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Anxious,αν ο σύντροφος σου σε απατούσε,θα τον συγχωρούσες?

Senior Member
    Anxious,αν ο σύντροφος σου σε απατούσε,θα τον συγχωρούσες?
    Πως την βοηθαει αυτη η σκεψη ρε why, χειροτερα της τα κανει...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Πως την βοηθαει αυτη η σκεψη ρε why, χειροτερα της τα κανει...
    Ερώτηση κάνω Ναταλία.
    Δεν θέλω να την κάνω χειρότερα.

Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Το κακο:Δεν υπαρχει ευκολη λυση σε αυτα.Οι μαλακιες πληρωνονται ειτε με τυψεις ειτε και με πρακτικες συνεπειες (πχ να σε χωριζε ο δικος σου).Ολοι εχουμε κανει κατι που μας τρωει,ειτε γιατι εβλαψε εμας ή αλλους.

Το καλο:Ολο αυτο δειχνει οτι εχεις μια χ συνειδηση και αρχες που σε κρατανε σε ορια.Δε θα ταν καλυτερο αμα δεν ειχες τυψεις,θα δειχνε φθηνο ατομο αυτο.Επισης,ειναι καλο που σε συγχωρεσε το αγορι σου.Με τον καιρο θα μειωθουν οι τυψεις και θα σου χει γινει μαθημα ολο αυτο (ελπιζω).

Senior Member
    συμφωνώ ότι έκανες μια άσχημη πράξη και για αυτό δεν μπορείς να το ξεπεράσεις ακόμη.. δηλαδή είναι λογικό.. ίσως να προσπαθείς και συ η ίδια να καταλάβεις τι έφταιξε και το ξεκίνησες κ ας μην το συνέχισες.. από την άλλη όμως αφου σε συγχώρησε ο σύντροφός σου θα έπρεπε να νιώσεις ανακούφιση κάτι που δεν ισχύει . μήπως δεν περνάς τόσο καλά μαζί του πλέον και έψαχνες αφορμή να σε χωρίσει ; ήθελες να σε συγχωρήσει και λογικό, είσαι σίγούρη όμως ότι θέλεις να είσαι μαζί του ;
    και μια άλλη σκέψη: σε συγχώρεσε γιατι τα χει κανει κ ο ίδιος, από ότι μας έγραψες, και τον έχεις συγχωρήσει κ εσύ.. αυτό όμως δεν δείχνει υγιή σχέση..

Senior Member
    Σιγουρα εισαι ενα ατομο με συνειδηση ομως πιστευω πως οταν γινεται κατι τετοιο τις περισσοτερες φορες δεν φταιει μονο ο ενας υπαρχει καποιο κενο μεσα σου??Σιγουρα ο συντροφος σου σε γεμιζει απολυτα?Γιατι μια τετοια κινηση ισως δειχνει κατι διαφορετικο...γενικα στην σχεση σου περα απο αυτο που εγινε εισαι ικανοποιημενη,χαρουμενη σε ολους τους τομεις?Απαντησε πρωτα αυτα στον εαυτο σου κι αν εισαι σιγουρη πως ολα ειναι ενταξει τοτε δεν μενει κατι αλλο παρα να συγχωρεσεις τον εαυτο σου.Προσωπικα πιστευω πως αν ειναι ολα καλα δεν κανεις μια τετοια κινηση ομως αυτο φυσικα δεν ισχυει και παντα..αυτο εσυ το ξερεις..παντως δεν χρειαζεται να βασανιζεσαι οτι εγινε εγινε πρεπει μερικες φορες να μπορουμε κι εμεις οι ιδιοι να συγχωρησουμε τον εαυτο μας :)

Senior Member
    νομιζω πως απλα εχω φαει κολλημα..εννοω..επειδη παιρνω αντικταθλιπτικα απο μικρη κ τωρα μου τα κοψε ο γιατρος θεωρωντας οτι ειμαι καλα..κανω υποτροπη..
    σκεφτομαι δλδ τα παντα τεραστια.
    με τον συντροφο ειμαι οκ..μαρεσει αυτο που εχουμε κ παντα μου αρεσε κ γι αυτο δνε συνεχισα την πραξη αυτη.
    απλα ο αλλος παρουσιαστηκε ενας σιφουνας που ταραξε την ηρεμη λιμνη μου κ με μπερδεψε πολυ.
    εχει γινει τεραστιο ολο παλι στο κεφαλι μου κ νιωθω στρες.
    θεωρω οτι εχει να κανει με την παθολογια που εχω , δλδ κανω καταθλιψεις κ παντα οταν κανω υποτροπη ολα φανταζουν τεραστια στο κεφαλι μου.
    ο συντροφος κατανοησε..συγχωρεσε..εγω εχω κολλημα.οχι αυτος.
    τον αλλον δεν τον σκεφτομαι.δεν με ενδιαφερει..με νοιαζει μονο να ειμαι καλα με τον συντροφο μου..οταν σκεφτομαι την πραξη μου αυτη θελω να κλαιω κ νιωθω πως πληγωσα την σχεση μου..μια ομορφη σχεση.
    την μαγαρισα κατα καποιο τροπο..δεν ειμαι cool.μονο οταν παιρνω αντικαταθλιπτικο ειμαι cool.
    ειχα ξεκινησει το ρεμερον κ αγγιξα το ζεν..σκεφτομουν πιο νορμαλ..το κοψαμε γιατι παχυνα πολυ..τωρα το εκοψα 10 μερες ..εχασα τα κιλα..αλλα η ψυχολογια αρχισε να πεφτει σταδιακα.σημερα ξυπνησα κ ειχα στρες κ τρεμουλα..κ θελω να κλαιω.
    κλαιω ακομα κ με μια διαφημιση..με ενα τραγουδι που θα ακουσω..
    οποτε επικοινωνησα με τον γιατρο μου να βρεθει μια λυση.
    να συζητησουμε ποιο αντικαταθλιπτικο μπορω να παρω το οποιο δεν παχαινει κ μπορεσει κ με κρατησει σε μια ισορροπια.
    δυστυχως παρατηρω οτι οσο μεγαλωνω δεν μπορω να μενω χωρις το χαπι μου.
    οταν εχεις καταθλιψη ολα μεγεθυνονται στο κεφαλι σου..τα βλεπεις τεραστια κ νιωθεις να πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο.

Senior Member
    νομιζω οτι καλυτερη αναλυση απο αυτην που εκανες η ιδια στο τελευταιο σου μηνυμα, δεν μπορει να σου κανει κανενας.
    σιγουρα αυτο συμβαινει.
    επειδη σε εχει παρει απο κατω με την διαθεση σου και την διακοπη των χαπιων, το συναισθημα σου ταλαιπωρειται και σε ταλαιπωρει με οτι τρυπα μπορει να βρει στην ζωη σου..
    εισαι πολυ εμπειρη σε αυτο που σου συμβαινει, εχεις κανει τοση ψυχοθεραπεια. βρες εναν δικο σου μηχανισμο να θυμιζεις στον εαυτο σου οτι σου κανει παιχνιδια το μυαλο σου και οσο καιρο εισαι χωρις θεραπεια η χαπια, βαζε στην ακρη τα θεματα που σε απασχολουν, μην μπαινεις σε βαθος.

οσον αφορα το ιδιο το περιστατικο, συμφωνω με οσα σου ειπε η ναταλια.
    εσυ εκανες πραγματικα το καλυτερο, δεδομενων των συνθηκων.
    εκανες ενα λαθος. το αναγνωρισες, το μετανιωσες, ησουν απολυτα ειλικρινης, μετανιωσες, ειχες την μεγαλη τυχη και ευτυχια να σε συγχωρεσει ο συντροφος σου και εκει τελειωνει και ζειτε εσεις καλα κι εμεις καλυτερα :)

για τις λεπτομερειες που ρωτας σε καποιον σημειο αν πρεπει να τις πεις στον δικο σου, ειτε λεπτομερειες, ειτε εξηγησεις για τα συναισθηματα σου, για σκεψεις, για αιτιες, η γνωμη μου ειναι να τα χειριζεσαι με γνωμονα το να βοηθησεις ΑΥΤΟΝ να ειναι οσο καλυτερα γινεται και ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ να ειναι οσο καλυτερα γινεται και οχι το τι φανταζεσαι οτι θα σε ανακουφισει κι αλλο.
    δλδ, αν δειχνει να μην το εχει αφησει πισω και το επαναφερει, να του λυσεις οτι αποριες εχει ο ιδιος. οχι να τον βομβαρδισεις με αχρηστες πληροφοριες που δεν τις ζητησε. αλλα αυτο να γινει συντομα και να τελειωσει. μην επαναφερεις το θεμα, ειναι σαν να ξαναζωντανευεις τον μακαριτη τον γκεστ μεσα στην σχεση σας ;) οτι σκεφτεσαι να το σκεφτεσαι μονη η με μια καλη φιλη, με εναν θεραπευτη κλπ. μην του θυμιζεις τα περσινα ξυνα σταφιλια, προχωρειστε παρακατω.

ΜΙΑ και μοναδικη αμφιβολια εχω στα παραπανω για την πιθανοτητα να μην φταιει μονο η ταση σου στην καταθλιψη αλλα κατι σε σχεση με τον δικο σου.
    μας λες οτι το ξεπερασε μια χαρα, σε συγχωρεσε και δεν σε ενοχλει κιολας επι του θεματος θυμιζοντας το.
    καλα ολα αυτα, αλλα ΕΣΥ πως τον βλεπεις να ειναι μετα απο αυτο? ειναι καλα απεναντι σου? ερωτικα, συναισθηματικα, κλπ? τον βλεπεις ξενιαστο οσο ηταν παλια, η βλεπεις καποια σκια στην συμπεριφορα του, στο βλεμμα του και γι αυτο ανησυχεις?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast