Μεγάλο πρόβλημα με την οικογένεια και με όλα γενικά.
Λοιπόν τα τελευταία χρόνια πάρα πολλά καμιά 20αριά αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα με την οικογένειά μου. Ο αδερφός μου από μικρό παιδί με δέρνει και μένα και όλη μου την οικογένεια δεν έχει αφήσει κανέναν απολύτως στην ησυχία του. Έκανε φασαρίες όλη την ώρα από το πρωί μέχρι το βράδυ και τρέλανε όλη την οικογένεια. Τότε ήταν που εγώ έβγαινα κάθε μέρα έξω και ερχόμουνα στο σπίτι και τις έτρωγα και από πάνω κάθε μέρα με έδερνε χωρίς λόγο γιατί έχει πρόβλημα. Τρελάθηκε όλη η οικογένεια και πηγαίναμε και σε μία εκκλησία με το παλιό και μας έκανε ρεζίλι τόσο που ντρεπόμουνα να πάω στην εκκλησία. Τότε συν τοις άλλοις μου έτυχαν πολλά μαζεμένα προβλήματα με κολλούσε και ο γκόμενος της φίλης μου και εγώ του κάθησα ίσως από το πολλά προβλήματα να τυφλώθηκα και να έκανα βλακείες. Και με πολεμούσανε πολλοί στην εκκλησία για αυτόν τον λόγο και με κυνηγούσανε για να μην παντρευτώ γιατί με ζηλέψανε που μέχρι τότε είχα επιτυχίες και με θέλανε όλα τα αγόρια μου κάνανε χαλάστρα σε κάποια αγόρια που με θέλανε. Και εγώ δεν μπορώ να στεριώσω σε καμία δουλειά και να παντρευτώ και καταστράφηκα είμαι πολύ χαζή; Είμαι χαζή που κάθησα στον γκόμενο της φίλης μου; Ή τυφλώθηκα από τα πολλά προβλήματα; Επίσης πέρασα μεγάλη γκαντεμιά και δεν μπορούσα να βρω δουλειά και γαμπρό ώστε να φύγω από το σπίτι, έγινα ανίκανη ξαφνικά; Μήπως είμαι χαζή εκ γενετής; Εγώ έβγαλα μια χαρά το σχολείο και δεν είχα προβλήματα και μάλιστα ήμουνα και πολύ καλή μαθήτρια από ότι λένε οι άλλοι του 17. Αλλά από αυτά και από αυτά έπαθα κατάθλιψη και κλείστηκα μέσα στο σπίτι και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είμαι χαζούλα βρε παιδιά δεν το πιστεύω από μικρή ξεχώριζα και ήμουνα πρώτη παντού.