Μεγάλο πρόβλημα με την οικογένεια και με όλα γενικά. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Ασε τις αλλες και πιασε εσενα. Μια καλη ψυχοθεραπεια νομιζω σου χρειαζεται να τα βαλεις σε μια σειρα και να παλεψεις με οσα σε πληγωσαν. Διαφορετικα δεν υστερεις. Ασε το πληκτρολογιο και βρες καλη ψυχοθεραπευτρια ! :):):) Μπορεις !
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ασε τις αλλες και πιασε εσενα. Μια καλη ψυχοθεραπεια νομιζω σου χρειαζεται να τα βαλεις σε μια σειρα και να παλεψεις με οσα σε πληγωσαν. Διαφορετικα δεν υστερεις. Ασε το πληκτρολογιο και βρες καλη ψυχοθεραπευτρια ! :):):) Μπορεις !
    Αχ μωρέ θέλει λεφτά.

Ναι δελφινακι μου Δυστυχως θελει, περα απο καποια δωρεαν. Δεν ειναι ενα καλο κινητρο ομως να κανεις τη δουλεια σου παρτ ταιμ που λεμε να μαζευεις κανα φραγκακι και να πας εκει να ακουσεις και κατι καινουργιο ;

Θεωρω οτι λειπουν σωστοι ανθρωποι απο τη ζωη σου για αυτο ακομα δεν εχεις καταφερει να ξεπερασεις τα βασανα και τις πληγες. Εισαι μεσα σε μια φωλια και οκ ειναι δυσκολο να επιβιωνουμε στη ζωη οταν εχουμε και καποιες "ιδιαιτεροτητες" αλλά πιστευω πολυ πως αν εσυ πιστεψεις σε εσενα τοτε τι αντρες, τι γαμοι, το τι λεει η μαμα σου και ο καθενας... αυτα δεν θα σε πληγωνουν. Δεν λεω οτι ειναι ολα αυτα ευκολα, απλα κτλ. Σου απαντω σοβαρα στις αποριες σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ναι δελφινακι μου Δυστυχως θελει, περα απο καποια δωρεαν. Δεν ειναι ενα καλο κινητρο ομως να κανεις τη δουλεια σου παρτ ταιμ που λεμε να μαζευεις κανα φραγκακι και να πας εκει να ακουσεις και κατι καινουργιο ;

Θεωρω οτι λειπουν σωστοι ανθρωποι απο τη ζωη σου για αυτο ακομα δεν εχεις καταφερει να ξεπερασεις τα βασανα και τις πληγες. Εισαι μεσα σε μια φωλια και οκ ειναι δυσκολο να επιβιωνουμε στη ζωη οταν εχουμε και καποιες "ιδιαιτεροτητες" αλλά πιστευω πολυ πως αν εσυ πιστεψεις σε εσενα τοτε τι αντρες, τι γαμοι, το τι λεει η μαμα σου και ο καθενας... αυτα δεν θα σε πληγωνουν. Δεν λεω οτι ειναι ολα αυτα ευκολα, απλα κτλ. Σου απαντω σοβαρα στις αποριες σου.
    Σωστά δεν υπάρχουνε οι σωστοί άνθρωποι στην ζωή μου. Κάνω προσπάθειες να ξεφύγω από τον κύκλο της εκκλησίας που μου δημιούργησε πολλά προβλήματα. Αλλά μου είναι δύσκολο ακόμη τόσα χρόνια να προσαρμοστώ με νέους ανθρώπους και να βρω δουλειά και όλα τα σχετικά για αυτό αισθάνομαι και ανίκανη άχρηστη και όλα τα συναφή.

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Σωστά δεν υπάρχουνε οι σωστοί άνθρωποι στην ζωή μου. Κάνω προσπάθειες να ξεφύγω από τον κύκλο της εκκλησίας που μου δημιούργησε πολλά προβλήματα. Αλλά μου είναι δύσκολο ακόμη τόσα χρόνια να προσαρμοστώ με νέους ανθρώπους και να βρω δουλειά και όλα τα σχετικά για αυτό αισθάνομαι και ανίκανη άχρηστη και όλα τα συναφή.
    Το εχω καταλαβει, προσπαθεις να πιασεις δουλεια κατι στραβωνει, προσπαθεις να μιλησεις με κοσμο εχουν ολοι τα θεματα τους δεν σου καθεται, δυστυχως τρωμε και κατι χαστουκια πανω στη στιγμη που εχουμε αναγκη ενα καλο κρατημα.
    Δελφινακι εγω μονο με ψυχοθεραπεια πηρα μπρος. Τα υπολοιπα με ξεκουναγαν για λιγο και μετα ξανα επεφτα. Μη σε κατηγορεις μονιμως και προσπαθησε να μην αυτο εγκλωβιζεσαι στο τι σκεφτονται για εσενα.

Δυο βασικα στοιχεια που σε ριχνουν στα πατωματα και παρατας στη μεση τις προσπαθειες σου.
    Οχι δεν παιζει ρολο τοσο σημαντικο να σε αποδεχθει η μαμα σου για τα ολα σου. Παιδι της εισαι σε αγαπαει, μπορει να μην της αρεσει οτι δεν εισαι σε γαμο ή οτι πηρες καποια κιλα, δικη σου η ζωη, δικο σου το κορμι.

Δελφινι βαλε στοχους και ξεκινα. Βλεπεις οτι παλια μελη δειχνουμε Πιστη και ειλικρινεια απεναντι σου. Τι σημαινει αυτο ; πως το κερδισες. Πραγματι εισαι ετοιμολογη οταν θες και σε υπερασπιζεσαι οταν θες απλα μετα ξανα βουλιαζεις σε καποια παλαια γεγονοτα. Εκει ειναι που πρεπει να γινει το αλμα νομιζω με σωστη βοηθεια !!!

Senior Member
    Πραγματικά μόνο στο δημόσιο θα μπορούσα εγώ να δουλέψω γιατί στον ιδιωτικό τομέα δεν τα καταφέρνω.

Page 2 of 2 FirstFirst 12