Originally Posted by
Magdalinx
Γεία σου Angel_wings, είμαι και εγώ στην ίδια ηλικία με σένα και πραγματικά σε κάποια πράγματα μπορώ να σε καταλάβω! Λίγο πολύ απo ότι έχω κατάλαβει σε αυτές τις ηλικίες τέτοια συναισθηματικά προβλήματα υπάρχουν, τύπου δεν ξέρω τι θέλω, φοβάμαι, όταν με φτύνει κολλάω αλλά όταν είναι καλός τον βαριέμαι, πνίγομαι, δεν θελω να βγαίνω μην κοιτάξω άλλον. Όλα αυτά τα έχω βιώσει και εγώ προσωπικά πολλάκις και αυτό που πρέπει να κάνουμε σε τέτοιες περιστάσεις είναι μάλλον να αξιοποιήσουμε το πιο δημιουργικό κομμάτι του εαυτού μας ώστε να σπασουμε φαυλους κύκλους και να απεγκλωβιστουμε απο τέτοιους τρόπους αντίληψης.
Αυτο το λαθος παντα το εκανα στις σχεσεις μου. Παρατουσα τα παντα και περιμενα την ευτυχια μονο απ' τον ανθρωπο που ειχα διπλα μου. Οταν εχω σχεση δινομαι 100% κ παραταω ολα τα αλλα, σε σημειο που φτανω κ εγω η ιδια να βαριεμαι...δεν εχω χομπυ, δεν ασχολουμαι με τιποτα. Περιμενω ποτε θα σχολασει απ τη δουλεια το αγορι μου για να βρεθουμε, καθομαι μες τ σπιτι χωρις να κανω τπτ αλλο
Το σημαντικότερο είναι να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας! Να μην λέμε ψέματα για να νιώσουμε καλύτερα! Μόνο έσι θα γίνουμε δυνατοί, αντιμετωπίζοντας την αλήθεια κατά πρόσωπο.
Αότι αντιλαμβάνομαι εχεις εγκλωβιστεί αυτη τη στιγμή σε μια σχέση, όπου όλες σου οι ανάγκες περιμένεις να καλυφθούν από έναν σύντροφο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, πιστευω πως ένας ανθρωπος δεν μπορεί να μας καλύψει στα πάντα. Είναι εξισου σημαντικό με τον έρωτα και η φιλική αγάπη και τα χόμπι η δημιουργία να ασχολείσαι με πράγματα που σε εμπνέουν. Το να προκολλάσαι σε έναν συντροφ και να περιμένεις την ευτυχία πιστεψε με οδηγεί σε τέλμα.
Είμαστε μικρές ακόμη και οφείλουμε στον εαυτό μας να μαστε με ανθρώπους που ειμαστε χαρούμενες. Αν νιώθεις πως σε αυτή την σχέση πνίγεσαι η εξαναγκάζεις τον εαυτό σου να μην βγαίνει στον κόσμο για να μην ξεχάσει και παρασυρθεί τότε πραγματικά πιστεύω πως δεν είσαι ερωτευμένη και παλευεις πραγματικά μέσα σου να νιώσεις πραγματα που δεν είναι αυθόρμητα.
Εν κατακλείδι μην κοιτάς και μην φοβάσαι ποτέ το τέλος, απλά φρόντισε να περνάς ευτυχισμένες στιγμές με ανθρωπους που πραγματικά σε γεμίζουν!!!