..................................
Printable View
..................................
Ώρες μία αφορμή να του μιλησεις ή να βρεθείς στο ίδιο μέρος με αυτόν για να δεις αν θα σε πλησιάσει αυτός για να σου μιλήσει. Είναι ωραίες αυτές οι καταστάσεις και τα καρδιοχτυπια αλλά πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος ένας από τους δύο να κουραστεί και να τα παρατήσει. Για μένα του αρέσεις αλλά ίσως είναι ντροπαλός και δεν σε πλησιάζει... πόσο χαζοι γινόμαστε εμείς οι άντρες κάποιες φορές !!!
Γεια σου!! ευχαριστω που απαντησες.... Μα περαναω καθε μερα απο εκει αν δεν ειναι αυτο μια αφορμη, βεβαια και παλαιοτερα περνουσα, αλλα οχι συχνα μια στο τοσο. Θελω να πω πως και αυτο ειναι μια ενδειξη οτι μου αρεσει... Αλλα καθε φορα που με εχει χαιρετησει ξερεις, ενα απλο γεια σου, χανω τα λογια μου χαχα την μια φορα του το ειπα λιγο τραυλιζοντας, ενω δεν ειμαι καθολου ντροπαλο ατομο, εννοω και με το αλλο φυλο... Δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο...
Οντως δινει μια ομορφη νοτα στην καθε μερα, τι εννοεις να κουραστει? δηλαδη επειδη δεν κανω κινηση εγω να βαρεθει την φαση? αλλα αν ειναι τοσο ντροπαλος γιατι μου μιλαει παντα ενω ειναι και με φιλους του?
αχχαχ οντως! οταν τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα....
Όταν λες σου μιλάει ενώ είναι με τους φίλους του? εννοείς ότι σου λέει ''γεια σου''? Δεν φτάνει που περνάς από κει, άμα είναι ντροπαλός τι να έρθει να σου πιάσει την κουβέντα καθώς περνάς? Μπορεί να του είναι δύσκολο....Δηλαδή που δουλεύει? Αν είναι μαγαζί πας και ψωνίζεις...αν είναι σερβιτόρος πας για καφέ...για να πείτε και καμιά κουβέντα....εκτός αν δεν μπορείς να βρεις αφορμή εκεί που δουλευει...
Τους ξέρω εγώ κάτι τέτοιους "ντροπαλους"....
Όταν βλέπουν το πρόσωπο ντρέπονται και κοκκινίζουν και όταν είναι με το παρεακι τους χυδαιολογουν και κοροϊδεύουν....
Ίσως αυτός να είναι εξαίρεση αλλά εγώ σου λέω ότι ο γενικός κανόνας αντρων είναι ότι είναι trash
Απο κει που περνάς και τον βλέπεις τι είναι; κάποια καφετέρια; ή ετσι κάποιο σημείο στο δρόμο;
hey!
Εννοω δηλαδη οτι μου μιλαει οταν ειναι με την παρεα του, καθε φορα που εχει τυχει να ειναι μονος του φαινεται πιο αδιαφορος πραγμα που και εμενα μου κανει περιεργο γιατι συνηθως οι περισσοτεροι ανθρωποι, και κατι παραπανω οι ντροπαλοι ας πουμε τα αποφευγουν αυτα μπροστα στην παρεα τους, για τα πειραγματα και το δουλεμα που θα φανε...
Οντως αυτο ειναι στον ανθρωπο και αν ειναι ντροπαλος απιθανο να ερθει... αλλα δεν ξερω που κολλαω και εγω, οπως ειπα και πιο πανω γενικα ειμαι αρκετα ανετη με τους αλλους ανθρωπους, δηλαδη δεν ντρεπομαι, αλλα με αυτον κολλαω καπως... μαλλον ειναι και ο λογος που σπανια να ειναι μονος εκει, δηλαδη και στην σκεψη οτι εστω παω να παρω τσιγαρα με πιανει στομαχοπονος... λες να παω? μηπως ειναι λιγο επικινδυνο οπως λεει και ο περαστικος να φαω δουλεμα?
Γεια!
Εννοεις να ειναι κανενας καφρος? πολλα παιζουν, δεν τον ξερω καθολου γενικα.... βεβαια και εγω το σκεφτηκα αυτο, γιατι γενικα νομιζω με σκαναρουν ολοι ας πουμε... πιστευεις οτι μπορει να λενε σχολια του τυπου, κοιτα ενα μ**νι που σε κοιταει και αλλα τετοια?
χευ! μαγαζακι με διαφορα κερασι...
Μεσω fb δεν παίζει τίποτα; Για δοκίμασε κι εκει.
Τι εννοεις?
Να του μίλαγες απ' το φβ αν μάθεις το όνομά του.
Μα ειπα πως δεν τον γνωριζω, μονο σαν προσωπο τον ξερω... αρα πως να τον βρω στο φβ για να τον γνωρισω?
Κοπελιά ωραίο ακούγεται , μου είχε συμβεί κι εμένα . Με κοιτούσε , τον κοιτούσα και υπόψιν εκείνος έκανε την αρχή και παρέμεινε εκεί. Ουδέποτε του μίλησα, ουδέποτε μου μίλησε. Στη περίπτωση μου ήταν μαζί με ένα φίλο του. Ώσπου στην παρέα μπήκε και μια φίλη. Κανονικά εκείνος έπρεπε να βρει το θάρρος να μου μιλήσει αλλά τελικά έπαιζε ο τύπος. Μην ασχολείσαι,πέρνα από εκεί αν σε φέρνει ο δρόμος , όχι σκόπιμα. Αν θέλει να σου μιλήσει ας βρεις εκείνος τρόπος μιας κι εκείνος απο ότι κατάλαβα έκανε την αρχή. Μην κολλάς γιατί χάνεις χρόνο , δεν ξέρεις καν ποιος είναι, μπορεί να έχει σχέση , μπορεί να είναι παντρεμένος κοκ. Α και μου είχε τύχει και μια άλλη φορά με κάποιον που αυτός βρήκε το θάρρος να μου μιλήσει αλλά εγώ δεν ασχολήθηκα. Μετέπειτα έμαθα ότι ήταν παντρεμένος!
Α ο πρώτος μου άρεσε όμως πολύ. Και το όλο φλερτ κράτησε πάνω απο χρόνο!!!!!
Ισως τον έβρισκες απο τη σελίδα του μαγαζιού που λες οτι περνάς και τον βλέπεις. Πέρα απ' αυτο πρεπει να του μιλήσεις μια μέρα, να τον πετύχεις μονο του καλύτερα, πες του πώς σε λένε. Πρόσεχε ομως μήπως έχεις παρεξηγήσει και δεν υπάρχει κάποια πρόθεση για παραπάνω απ' την πλευρά του, γιατι πολλές φορές παρερμηνεύουμε κάποιες κινήσεις για ενδιαφέρον ενω δεν υπάρχει κατι στο υπόβαθρο.
Hey! Οταν λες επαιζε? δηλαδη ενα παιχνιδι επιβεβαιωσης? ισως οτι καποιος το ευχαριστιεται γιατι με αυτον τον τροπο νομιζει πως μετραει σαν αντρας?
Απο οτι καταλαβα εσυ δεν προτεινεις κατι απο τα παραπανω που ειπαν τα αλλα παιδια? δηλαδη ισως με καποιον τροπο να τον πλησιασω εγω?
Ομορφα! Μετα τι εκανες? σταματησες να περνας απο εκει φανταζομαι....
Άμα δεν τον ξέρεις προσωπικά τότε περιπλεκονται τα πράγματα , μπορεί να σε κοροϊδέψει άμα πας εσύ να του της πέσεις ή να πει και τίποτα λόγια για σένα... Ξέρεις συχνά οι άντρες πάνω στην βλακεία που μας δέρνει λέμε και πράγματα για την πλάκα μας χωρίς να τα σκεφτόμαστε...
Μάλλον το σωστότερο είναι να ακούσεις τις προηγούμενες συμβουλές δηλαδή αστον νσ κινηθεί εκείνος πρώτα...
Αλήθεια για τι ηλικίες μιλάμε;;
Μα για αυτο ρωτησα αν οντως του αρεσω η απλα ειναι ευγενικος μαζι μου και για αυτο μου χαμογελαει.... απλα γενικα δεν μπορω να καταλαβω το οτι η συμπεριφορα του ισως αλλαζει οταν ειναι με φιλους του... πολλα παιζουν δεν μπορω να ειμαι σιγουρη για κατι, ισως οπως λες να τα εχω παρερμηνευσει, αλλα εφοσον δειχνει ενδιαφερον ενω δεν ξερει τιποτα για εμενα, γατι να δειχνει ενδιαφερον? δηλαδη εννοω πως δεν ειμαστε σε καποια κοινη παρεα...
Αυτο σκεφτηκα και εγω... Αν και πιστευω πως γενικα οταν σε καποιον αντρα αρεσει καποια κοπελα, σιγουρα θα κανει κινηση , μιλαω για τον μεσο ορο βεβαια.... Τι εννοεις οτι λετε πραγματα για πλακα χωρις να τα σκεφτεστε? δηλαδη η περιπτωση να με κοροιδεψει?
χαχα δεν ειναι καλη γενικα στο να προβλεπω ηλικιες μαλλον καπου στα 25 μπορει και λιγο παραπανω μπορει και λιγο παρακατω...
Άμα ένας άντρας πει καμιά άσχημη κουβέντα για άλλον /ην τις περισσότερες φορές είναι επειδή μαλακίζεται, εδώ δυο άντρες μπορεί να πλακωθούμε και την επόμενη να είμαστε ξανά φίλοι...
Τεσπα, συνήθως οι γυναικες είναι καλές στην ψυχολογία οπότε μπορούν συνήθως να καταλάβουν άμα κάτι παίζει με τον άλλον
Του αρεσεις σα γκομενα,απο και κει περα...
Πιστευω οτι αυτο εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη καποιος μπορει να κανει τον καμποσο και στα 50... αλλα γενικα υποθεσης κανουμε. Βεβαια σκεφτηκα και αυτο που ειπα στο κερασι οτι ισως μπορει καποιος να το βλεπει σαν επιβεβαιωση πως μετραει το γυναικειο φυλο και να φλερταρει μονο για αυτον τον λογο, προφανως αν το κανει για αυτο το κανει και με αλλες...
Απο τον τροπο που γραφω προκυπτει αυτο? ναι ειναι λιγο κατω τον 25....
Δεν ξέρεις...μπορεί να του αρέσεις και να φλερτάρει για αυτό, δεν είναι πάντα επιβεβαίωση..........αν είναι μεγάλος και κάνει τον καμπόσο, δεν σε έχει δει σοβαρά τότε κατά την γνώμη μου με την κακή έννοια όμως που θα δει ένας άντρας μια γυναίκα......αν ήταν 18 θα έλεγα εντάξει πουλάει και λίγο μούρη στους φίλους του.... εκτός αν παίρνει θάρρος με τους φίλους του και μόνος του ντρέπεται....
Καλά ότι και να πούμε εμείς εδώ...αν δεν ρισκάρεις δεν θα μάθεις κιόλας....μπορείς να πας να ψωνίσεις κάτι, να δεις αν θα αρπάξει την ευκαιρία....εντάξει τι δούλεμα να ρίξει? Δεν του κάνεις και πρόταση γάμου..........................
Σας ευχαριστω παντως ολους παιδια για την βοηθεια και το ενδιαφερον σας!!!
Μην ασχολεισαι! Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι χυδαίο βλακες!
Καλησπερα παιδια!!
Τελικα θα ηταν κατι σαν επιβεβαιωση απο την μερια του λογικα. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου, την μια μερα σου κλεινει το ματι και σου γελαει πονηρα, την αλλη δεν σου ριχνει ουτε μια ματια... νταξει συνεχιζω να περναω απο εκει, αφου πεφτει ο δρομος μου καποιες φορες.... δεν ξερω βεβαια τι μπορει να σκεφτεται αυτος, αλλα εχω καταλαβει πως οι περισσοτεροι αντρες που αρεσκονται σε αυτου του ειδους φλερτ δεν ξερουν τι θελουν....
Kατι πρεπει να γίνει! Δε μπορεί αυτό το πάθος να πάει χαμένο!
μην νομιζεις οτι καθε ανδρας που σε χαιρεταει η σου χαμογελαει , θελει και κατι.
μπορει να φαινεται οτι τον προσεχεις και να ειναι ευγενικος, μπορει να το κανει με πολλες κοπελες χωρις να σημαινει κατι παραπανω, μπορει και να του αρεσεις πραγματικα.
για το αν "καρφωνεσαι" θα πρεπει να ρωτησεις καμια κολλητη σου που περνατε μαζι απο εκει και σε εχει δει.
αν θελει κατι, θα κανει καποια κινηση.
Γεια σας κοριτσια!!
Δεν μπορω να πω μου αρεσει, αλλα νομιζω πως ειναι απλα ευγενικος οπως λεει και η Remedy... αμα του αρεσα θα μου μιλουσε, συνηθως οι ανδρες δεν κολωνουν σε αυτα, απλα ισως μου χαμογελαει και με χαιρεταει επειδη τον κοιταζω και εγω... μπορει απλα να ειναι ευγενικος, μπορει να εχει σχεση.... αν και αν δεν του αρεσα καθολου σαν εμφανιση, σιγουρα δεν θα μου εδινε καθολου σημασια... πχ αλλες μερες που περναω και ειναι και μονος, και οπως και να το κανουμε ειναι πιο καταλληλη φαση αν ηθελε να κανει κινηση, δεν κανει, αρα δεν νομιζω να του λεω κατι....
Εσύ περνάς από κει για αυτόν ή είναι ο δρόμος σου?
Ο δρομος μου, δηλαδη περνουσα και καιρο πριν τον προσεξω... παλια περνουσα πιο συχνα, καθε μερα, δυο φορες σιγουρα... τωρα καμια φορα δεν βγαινω καθε μερα η πεφτει ο δρομος μου απο αλλα μερει.... θελω να πω, πως με αυτο τον τροπο δεν καρφωνομαι και τοσο, δηλαδη μπορει να κανω και 3 μερες να περασω και μετα να περασω την τεταρτη, μετα ξανα την εκτη και καπως ετσι....
αλλα βεβαια χαιρομαι και οταν τον βλεπω, ετσι απλα...
Το σβησες το πρωτο μηνυμα για να σου πουμε την γνωμη μας. Γενικα ομιλουντες, θα σου μιλησει καποια στιγμη εκτος κι αν επεσες σε ντροπαλο άτομο. Ρίξε του κανα χαμόγελο ή κανα ωραιο βλεμμα για να παρει πρασινο φως.