Του αρεσω η απλα ειναι ευγενικος?!? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    Ισως τον έβρισκες απο τη σελίδα του μαγαζιού που λες οτι περνάς και τον βλέπεις. Πέρα απ' αυτο πρεπει να του μιλήσεις μια μέρα, να τον πετύχεις μονο του καλύτερα, πες του πώς σε λένε. Πρόσεχε ομως μήπως έχεις παρεξηγήσει και δεν υπάρχει κάποια πρόθεση για παραπάνω απ' την πλευρά του, γιατι πολλές φορές παρερμηνεύουμε κάποιες κινήσεις για ενδιαφέρον ενω δεν υπάρχει κατι στο υπόβαθρο.

Member
    Hey! Οταν λες επαιζε? δηλαδη ενα παιχνιδι επιβεβαιωσης? ισως οτι καποιος το ευχαριστιεται γιατι με αυτον τον τροπο νομιζει πως μετραει σαν αντρας?
    Απο οτι καταλαβα εσυ δεν προτεινεις κατι απο τα παραπανω που ειπαν τα αλλα παιδια? δηλαδη ισως με καποιον τροπο να τον πλησιασω εγω?

Ομορφα! Μετα τι εκανες? σταματησες να περνας απο εκει φανταζομαι....

Banned
    Quote Originally Posted by chilli View Post
    Γεια!
    Εννοεις να ειναι κανενας καφρος? πολλα παιζουν, δεν τον ξερω καθολου γενικα.... βεβαια και εγω το σκεφτηκα αυτο, γιατι γενικα νομιζω με σκαναρουν ολοι ας πουμε... πιστευεις οτι μπορει να λενε σχολια του τυπου, κοιτα ενα μ**νι που σε κοιταει και αλλα τετοια?
    Άμα δεν τον ξέρεις προσωπικά τότε περιπλεκονται τα πράγματα , μπορεί να σε κοροϊδέψει άμα πας εσύ να του της πέσεις ή να πει και τίποτα λόγια για σένα... Ξέρεις συχνά οι άντρες πάνω στην βλακεία που μας δέρνει λέμε και πράγματα για την πλάκα μας χωρίς να τα σκεφτόμαστε...
    Μάλλον το σωστότερο είναι να ακούσεις τις προηγούμενες συμβουλές δηλαδή αστον νσ κινηθεί εκείνος πρώτα...
    Αλήθεια για τι ηλικίες μιλάμε;;

Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ισως τον έβρισκες απο τη σελίδα του μαγαζιού που λες οτι περνάς και τον βλέπεις. Πέρα απ' αυτο πρεπει να του μιλήσεις μια μέρα, να τον πετύχεις μονο του καλύτερα, πες του πώς σε λένε. Πρόσεχε ομως μήπως έχεις παρεξηγήσει και δεν υπάρχει κάποια πρόθεση για παραπάνω απ' την πλευρά του, γιατι πολλές φορές παρερμηνεύουμε κάποιες κινήσεις για ενδιαφέρον ενω δεν υπάρχει κατι στο υπόβαθρο.
    Μα για αυτο ρωτησα αν οντως του αρεσω η απλα ειναι ευγενικος μαζι μου και για αυτο μου χαμογελαει.... απλα γενικα δεν μπορω να καταλαβω το οτι η συμπεριφορα του ισως αλλαζει οταν ειναι με φιλους του... πολλα παιζουν δεν μπορω να ειμαι σιγουρη για κατι, ισως οπως λες να τα εχω παρερμηνευσει, αλλα εφοσον δειχνει ενδιαφερον ενω δεν ξερει τιποτα για εμενα, γατι να δειχνει ενδιαφερον? δηλαδη εννοω πως δεν ειμαστε σε καποια κοινη παρεα...

Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Άμα δεν τον ξέρεις προσωπικά τότε περιπλεκονται τα πράγματα , μπορεί να σε κοροϊδέψει άμα πας εσύ να του της πέσεις ή να πει και τίποτα λόγια για σένα... Ξέρεις συχνά οι άντρες πάνω στην βλακεία που μας δέρνει λέμε και πράγματα για την πλάκα μας χωρίς να τα σκεφτόμαστε...
    Μάλλον το σωστότερο είναι να ακούσεις τις προηγούμενες συμβουλές δηλαδή αστον νσ κινηθεί εκείνος πρώτα...
    Αλήθεια για τι ηλικίες μιλάμε;;
    Αυτο σκεφτηκα και εγω... Αν και πιστευω πως γενικα οταν σε καποιον αντρα αρεσει καποια κοπελα, σιγουρα θα κανει κινηση , μιλαω για τον μεσο ορο βεβαια.... Τι εννοεις οτι λετε πραγματα για πλακα χωρις να τα σκεφτεστε? δηλαδη η περιπτωση να με κοροιδεψει?
    χαχα δεν ειναι καλη γενικα στο να προβλεπω ηλικιες μαλλον καπου στα 25 μπορει και λιγο παραπανω μπορει και λιγο παρακατω...

Banned
    Αυτο σκεφτηκα και εγω... Αν και πιστευω πως γενικα οταν σε καποιον αντρα αρεσει καποια κοπελα, σιγουρα θα κανει κινηση , μιλαω για τον μεσο ορο βεβαια.... Τι εννοεις οτι λετε πραγματα για πλακα χωρις να τα σκεφτεστε? δηλαδη η περιπτωση να με κοροιδεψει?
    χαχα δεν ειναι καλη γενικα στο να προβλεπω ηλικιες μαλλον καπου στα 25 μπορει και λιγο παραπανω μπορει και λιγο παρακατω...
    Άμα ένας άντρας πει καμιά άσχημη κουβέντα για άλλον /ην τις περισσότερες φορές είναι επειδή μαλακίζεται, εδώ δυο άντρες μπορεί να πλακωθούμε και την επόμενη να είμαστε ξανά φίλοι...
    Τεσπα, συνήθως οι γυναικες είναι καλές στην ψυχολογία οπότε μπορούν συνήθως να καταλάβουν άμα κάτι παίζει με τον άλλον

Του αρεσεις σα γκομενα,απο και κει περα...

Banned
    25 είναι μεγάλος για να κάνει τον καμπόσο στους φίλους του θεωρώ.......εκτός αν δεν σε έχει δει σοβαρά ή έχει σχέση....εσύ πόσο είσαι? Μικρή φαίνεσαι... :)

Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    25 είναι μεγάλος για να κάνει τον καμπόσο στους φίλους του θεωρώ.......εκτός αν δεν σε έχει δει σοβαρά ή έχει σχέση....εσύ πόσο είσαι? Μικρή φαίνεσαι... :)
    Πιστευω οτι αυτο εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη καποιος μπορει να κανει τον καμποσο και στα 50... αλλα γενικα υποθεσης κανουμε. Βεβαια σκεφτηκα και αυτο που ειπα στο κερασι οτι ισως μπορει καποιος να το βλεπει σαν επιβεβαιωση πως μετραει το γυναικειο φυλο και να φλερταρει μονο για αυτον τον λογο, προφανως αν το κανει για αυτο το κανει και με αλλες...
    Απο τον τροπο που γραφω προκυπτει αυτο? ναι ειναι λιγο κατω τον 25....

Banned
    Δεν ξέρεις...μπορεί να του αρέσεις και να φλερτάρει για αυτό, δεν είναι πάντα επιβεβαίωση..........αν είναι μεγάλος και κάνει τον καμπόσο, δεν σε έχει δει σοβαρά τότε κατά την γνώμη μου με την κακή έννοια όμως που θα δει ένας άντρας μια γυναίκα......αν ήταν 18 θα έλεγα εντάξει πουλάει και λίγο μούρη στους φίλους του.... εκτός αν παίρνει θάρρος με τους φίλους του και μόνος του ντρέπεται....

Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν ξέρεις...μπορεί να του αρέσεις και να φλερτάρει για αυτό, δεν είναι πάντα επιβεβαίωση..........αν είναι μεγάλος και κάνει τον καμπόσο, δεν σε έχει δει σοβαρά τότε κατά την γνώμη μου με την κακή έννοια όμως που θα δει ένας άντρας μια γυναίκα......αν ήταν 18 θα έλεγα εντάξει πουλάει και λίγο μούρη στους φίλους του.... εκτός αν παίρνει θάρρος με τους φίλους του και μόνος του ντρέπεται....
    Το θεμα θα ηταν να μαθω τι προθεσεις εχει χαχα... αλλα δεν ειναι περιεργο την ιδια μερα το μεσημερι να μου γυρισει την πλατη και το βραδυ να μου κλεισει το ματι?

Banned
    Καλά ότι και να πούμε εμείς εδώ...αν δεν ρισκάρεις δεν θα μάθεις κιόλας....μπορείς να πας να ψωνίσεις κάτι, να δεις αν θα αρπάξει την ευκαιρία....εντάξει τι δούλεμα να ρίξει? Δεν του κάνεις και πρόταση γάμου..........................

Member
    Σας ευχαριστω παντως ολους παιδια για την βοηθεια και το ενδιαφερον σας!!!

Banned
    Μην ασχολεισαι! Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι χυδαίο βλακες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Κοπελιά ωραίο ακούγεται , μου είχε συμβεί κι εμένα . Με κοιτούσε , τον κοιτούσα και υπόψιν εκείνος έκανε την αρχή και παρέμεινε εκεί. Ουδέποτε του μίλησα, ουδέποτε μου μίλησε. Στη περίπτωση μου ήταν μαζί με ένα φίλο του. Ώσπου στην παρέα μπήκε και μια φίλη. Κανονικά εκείνος έπρεπε να βρει το θάρρος να μου μιλήσει αλλά τελικά έπαιζε ο τύπος. Μην ασχολείσαι,πέρνα από εκεί αν σε φέρνει ο δρόμος , όχι σκόπιμα. Αν θέλει να σου μιλήσει ας βρεις εκείνος τρόπος μιας κι εκείνος απο ότι κατάλαβα έκανε την αρχή. Μην κολλάς γιατί χάνεις χρόνο , δεν ξέρεις καν ποιος είναι, μπορεί να έχει σχέση , μπορεί να είναι παντρεμένος κοκ. Α και μου είχε τύχει και μια άλλη φορά με κάποιον που αυτός βρήκε το θάρρος να μου μιλήσει αλλά εγώ δεν ασχολήθηκα. Μετέπειτα έμαθα ότι ήταν παντρεμένος!

σωστηηηη...Προσοχη στους παντρεμενους, αρραβωνιασμενους, σε διασταση, σε ελευθερη σχεση κτλ....
    [I]Love...[/I]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast