Originally Posted by
anxious4ever
κ παλι εδω..κ παλι με κλαματα στα ματια..ζαναξ σχεδον καθε μερα..1 μικρο των 0.5, ο γιατρος επιμενει οτι δεν πρεπει να παρω αντικταθλιπτικο...
εχω να φαω απο προχτες.σηκωθηκα κ ετρεμε το μεσα μου...μετα περασε αυτο κ εκλαιγα..εχτες το βραδι πηγα για μια δουλεια γυρνωντας πραγματικα ρε παιδια δεν εχω ξαναδει το περιβαλλον τοσο μαυρο, μαυρο κ αραχνο..ολα εχουν γινει μαυρα..μαυρη ζωη, μαυρα ματια..(κανω κ χιουμορ τρομαρα μου).
νιωθω αδυναμη, χωρις ενεργεια, ματαιοτις..
δεν φοβαμαι ..το χω φαει στη μαπα πια..προχτες φοβομουν πολυ..σημερα οχι..σημερα νιωθω πως απλα δε με νοιαζει, χεστηκα..τι αλλο μπορω να παθω παραπανω αλλωστε?
ποσο αλλιωτικα φαινονται ολα γυρω μου..σαν να μαι αλλου..σε αλλο πλανητη, ξενη, ολοι ειναι ξενοι..
σημερα ξεκιναω ψυχοθεραπεια..ο γιατρος κ η ψυχοθεραπευτρια συνεργαζονται, ειπαν θα δουν πως θα παω κ αν δουν οτι δεν την παλευω θα ξεκινησω παλι αντικαταθλιπτικο.
βαρεθηκα να μην ειαμι κανονικη..βαρεθηκα στην ζωη μου να τρεμω μη κανω υποτροπη..βαρεθηκα πια..
αν δεν ειχα οικογενεια κ ειχα φυτρωσει θα ειχα σιγουρα αυτοκτονησει εδω κ πολλα χρονια..
βαρεθηκα!! τ ακουτε? ΒΑΡΕΘΗΚΑ!