Originally Posted by
Macgyver
Ας πω λοιπον περι αντικατ/κων .......πρωτα πρεπει να βρεις ποιο αντ/κο σου ' παει ' , θα το καταλαβεις σε δυο μηνες , το φουλ εφεκτ ..........δεν τελειωσε εκει ομως η ιστορια , στο 4μηνο , θα δεις κι αλλα πραματα , ενα 20% ακομη ισως , ισως και καθολου .................στους 6 μηνες , εχει μαθει οργανσμος σου τοφαρμακο , αλλα σιγα σιγα , μπορεις να το κοψεις , δεν ειναι καλα ταντικτ/κα μακροπροθεσμα , τα ' μαθαινει ' ο οργανισμος , και αντιδρα λιγο , πολυ λιγο ......no result ουσιαστικα , εμπλεξες μενα φαρμακο , που καλυτερα να μην το αρχιζες , ιδιως κατι σεροξατ , που ειναι εθιστικα , εχει φαει μηνυσεις η εταιρεια ,,......................εγω , που δεν υπαρχει φαρμακο που να μην εχω δοκιμασει , μονομε το σεροξατ ειδα 3 πολυ καλους μηνες , το 2010 , και μετα ,........τιποτα , σε ριχνει στην συντηρηση , πας στο εφεξορ ,καλο κι αυτο , μια απο τα ιδια , μπορει να σε πιασει στην αρχη , μετα σε ριχνει στην συντηρηση .......τελικα , οτι εχω καταφερει , μονο ιδαις δυναμεις , απογοητευση τα αντικατθλ. , για τον απλο λογο , οτι δεν εχει βρεθει η πραματικη αιτια της κτθλψης , εικασιες μονο , το φαρμακο θαχει βρεθει ? σε μερικα χρονια , θα βρεθει κι αυτο , ως τοτε , ζοριστειτε , σκεφτειτε θετικα , απασχοληθητε , γιατ δεν σας βλεπω καλα ........