Originally Posted by
elisabet
Καταρχήν συμφωνώ στα περισσότερα απο αυτά που σου λένε οι προηγούμενοι και ειδικά η imagine και ο elis.
Δεν έχω καμιά διάθεση να σε προσβάλλω, αλλά δεν μπορώ να μην σου πω (φαντάζομαι έγραψες εδώ περιμένοντας ειλικρινείς απαντήσεις) οτι ακόμα και στον τρόπο που γράφεις βγάζεις εναν ελιτισμό στα όρια του σνομπ και γίνεσαι προσβλητικός για την πρωην σου αλλά και γενικότερα. (βλέπε: τρίπολη- βλαχεια, χωρισμένες αλβανίδες, ελλάδα- χαμηλό επιπέδο, ταμπέλες για το ντύσιμο- βαψιμο, διαχωρισμός περιοχών σε χαμηλού επιπέδου ή όχι... ατέλειωτες ταμπέλες!) Δεν ξέρω πως έχεις μάθει να διαχωρίζεις τους ανθρώπους και πως έχεις μεγαλώσει εσύ ο ίδιος (με γαλλικά και πιάνο;;;) εγώ ξέρω πως το επίπεδο του καθενός φαίνεται χωρίς να χρειάζεται να το διαφημίζει. Έχω γνωρίσει απίστευτα άτομα "χαμηλού επιπέδου" μάλλον κατ εσε, από "κακές" οικογένειες, που μπορεί να μην σπούδασαν και τίποτα (γιατί δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν) αλλά είχαν χίλια άλλα καλά, άγνωστα σε πολλά άτομα "υψηλού" επιπέδου, όπως καλή καρδιά, μπέσα, φιλότιμο, αγάπη για τον συνάνθρωπο τους, καθαρό βλέμμα... Αυτοί για μένα έχουν επίπεδο! Όπως καταλαβαίνεις είναι θέμα ορισμού...
Επίσης το να ποστάρεις εδώ ή αλλού φωτογραφίες της πρωην σου για να "γελάσουμε" είναι ενδεικτικό του δικού σου επιπέδου και επίσης μηνύσιμο(σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις)! Όπως επίσης και ο τρόπος που μιλάμε για τους/ τις πρωην μας, είναι ενδεικτικό του επιπέδου μας, ειδικά όταν μιλάμε για σχέσεις χρόνων.
Την ανάγκη σου να παρακολουθείς την ζωή της πρώην σου, εφόσον μάλιστα έχεις προχωρήσει όπως λες και βρήκες αυτό που θες, δεν την καταλαβαίνω καθόλου. Μόνο ως ανάγκη επιβεβαίωσης μπορώ να την εξηγήσω.
Στη θέση σου θα σκεφτόμουν οτι απλά δεν ταίριαζα με αυτό το άτομο και θα με προβλημάτιζε πολύ ο χρόνος που μου πήρε για να το καταλάβω. Και στην επόμενη σχέση μου θα προσπαθούσα να αφήνω τον χώρο και τον χρόνο στον άλλον για να τολμήσει να μου δείξει ποιος πραγματικά είναι. Αυτά εφόσον ενδιαφέρομαι για μια ουσιαστική και ισότιμη σχέση.
@Αλαφροίσκιωτος δεν είπα οτι η κοπέλα συνειδητά το έπαιζε κάτι που δεν είναι, μπορεί να το έκανε συνειδητά, αλλά μπορεί και όχι. Πολλές φορές η ανάγκη μας να είμαστε με κάποιον (με ο, τι δείχνει αυτό για τον χαρακτήρα μας), μας κάνει να προσαρμοζόμαστε υπερβολικά στα δικά του θέλω, ειδικά όταν ο άλλος είναι χειριστικός σε σημείο που να κοροϊδεύουμε τελικά και τον εαυτό μας.