Πως να μην με παιρνει απο κατω;
Καλησπερα,
Εδω και πολλα χρονια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τα κιλα μου. Η αληθεια ειναι οτι παιρνω φαρμακα που με εχουν παχυνει και συνεχιζουν να με παχαινουν. Εχω φτασει το ανωτατο 100 κιλα και καταλαβαινετε ψυχολογια, τωρα δεν ειμαι τοσο αλλα δεν παυει να με ριχνει το θεμα αυτο πολυ. Εχω φτασει σε απογνωση παρα πολλες φορες λογω κιλων (γιατι υπαρχει ρατσισμος, δεν μου αρεσει το σωμα μου, εχει τυχει να μη βρισκω αγορι λογω αυτου κτλ) αλλα μετα ξανατρωω. Ο λογος ειναι τα φαρμακα. Πολλες φορες παιρνω κιλα χωρις λογο, ιδιαιτερα οταν ειναι αυξημενη η δοσολογια των φαρμακων, οποτε και διαιτα να κανω δεν χανω, απλως δεν παιρνω αλλα. Τωρα ειμαι ψυχραιμη. Αλλες φορες με πιανει μια απαισιοδοξια που δεν περιγραφεται γιατι περνουν τα χρονια και εγω δεν ζω τη ζωη μου, ντρεπομαι να κυκλοφορησω, νιωθω τυψεις που τρωω, αισθανομαι το φαι σαν εχθρο κτλ. Εγω απο σας θα ηθελα αν γινεται να μου δωσετε κουραγιο και αλλαγη στον τροπο σκεψης, γιατι με εχει παρει πολυ απο κατω και εχω απογοητευτει οτι δεν μπορω να τα χασω τα περιττα κιλα, πιστευω υπαρχει πολυς ρατσισμος και στο μεταδιδουν κι εσενα το κομπλεξ τους οι αλλοι. Εντωμεταξυ αμα αδυνατισω θα μου αρεσει και το σωμα μου για το οποιο τωρα ντρεπομαι αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο, θελω να εχω περισσοτερη αυτοπεποιθηση γενικοτερα, να μου κανουν τα ρουχα μου κτλ. Οποιαδηποτε απαντηση με καλη προθεση ειναι ευπροσδεκτη. Σας ευχαριστω.