ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Printable View
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
εχει πεταξει κοπελια το πουλακι......
καποτε ο ερωτας τελειωνει...και μαλλον με την καινουργια που γνωρισε του ηρθε ενθουσιασμος και τελειωσε....
ριξε και εσυ μαυρη πετρα πισω σου....προχωρα και αστον.......
οσο προσπαθεις τοσο ποιο πολυ θα πεφτεις στα ματια του......
ριξτου κανα ακυρο μπας και βαλει μυαλο....σταματα να εχεις εποικινωνια..
αν και νομιζω οτι παιζει ηδη να εχει προχωρησει σε σχεση με την αλλη κοπελα.....
συνοψιζοντας νομιζω οτι τελειωσε....η προσωπικη μου αποψη ειναι αυτη
Θα συμφωνησω.
Το γεγονός οτι δεν τον καλυπτε πια η δικη σας σχεση και στραφηκε αλλου, δειχνει ενα πρόβλημα που ξερετε κι οι δυο.
Αυτο που ισως δεν γνωριζεις αλλα θα πρέπει να εξετάσεις σαν ενδεχόμενο, ειναι οτι μπορει να εχει ηδη προχωρησει με την αλλη κοπελα. Δυσκολο να εχει μεινει μονο στο...πλατωνικο.
Συνηθως αυτες οι κινησεις αποσκοπουν στο να παρει αυτος που τις επιδιωκει, αυτο που δεν του δινει το ταιρι του.
ΝICK190813
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΛΕΡΤ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΝΑ ΜΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ(ΡΟΥΤΙΝΑ,Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ....).ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ.ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΚΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΚΛΠ?ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΚΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ.
εαν μπορεις μην γραφεις κεφαλαια...
κοιτα εγω δεν θελω να σου χαιδεψω τα αυτια....
εγω ειμαι σιγουρος οτι εχει τελειωσει η σχεση σας....
μπορει να μενουν τα ποιο δυνατα που λες....αλλα μπορει την αλλη να την ερωτευτηκε......δεν ξερεις....
εγω σου ειπα τι πιστευω τωρα αμα θες να καεις στην φωτια τι να σου πω.....
και επιμενω πως εχεις τελειωσει.....στο λεω σαν αντρας....και εμενα οταν μου τελειωνει κατι ακριβως την ιδια συμπεριφορα εχω...ειμαια αδιαφορος....
μα εδω ειναι το θεμα...δεν δειχνει αδιαφορος...
ηταν μια σκεψη να μεινει μονος,αλλα δεν μπορεσε ποτε να την κανει πραξη.ακομα και τωρα περνει την φιλη μου επειδη εχουμε κοψει καθε επικοινωνια και την ρωταει πως ειμαι κι αν ειμαι καλα.
εσενα αν το μυαλο σου ηταν αλλου,ακομα με την πρωην θα ασχολιοσουν η΄θα αρχιζες να περνας καλα στο καινουριο που ηρθε στον δρομο σου?
δες ποιο πανω σου εχω γραψει και αλλο μηνυμα...
εισαι η καβαντζα του κοπελα μου....
επισης παντα μολις χωριζω προσπαθω να το κανω ηρεμα,και παντα με νοιαζει αν η εκαστοτε κοπελα νιωθει καλα.....ποσο μαλλον εσεις π ειχατε και σχεση 7 χρονων......
απλα ανθρωπινο ενδιαφερον....
και πρεπει να κοψεις τελειως την εποικινωνια...πες την φιλη σου να μην του απανταει.....μπας και παρει φωτια ο κωλος του....
λες να παρει?
λεω...λες αν δεν μαθαινει τιποτε να παρει ο κωλος του φωτια..?
οχι δεν εχει fb...
ναι υπαρχει πιθανοτητα....
βασικα ειναι το τελευταιο σου χαρτι.....
σε εμενα οταν ει9χε γινει κατι αντιστοιχο.....ειχε παρει παντως:p
απο πουθενα δεν θα μαθαινει νεα σου.....ουτε να σε δει...και μην απαντησεις σε τπτ
εαν εχεις εσυ και εχεις κανα φιλο του φιλο....ανεβασα.....ολα τα ωραια καποτε αρχιζουν με μια εικονα με καρδια η κανα τραγουδι
και"απλα", δεν το λες, οταν λες οτι ξεκινησατε μια συγκατοικηση ενω ηδη ειχε κουραστει η σχεση σας και κανατε τοσες προσπαθειες να δωσετε αλλη μια ευκαιρα..
αν δεν εισαι μεσ τα μελια, οπως χαρακτηριστικα λες, τι να την κανεις την συγκατοικηση καλη μου? για φθορα η για δεσμευση?
ο φιλος σου σε ηξερε ΤΟΣΟ καλα μετα απο τοσα χρονια και ειχε ηδη δοκιμασει και την συμβιωση.
επομενως ποιος ο λογος των επιστροφων???
κατα την γνωμη μου, ηθελε ελευθερια γιατι εκανε αλλη/-ες γνωριμιες και επανηλθε οταν απογοητευτηκε.
φυσικα και μπορεις να σκεφτεσαι τον αλλο κι αν ειναι καλα, μετα απο τοσα χρονια σχεσης, χωρις το ενδιαφερον σου να ειναι ερωτικο, αλλα ανθρωπινο.
αυτο που σιγουρα δεν διαγραφεται ειναι τα μοιρασματα των τοσων χρονων.
ναι, η σχεση χαλαει ανετα ετσι "απλα", αυτο που δεν γινεται ειναι να διαγραψεις τον αλλο απ τον οργανισμο σου και την σκεψη σου, επειδη δεν τον θελεις πλεον ερωτικα.
δες και την καλη πλευρα.
δωσατε ολες τις ευκαιριες στην σχεση σας να συνεχισει και δεν σας προεκυψε.
δεν θα μεινεις ποτε με την σκεψη οτι ισως της αξιζε αλλη μια ευκαιρα η μια προσπαθεια συμβιωσης.
τα κανατε ολα πριν χωρισετε.
καποιες φορες οι σχεσεις τςελειωνουν και το καταλαβαινεις οταν δεν θελεις πλεον να εισαι μαζι με τον αλλον.
καποιες αλλες παλι, οχι :)
Απλό το λες εσυ αυτο..?? Μας λες οτι η σχεση σας κρατησε 6 χρονια(!!!!!!!) χωρις προβλημα...και εναν ολοκληρο χρονο αρχισε να βαλτωνει....οταν βαλτωνει μια σχεση δεν βαλτωνει απ τη μια μερα στην αλλη..ολο αυτο κανει κοιλια σταδιακα..( ενδεχομενως δν το αντιληφθηκες ή μαλλον δν ηθελες ν το αντιληφθεις) αλλα μας περιγραφεις ξεκαθαρα οτι αρχισε να "χαλαει¨το πραγμα...
Νομιζω οτι οταν δεν ειμαστε καλα σ μια σχεση ( αρχιζουμε ν βαριομαστε) ισως τ μονο δυνατο χαρτι γ ν παιξουμε ωστε να τη σωσουμε ειναι ¨να απομακρυνθει για λιγο το ζευγαρι..να δωσει χωρο κ χρονο ο ενας στον αλλο..ωστε να παρουν και οι δυο συντροφοι μια ανασα για να δουν τι γντ παρακατω....
Αντιθετως εσεις ειπατε να τη βαλτωσετε κι αλλο....( γνωμη μου) βαριοσασταν που βαριοσασταν λιγο.. ηρθε και η συγκατοικηση κ "εδεσε"..... πιθανο να του αρεσει η κοπελα που γνωρισε...πιθανοτατα να την εχει ερωτευτει κιολας αφου σου λεει οτι "επρεπε να την γνωρισει για να καταλαβει οτι το μεταξυ σας δεν προχωραει.." γτ σημαινει οτι κτ αρκετα δυνατο βρηκε για να μπορεσει να πει σε σενα ( την 7 χρονια σχεση !!!!) οτι δν παει παρακατω.....
Ομως για να μην σε απογοητευσω πληρως...ειλικρινα νομιζω οτι δυο ατομα για να κρατησουν μια σχεση εξι χρονων (χωρις να μιλαω εμπειρικα) σημαινει οτι κ χημεια υπηρξε και ελξη δυνατη και αγαπη και ταιριασμα και μεγαλη θεληση και προσπαθει και δυνατο ενδιαφερον υπηρξε κ απο τις δυο πλευρες......γεγονος που σημαινει οτι δεν θα σε ξεχασει ποτε..παντα θα εισαι ενα μεγαλο κομματι της ζωης του..και φυσικο ειναι να θελει να ξερει τι κανεις...μετα απο τοσα χρονια σχεση εισαι αναμφισβητητα ενας οικειος, ενας δικος του ανθρωπος.....
Αν τον θες και ελπιζεις η σχεση αυτη να ολοκληρωθει ...κρατα τον στο πισω μερος του μυαλου σου συνεχισε τη ζωη σου και πού ξερεις?? Μπορει καποια στιγμη να τον ξαναβρεις μπροστα σου με ανανεωμενο ερωτικο ενδιαφερον κ θεληση ν συνεχιστε αυτο π ειχατε...( ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ..ΓΤ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ..)
Το να προσπαθείς να φέρεις κάποιον με το ζόρι δίπλα σου (συναισθηματικά ή φυσικά) από τη στιγμή που μαζί του έχεις δει ότι δεν τραβάει, νομίζω πως είναι τελικά χαμένος χρόνος. Αναλώνεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου σε κάποιον που είναι ήδη αλλού (αν δεν είναι αλλού, τουλάχιστον δεν είναι με σένα). Το ότι το "προσπαθήσατε" μια και δυο φορές και δεν δένει το γλυκό δεν είναι ένδειξη, είναι απόδειξη πως δεν είστε ο ένας για τον άλλο. Το ότι επιστρέφει σε σένα και ξαναφεύγει, ίσως να είναι απόρροια σιγουριάς (ή καβάτζας) και όχι αισθημάτων αγάπης. Αν σου είπε κι όλας πως γνώρισε κάποια, άστα βράστα.
Μην αναλώνεσαι σε κάτι τέτοιο. Βγες έξω και βρες κάτι που σε γεμίζει πραγματικά. Το αν είναι 6 ή 16 χρόνια δεν παίζει κανένα ρόλο αν έχουν στραβώσει τα αισθήματα.. Ζήσε για τον εαυτό σου και άσε τα πράγματα να έρθουν πάνω σου. Όρισε αυτο που θέλεις εσύ από μία σχέση χωρίς συγκεκριμένα πρόσωπα και θα δεις καθαρά ποιος σε γεμίζει και ποιος όχι.
Εσυ τωρα που μένεις θεματοθέτρια;
Σιγά ρε παιδιά τι είναι η σχέση για να τη βαρεθείς; Σε Ρέμεντυ και Μιλιβα το λέω κυρίως. Απλά ερωτεύτηκε άλλη ο μ....κας δεν της άξιζε της κοπέλας!! Δεν μας είπε κιόλας ότι είχανε 200 προβλήματα, απλά κουράστηκαν από την συγκατοίκηση, εντάξει, είναι λόγος αυτός να χωρίσεις;; Απλά αυτός είναι μπιιιπ και βρήκε άλλη μακρυά κοπέλα μου από έναν τέτοιον και στην άλλη κοπέλα τα ίδια θα κάνει!!
Ναι οκ να το δεχτώ αυτό αλλά όχι ότι έφταιγε κάπου η κοπέλα, αυτός ήταν μαλάκας. Εεε μα, και θα βρει καλύτερον. Εγώ κατάλαβα ότι την κατηγορούν την κοπέλα ότι τον ξενέρωσε με τον τρόπο της όταν συγκατοίκησαν, αυτό το μήνυμα πήρα κάνω λάθος;
Κάνεις λάθος ....δεν κατηγόρησα τη νηματοθετρια...ίσα ίσα ...ουτε και τον πρώην της κατηγορώ....είχαν μια σχέση 6 χρόνια άρχισε να βαλτώνει ....όπως κάθε σχέση βαλτώνει σιγά σιγά αργά ή γρήγορα....κάνανε προσπαθειες να το κρατήσουν αλλά δν έγινε ....δν κατηγορώ τον πρώην της μπορεί όντως ν.βρήκε κτ καινούριο ...αλλά ν σ πω κτ αν σταμάτησε να είναι ερωτευμενος αν σταμάτησε να θέλει να είμαι μαζί της αν έβλεπε ότι η σχέσηδν πάει παρακάτω τι να κάνει ο άνθρωπος ? Να μείνει σε μια σχέση που δν θέλει να.διατηρήσει ...?? Γιατί?? Έτσι είναι οι σχέσεις ..συμβαίνουν αυτά ...Μπορεί ν ερωτεύτηκε άλλη ...όμως συνήθως δν ερωτεύεσαι κάποιον άλλον όταν πιστεύεις ότι εχεις την τέλεια σχέση κ.είσαι 100% ικανοποιημενος ....και έξαλλου ο πρώην 22 χρονων μπήκε σε 7 χρόνια σχέση με τη νηματοθετρια χωρίς να έχει κάνει καμία.προηγούμενη σχέση....Μπορεί να.του βγήκαν απωθημένα να ήθελε ν ζήσει παραπάνω πραγματα .....Μπορεί κτ ν μην τον κάλυπτε.....δεν κατηγορώ κανένα ..συμβαίνουν αυτά..
Απλά επδ δν ξέρω ο καθένας τι έχει στο κεφάλι του προτρέπω τη νηματοθετρια να συνεχίσει τη ζωή της και ότι ίσως κάποια στιγμή επδ ήταν μεγάλη σχέση π κράτησε ίσως ν γίνει κάποια επανασυνδεση..πότε δν ξέρεις ...(ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΚΡΟΧΡΌΝΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΈΝΑ ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ κ πάνα παρακάτω ΑΝ είναι γραφτό φυσικά....
Το μόνο π σχολίασα ήταν ότι σχολίασα σαν λάθος να συγκατοικησουν ενώ δν ήταν καλά.η σχέση τους....εννοώ ότι ίσως βαλτώσει απ αυτό...αλλά σε αυτό δν κατηγορώ κανέναν
Εγώ αυτο το πιστευω κ συμφωνώ....έξι ολόκληρα χρόνια ία έχεις αισθήματα έχεις δώσει έχεις κάνει όνειρα...δν θα σε κοροιδευε κάποιος που δν σε θελει επί 6 χρόνια....Απλά στράβωσε τ πράγμα μπορεί ο κύριος ν κουράστηκε κ μ θέλει διαλειμμα μπορεί κ κ του τελειωσε εντελώς κ μα ερωτεύτηκε άλλη....σκληρο αλλά αληθινό ....καλυτερα γ τη νηματοθετρια ν βρει κτ καινούριο κ εκείνη
Miliva γι'αυτό έλεγα που είπες για τη συγκατοίκηση. Εντάξει ήταν λάθος να τους κατηγορήσουμε που συγκατοικήσανε, και ειδικά την κοπέλα γιατί αυτός της το ζήτησε και τελικά αυτός την χώρισε. Δεν ήξερε τι ήθελε δηλαδή ο τύπος, πολύ ανώριμος. Δεν ξέρω νομίζω υπονόησες ότι έφταιγε η κοπέλα που έδινε ελπίδες σε αυτή τη σχέση ενώ ήταν τελειωμένη γιατί ήταν τελειωμένη;; Αν δεν τους έβγαινε η συγκατοίκηση σε αυτή τη φάση ας την κάνανε αργότερα και στο κάτω κάτω μέσα σε μια σχέση 7 χρόνων υπάρχουν και οι τσακωμοί, όπως είπε η θεματοθέτρια δεν μπορούν να είναι συνεχώς στα μέλια και δεν ξέρουμε ποιός έφταιγε και όλο αυτό δεν σημαίνει πως είχε βαλτώσει η σχέση κτλ κτλ!! Το ότι αυτός έψαχνε για άλλη ήταν καθαρά δικιά του ευθύνη γιατί μάλλον αυτό έκανε για τους λόγους που είπες.
Εγώ συμφωνώ στο ότι ο πρώην είχε αισθηματα για κείνη και ότι είχε δώσει πραγματα..και οτι ειχε όνειρα κ ότι ήταν κτ αληθινό γ κείνον....Τώρα αν ερωτεύτηκε χωρίς ν το θέλει δεν το ξερω..Μπορεί και ν είχε βαρεθεί τη σχέση του από καιρο πριν..και να τη κρατουσε τη νηματοθετρια για καβατζα κάμποσο καιρό μέχρι να βρει κτ αλλο γ να τη χωρισει....φυσικά κ γντ αυτο( το αν ερωτεύτηκε άλλη ακούσια ή αν το περίμενε κ ψαχνοταν αυπό μόνο κείνος το ξερει) (μπορεί και να ψαχνοταν όντως πριν τη χωρισει οριστικά ) αλλά αυτό λίγη σημασία έχει....το.ζουμί είναι ότι ο τύπος βαρέθηκε/κουράστηκε ...ότι δν θέλει άλλο τη σχέση με τη νηματοθετρια....τα άλλα είναι λεπτομερεις
Αυτο που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι δεν κατηγορώ κανέναν .....ουτε καν κατηγόρησα τη νηματοθετρια γ τη συγκατοίκηση ( Πώς γντ να τη κατηγορήσω εφόσον εκείνου ιδέα ηταν..????.απλώς σχολίασα ότι ηταβ μάλλον μία ατυχής επιλογή που βαρύνε τη σχέση ενώ ίσως θ βοηθούσε ν μην έκαναν αυτο τ βήμα εφόσον η σχέση βουλιαζε ..αλλά αυτο και πάλι δν αλλάζει το πράγμα ....γτ ούτως ή άλλως η σχέση δεν τράβαγε τλκ...όποτε ότι κ αν έγινε κάνεις δν φταίει
Οκ, δεν την κατηγόρησες για τη συγκατοίκηση ας το δεχτούμε αυτό. Ποιά σχέση όμως είχε βαλτώσει η κοπέλα από τη στιγμή που ο άλλος ζήταγε συγκατοίκηση; Δεν πιστεύω ότι είχε παραπάνω όνειρα ο τύπος ένα χρόνο πριν τελειώσει τη σχέση και μετά την τέλειωσε αν και υπάρχουν λίγες πιθανότητες, αλλά ότι δεν έφταιγε η θεματοθέτρια σε τίποτα γιατί απλά αυτός δεν έκανε για σχέση! Εγώ αυτό που εισέπραξα είναι σαν να της λέτε "κοπέλα μου, βάλτωσες τη σχέση και τώρα ζητάς και τα ρέστα;"
Ούτε καν...δν εννοούσα αυτό .....σγρ αυτός δν ήθελε να προχωρήσει ούτε κ ήθελε να προσπαθήσει περαιτερω να βελτιώσει και να δουλέψει τη σχέση του για να τη διατηρήσει .....φυσικά κ εκείνου ήταν άστοχη η επιλογή να συγκατοικησουν σε μια φάση π η σχέση δν ήταν στα καλύτερα της...τεσπα στάθηκεΣ εσύ πολύ στη συγκατοίκηση ....αυτο π μόνο σχολίασα είναι ότι όταν συγκατοικείΣ μ τον άλλον η σχέση είτε θα τραβήξει είτε θα τελειώσει γτ τη πνίγει το να βλέπεις τον άλλον συνέχεια ...κάθε μερα κάθε μέρα μαζί με τον άλλον ενώ ήδη η σχέση δν ήταν κ στα καλύτερα της......
Δεν μ φαίνεται παράλογο η συγκατοίκηση να κούρασε/φοβησε τον πρώην της......αλλά σ αυτό δεν κατηγορώ κανέναν καλά έκαναν και προχώρησαν σε συγκατοίκηση να κάνουν πείραμα να δουν πως τα πάνε....Τελικά δεν τα πήγανε...και πάμε για άλλα ....
Εντάξει δεν επιμένω άλλο σε πιστεύω, αλλά θέλω να πω στη θεματοθέτρια και το πιστεύω αυτό πως δεν της άξιζε αυτός με τίποτα. Όντως πάμε γι'άλλα, να θέλει αυτόν που την θέλει και όχι κάποιον που την απορρίπτει αλλιώς πάμε σε άλλα έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε!!!!!!
Εγω συμφωνω με always sad...μαλακας ειναι. Αυτο το δεν εχω αλλο μου τελειωσε ειναι ανωριμη δικαιολογια για ανωριμα ατομα.
Δεν τελειωνει κατι αν επενδυεις σε αυτο, αλλαζει, μεταμορφωνεται, εξελισσεται διαφορετικα αλλα δε τελειωνει.
Τελειωνει οταν δεν ξερεις τι θελεις και κρατας τον αλλον καβατζα. Αστο κοπελια ψαχνοταν και βρηκε αλλη. Αυτα τα μπερδεμενα πηγαινε ελα τυπου μαζι-χωρια μαζι-χωρια και ξανα μανα ειναι μεχρι να παγιωθει πιο σιγουρα η νεα σχεση. Χεσ'τον ηταν κοτα.
ε πωε δεν τελειωνει ρε ναταλια? ο ερωτας δεν μενει για παντα...
δεν γινοταν ο αλλος να μεινει με το ζορι....εφοσον ειχε βαλτωσει η σχεση
Φυσικα και ο ερωτας δεν μενει για παντα, η τουλαχιστον δεν μενει για παντα ενα παραμυθι οπως στην αρχη που δε χρειαζεται και να κοπιασεις για τιποτα ιδιαιτερα και τραλαλα και βιλα μπάμπα.
Ειναι πολυ ανωριμο να πιστευει κανεις οτι αυτο γινεται να διατηρειται επ απειρον η οτι ετσι ειναι μια ευτυχισμενη σχεση. Αυτο δεν υπαρχει.
Για αυτο ειπα ομως οτι τετοιες μαλακιες τις κανει "καποιος που δε ξερει τι θελει". Γιατι αυτος που αποφασιζει να συγκατοικησει υποτιθεται λεω εγω τωρα θελει να χτισει κατι ουσιαστικοτερο. Ε απο ενα σημειο και μετα δεν εχει αλλο μαγεια ετσι απλα ναι. Αλλα χτιζεται και συντηρειται με κοπο και προσπαθεια ενα αλλο ειδος ερωτα η αγαπης αν θες να το πουμε ετσι. Μετουσιωνεται μεσα απο προσωπικη προσπαθεια και επενδυση, δε τελειωνουν ολα, ισα ισα με το καιρο δημιουργειται κατι πολυ ομορφοτερο απο την αρχικη νευροχημικη ντοπα. Η μαγκια ειναι να επιλεγεις να εισαι ερωτευμενος χωρις αυτην, να μην επιδρα τοσο. Εκει το πανω χερι εχουν η πνευματικη (νοητικη και ψυχικη) επικοινωνια, τα κοινα βιωματα κλπ...και οι καθημερινές μικρες αποφασεις να φερεσαι σωστα.
Αμα οταν αρχιζει να φθειρεται η νευροχημικη ντοπα δε σε νοιαζει να επενδυσεις σε αυτον τον ανθρωπο και πας να ψαχτεις αλλου και παει τελειωσε σημαινει οτι δεν πολυαξιζει για εσενα. Μπορει να ηταν υπεροχη σχεση αλλα κατι λειπει στο κατω κατω της γραφης. Να υπαρχουν ολα και να τελειωνουν δεν το δεχομαι. Κατι ελειπε.
Εγώ να πω πόσα ερωτευμένα γεροντάκια έχουμε δει γιατί το αποκλείετε ο έρωτας να διαρκεί για πάντα;; Και βέβαια συμβαίνει και αυτό. Απλά κάποιοι επιλέγουν να κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και δεν έχουν αληθινά αισθήματα και έτσι βαριούνται! Είναι πολλοί έτσι για να μην πω όλοι στη σημερινή εποχή........
Παιδιά και εγώ αυτό είπα ....όταν λέω του τελειωσε εννοώ τέλος η διάθεση του να μείνει στη σχέση....φυσικά και ο ερωτας τελειώνει κάποια στιγμή αλλά μετά οποίος θέλει προσπαθεί τη χτίσει επιμένει γ κτ πιο ουσιαστικό ....αυτουνου του τελειωσε ο ερωτας και δεν θέλησε να επιμείνει γ κτ πιο βαθύ - ουσιαστικό...γ αυτό έγραψα παραπάνω"σγρ αυτός δν ήθελε να προχωρήσει ούτε κ ήθελε να προσπαθήσει περαιτερω να βελτιώσει και να δουλέψει τη σχέση του για να τη διατηρήσει ...." τα ίδια λεμε