Results 31 to 45 of 52
Thread: ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ
-
12-02-2017, 22:23 #31Miliva21Guest
Αυτο που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι δεν κατηγορώ κανέναν .....ουτε καν κατηγόρησα τη νηματοθετρια γ τη συγκατοίκηση ( Πώς γντ να τη κατηγορήσω εφόσον εκείνου ιδέα ηταν..????.απλώς σχολίασα ότι ηταβ μάλλον μία ατυχής επιλογή που βαρύνε τη σχέση ενώ ίσως θ βοηθούσε ν μην έκαναν αυτο τ βήμα εφόσον η σχέση βουλιαζε ..αλλά αυτο και πάλι δν αλλάζει το πράγμα ....γτ ούτως ή άλλως η σχέση δεν τράβαγε τλκ...όποτε ότι κ αν έγινε κάνεις δν φταίει
- 12-02-2017, 22:40 #32
Οκ, δεν την κατηγόρησες για τη συγκατοίκηση ας το δεχτούμε αυτό. Ποιά σχέση όμως είχε βαλτώσει η κοπέλα από τη στιγμή που ο άλλος ζήταγε συγκατοίκηση; Δεν πιστεύω ότι είχε παραπάνω όνειρα ο τύπος ένα χρόνο πριν τελειώσει τη σχέση και μετά την τέλειωσε αν και υπάρχουν λίγες πιθανότητες, αλλά ότι δεν έφταιγε η θεματοθέτρια σε τίποτα γιατί απλά αυτός δεν έκανε για σχέση! Εγώ αυτό που εισέπραξα είναι σαν να της λέτε "κοπέλα μου, βάλτωσες τη σχέση και τώρα ζητάς και τα ρέστα;"
12-02-2017, 23:07 #33Miliva21GuestΟύτε καν...δν εννοούσα αυτό .....σγρ αυτός δν ήθελε να προχωρήσει ούτε κ ήθελε να προσπαθήσει περαιτερω να βελτιώσει και να δουλέψει τη σχέση του για να τη διατηρήσει .....φυσικά κ εκείνου ήταν άστοχη η επιλογή να συγκατοικησουν σε μια φάση π η σχέση δν ήταν στα καλύτερα της...τεσπα στάθηκεΣ εσύ πολύ στη συγκατοίκηση ....αυτο π μόνο σχολίασα είναι ότι όταν συγκατοικείΣ μ τον άλλον η σχέση είτε θα τραβήξει είτε θα τελειώσει γτ τη πνίγει το να βλέπεις τον άλλον συνέχεια ...κάθε μερα κάθε μέρα μαζί με τον άλλον ενώ ήδη η σχέση δν ήταν κ στα καλύτερα της......
Δεν μ φαίνεται παράλογο η συγκατοίκηση να κούρασε/φοβησε τον πρώην της......αλλά σ αυτό δεν κατηγορώ κανέναν καλά έκαναν και προχώρησαν σε συγκατοίκηση να κάνουν πείραμα να δουν πως τα πάνε....Τελικά δεν τα πήγανε...και πάμε για άλλα ....
13-02-2017, 00:18 #34
Εντάξει δεν επιμένω άλλο σε πιστεύω, αλλά θέλω να πω στη θεματοθέτρια και το πιστεύω αυτό πως δεν της άξιζε αυτός με τίποτα. Όντως πάμε γι'άλλα, να θέλει αυτόν που την θέλει και όχι κάποιον που την απορρίπτει αλλιώς πάμε σε άλλα έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε!!!!!!
13-02-2017, 00:25 #35
Εγω συμφωνω με always sad...μαλακας ειναι. Αυτο το δεν εχω αλλο μου τελειωσε ειναι ανωριμη δικαιολογια για ανωριμα ατομα.
Δεν τελειωνει κατι αν επενδυεις σε αυτο, αλλαζει, μεταμορφωνεται, εξελισσεται διαφορετικα αλλα δε τελειωνει.
Τελειωνει οταν δεν ξερεις τι θελεις και κρατας τον αλλον καβατζα. Αστο κοπελια ψαχνοταν και βρηκε αλλη. Αυτα τα μπερδεμενα πηγαινε ελα τυπου μαζι-χωρια μαζι-χωρια και ξανα μανα ειναι μεχρι να παγιωθει πιο σιγουρα η νεα σχεση. Χεσ'τον ηταν κοτα.
13-02-2017, 00:38 #36
ε πωε δεν τελειωνει ρε ναταλια? ο ερωτας δεν μενει για παντα...
δεν γινοταν ο αλλος να μεινει με το ζορι....εφοσον ειχε βαλτωσει η σχεσηΣε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
13-02-2017, 00:46 #37
13-02-2017, 00:58 #38
Φυσικα και ο ερωτας δεν μενει για παντα, η τουλαχιστον δεν μενει για παντα ενα παραμυθι οπως στην αρχη που δε χρειαζεται και να κοπιασεις για τιποτα ιδιαιτερα και τραλαλα και βιλα μπάμπα.
Ειναι πολυ ανωριμο να πιστευει κανεις οτι αυτο γινεται να διατηρειται επ απειρον η οτι ετσι ειναι μια ευτυχισμενη σχεση. Αυτο δεν υπαρχει.
Για αυτο ειπα ομως οτι τετοιες μαλακιες τις κανει "καποιος που δε ξερει τι θελει". Γιατι αυτος που αποφασιζει να συγκατοικησει υποτιθεται λεω εγω τωρα θελει να χτισει κατι ουσιαστικοτερο. Ε απο ενα σημειο και μετα δεν εχει αλλο μαγεια ετσι απλα ναι. Αλλα χτιζεται και συντηρειται με κοπο και προσπαθεια ενα αλλο ειδος ερωτα η αγαπης αν θες να το πουμε ετσι. Μετουσιωνεται μεσα απο προσωπικη προσπαθεια και επενδυση, δε τελειωνουν ολα, ισα ισα με το καιρο δημιουργειται κατι πολυ ομορφοτερο απο την αρχικη νευροχημικη ντοπα. Η μαγκια ειναι να επιλεγεις να εισαι ερωτευμενος χωρις αυτην, να μην επιδρα τοσο. Εκει το πανω χερι εχουν η πνευματικη (νοητικη και ψυχικη) επικοινωνια, τα κοινα βιωματα κλπ...και οι καθημερινές μικρες αποφασεις να φερεσαι σωστα.
Αμα οταν αρχιζει να φθειρεται η νευροχημικη ντοπα δε σε νοιαζει να επενδυσεις σε αυτον τον ανθρωπο και πας να ψαχτεις αλλου και παει τελειωσε σημαινει οτι δεν πολυαξιζει για εσενα. Μπορει να ηταν υπεροχη σχεση αλλα κατι λειπει στο κατω κατω της γραφης. Να υπαρχουν ολα και να τελειωνουν δεν το δεχομαι. Κατι ελειπε.
13-02-2017, 01:03 #39
Εγώ να πω πόσα ερωτευμένα γεροντάκια έχουμε δει γιατί το αποκλείετε ο έρωτας να διαρκεί για πάντα;; Και βέβαια συμβαίνει και αυτό. Απλά κάποιοι επιλέγουν να κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και δεν έχουν αληθινά αισθήματα και έτσι βαριούνται! Είναι πολλοί έτσι για να μην πω όλοι στη σημερινή εποχή........
13-02-2017, 01:07 #40Miliva21GuestΠαιδιά και εγώ αυτό είπα ....όταν λέω του τελειωσε εννοώ τέλος η διάθεση του να μείνει στη σχέση....φυσικά και ο ερωτας τελειώνει κάποια στιγμή αλλά μετά οποίος θέλει προσπαθεί τη χτίσει επιμένει γ κτ πιο ουσιαστικό ....αυτουνου του τελειωσε ο ερωτας και δεν θέλησε να επιμείνει γ κτ πιο βαθύ - ουσιαστικό...γ αυτό έγραψα παραπάνω"σγρ αυτός δν ήθελε να προχωρήσει ούτε κ ήθελε να προσπαθήσει περαιτερω να βελτιώσει και να δουλέψει τη σχέση του για να τη διατηρήσει ...." τα ίδια λεμε
13-02-2017, 01:10 #41Miliva21GuestΠαιδιά ο ερωτας τελειώνει....δν είναι πάντα όταν είσαι στη πρωτη περίοδο με κάποιον...μες στα μέλια και ατο πάθος ... από εκεί κ πέρα όμως αν θαυμάζεις εκτιμάς και αγαπάς βαθιά το άτομο που έχεις δίπλα σου παλεύεις για τη σχέση ....την δουλεύεις ...επιμένεις προσπαθείς να τη διατήρησεις να της δίνεις ....αυτουνου του τελειωσαν όλα και ο ερωτας και η διάθεσή του να διατηρήσει τη σχέση ...που εντέλει τα ίδια λέμε σημαίνει ότι δν ενδιαφέρεται κ ότι δεν το πάλεψε γτ δν ήθελε
13-02-2017, 01:18 #42
Ωραια καταληξαμε: Να φαει σκατα αφου δεν ηθελε :P
Θεματοθετρια εισαι ελευθερη να προχωρησεις οταν θα εισαι ετοιμη σε καποιον που θα θελει;)
13-02-2017, 01:20 #43
δεν χρειαζεται τοσα επειχιρηματα ναταλι...
απλα θα σου πω οτι καποια στιγμη τελειωνει ο ερωτας..και αυτο το συναισθημα μπορει να στο προκαλεσει καποιος αλλος ανθρωπος...
δεν πα να εχεις χτισει και πυραμιδες..τι κανεις μενεις η φευγεις?
στο ξαναλεω το ποτε και ποιον/α θα ερωτευτει ο καθενας δεν το ξερεις απλα συμβαινει....
τωρα για να μειενεις με καποιον ανθρωπο χωρις ερωτα η μονη εξαιρεση ειναι να ειναι το αλλο σου μισο..πραγμα που βρισκεις δυσκολαΣε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
13-02-2017, 01:22 #44
η θεματοθετρια να βρει καποιον καινουργιο και να προσπαθησει να μην βαλτωσει την καινουργια σχεση της...αυτη ειναι η συμβουλη μου..
αλλα οπως ειπε ο συντροφος της δεν ειχε ξανακανει σχεση ..οποτε λογικο να ηθελε να δοκιμασει και αλλες,και να συγκρινει,να δει αν πραγματι ενιωθε γι αυτην καποια πραγματαΣε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
13-02-2017, 01:29 #45