Γεια παιδια, χθες βγηκα με μια κοπελα πρωτο "ραντεβου" και γενικως κυλησε αρκετα καλα εκτος απο τις μερικες στιγμες αμηχανιας και σιωπης που υπηρξαν. Το θεμα ειναι τι κανω τωρα, τι προτεινετε (με ενδιαφερει η κοπελα σοβαρα).
Printable View
Γεια παιδια, χθες βγηκα με μια κοπελα πρωτο "ραντεβου" και γενικως κυλησε αρκετα καλα εκτος απο τις μερικες στιγμες αμηχανιας και σιωπης που υπηρξαν. Το θεμα ειναι τι κανω τωρα, τι προτεινετε (με ενδιαφερει η κοπελα σοβαρα).
Τα συνηθη , αποπειρα Β επαφης ........σε φιλικο τονο ....αν υπηρξαν στιγμες αμηχανιας , δεν πειραζει , αν εισαι μικρος , κατω των 25 ......αν εισαι ανω , πειραζει λιγουλακι ......
αν μπορεις να κανεις και πλακιτσα ,καλο ειναι ......σε τετοιες περιπτωσεις , παντα το χιουμορ λειτουργει καλυτερα .....
θα παει καλα , μην ανησυχεις .....μερικες το παιζουν δυσκολες , μην μασας ...... η ευγενης επιμονη , ειναι στα συν .......
αμα της πεις με ενδιαφερεις σοβαρα θα παρει δρομο γιατι θα το θεωρησει αδυναμια σου μιας και δεν την γνωριζεις αρκετα.. προσεξε το αυτο.
μπορεις ομως να της πεις να ξαναβγητε σημερα, γιατι σου αρεσε η παρεα της. ετσι θα καταλαβεις και αν της αρεσε η δικια σου. δεν υπαρχει λογος να καθυστερεις μια συναστηση μαζι της.
εαν δεν ενδιαφερεται μην προσπαθησεις να της αλλαξεις γνωμη, εαν κανει την δυσκολη και βαζει προσχηματα για να σε παιδεψει πχ δεν απαντα σε κινητα η το κανει μετα μερικες ωρες... κτλ παλι καλο ειναι να μην ασχοληθεις μαζι της περισσοτερο σιγουρα δεν υπαρχει το ενδιαφερον εκ μερους της που εχεις εσυ για αυτη ειναι και βαρετες τετοιες γυναικες ειναι πολυ συνηθησμενο αυτο
ζητας
κι ενα δευτερο :)
αν φοβασαι τις αμηχανιες, βρες κατι να "κανετε" στο δευτερο ραντεβου, για να σπασει ο παγος.
πχ, μην ξεκινησετε με καφε, αλλα πηγαινετε σε καποια εκδηλωση, πχ μουσικη, σινεμα, θεατρο.
οσο την παρακολουθειτε θα χαλαρωσεις , θα συζηγτατε για την εκδηλωση και μετα συνεχιζετε και για ποτο η κατι αλλο
το αμηχανο βγαινει οταν υπαρχει μεσα αρκετο αγχος!! Αυτο το αγχος πηγαζει απο το ενδιαφερον να τα παμε καλά!!! Ωστε να αισθανθει καλα, και οτι καναμε μια πρωτη καλη εντυπωση!! οπως και να εχει, την δευτερη φορα η εξοικωσει που θα ειναι μεγαλυτερη, οι αμηχανες στιγμες θα ειναι λιγοτερες!! αν σταματησει και αυτην, σταματα και εσυ, δεν χρειαζεται συνεχεια να την κανεις να λεει κατι...!!!
ολα πιθανα μου φαινονται στο πρωτο ραντεβου θα ειχα ντυθει σιγουρα σα να ειχα βγει απ το στεγνοκαθαριστηριο και θα ελεγα αστειακια για να περασε η ωρα αν συνεχιζε να ενδιαφερεται μετα θα σκεφτομουν πιο σοβαρα το ολο θεμα αλλιως θα περιμενα να γυρισει η τροχαλια.
Τι άθλημα κανεισ;
Πάρτη ένα τηλέφωνο ή στείλτης ένα μήνυμα. Πες της ότι θα ήθελες να κάνετε ξανά κάτι, αλλά καλύτερα Παρασκευή ή Σάββατο γιατί τις άλλες μέρες έχεις αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα.
σιγουρα το να πιστευεις οτι θα τα καταφερεις εχει σημασια αρκει να μη το παιζεις απλως οτι εχεις αυτοπεποιθηση αλλα να το πιστευεις πραγματι ολα τα υπολυπα για μενα ενα λεπτομερειες χωρις σημασια
αν πχ ξερεις τι σου τεριαζει κ αυτο ισχυει ενα θεμα χρονου να το φερεις κοντα σου.
Συνέχισε το κικ μποξ
δε ξερω αν εχες καταλαβει τι ενοω πρεπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να εντοπισεις αυτη που συμφωνεις μαζι της
αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα κανεις και συζητιση που θα συμφωνισετε και οι 2 μπορεις να συζητσεις για να κανεις τη πλακα σου να παιξεις με τις λεξεις να της πεις το μαγαλυτερο παραμυθι που θα μπορουσες να σκεφτεις και μετα αυτη θα αποφασισει να ερθει κοντα σου επειδη εστησες ολο αυτο το σοου.
ετσι ειναι οι ανθρωποι κανουν σοβαρες γνωριμιες ανταλασοντας μετα συζητησεις της κακιας ωρας.
Συνέχισε τον αθλητισμό θα έχεις δυνάμεις όταν μεγαλώσεις κι αν έχεις δυνάμεις κ λεφτά θα έχεις οποία θέλεις και μην ξεχνάς άντρα θέλουν όχι ποδήλατο αυτό σημαίνει ότι στα δύσκολα δε θα λακιζεισ
Μεγάλε παιδί μου είσαι θα μπορούσες άνετα
Σημερα μιλησα λιγο με την κοπελα και της ειπα οτι θα ηθελα να ξαναβγουμε και μου ειπε θα δουμε της ειπα τι εννοεις και μου ειπε θα σου πω οταν μπορεσω. Μονο εγω εχω την εντυπωση οτι εφαγα ακυρο ;
Αυτά καθένας τα λύνει μονοσ του κάτσε σκεψου κ λυστο
Πρέπει για να χτίσεις χαρακτήρα
καλα δεν ειπαμε να της πεις οταν κανονισεις κατι με παρεα??
αν σου ελεγε ναι να βγουμε, ειναι σα να σου δινει το πρασινο φως για σεξ ή σχεση (=δεν ξερω προς τα που παει...)
99,9% των γυναικων θα σου εδιναν αυτη την απαντηση που σου ειπε η κοπελα...
εκτος αν η αλλη ειναι τρελα ερωτευμενη ή στα πατωματα για σενα, ή κατι θελει να κερδισει απο σενα...
δεν εφαγες ακυρο.
πρεπει να μαθεις να παιζεις μπαλα πλαγιως, οχι στο κεντρο! λιγο χιουμορ, λιγη αποστασουλα, φιλικη διαθεση για καμουφλαρισμα, κοινα ενδιαφεροντα για γνωριμια κλπ....ειναι στη φαση που προσπαθεις να χτισεις συνδεσμο...
εννοειται αποψη μου....ας πουν και τα αλλα μελη αποψεις...μη σε παρω στο λαιμο μου.
νηματοθετη οταν στο ποστ νουμερο 3 εγραψα κατι δεν μπηκες καν στον κοπο να το σχολιασεις οχι οτι ειναι κακο και εγω συχνα ετσι κανω.
καθεσαι και ακους τα κοριτσια του φορουμ που σου χαιδευουν τα αυτια, αυτο δεν ειναι σωστο τωρα αν εχεις καταλαβει σου ζητανε να γινεις αλλος ενας μουνοδουλος που θα τρεχει απο πισω της προσπαθωντας να την πεισει για τις αρετες του. εγω απο την αρχη σου εγραψα τι πρεπει να κανεις.δεν τα γραφω μονο για εσενα αλλα και για τους αλλους που θα διαβασουν πανω απο ολα τα γραφω γιατι θεωρω οτι ετσι ειναι
καλα αυτο μαλον σημαινει στο μια στο τοσο θα σε θυμαμαι και γω αν το ακουγα αυτο αντι να παιξω μπαλα θα εκανα τη μπαλα καθισμα και θα περιμενα να δω τι θα κανει
μεσαιο ενδιαφερον μου φαινεται
Αυτη ειναι απο τις πιο καλες κοπελες που εχω γνωρισεις... ειναι παρα πολυ σοβαρη, εξυπνη και συνεσταλμενη, απ'οτι μου ειπε τραγουδαει και της αρεσει η ψυχολογια. Σχετικα με μενα εγω ασχολουμαι με την μουσικη παιζω πιανο και κανω παραγωγες ( καπως ετσι γνωριστικαμε) μου αρεσει και μενα η ψυχολογια γι αυτο ειχα πει κιολας οτι ταιριαζουμε και οτι σαν να μιλαω με τον εαυτο μου