Μετα το 1ο ραντεβου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 86
    Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    δεν εφαγες ακυρο.
    πρεπει να μαθεις να παιζεις μπαλα πλαγιως, οχι στο κεντρο! λιγο χιουμορ, λιγη αποστασουλα, φιλικη διαθεση για καμουφλαρισμα, κοινα ενδιαφεροντα για γνωριμια κλπ....ειναι στη φαση που προσπαθεις να χτισεις συνδεσμο...
    εννοειται αποψη μου....ας πουν και τα αλλα μελη αποψεις...μη σε παρω στο λαιμο μου.
    Πολυ ωραια απαντηση... τωρα να περιμενω να μου στειλει αυτη για να βγουμε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε ξερω αν εχες καταλαβει τι ενοω πρεπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να εντοπισεις αυτη που συμφωνεις μαζι της

αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα κανεις και συζητιση που θα συμφωνισετε και οι 2 μπορεις να συζητσεις για να κανεις τη πλακα σου να παιξεις με τις λεξεις να της πεις το μαγαλυτερο παραμυθι που θα μπορουσες να σκεφτεις και μετα αυτη θα αποφασισει να ερθει κοντα σου επειδη εστησες ολο αυτο το σοου.

ετσι ειναι οι ανθρωποι κανουν σοβαρες γνωριμιες ανταλασοντας μετα συζητησεις της κακιας ωρας.
    ενταξει, ειναι μια αποψη αυτη.

Senior Member
    νηματοθετη οταν στο ποστ νουμερο 3 εγραψα κατι δεν μπηκες καν στον κοπο να το σχολιασεις οχι οτι ειναι κακο και εγω συχνα ετσι κανω.
    καθεσαι και ακους τα κοριτσια του φορουμ που σου χαιδευουν τα αυτια, αυτο δεν ειναι σωστο τωρα αν εχεις καταλαβει σου ζητανε να γινεις αλλος ενας μουνοδουλος που θα τρεχει απο πισω της προσπαθωντας να την πεισει για τις αρετες του. εγω απο την αρχη σου εγραψα τι πρεπει να κανεις.δεν τα γραφω μονο για εσενα αλλα και για τους αλλους που θα διαβασουν πανω απο ολα τα γραφω γιατι θεωρω οτι ετσι ειναι

Banned

Quote Originally Posted by Bak View Post
    αν στειλεις εσυ πρωτος εναι πολυ πιθανο αυτο να συνεχιστει ετσι για οσο παει αν στειλει αυτη ειναι πολυ πιθανο να στελνει πρωτη συνεχως

σ αυτο το θεμα της επικοινωνιας η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.

Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    νηματοθετη οταν στο ποστ νουμερο 3 εγραψα κατι δεν μπηκες καν στον κοπο να το σχολιασεις οχι οτι ειναι κακο και εγω συχνα ετσι κανω.
    καθεσαι και ακους τα κοριτσια του φορουμ που σου χαιδευουν τα αυτια, αυτο δεν ειναι σωστο τωρα αν εχεις καταλαβει σου ζητανε να γινεις αλλος ενας μουνοδουλος που θα τρεχει απο πισω της προσπαθωντας να την πεισει για τις αρετες του. εγω απο την αρχη σου εγραψα τι πρεπει να κανεις.δεν τα γραφω μονο για εσενα αλλα και για τους αλλους που θα διαβασουν πανω απο ολα τα γραφω γιατι θεωρω οτι ετσι ειναι
    Νικο αντιθετως επειδη εδωσα βαση σε αυτο που ειπες πηγα σημερα 2 μερες μετα την 1η μας συναντηση και της ειπα να ξαναβγουμε αλλα αυτη ειπε οτι θα μου πει οταν θα μπορει

Member
    αν στειλεις εσυ πρωτος εναι πολυ πιθανο αυτο να συνεχιστει ετσι για οσο παει αν στειλει αυτη ειναι πολυ πιθανο να στελνει πρωτη συνεχως

σ αυτο το θεμα της επικοινωνιας η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.
    Δεν πιστευω πως με παιρνει να της στειλω παλι απο την στιγμη που μου ειπε αυτη οτι θα μου πει ποτε μπορει για να βγουμε

Senior Member
    αυτη με τι ασχολειται? που συχναζει? τι κανει γενικα στη ζωη της?
    περιγραψε μου λιγο τη φαση που ειναι η κοπελια και εσυ να καταλαβω για να στησω σκηνικο στο μυαλο μου
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    καλα αυτο μαλον σημαινει στο μια στο τοσο θα σε θυμαμαι και γω αν το ακουγα αυτο αντι να παιξω μπαλα θα εκανα τη μπαλα καθισμα και θα περιμενα να δω τι θα κανει

μεσαιο ενδιαφερον μου φαινεται

Member
    αυτη με τι ασχολειται? που συχναζει? τι κανει γενικα στη ζωη της?
    περιγραψε μου λιγο τη φαση που ειναι η κοπελια και εσυ να καταλαβω για να στησω σκηνικο στο μυαλο μου
    Αυτη ειναι απο τις πιο καλες κοπελες που εχω γνωρισεις... ειναι παρα πολυ σοβαρη, εξυπνη και συνεσταλμενη, απ'οτι μου ειπε τραγουδαει και της αρεσει η ψυχολογια. Σχετικα με μενα εγω ασχολουμαι με την μουσικη παιζω πιανο και κανω παραγωγες ( καπως ετσι γνωριστικαμε) μου αρεσει και μενα η ψυχολογια γι αυτο ειχα πει κιολας οτι ταιριαζουμε και οτι σαν να μιλαω με τον εαυτο μου

Member
    καλα αυτο μαλον σημαινει στο μια στο τοσο θα σε θυμαμαι και γω αν το ακουγα αυτο αντι να παιξω μπαλα θα εκανα τη μπαλα καθισμα και θα περιμενα να δω τι θα κανει

μεσαιο ενδιαφερον μου φαινεται
    Αλλα και να της στειλω παλι θα φανω σαν να παρακαλαω

Senior Member
    Αυτη ειναι απο τις πιο καλες κοπελες που εχω γνωρισεις... ειναι παρα πολυ σοβαρη, εξυπνη και συνεσταλμενη, απ'οτι μου ειπε τραγουδαει και της αρεσει η ψυχολογια. Σχετικα με μενα εγω ασχολουμαι με την μουσικη παιζω πιανο και κανω παραγωγες ( καπως ετσι γνωριστικαμε) μου αρεσει και μενα η ψυχολογια γι αυτο ειχα πει κιολας οτι ταιριαζουμε και οτι σαν να μιλαω με τον εαυτο μου
    Οκ! ειστε καλλιεργημενα παιδια, και συνεσταλμενα! μια χαρα!

βαλε τη μουσικη στο παιχνιδι! η μπαλα σου ειναι η μουσικη.
    αυτη που τραγουδαει? πηγαινε με μια παρεα χαλαρα και ανετα, με φιλους και φιλες, οχι μονο αντροπαρεα, ισως φοβηθει...
    Καλεσε την σε μια δικη σου εκδηλωση....
    Γενικα χτισε συνδεσμο με γεφυρα τη μουσικη.
    Αλλα χαλαρα και ανετα για γνωριμια να το δεις. Φιλικη με ανοιχτα ολα τα ενδεχομενα. Γιατι αν τη δεις μονο ως ερωτικη προοπτικη, αποψη μου, αγχωνει κατι τετοιο, περιοριζει και γενικα θα βγαλεις προς τα εξω ενα προσωπο που ισως γινει πιεστικο, αρα ενοχλητικο....
    πχ μια Παρασκευη στειλε της ενα μηνυμα, τι θα κανεις το σ/κ? εγω λεω να παω με την ταδε παρεα στο ταδε μαγαζι να ακουσουμε .... αν σε ενδιαφερει αυτη η μουσικη, θα χαρω να σε δω.
    καπως ετσι, σα να μιλας σε μια καλη σου φιλη, και οχι σε υποψηφια γκομενα!!
    ή βρες τροπο να χωθεις σε καποια απο τις παρεες της...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Ο στοχος σου σε αυτη τη φαση πρεπει να ειναι, νομιζω, να χτισεις συνδεσμο με την κοπελα, να φανεις ενδιαφερων τυπος (να την κανεις να περναει καλα, να χαιρεται που σε βλεπει) και να κερδισεις την εμπιστοσυνη της!

παλι αποψη μου θα πω...αλλα αυτο που λενε στη βραση κολλαει το σιδερο, απο την εμπειρια μου δεν εχει εφαρμογη στις σχεσεις. Γενικα για ολες τις σχεσεις, οχι μονο τις ερωτικες.

Member
    Ο στοχος σου σε αυτη τη φαση πρεπει να ειναι, νομιζω, να χτισεις συνδεσμο με την κοπελα, να φανεις ενδιαφερων τυπος (να την κανεις να περναει καλα, να χαιρεται που σε βλεπει) και να κερδισεις την εμπιστοσυνη της!

παλι αποψη μου θα πω...αλλα αυτο που λενε στη βραση κολλαει το σιδερο, απο την εμπειρια μου δεν εχει εφαρμογη στις σχεσεις. Γενικα για ολες τις σχεσεις, οχι μονο τις ερωτικες.
    Την κοπελα δεν την ηξερα καν πριν μια φορα νγηκαμε για μιαμιση ωρα και δεν εχω τοση οικοιοτητα μαζι της

Senior Member
    Να μιλάτε ... στο φβ.. στο τηλέφωνο. .. γενικά προσπάθησε να έχεις καθημερινή επαφή μαζί της και ας μην βγαίνετε. . αν βλέπεις ενδιαφέρον της ζητάς να ξανά βγείτε. ..! μέχρι τοτε θα έχεις νιώσει πιο ανετα...

Senior Member
    Την κοπελα δεν την ηξερα καν πριν μια φορα νγηκαμε για μιαμιση ωρα και δεν εχω τοση οικοιοτητα μαζι της
    με τι αφορμη πηγατε για καφε?
    ετσι στα τυφλα της ειπες παμε για εναν καφε και δεχτηκε??

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast