Ρε παιδια , πατε καλα ? απαντατε σενα τρολλ , τον-την katrinakat η καπως ετσι , εμφανιστηκε απο το πουθενα , που ανοιξε 10 θεματα και βαλε εν μια νυκτι ? με απογοητευετε ....
Printable View
Ρε παιδια , πατε καλα ? απαντατε σενα τρολλ , τον-την katrinakat η καπως ετσι , εμφανιστηκε απο το πουθενα , που ανοιξε 10 θεματα και βαλε εν μια νυκτι ? με απογοητευετε ....
Νομιζετε αγαπητε Mac πως ολοι ψάχνουμε το ποσα θεματα εχει ανοιξει το καθε μελος και ποτε ?? Εγω προσωπικά ειχα μηνες να μπω στο forum , επεσε το ματι μου σε ενα απο τα 10 (οπως σωστα διαπιστωσατε) threads και απαντησα..ουτε προσεξα αν ειναι νεο μελος ουτε ποσα threads εχει ανοιξει σε μια μερα... ειναι εμφανες πως ειστε πληρως ενημερωμενος για το τι διαδραματιζεται καθε ωρα και καθε λεπτο στο forum, κανεις δεν αμφιβαλλει περι αυτου , αλλα δεν σημαίνει πως κανουμε ολοι το ίδιο dear Mac...
Ma καθε μερα ειναι τα ιδια μελη , θελκει πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι το συγκεκριμενο μελος τρολλαρει ? εμφανιστηκε απο το πουθενα με 15 θεματα χθες βραδυ , και οντως , χθες τουτ απαντησαν μερικα μελη , τωρα εχουν περασει στα αζητητα τα θεματα του .......δλδ εγω ειμαι πιο εξυπνος που δεν του απαντησα ?
Ti εννοεις εμφανιστηκε απο το πουθενα?τι ηθελες δηλαδη να σου στειλω προσωπικο μηνυμα οτι θα κανω λογαριασμό? εσυ πως εμφανιστηκες δηλαδη?καποια στιγμη ολοι απο το πουθενα εμφανιστηκαμε και δε νομιζω να τρολλαρω επειδη παρακολουθω μηνες τη σελιδα και ανοιξα θεματα.
τελοσπαντων επειδη κυριε mac πιστευεις οτι ειμαι τρολ ,καλη συνεχεια και καλες απαντησεις στα θεματα που θα ασχοληθεις
Δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα...πιο ανουσιο βρισκω αυτο εδω το θεμα παρα τα θεματα του μελους στο οποιο αναφερεσαι. Ναι με παραξενεψε κι εμενα που ανοιξε τοσα πολλα θεματα μαζι, αλλα ακομα και ψευτικο να ειναι το οτιδηποτε απο τα θεματα της η και παλιοτερο μελος να ειναι η τρολ η δε ξερω τι άλλο, νορμαλ θεματα ειδα, τις απαντησεις στα οποια θεματα πολλοι ανθρωποι που απλα θα διαβασουν χωρις εγγραφη στο φορουμ μπορει να βρουν χρησιμες. Τι σημασια εχει γιατι ανοιξε το θεμα αν ειναι μια χαρα θεμα; Θα κανουμε background check στον καθενα;
Σκοπος εδω δεν νομιζω να ειναι να αποδειξουμε το ποιοι ειμαστε και να φτιαξουμε "εικονα" ως σταθερα μελη, αλλα να συζητηθουν θεματα που απασχολουν κοσμο και εχουν να κανουν με τη ψυχολογια. Δεν ειναι ο πρωταρχικος ρολος του φορουμ να λειτουργει σαν μεσο κοινωνικοποιησης και να ασχολουμαστε με το ποιον ξερουμε και ποιον οχι. Με αλλα λογια δεν ειναι το τσιφλικι κανενος. Και προσωπικα προτιμω να απαντησω σε τρολ στα σοβαρα αμα δεν ειμαι σιγουρη και θεωρω οτι μπορω να συνεισφερω παρα να αφησω καποιον που χρειαζεται οντως απαντηση σε κατι με αναπαντητο ερωτημα, γραφοντας τον σε μια στιγμη αδυναμιας η συγχυσης.
Γι αυτό καποιεσ έχουν αξία κι είναι πανέμορφες γυναίκες που εμένα δεύτερη ματιά δε θα μου έριχναν αλλά εδώ μέσα μπορώ κ τις μιλάω κ με καταλαβαίνουν άσχετα που δε θα με επέλεγαν ποτέ
Καλά κούκλα εσύ ξέρεις
Εγώ πρωσοπικα κούκλα έχει πολύ καιρό που διαβάζω βλακειεσ οπότε κάνε ένα κουμάντο κ πάρτο από την αρχή οπότε θέλει κι εμάς μας βγαίνει η Παναγία με τη βλακεία εγώ ένας απλός αγρότης είμαι καταλαβαίνεις αλλά θέλουμε να βοηθήσουμε οπότε κάνε ένα κόπο αξίζει
Να σου πω κ δυο πράγματα ακόμα εγώ είμαι αγρότης ο μακ επειχηρηματιασ κι η Ναταλία μορφωμένη θα βρεις κάποιον να συννενοηθεισ κάνε μία προσπάθεια κοινωνία είναι εδώ
Νομίζω πως δημιουργηθηκε θεμα χωρις λογο... Ο καθενας από εμας μπορει να γράψει οτι και οσα θελει και οποιος δεν θελει ας μην απαντησει..επισης καθε κριτικη πρεπει να ειναι ευπροσδεκτη εφοσον ειναι καλοπροαιρετη και δεν προσβαλλει τα μελη...
https://www.e-psychology.gr/forum/se...archid=2085716
Aυτα ειναι τα 12 θεματα που ανοιξες εν μια νυκτι , σε αποκαλω τρολλ , διοτι τα τρολλς , περιεργη εκφραση , τσπαντων , δεν καθονται πολυ σε ενα φορουμ , ιδιως με τοσα ερωτηματα ..........αν μακροημερευσεις στο φορουμ , και βγω λαθος , θα σου ζητησω και συγγνωμη ..........................
Aγαοπητη Ναταλια , δεν μπορεις να κρινεις εν θεμα ως ανουσιο , απο την στιγμη που απασχολεει καποιον ....... δεν μπορει να απασχολοπυν καποιον 12 θεματα συγχρονως , και αν ειναι ετσι , ας τα παρει ενα ενα , να παρει και απαντησεις ....... δεν εισαι 4 χρονια εδω , οπως εγω , για να διαπιστωσεις οτι αυτο δεν εχει ξανασυμβει .........εγω εχω ανοιξει πολλα θρεντς , 170 , τα 2α περισσοτερα απο μελος , αλλα ανοιγα ενα η δυο την φορα , οχι 12 ......... και δεν απαντω σε καποπιον που θεωρω τρολλ , με το σκεπτικο οτι δεν τον απασχολουν στην πραγματικοτητα καθολου τα θεμτα που εχει ανοιξει , ταα ανοιξε για πλακα ....... με τοσα προβληματα που εχει , για ναχω αδικο στην κριση μου , θα πρεπει το συγκεκριμενο μελος να παραμεινει επι καμποσο καιρο στο φορουμ , για να παρει αρκετες απαντησεις στα ερωτηματα του , που σηκωνουν πολυ συζητηση , αν συμβει αυτο , και πεσω εξω στον χαρακτηρισμου του ως τρολλ , θα ζητησω και συγγνωμη .....
Οπωσδηποτε γουστο σου και καπελο σου , αλλα γουστο μου και καπελο μου να σε θεωρω τρολλ , μεχρι αποδειξεως του εναντιου ....................και δεν το παιρνω προσωπικα , σκασιλα μου , σιγα μην θυμωσω κιολας , αλλα απασχολεις τοσα μελη για την πλακα σου ...................
α , ρε ρεμεντυ , που εισαι ξυπνια , και καταλαβαινεις αμεσως τα τρολλς .........
σε μια βδομαδα θαχει εξαφανιστει πρακτικα η κατριακατ , ισως παρεμεινει λιγο γα τα ματια , αλλα θα ειναι ενεργη max ενα 10% ............
Ενα πραγμα θα σου πω...τι θελεις ?να διαγραφει ο λογαριασμος μου?να πεισεις τους παντες οτι ειμαι τρολ?μου αρεσει που λες μεχρι αποδειξεως του εναντιου...και μετα επιμενεις στο οτι ειμαι τρολ...αν απασχολω τοσα μελη οπως λες και ειμαι και τρολ τοτε εχω κατορθωσει πολλα για ενα τρολ οπως νομιζεις οτι ειμαι..πιστευεις οτι αν ηθελα να τρολαρω θα τρολαρα σε ενα φορουμ ψυχολογιας? για να κανω τι?..μιλα για τον εαυτο σου αν θελεις που εισαι αυθεντικος
Εγω πιστευω οτι εισαι τρολλ , δεν με πειθεις για το αντιθευτο , ο χρονος θα δειξει αν εχω δικιο ........αναλογα με το ποσο ενεργητικη θα παραμεινεις τις επομενες μερες η βδομαδες ........
τι εννοειςς οτι κατταφερες πολλα για τρολλ , καταφερες ναπασχολησεις πολλα μελη τσαμπα ...... παλι ο χρονος που θασαι ενεργη , θα ειναι ο αδεκαστος κριτης .........
γιατι να θελβωνα διαγραφει ο λογαριασμος σου ? δεν μενδιαφερει αυτο .......δεν μου πηρες την δοξα , αλλα επειδη εχω ανω των διπλασιων χρονων σου , και εχω κανει πραματα στην ζωη μου , σημαντικα , δεν μου επιτρεπω νανοιγω διαλογο με τρολλς σαν του λογου σου , ξερω οτι εισαι πιτσιρικας , μονο ενας πιτσιρικας τα κανει αυτα ......αντε , βαρεθηκα τον ' διαλογο ΄μαζι σου .....
χεσε μας πραγματικα..ασχολεισου με κανενα θεμα ουσιαστικο ,τι ασχολεισαι με ενα τρολ?
μηπως θα με δικασεις κιολας?ελεος πραγματικα
τεσπα...τα ατομα ξυπνησαν...εσυ ο εξυπνος τους ανοιξες τα ματια ..Ας σου πουν και ευχαριστω
ΑΝΤΕ , ΠΟΛΥ ΚΑΘΗΣΕΣ ...........ΤΡΟΛΛ........
Macgyver, εσύ που επιτίθεσαι με τόσο μένος στην κοπέλα πας καλά;
Σεβομαι την κατασταση σου , και δεν απαντω .......................ειμαι απο τους πιο νορμαλ εδω μεσα ......και ξερω ακριβως το μου γινεται, θα δεις οτι ειχα δικιο , αυτο το μελος , κοπελα η οχι , σε λιγο καιρο θα εχει εξαφανιστει , πραμα αφυσικο για ενα μελος με τοσα προβληματα ............ειμαι επιχειρηματιας και ξερω να ξεχωριζω τους απατεωνες , εσυ δεν εισαι .....
μονο η ρεμεντυ θα' τοπιανε ' στον αερα αυτο ...........κανεις αλλος ....
Μακ Θεούλης!!!! Χώσε αβέρτα λέμε!!!
Sent from my ZTE Blade Vec 4G using E-Psychology Forum mobile app
κυκνε σου μιλησε κανεις εσενα? γιατι μου απευθυνεις το λογο? στον Μακ απευθυνθηκα....για συνελθε!
Sent from my ZTE Blade Vec 4G using E-Psychology Forum mobile app
..."και κοπρια στα λαχανα"... εχει ανεβει πολυ το επιπεδο της συζητησης και δεν το αντεχω...
κυκνακι... το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείρηση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείρηση για παραβίαση των όρων χρήσης.