πατε καλα ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 74
    Senior Member
    Εγώ πρωσοπικα κούκλα έχει πολύ καιρό που διαβάζω βλακειεσ οπότε κάνε ένα κουμάντο κ πάρτο από την αρχή οπότε θέλει κι εμάς μας βγαίνει η Παναγία με τη βλακεία εγώ ένας απλός αγρότης είμαι καταλαβαίνεις αλλά θέλουμε να βοηθήσουμε οπότε κάνε ένα κόπο αξίζει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Να σου πω κ δυο πράγματα ακόμα εγώ είμαι αγρότης ο μακ επειχηρηματιασ κι η Ναταλία μορφωμένη θα βρεις κάποιον να συννενοηθεισ κάνε μία προσπάθεια κοινωνία είναι εδώ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Νομίζω πως δημιουργηθηκε θεμα χωρις λογο... Ο καθενας από εμας μπορει να γράψει οτι και οσα θελει και οποιος δεν θελει ας μην απαντησει..επισης καθε κριτικη πρεπει να ειναι ευπροσδεκτη εφοσον ειναι καλοπροαιρετη και δεν προσβαλλει τα μελη...

Senior Member
    https://www.e-psychology.gr/forum/se...archid=2085716

Aυτα ειναι τα 12 θεματα που ανοιξες εν μια νυκτι , σε αποκαλω τρολλ , διοτι τα τρολλς , περιεργη εκφραση , τσπαντων , δεν καθονται πολυ σε ενα φορουμ , ιδιως με τοσα ερωτηματα ..........αν μακροημερευσεις στο φορουμ , και βγω λαθος , θα σου ζητησω και συγγνωμη ..........................

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    https://www.e-psychology.gr/forum/se...archid=2085716

Aυτα ειναι τα 12 θεματα που ανοιξες εν μια νυκτι , σε αποκαλω τρολλ , διοτι τα τρολλς , περιεργη εκφραση , τσπαντων , δεν καθονται πολυ σε ενα φορουμ , ιδιως με τοσα ερωτηματα ..........αν μακροημερευσεις στο φορουμ , και βγω λαθος , θα σου ζητησω και συγγνωμη ..........................
    Ε ναι εγω τα ανοιξα εν μια νυκτι και γουστο μου και καπελο μου...δεν χρειαζεται να μου ζητησεις συγγνωμη ουτε να κανεις τιποτα..τοσο θεμα εκανες με το οτι ειμαι τρολ τεσπα δε πειραζει..ξερω εγω τι ειμαι και μου αρκει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα...πιο ανουσιο βρισκω αυτο εδω το θεμα παρα τα θεματα του μελους στο οποιο αναφερεσαι. Ναι με παραξενεψε κι εμενα που ανοιξε τοσα πολλα θεματα μαζι, αλλα ακομα και ψευτικο να ειναι το οτιδηποτε απο τα θεματα της η και παλιοτερο μελος να ειναι η τρολ η δε ξερω τι άλλο, νορμαλ θεματα ειδα, τις απαντησεις στα οποια θεματα πολλοι ανθρωποι που απλα θα διαβασουν χωρις εγγραφη στο φορουμ μπορει να βρουν χρησιμες. Τι σημασια εχει γιατι ανοιξε το θεμα αν ειναι μια χαρα θεμα; Θα κανουμε background check στον καθενα;
    Σκοπος εδω δεν νομιζω να ειναι να αποδειξουμε το ποιοι ειμαστε και να φτιαξουμε "εικονα" ως σταθερα μελη, αλλα να συζητηθουν θεματα που απασχολουν κοσμο και εχουν να κανουν με τη ψυχολογια. Δεν ειναι ο πρωταρχικος ρολος του φορουμ να λειτουργει σαν μεσο κοινωνικοποιησης και να ασχολουμαστε με το ποιον ξερουμε και ποιον οχι. Με αλλα λογια δεν ειναι το τσιφλικι κανενος. Και προσωπικα προτιμω να απαντησω σε τρολ στα σοβαρα αμα δεν ειμαι σιγουρη και θεωρω οτι μπορω να συνεισφερω παρα να αφησω καποιον που χρειαζεται οντως απαντηση σε κατι με αναπαντητο ερωτημα, γραφοντας τον σε μια στιγμη αδυναμιας η συγχυσης.
    Aγαοπητη Ναταλια , δεν μπορεις να κρινεις εν θεμα ως ανουσιο , απο την στιγμη που απασχολεει καποιον ....... δεν μπορει να απασχολοπυν καποιον 12 θεματα συγχρονως , και αν ειναι ετσι , ας τα παρει ενα ενα , να παρει και απαντησεις ....... δεν εισαι 4 χρονια εδω , οπως εγω , για να διαπιστωσεις οτι αυτο δεν εχει ξανασυμβει .........εγω εχω ανοιξει πολλα θρεντς , 170 , τα 2α περισσοτερα απο μελος , αλλα ανοιγα ενα η δυο την φορα , οχι 12 ......... και δεν απαντω σε καποπιον που θεωρω τρολλ , με το σκεπτικο οτι δεν τον απασχολουν στην πραγματικοτητα καθολου τα θεμτα που εχει ανοιξει , ταα ανοιξε για πλακα ....... με τοσα προβληματα που εχει , για ναχω αδικο στην κριση μου , θα πρεπει το συγκεκριμενο μελος να παραμεινει επι καμποσο καιρο στο φορουμ , για να παρει αρκετες απαντησεις στα ερωτηματα του , που σηκωνουν πολυ συζητηση , αν συμβει αυτο , και πεσω εξω στον χαρακτηρισμου του ως τρολλ , θα ζητησω και συγγνωμη .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by katrinakat View Post
    Ε ναι εγω τα ανοιξα εν μια νυκτι και γουστο μου και καπελο μου...δεν χρειαζεται να μου ζητησεις συγγνωμη ουτε να κανεις τιποτα..τοσο θεμα εκανες με το οτι ειμαι τρολ τεσπα δε πειραζει..ξερω εγω τι ειμαι και μου αρκει
    Οπωσδηποτε γουστο σου και καπελο σου , αλλα γουστο μου και καπελο μου να σε θεωρω τρολλ , μεχρι αποδειξεως του εναντιου ....................και δεν το παιρνω προσωπικα , σκασιλα μου , σιγα μην θυμωσω κιολας , αλλα απασχολεις τοσα μελη για την πλακα σου ...................

α , ρε ρεμεντυ , που εισαι ξυπνια , και καταλαβαινεις αμεσως τα τρολλς .........

σε μια βδομαδα θαχει εξαφανιστει πρακτικα η κατριακατ , ισως παρεμεινει λιγο γα τα ματια , αλλα θα ειναι ενεργη max ενα 10% ............

Ενα πραγμα θα σου πω...τι θελεις ?να διαγραφει ο λογαριασμος μου?να πεισεις τους παντες οτι ειμαι τρολ?μου αρεσει που λες μεχρι αποδειξεως του εναντιου...και μετα επιμενεις στο οτι ειμαι τρολ...αν απασχολω τοσα μελη οπως λες και ειμαι και τρολ τοτε εχω κατορθωσει πολλα για ενα τρολ οπως νομιζεις οτι ειμαι..πιστευεις οτι αν ηθελα να τρολαρω θα τρολαρα σε ενα φορουμ ψυχολογιας? για να κανω τι?..μιλα για τον εαυτο σου αν θελεις που εισαι αυθεντικος

Senior Member
    Εγω πιστευω οτι εισαι τρολλ , δεν με πειθεις για το αντιθευτο , ο χρονος θα δειξει αν εχω δικιο ........αναλογα με το ποσο ενεργητικη θα παραμεινεις τις επομενες μερες η βδομαδες ........

τι εννοειςς οτι κατταφερες πολλα για τρολλ , καταφερες ναπασχολησεις πολλα μελη τσαμπα ...... παλι ο χρονος που θασαι ενεργη , θα ειναι ο αδεκαστος κριτης .........

γιατι να θελβωνα διαγραφει ο λογαριασμος σου ? δεν μενδιαφερει αυτο .......δεν μου πηρες την δοξα , αλλα επειδη εχω ανω των διπλασιων χρονων σου , και εχω κανει πραματα στην ζωη μου , σημαντικα , δεν μου επιτρεπω νανοιγω διαλογο με τρολλς σαν του λογου σου , ξερω οτι εισαι πιτσιρικας , μονο ενας πιτσιρικας τα κανει αυτα ......αντε , βαρεθηκα τον ' διαλογο ΄μαζι σου .....

χεσε μας πραγματικα..ασχολεισου με κανενα θεμα ουσιαστικο ,τι ασχολεισαι με ενα τρολ?

μηπως θα με δικασεις κιολας?ελεος πραγματικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by katrinakat View Post
    χεσε μας πραγματικα..ασχολεισου με κανενα θεμα ουσιαστικο ,τι ασχολεισαι με ενα τρολ?
    ασχολουμαι μπας και ξυπνησω τα μελη που ασχολουνται μαζι σου ...........εγω δεν ασχολουμαι περαιτερω ......θελεις κουβεντουλα, τρολλαρακι , εγω δεν θελω ομως ...........

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω πιστευω οτι εισαι τρολλ , δεν με πειθεις για το αντιθευτο , ο χρονος θα δειξει αν εχω δικιο ........αναλογα με το ποσο ενεργητικη θα παραμεινεις τις επομενες μερες η βδομαδες ........

τι εννοειςς οτι κατταφερες πολλα για τρολλ , καταφερες ναπασχολησεις πολλα μελη τσαμπα ...... παλι ο χρονος που θασαι ενεργη , θα ειναι ο αδεκαστος κριτης .........

γιατι να θελβωνα διαγραφει ο λογαριασμος σου ? δεν μενδιαφερει αυτο .......δεν μου πηρες την δοξα , αλλα επειδη εχω ανω των διπλασιων χρονων σου , και εχω κανει πραματα στην ζωη μου , σημαντικα , δεν μου επιτρεπω νανοιγω διαλογο με τρολλς σαν του λογου σου , ξερω οτι εισαι πιτσιρικας , μονο ενας πιτσιρικας τα κανει αυτα ......αντε , βαρεθηκα τον ' διαλογο ΄μαζι σου .....
    τι εννοεις σημαντικα?λες κ εμεις δεν εχουμε κανει..επειδη εισαι μεγαλυτερος θα μας την λες κιολας?και αν δεν επιτρεπεις στον εαυτο σου να ανοιγεις διαλογο...να μην ανοιγες το θεμα ...

τεσπα...τα ατομα ξυπνησαν...εσυ ο εξυπνος τους ανοιξες τα ματια ..Ας σου πουν και ευχαριστω

Senior Member
    ΑΝΤΕ , ΠΟΛΥ ΚΑΘΗΣΕΣ ...........ΤΡΟΛΛ........

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast