Βοηθήστε με να καταλάβω τι έχει...
Καλησπέρα σε όλους..Είμαι καινούρια στο forum,διαβάζω βέβαια εδώ και χρόνια τα threads σας και κυρίως αυτά που έχουν να πουν κάτι για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή μιας και πάσχω εδώ και χρόνια..Αυτό που με φέρνει εδώ στην παρούσα στιγμή είναι ο 26χρονος πρώην μου (εγώ 30)που δεν μου ανοίχτηκε ποτέ εδώ και 8 μήνες..Λόγω της μεγάλης απόστασης που είχαμε αποφασίσαμε σχετικά νωρίς να μείνουμε μαζί και έτσι μετακόμισα εγώ από Θεσσαλονίκη στην Ρόδο. Ενώ όμως έλεγε οτι με θέλει και με αγαπάει, απέφευγε να κάνουμε έρωτα, ήθελε να είναι πεντακάθαρος για να με αγγίξει, κοιμόταν πάρα πολλές ώρες, ήταν σαν μαγκωμένος,όχι μόνο μαζί μου αλλά και με τον κόσμο..Κοιτούσε πάντα το φαίνεσθαι ,απέφευγε να παρευρίσκεται σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και οτι αναλάμβανε ήθελε να το κάνει τέλεια αλλιώς το παρατούσε.Επίσης ήταν κάπως ανταγωνιστικός μαζί μου, κ ειχε μια πεποίθηση οτι οι γυναίκες είναι για συγκεκριμένα πράγματα,μαγείρεμα κλπ όμως ταυτόχρονα δεν ήθελε να τον περιποιούμαι πολύ.Τον ρωτούσα γιατί είναι έτσι και γιατί δεν είναι εκδηλωτικός ενώ με κατέβασε τόσο μακρυά γιατί όπως είχε πει, ήμουν η μέλλουσα μαμα των παιδιών του και παντα έπαιρνα την απάντηση 'ετσι ειμαι,ουτε και στη μανα μου πολυμιλάω τι σημαίνει αυτο πως δεν την αγαπώ; Και εκείνη όμως είχε την ίδια γνώμη. Φοβόταν να συζητήσει για το μέλλον (μας;) ακόμα και αν επρόκειτο για τον επόμενο μήνα, αν και ήθελε να ταξιδέψει στη ζωή του πολύ και είχε πολλά όνειρα. Γνωστοί μου είπαν οτι στις προηγούμενες σχέσεις του ήταν ακόμα πιο περίεργος και κλειστός. Είχα κουραστεί να μην ξέρω τι συμβαίνει και τον άφησα και έφυγα. Ηρθε και με βρήκε αμέσως και με κλάμματα (πίστευα οτι δν κλαίει ποτέ ποτέ,ήταν πολύ σκληρός) μου είπε οτι φοβόταν να μου πεί τι γίνεται και οτι δεν τα είχε καθόλου καλά με τον εαυτό του και νόμιζε οτι αν μου ανοιχτεί θα φύγω..ήταν η μόνη φορά που ένιωσα πως κάτι συμβαίνει πίσω απο αυτο το σκληρό προσωπείο.Του είπα οτι θα μείνω μαζί του όμως θέλω κάποια στιγμή να μου πει οτι έχει στην καρδιά του αλλά αυτό δεν έγινε ποτε..Ισχυρίζεται οτι με αγαπάει αλλά τώρα που έφυγα ,μετά απο 4 μήνες εξαιτίας του ίδιου λόγου μου λέει πως αδιαφόρησε απλώς και δεν πόνεσε όσο νόμιζε αλλά όταν τον ρώτησα αν μ άγαπάει μου είπε ναι..Πως γινεται να αγαπας και να αφήνεις τον άλλον να φύγει; Μηπως επρεπε να υπομείνω κ αλλο;Παλεύοντας όμως και με τους δικούς μου δαίμονες ήταν αβάσταχτο να νομίζω πως δεν παίρνω αγάπη..Μπορώ να κάνω κάτι γ αυτόν; Τον έχω αγαπήσει όσο κανέναν και νιώθω πολύ τρυφερότητα,νόμιζα οτι μπορώ να τον σώσω όμως δεν θέλησε ποτέ την βοήθειά μου,αλλά και κανενός..