Παιδια μαλλον θα βγω ραντεβου με μια κοπελα. Για πειτε καμια καλη συμβουλη
Printable View
Παιδια μαλλον θα βγω ραντεβου με μια κοπελα. Για πειτε καμια καλη συμβουλη
....χαλαρα
Γεια σου ! έχεις ψύχωση παλικάρι;
Καμία καλή συμβουλή ορίστε το είπαμε
Τυφλό είναι το ραντεβού ή όχι;
Τι είναι αυτό το ραντεβού;;
Θα πας... θα είσαι άνετος. . χαμογελαστος... !! δεν θα υπερβάλλεις για να την εντυπωσιασης... αν μπορείς να κάνεις και βήμα να την φιλήσεις ακόμα καλύτερα! !
Απλά να εείσαι ο εαυτός σου. Να τη κάνεις να γελάει. Προσπάθησε να τη πλησιάσεις σιγά σιγά. Και γενικά μιλήστε για τους εαυτούς σας. Μη ξεχάσεις να της δίνεις το περιθώριο να μιλήσει, να την ακους. Θα της αρέσει πολύ να θυμάσε πράγματα, πχ τι της αρεσει, κατι π σου είχε πει, το πρώτο μύνημα που της έστειλες.
οι περιπετειεσ του καουμποι στην αγρια στυση
Nα της φερθεις σαν να προκειται να γινει φιλη σου , μην το πας στο φλερτ με την πρωτη , και νασαι ο εαυτος σου , εκτος αν εχεις πολλη αυτοπεποιθηση , που λεει κι η Μαρκελα1 , οτιδηποτε αλλο , δεν θα δουλεψει καλα ......ευχομαι ναναι καμμια νοστιμη ....
Να δεις τι θέλει από σένα είτε με ερωτήσεις είτε από το βλέμμα της είτε και από τα δύο μαζί. Θα καταλάβεις αν της αρέσεις αν της πεις σε κάποια φάση πχ να φύγετε και δεις αντίδραση. Αν δεις να μην θέλει να φύγετε πρότεινέ της και έναν περίπατο ή να πάτε κάπου για γλυκό, αυτά, καλή επιτυχία!
Αν και τρόλαρα, στο εν λόγω μήνυμα, προσωπικά τότε που υπήρχε σχετικά περισσότερη ηθική με σήμερα, που καλύτερα να μην το σχολιάσω, θα προτιμούσα τέτοια ραντεβού παρά το δήθεν τα σημερινά. Που οι άντρες κοιτάνε τις κοπέλες μόνο για σεξ και το αντίστροφο και ξεχνάνε να δώσουν σημασία στον άνθρωπο...
μην ξεχασεις να ριξεις πανω σου πολυ απο το αγαπημενο σου αρωμα!!
Να εισαι ο εαυτος σου ! Τιποτα αλλο!
Αναμενεται
Να είσαι ο εαυτός σου, το πρώτο ραντεβού είναι το παιχνίδι των εντυπώσεων γιαυτο μην δείξεις κάτι που δεν είσαι και αν προχωρήσει το θέμα της δείξεις κάτι άλλο.
Χαλαρά και άφησε την να μιλήσει, δώστης χώρο και να την ρωτάς πράγματα που αφορούν αυτή!!!
Επίσης να την κοιτάς στα μάτια
Καλή επιτυχία
Επίσης μεγάλωσε το εργαλείο σου κατά είκοσι πόντους κ θα ξεχάσει ότι βλακεία θα πεις
Βak αυτο ακριβως!!!!!!
χαλαρα, ανετα, με χιουμορ, σα να προκειται να πας για καφε με μια φιλη σου.
Μην αγχωνεσαι σκεπτομενος οτι πρεπει να αποδωσεις! εσυ σκεψου οτι πας για να γνωρισεις μια φιλη και να περασεις ομορφα, να γελασετε, μιλησετε και να κανετε παρεα.
Απο εκει και περα θα τσεκαρεις τι χαρακτηρας ειναι η κοπελια, δενετε σαν παρεα? περνατε ομορφα μιλωντας/γελωντας? και αναλογα το προχωρας ή οχι...
Ρε guys μια ερωτηση.. αφου μου λετε να το παω στην αρχη φιλικα.. θα την κερασω οταν βγουμε ή οχι ?
παλια το εκανα συχνα αυτο να βγαινω ραντεβου τωρα οχι δεν εδωσα και τοση σημασια στο πρωτο ραντεβου αλλα οταν το πραγμα προχωρησε και αρχισα να μιλαω με καπια για μηνες εκει αρχισε να με απασχολει
γι αυτο ενας γνωστος μου με ελεγε προβληματισμενο απροβληματιστο νομιζω οτι αυτο μου παει....
δλδ αν το πρωτο ραντεβου ειναι φιλικο, εναι κακο να κερασεις?δεν ειναι προταση γαμου ο καφες.
ειναι μιζερο να πληρωνει ο καθενας τα δικα του σαν ολλανδοι τουριστες.
κι αυτη να πληρωσει ειναι οκ, αλλα καλυτερα κανε την κινηση.
κερασε κι αν κανει οτι επιμενει να δωσει τα δικα της πες της "ασε, πληρωνεις αλλη φορα" να καβατζωσεις και συνεχεια ;)
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να πληρώνει ο καθένας τα δικά του. Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό, ούτε καν μεταξύ φίλων. Δηλαδή αν βγείτε για φαγητό θα μετρήσετε και τι έφαγε ο καθένας;
Καλό είναι να προτείνεις να κεράσεις. Επίσης καλό είναι να προτείνει κι εκείνη και να μην θεωρήσει δεδομένο οτι το κέρασμα είναι δικό σου. Η διαφωνία στο συγκεκριμένο είναι μια καλή ευκαιρία για ένα δεύτερο ραντεβού όπως λέει κ η Remedy.
να την κερασεις ναι! σημαινει πολλα ένα κερασμα οσο μικρο και ναναι ακομα και ενας καφες. μην της πεις την επομενη φορα εσυ. δεν κερνας για να κεραστεις καποια άλλη φορα, το κανεις γιατι γουστάρεις και αν σε ενδιαφερει το προσωπο γουστάρεις διπλα.
τωρα αν αυτή επιμενει για ρεφενε μην το κανεις και μεγαλο θεμα επεμενε ως ένα σημειο πολλες γυναικες δεν τις αρεσει να τις κερνανε για διαφορους λογους
Δεν θα φανει ομως περιεργο? Δεν την εχω ξαναδει ποτε και θα παω να την κερασω ? Ειναι καπως
το να της αποδειξεις οτι σε ενδιαφερει εμενα αυτο δε μου λεει τιποτα μου φαινεται θαμα τυχης αν ενδιαφερθει η οχι πως μπορεις να προβλεψεις το τι θα γινει? εγω θα ενδιαφερομουν μονο αν το πραγμα προχωρουσε αλλιως δε θα χα ορεξη για πολα πολα μπορει να αγνοω την επιφανεια αλλα εμενα με ενδιαφερει το βαθος.