Originally Posted by
kostantina
Καλησπέρας σας!
Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θέλω την άποψη σας πάνω σε ενα θεμα. Ειμαι 19 σπουδαζω και το αγορι μου ειναι 22! εχουμε σχεση 9 μηνες! ερωτας σχεδον με την πρωτη ματια ! Αλλά εχω ενα θεμα με την θρησκεια του ! ειναι χριστιανος (εγω χριστιανη ορθοδοξη), ο οποιος βαφτιστηκε στο νερο (θαλασσα) κι οχι σε καποια εκκλησια , επισης βαφτιστηκε σε ηλικια 18 χρονων. Δεν πηγαινει στην κανονικη εκκλησια οπως εχουμε στον νου μας ολοι , δηλαδη τον ναο , αλλα σε κατι συναθροισεις οπου ο διακονος (νομιζω ετσι λεγεται) διαβαζει αποσπασματα απο την Αγια Γραφη. Εκει υπαρχουν ατομα διαφορων εθνικοτητων κι εχω την εντυπωση οτι ειναι σαν αυτα τα διαμερισματα που βλεπουμε στην πλατεια αμερικης (που εχουν για λογοτυπο απεξω εναν αφρικανο και κατι λεξεις που αφορουν την θρησκεια γραμμενες στα αγγλικα) . Να τονισω οτι μιλαμε παντα για Χριστιανισμο! επισης , καθε σαββατοκυριακο πηγαινουν και μοιραζουν φαγητο σε φτωχους , ποτέ φυλλαδια καθως εδω θα μιλουσαμε για προσυλητισμο. Εψαξα λιγο το θεμα κι κατεληξα στην χριστιανικη αποστολικη εκκλησια ή στους ιεχωβαδες! το προβλημα ειναι οτι δεν εχω καταλαβει που αποσκοπει κατι τετοιο (δηλαδη οι συναθροισεις κτλ) και τι στο καλο ειναι αυτο το διαμερισμα ! παρακαλω οποιος γνωριζει κατι περαιτερω να με ενημερωσει!
Υ.Γ1: ρωτησα κι τους γονεις μου κι μου ειπαν οτι σιγουρα δεν ειναι ιεχωβας , ειναι κατι σαν αιρεση αλλα ουτε κι οι ιδιοι ειναι σιγουροι .
καθε αποψη δεκτη ,ευχαριστω
Υ.Γ2: φοβαμαι μηπως εχει να κανει με αποκρυφιστικες τελετες ή με ιεχωβαδες