χωρησα και νοιωθω οτι εχουν επιστρεψει ολοι μου οι φοβοι
γεια σας ειχα να μπω κανενα χρονο μια και τα παλιοτερα μου προβληματα ειχαν καμουφλαριστει αγνοηθει η οπως θελετε πειτε το..ειμαι ενα σχετικα εσωστρεφες κλειστο ατομο ευγενικος και χαμογελαστος βεβαια με μερικες εκλαμψεις κοινωνικοτητας.οι ανθρωπινες συναναστροφες γενικα με κανουν να νοιωθω αβολα και να δινω πολυ αξια στους τριτους. χαρακτηριζω τον εαυτο μου οτι σε γενικες γραμμες με φοβιζει η αποτυχια γενικα και δεν τολμαω πραγματα απο φοβο φοβο για το καινουργιο φοβο για την αλλαγη φοβο για το μελλον καλα αυτο και ποιος δεν το εχει γενικα στη ζωη μου ειμαι ενα φοβισμενο ατομο παντως που ομως στη ζωη του κρυβεται καλα η αποφευγει να κοιταξει τους φοβους του καταματα διαφευγει μεσω αποφυγων και αναβλητικοτητας κατι που θελω να δουλεψω επι ευκαιριας.οστωσο τον τελευταιο χρονο ενοιωθα αρκετα καλυτερα ενα νεο προτζεκτ που θα μου απεδειδε μελλοντικα καρπους ηρθε στο προσκηνιο και μου εδωσε φτερα μεσα σε ολη αυτη την οικονομικη ανασφαλεια. επισης ειχα μια κοπελα που με νοιαζοταν με αγαπουσε και με στηριζε παρα τις οικονομικες μου δυσκολιες με την δουλεια εννοω ψυχολογικη στηριξη επισης το νεο μου προτζεκτ ηταν κατι που οπως ειπα μου εδωσε φτερα και εκει που ολα πηγαιναν καπως καλυτερα εκει που αρχισα να βλεπω τα πραγματα καλυτερα και να ατενιζω το μελλον με περισσοτερη αισιοδοξια πριν λιγο καιρο μου ανακοινωσε οτι δεν θελει να συνεχισουμε οτι παγωσε οτι δεν ειναι οπως ηταν οτι δεν νοιωθει ερωτευμενη αυτη που με λατρευε που αγωνιστηκε να με εχει φερω μεριδιο ευθυνης γιατι περιπου πριν ενα χρονο αφησα να μπει μια αλλη κοπελα αναμεσα μας οχι τιποτα σπουδαιο απλα της εδωσα πολυ βημα και ενδιαφεροταν πολυ για εμενα ενθουσιαστηκα και παραμελησα την δικια μου της ειχα φερθει απαισια βεβαια γενικα τοτε περναγαμε μια κριση αλλα η αληθεια ειναι οτι και εγω τοτε της φερθηκα ασχημα τα ξαναβρηκαμε παλεψε για εμενα αλλα και εγω ειχα κατι μεσα μου για εκεινη γυρησαμε ο ενας στον αλλον πιο δυνατοι απο ποτε τουλαχιστον ετσι νομιζα μεχρι που ηρθε αυτο και εχαα την γη κατω απο τα ποδια μου με ξεγυμνωσε αυτος ο χωρισμος φανερωσε ολες τις αδυναμιες μου και ολους τους κρυμμενους φοβους μου το παλευω οσο μπορω αλλα η αληθεια ειναι οτι γενικα νοιωθω ασχημα πολυ ασχημα γιατι ειχα μεριδιο ευθυνης εκεινη μου ειπε οτι δεν ξεπερασε ποτε απολυτα το θεμα με την αλλη αλλα και οτι γενικα εκανα του κεφαλιου μου.πραγματικα εχω απογοητευτει και δεν ξερω πως να το διαχηριστω δεν περιμενα να φυγει απο την ζωη μου αυτη η γυναικα δεν ξερω τι να κανω μιλαμε αλλα δεν ξερω αν μπορω να επιμεινω σε μια ψυχοφθορα επανασυνδεση