χωρησα και νοιωθω οτι εχουν επιστρεψει ολοι μου οι φοβοι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    οτι φερθηκα ασχημα φερθηκα ναι το δεχομαι δεν ειχα φερθει ομορφα πολεμησε ομως και με κερδισε μερικες φορες πιστυω οτι γυρησε απλα και μονο για να εκδικηθει απο την αλλη δεν στεκει γιατι σιγα να μην εκανε υπομονη τοσο καιρο μονο και μονο γιαυτο θα μπορουε να το κανει στις μια δυο βδομαδες οχι το χρονο αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι οταν εγινα δοτικος γλυκος αυτο που ηθελε πιο πολυ απο εμενα εφυγε με φορτωσε και δυο τρεις ενοχες και μου ειπε ναι εχεις αλλαξει και γιαυτο εκατσα και για τοσο μαζι σου.. δεν ξερω τι να πω ακατανοητα πραγματα δηλαδη οπως και να ημουν αυτη θα εφευγε

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    οτι φερθηκα ασχημα φερθηκα ναι το δεχομαι δεν ειχα φερθει ομορφα πολεμησε ομως και με κερδισε μερικες φορες πιστυω οτι γυρησε απλα και μονο για να εκδικηθει απο την αλλη δεν στεκει γιατι σιγα να μην εκανε υπομονη τοσο καιρο μονο και μονο γιαυτο θα μπορουε να το κανει στις μια δυο βδομαδες οχι το χρονο αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι οταν εγινα δοτικος γλυκος αυτο που ηθελε πιο πολυ απο εμενα εφυγε με φορτωσε και δυο τρεις ενοχες και μου ειπε ναι εχεις αλλαξει και γιαυτο εκατσα και για τοσο μαζι σου.. δεν ξερω τι να πω ακατανοητα πραγματα δηλαδη οπως και να ημουν αυτη θα εφευγε
    Δυστυχως ναι, σε καταλαβαινω........τα'χω περασει κι εγω σε μια σχεση μου που τον εγραφα συνεχως για να κολλησει και γυρναγε μετα μονο για να με εκδικηθει.........δεν με εκτιμησε ποτε ενω αξιζα........τεσπα. Στο θεμα μας τωρα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να δεις το θεμα χαλαρα και να την ξεχασεις......οσο και αν εφταιγες η αγαπη ολα τα νικα, αν ηθελε θα ηταν μαζι σου, αν δεν ειναι δεν αξιζει.......δεν το εκανες και επαναλαμβανομενες φορες αυτο και στην τελικη ολοι εχουμε δικαιωμα στα λαθη.........ηταν πολυ χοντρο βεβαια, ναι, πληγωθηκε αλλα ειδες κι εσυ οτι με το να της φεροσουν καλα δεν το εκτιμησε, συνεπως ουτε αυτη ειναι τελεια, ειναι ατελης........

Senior Member
    τι να πω ρε παιδι μου το κακο ειναι οτι μου ερχονται ομορφες στιγμες που ειχαμε περασει εικονες και το χειροτερο ειναι οτι εχω πολυ καλη μνημη ωρες ωρες ευχομαι να ξεχναγα ευκολοτερα κανα δυο φιλοι λενε ξεπερασετο ε ρε παιδια τι ειναι να το ξεπερασω ετσι απλα κρυολογημα?ειμασταν χρονια μοιραστηκαμε τα παντα πριν λιγο πηγε να με παρει ο υπνος στον καναπε και τιναχτηκα σαν να με τσιμπησε φιδι οταν την σκεφτηκα απαισιο συναισθημα

Senior Member
    Σε καταλαβαινω αλλα αφου σε χωρισε δεν αξιζει.......Αν αξιζε θα ησασταν μαζι!! Γνωμη μου η αγαπη πρεπει να υπερνικαει ολα τα εμποδια και στην τελικη γι'αυτο ειμαστε με τον αλλον, για να ειμαστε για παντα μαζι και να μην χωρισουμε και να βλεπουμε στο προσωπο του τα παντα οπως εκανες εσυ με αυτην!!!!!!!!!! Δεν ξερω τι να σου πω κουραγιο περνας πολυ δυσκολα σιγουρα αλλα ολα περνανε.......

Senior Member
    ειμαι και εγω της ιδιας αποψης αν αγαπας κατι αργα η γρηγορα θα εισαι μαζι του και θα βρεις τον τροπο δεν ξερω ακομα ειμαι στο σταδιο της ελπιδας και αυτο δεν θα μου κανει καλο σκεφτομαι αυτη την στιγμη που ειναι τι κανει προσπαθω να ανεβασω διαθεση και να χαμογελαω εστω και ψευτικα μπας και μου βγει αυθορμητα αργοτερα εχω μιλησει με τοσο κοσμο εχω εκπλαγει και γω ο ιδιος το ιδανικοτερο για εμενα παντως ειναι να ειμαι μεσα σε κοσμο η να δουλευω

Senior Member
    ειμαι και εγω της ιδιας αποψης αν αγαπας κατι αργα η γρηγορα θα εισαι μαζι του και θα βρεις τον τροπο δεν ξερω ακομα ειμαι στο σταδιο της ελπιδας και αυτο δεν θα μου κανει καλο σκεφτομαι αυτη την στιγμη που ειναι τι κανει προσπαθω να ανεβασω διαθεση και να χαμογελαω εστω και ψευτικα μπας και μου βγει αυθορμητα αργοτερα εχω μιλησει με τοσο κοσμο εχω εκπλαγει και γω ο ιδιος το ιδανικοτερο για εμενα παντως ειναι να ειμαι μεσα σε κοσμο η να δουλευω
    Να κανεις το ιδανικοτερο για σενα! Αυτο ειναι το πιο σοφο. Και εγω θα σου ευχομουν να γυρισει αλλα ποσο καιρο εχετε χωρισει; Υπαρχουν πιθανοτητες; Σε καταλαβαινω οτι θελεις να εχεις ελπιδα αλλα οσο αγκιστρωνεσαι πανω της κακο στον εαυτο σου κανεις....

Senior Member
    εχουμε χωρησει εδω και τρεις βδομαδες για πιθανοτητες δεν εχω κανει κινηση επαναυνδεσης και φοβαμαι να κανω και φοβαμαι μια δευτερη απορριψη εχουμε και μια αξιοπρεπεια ουτε παρακαλεσα ουτε προσκυνησα μονος μου σηκωνω το σταυρο μου και η καρδουλα μου το ξερει αλλοι μου λενε να το ξεπερασω βρισκωντας αλλο ενδιαφερον εγω δεν εχω διαθεση να πιασω κατι αλλο και να σκεφτομαι ομως κατι αλλο αυτο πιστευω θα ερθει μονο του καποια στιγμη οταν θα ειμαι ετοιμος

Senior Member
    εχουμε χωρησει εδω και τρεις βδομαδες για πιθανοτητες δεν εχω κανει κινηση επαναυνδεσης και φοβαμαι να κανω και φοβαμαι μια δευτερη απορριψη εχουμε και μια αξιοπρεπεια ουτε παρακαλεσα ουτε προσκυνησα μονος μου σηκωνω το σταυρο μου και η καρδουλα μου το ξερει αλλοι μου λενε να το ξεπερασω βρισκωντας αλλο ενδιαφερον εγω δεν εχω διαθεση να πιασω κατι αλλο και να σκεφτομαι ομως κατι αλλο αυτο πιστευω θα ερθει μονο του καποια στιγμη οταν θα ειμαι ετοιμος
    Οταν λεω να μην αγκυστρωνεσαι εννοω να μην την σκεφτεσαι και σε καταλαβαινω τι περνας γι'αυτο σου λεω να μην την σκεφτεσαι. Κακο σου κανει. Να εισαι αναμεσα σε κοσμο, γνωμη μου να της στειλεις ενα μηνυμα ισως αυτο περιμενει δεν χανεις τιποτα!!!

Senior Member
    μα μιλαμε στο τηλεφωνο χθες με πηρε τι να πω σε ενα μηνυμα?της τα ειχα πει πολυ εκτενως πριν χωρησουμε αλλα ηταν ανενδοτη

Senior Member
    μα μιλαμε στο τηλεφωνο χθες με πηρε τι να πω σε ενα μηνυμα?της τα ειχα πει πολυ εκτενως πριν χωρησουμε αλλα ηταν ανενδοτη
    Δεν το προσεξα οτι μιλατε στο τηλεφωνο. Πες της το τοτε απο το τηλεφωνο. Αλλο πριν χωρισετε, τωρα μπορει να εχει μαλακωσει.

Senior Member
    πριν λιγο μαλιστα μου εστειλε μηνυμα να μου πει για μια κοινη μας φιλη απο μονη της χωρις ν πω κατι πιασαμε λιγο κουβεντα τα ειπαμε γελασαμε και ενοιωσα πολυ ομορφα τωρα νοιωθω παλι αυτο το περιεργο ασχημο συναισθημα ειναι αυτο το κοντραστ συναισθηματων οι ψευαισθησεις να το πω?ελπιδα να το πω?δεν ξερω πως να το διαχηριστω αν ηταν απο εμενα τοσο πληγωμενη θα ειχε διαθεση να μου μιλησει?απο την αλλη ξερει ποσο την θελω δεν ειναι οτι δεν ξερει

Senior Member
    πριν λιγο μαλιστα μου εστειλε μηνυμα να μου πει για μια κοινη μας φιλη απο μονη της χωρις ν πω κατι πιασαμε λιγο κουβεντα τα ειπαμε γελασαμε και ενοιωσα πολυ ομορφα τωρα νοιωθω παλι αυτο το περιεργο ασχημο συναισθημα ειναι αυτο το κοντραστ συναισθηματων οι ψευαισθησεις να το πω?ελπιδα να το πω?δεν ξερω πως να το διαχηριστω αν ηταν απο εμενα τοσο πληγωμενη θα ειχε διαθεση να μου μιλησει?απο την αλλη ξερει ποσο την θελω δεν ειναι οτι δεν ξερει
    Τοτε σ'εχει δεδομενο!

Senior Member
    ωραια ας το παρουμε αυτο οτι με εχει δεδομενο τι μπορει να σημαινει αυτο?μπορει να γυρισει?μπορει να κολακευτει?μπορει να να καταλαβει οτι τελικα εγω ειμαι στο πλαι της οτι την θελω και οτι τελικα ισως εσφαλε?γιατι ο λογος που προβαλλε ειναι η ανασφαλεια με το τοτε συμβαν μπορει να καταλαβει καποια πραγματα η αληθεια ειναι οτι την εχω αναγκη ναι και δεν θα κατσω να αναλυσω τους λογους περα απο τα προσωπικα μου θεματα δεν θα ενοχοποιησω τον εαυτο μου γιατι την εχω αναγκη καθε ανθρωπος εχει αναγκη αυτον που ειναι σημαντικο κομματι της ζωης του

Senior Member
    Δεν ειπα οτι φταις εσυ που σε εχει δεδομενο, αυτη φταιει!!!!!! Οτι θες λες δεν εισαι υποχρεωμενος ουτε σε υποχρεωσε κανεις να πεις τα εσωτερα σου!!!!!!!!! Αλλα το τι σημαινει μονο η ιδια το ξερει.........υπομονη!!!!!!!

Senior Member
    μα ναι σιγουρα δεν φταιω εγω υπομονη οπως λες αλλωστε εχω δουλεια να κανω και με τον εαυτο μου αρκετη δουλεια αν θελω να ειμαι καλα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast