Μερικοί το έχουν τερματίσει!
Καλημέρα. Είμαι αναστατωμένος με τους ανθρώπους που κάποτε εμπιστευόμουν και ήμουν έτοιμος να τους χαρίσω όλα τα καλά. Είμαι μικρός ακόμα, εντάξει. Αλλά δεν το χωράει ο νους μου. Πως οι άλλοι σε προδίδουν και σου ζητάνε και τα ρέστα από πάνω;
Είναι δυνατόν να ενδιαφέρεσαι για τους φίλους σου, να τους παίρνεις τηλέφωνο και να σου το κλείνουν στα μούτρα, να τους στέλνεις μηνύματα και να μη σου απαντάνε επίτηδες... Και εσύ ο αφελής, να θες να μάθεις αν είναι καλά....!
Και αυτοί να σου λένε ότι με ύφος χιλίων καρδιναλίων ότι είσαι τοξικός και ότι τους κάνεις ψυχολογικό πόλεμο, που θες να μάθεις αν είναι καλά! Ο Χριστός και η Παναγία! Και μετά να σου μιλάνε με μια ψεύτικη ευγένεια και κάπου ξαφνικά να κλείνουν το τηλέφωνο τους και να διακόπτεται η συνομιλία. Παίρνεις τηλέφωνο μετά από λίγο και στο κλείνουν κατάμουτρα. Τέτοια ψευτιά, αχαριστία, διπροσωπία, ξετσιπωσία, ποταπότητα... Μα το Θεό, μην ξαναματαδεί άνθρωπος!
Κάνουν τα πάντα για να σε κάνουν να φύγεις από μόνος σου, γιατί δεν έχουν τα κότσια να πουν: "Σε έχω γραμμένο..."