........................
Printable View
........................
Αν αγαπάς αρρωστημένα κάποιον, όλα θεωρούνται απάτη!
1) Είναι προδοσία, όχι τόσο απάτη. Ο τρόπος είναι κάπως προσεγμένος, για να μην τον κατηγορήσεις για απιστία.
2) Πες μου, ποιος άνθρωπος δεν σκέφτεται ή φαντασιώνεται έστω και για μια φορά, έναν άγνωστο ή μια άγνωστη; Ή κάποιο/κάποια celebrity; Ή αν π.χ. στην πράξη η παρτενέρ μου εκστόμιζε ένα άκυρο όνομα, θα με τρέλενε.
3) Στο είπα στο άλλο πόστ. Είναι δίκοπο μαχαίρι, που μπορεί να σκοτώσει το ρομαντισμό.
4) Και αυτό επίσης στο είπα. Είναι καφρίλα.
5) Ναι, μου τη σπάει όταν μου λένε κοπέλες, ας αραιώσουμε λίγο. Και όλο αυτό πότε; Όταν αγγίζουμε το ταβάνι! Νιώθω κοροϊδία μέσα μου.
6) Και αυτό είναι προδοσία. Κυρίως αγένεια και θράσος, όταν εσύ είσαι ΟΚ και εκείνοι ή εκείνες σε προκαλούν επίτηδες να καυγαδίσεις για να σου πουν: ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Ο έρωτας είναι ψυχεδέλεια... Γι' αυτό, δεν πρέπει να τον αφήσουμε να μας παρασέρνει βίαια, όσο γλυκός κι αν είναι ο έρωτας. Πρέπει ανα τακτά διαστήματα, να προσγειωνόμαστε στην πραγματικότητα και να αξιολογούμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Να μη του τα δίνουμε όλα... Γιατί μπορεί να φύγει και θα κλαίμε!
...........................
Τι θεωρώ άσχημο; Το πέντε σίγουρα, επειδή είναι κοροϊδία να σου λένε ότι θέλουν το χρόνο τους και από την άλλη να πάνε σε άλλες αγκαλιές. Γενικά, αυτά τα φλου και αυτές οι αοριστίες με ξενερώνουν και με κάνουν να χάνω κάθε ίχνος εμπιστοσύνης.
Μου αρέσει η επικοινωνία και το ενδιαφέρον. Όταν εσύ κόβεις την επικοινωνία άοριστα, χωρίς εξηγήσεις και χωρίς να καθορίζεις το χρόνο της παύσης, είναι προδοσία.
..................................
Ολεσ ειστε ιδιεσ δεν περιμεναμε τιποτα καλυτερο απο αυτο εμενα να δεισ τι μου εκαναν
Να σου πω κάτι; Σε αυτή την περίπτωση καλά έκανες. Δεν είναι καλό να χάνεις χρόνο στο διάστημα της διάστασης. Αναλώνεις σκέψεις, κλαίς... Ενώ έτσι, αφού αυτός ήθελε να αραιώσετε, ας το λουστεί! Αν θέλεις την άλλη, δεν την αφήνεις δευτερόλεπτο μακριά σου.
Την ψάχνεις σε τηλέφωνα, στους δρόμους, στη Νικολούλη!
Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό, αντί να κάνουν διάλογο!
........................................
....................................
...............................
............................................
συμφωνω με απογοητευμενη.
ποναει ο χωρισμος που σου εχει αφησει απωθημενα και εγινε χωρις την θεληση σου, οχι απαραιτητα ο πρωτος.
Γενικά το είπα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να χωρίσεις, προς Θεού.
Εγώ όσο περνούν τα χρόνια, δεν γίνομαι τόσο κολλημένος και δεν το παίρνω τόσο βαριά αν δεν προχωρήσει ένα φλερτ ή μια σχέση εκεί που φανταζόμουν.
Πιο παλιά, θεωρούσα ότι είχε έρθει το τέλος. Έναν Φλεβάρη, όταν ήμουν μικρός, για δυο εβδομάδες ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και μόνο σηκωνόμουν για φαγητό και για τουαλέτα... Το θυμάμαι και γελάω...! Όσο περνούν τα χρόνια, λογικεύομαι.
Εσύ, ΟΚ, έχεις άλλη οπτική.
.........................................
..............................
.............................
δεν εκανες τπτ για να εχεις τυψεις.
ΘΑ ειχες κανει, αν ψαχνοσουν με αλλους ενω τα ειχατε. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ, ΣΕ ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣΕΙ.
δεν ειχες καμια υποχρεωση.
και τελος, για κανεναν δεν μπορεις να ξερεις αν εχει κανει κατι επιληψιμο η οχι, δεν θα ερθει να στο πει!, αλλα μην ορκιζεσαι κιολας ποσο απολυτα σωστος ηταν, δεν μπορεις να το ξερεις..
....................................
Αφου βρηκεσ ακρη παλι καλα
Με κανανε πολλα καπου πρεπει να τα πω κι εγω
Ντροπή τους όντως εφόσον πάτε στο γιατρό να σας πει παραμύθια κ να τα πιστεψετε αυτή είναι η ψυχοθεραπεία έτσι γίνεστε καλα