Θεωρειται απατη;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
    Senior Member

Θεωρειται απατη;

........................
    Last edited by λουλούδι; 02-08-2017 at 19:45.

Senior Member
    Αν αγαπάς αρρωστημένα κάποιον, όλα θεωρούνται απάτη!

1) Είναι προδοσία, όχι τόσο απάτη. Ο τρόπος είναι κάπως προσεγμένος, για να μην τον κατηγορήσεις για απιστία.
    2) Πες μου, ποιος άνθρωπος δεν σκέφτεται ή φαντασιώνεται έστω και για μια φορά, έναν άγνωστο ή μια άγνωστη; Ή κάποιο/κάποια celebrity; Ή αν π.χ. στην πράξη η παρτενέρ μου εκστόμιζε ένα άκυρο όνομα, θα με τρέλενε.
    3) Στο είπα στο άλλο πόστ. Είναι δίκοπο μαχαίρι, που μπορεί να σκοτώσει το ρομαντισμό.
    4) Και αυτό επίσης στο είπα. Είναι καφρίλα.
    5) Ναι, μου τη σπάει όταν μου λένε κοπέλες, ας αραιώσουμε λίγο. Και όλο αυτό πότε; Όταν αγγίζουμε το ταβάνι! Νιώθω κοροϊδία μέσα μου.
    6) Και αυτό είναι προδοσία. Κυρίως αγένεια και θράσος, όταν εσύ είσαι ΟΚ και εκείνοι ή εκείνες σε προκαλούν επίτηδες να καυγαδίσεις για να σου πουν: ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Ο έρωτας είναι ψυχεδέλεια... Γι' αυτό, δεν πρέπει να τον αφήσουμε να μας παρασέρνει βίαια, όσο γλυκός κι αν είναι ο έρωτας. Πρέπει ανα τακτά διαστήματα, να προσγειωνόμαστε στην πραγματικότητα και να αξιολογούμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Να μη του τα δίνουμε όλα... Γιατί μπορεί να φύγει και θα κλαίμε!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    ...........................
    Last edited by λουλούδι; 02-08-2017 at 19:45.

Senior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Δεν καταλαβες PositiveWave. Εγω τα εχω κανει ολα αυτα εκτος απο το να αραιωσουμε για λιγο η να χωρισουμε που μου τα 'πε ο συντροφος μου και σε αυτη την περιπτωση ετρεξα να βρω αλλον! Γι'αυτο ρωταω αν θεωρουνται απατη! Εσυ δηλαδη θεωρεις χειροτερα απο αυτα που εκανα το 1, το 3 και το 4;
    Τι θεωρώ άσχημο; Το πέντε σίγουρα, επειδή είναι κοροϊδία να σου λένε ότι θέλουν το χρόνο τους και από την άλλη να πάνε σε άλλες αγκαλιές. Γενικά, αυτά τα φλου και αυτές οι αοριστίες με ξενερώνουν και με κάνουν να χάνω κάθε ίχνος εμπιστοσύνης.

Μου αρέσει η επικοινωνία και το ενδιαφέρον. Όταν εσύ κόβεις την επικοινωνία άοριστα, χωρίς εξηγήσεις και χωρίς να καθορίζεις το χρόνο της παύσης, είναι προδοσία.

Senior Member
    ..................................
    Last edited by λουλούδι; 02-08-2017 at 19:46.

Senior Member
    Ολεσ ειστε ιδιεσ δεν περιμεναμε τιποτα καλυτερο απο αυτο εμενα να δεισ τι μου εκαναν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Οχι δεν εχει γινει ακριβως ετσι. Το αγορι μου μου ειπε οτι θελει να ειμαστε λιγο σε διασταση, και εγω πιστευα οτι με κοροιδευε και ΕΓΩ ετρεξα να βρω αλλον απο φοβο μην μεινω μονη μου και επειδη νομιζα οτι με κοροιδευε καταλαβες;
    Να σου πω κάτι; Σε αυτή την περίπτωση καλά έκανες. Δεν είναι καλό να χάνεις χρόνο στο διάστημα της διάστασης. Αναλώνεις σκέψεις, κλαίς... Ενώ έτσι, αφού αυτός ήθελε να αραιώσετε, ας το λουστεί! Αν θέλεις την άλλη, δεν την αφήνεις δευτερόλεπτο μακριά σου.

Την ψάχνεις σε τηλέφωνα, στους δρόμους, στη Νικολούλη!

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό, αντί να κάνουν διάλογο!

Senior Member
    ........................................

Senior Member
    Συμπληρωνω εδω την απαντηση απο το αλλο θεμα διπλα για να μην το χαλασουμε της κοπελας.

Και απανταω. Δεν αρνουμαι το σεξ, απλως δεν νιωθω κατι πανω στο σεξ, μονο με αυτοικανοποιηση λογω οτι αγχωνομαι και λογω οτι ντρεπομαι το αγορι μου. Πορνο το ξερει οτι βλεπω του το 'χω πει, δεν μου αρεσει να βλεπω απλως το κανω γιατι ειναι ο μονος τροπος να νιωσω απολαυση οπως ειπα εστω και για 3 δευτερολεπτα, λογω οτι παιρνω και φαρμακα.
    Και έχει τόση κατανόηση το αγόρι σου; Τουλάχιστον του κάνεις τα χατίρια που και που, ε;

Senior Member
    ....................................

Senior Member
    Last edited by λουλούδι; 02-08-2017 at 19:47.

Senior Member
    Εχει κατανοηση επειδη δεν του αρνουμαι το σεξ και επειδη ειναι καλος και επειδη ξερει οτι δεν νιωθω με αλλο τροπο και θελει να νιωσω εστω και λιγο, με αγαπαει. Το θεμα ειναι οι τυψεις που νιωθω, πως διορθωνονται, ειπα, δεν ξανακανω τα ιδια λαθη αλλα το παρελθον πως το αλλαζεις;;;;;
    Το παρόν μπορείς να το αλλάξεις. Όσο για τις τύψεις... Συγχώρεσε τον εαυτό σου και μάθε από τα λάθη σου. Αυτό λίγοι οι άνθρωποι ξέρουν ότι μπορούμε να το κάνουν. Ποτέ δεν είναι αργά. Προχώρα!

Senior Member

Senior Member
    ...............................

Senior Member
    PositiveWave καποτε σαν εσενα ημουνα πολυ πιστη και σωστη, τα μονα που ειχα κανει σε σχεσεις μου ειναι να βγαινω με αλλο αγορι φιλικα και αλλη μια φορα με εναν που μου φερθηκε ασχημα ειπα σε εναν αλλον μακαρι να τα ειχα με εναν σαν κι εσενα. Αυτες ηταν οι αμαρτιες μου. Τωρα πως καταντησα ετσι ουτε κι εγω δεν ξερω, ισως βγαζω τα απωθημενα μου γιατι μου φερονταν ασχημα οι πρωην μου!!!!! Η γιατι δεν ειχα πολλες σχεσεις ενω ο συντροφος μου που εχω τωρα ειχε πολλες σχεσεις πριν απο μενα και τον ζηλευω. Οπως και να 'χει, ειμαι λαθος αλλα δεν ξερω πως να το διορθωσω! Και δεν θελω να του πω και τιποτα γιατι θα με χωρισει.
    Η εμπειρία παίζει ρόλο. Ξέρεις πως θα αντιμετωπίζεις τον άλλον και θα έχεις περάσει πολλές "ανεμοβλογιές". Δηλαδή, ο πρώτος χωρισμός είναι αβάσταχτος. Κάθε επόμενος, θα είναι πιο ανώδυνος.

Page 1 of 3 123 LastLast