Το αχως και ι καταθλιπσι μπορι να χασεις βαρος ασχετος εάν κανεις θεραπεια?
Printable View
Το αχως και ι καταθλιπσι μπορι να χασεις βαρος ασχετος εάν κανεις θεραπεια?
Μπορει ειτε να χασεις βαρος ειτε να παρεις. Εγω προσωπικα πηρα.
Εγώ μερικές φορές χάνω τα μάτια μου διαβάζοντας posts για την κατάθλιψη...
εγω εχασα γιατι απλα δεν ειχα ορεξη για φαγητο
εγώ με το zoloft έχασα
Χθες είπα να βγο λίγο έκσο από το σπιτι να ΠΑΟ να δο ποδοσφαιρο ενιοθα να μιν σονο τα ποδια μου αδιναμια και μολις είδα κοσμο νομιζα θα φιρτο πιρα 2 ζανακς 0,5 και μετα πετουσα και τα ποδια μου εσοναν και κοινονικος ειμουνα και ορεκσι για φαγιτο και όλα εάν ειχα καπια αροστια παραδειγμα καρκινο ι κατι θα με έκανε καλα το ζανακς? Ι εινε καθαρο αχος?
Μου ειπε αχος εινε και μου ειπε ασχετος εαν επερνα ζολοφτ για 9 χρονια από τι στιγμή που το πσιλοσε το ζολοφτ μου ειπε χριαζετε 4 με 6 εβδομαδες να δουλεπσι
Με πσιχολογο ενωας?
Επειδι από οτι γνοριζω αλο πσιχολογος και αλο πσιχαναλισι?
Το θεμα εινε πος χρεονουνε 50€ Τιν φορα και θελουνε να πιγενεις 1 φορά τιν εβδομαδα εδω στιν κυπρο πος θα τα βγαζο περα?
Νε όμως Προινα εργάζονται μιλισα πριν λιγο στο τιλεφονο σε κυπριακό ιστιτουτο που εινε δορεαν και κσεκινανε σεπτεβρι λει όταν ειμαστε σιπλιρομενα 13 ατομα κρουπ δουλεβι παλι?
Α ομαδικη ψυχοθεραπεια εννοεις?
Πσιχολογεια με ομάδες βοειθα?
Ειμουνα Αμερική πριν 9 χρόνια και δουλεβα Ορες αρκετες και επανεπιστιμειο μέσα σε 2 μοινες είχα χασι 17 κοιλα εκλεγα ειθελα να ειμε με καπιο σινεχος δεν μπορουσα να φαο τιποτα και ταχιπαρμιες και ειρθα κυπρο διαγνοστικα με καταθλιπσι και κρισεις πανικού από τοτε πιρα ζολοφτ οταν το εξοπσα επαθα υποτροπι και τελεφτεο 1 χρόνο ειμουνα στα 50μγ με ομοιοπαθιτικο φαρμακο επισεις αρχισα να νιοθο αδιναμος μετα επαθα υλιγκο και έβαλα στο νου μου πος εχο ογκο περασε ο υλικκος ενιοθα αδινατος και ένας πονος δυνατος στο αριστερο πλεβρο τις κοιλιάς μου ι ώρα 2 το προι από εκείνι τι μέρα σκεφτομε πος εχο κατι δεν βγενο από το σπιτι θελο να κσαπλονο σινεχος και στο νου μου εχο σκεπσεις πος καπια αροστια εχο δεν κσερο εαν εχο αδινατισι επειδι κσαπλονο σινεχος ο πσιχιατρος μου μου ειπε εινε αχος και μου πσιλοσε τι δοσολογεια από 50μγ σε 150 από την στιγμι που εκανα γενοικες αναλισεις και αιμοτοκριτις αιμοσφαιρινι ερυθρα εινε καλα δεν έχει περιπτοσι να εχο καρκινο ι κατι αλο ? Ακουο το στομαχι μου συχνα να κλει και μικρα πονακια αριστερα στην κοιλια:(
Αφτα ειτανε πριν 9 χρόνια τορα το μόνο που εχω εινε αδιναμια και αρνιτικες σκεπσεις ο παθολογος είδε τις αναλισεις μου και μου ειπε εινε αχος το ίδιο και ο πσιχιατρος