Το αχος και ι καταθλιπσι χανεις και βαρος? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Quote Originally Posted by andreasg9 View Post
    Το θεμα εινε πος χρεονουνε 50€ Τιν φορα και θελουνε να πιγενεις 1 φορά τιν εβδομαδα εδω στιν κυπρο πος θα τα βγαζο περα?
    Καποιο δημοσιο φορεα δεν.εχετε?? Πχ στα νοσοκομεια δεν εχετε ψυχολογους??

Νε όμως Προινα εργάζονται μιλισα πριν λιγο στο τιλεφονο σε κυπριακό ιστιτουτο που εινε δορεαν και κσεκινανε σεπτεβρι λει όταν ειμαστε σιπλιρομενα 13 ατομα κρουπ δουλεβι παλι?

Senior Member
    Α ομαδικη ψυχοθεραπεια εννοεις?

Πσιχολογεια με ομάδες βοειθα?

Senior Member
    Πσιχολογεια με ομάδες βοειθα?
    Ναι μπορει να αποδειχτει πολυ βοηθητικη. Αλλα δεν ξερω αν θα βοηθησει εσενα. Δεν ταιριαζει για ολες τις περιπτωσεις... βασικα γιατι παιρνεις φαρμακα??

Ειμουνα Αμερική πριν 9 χρόνια και δουλεβα Ορες αρκετες και επανεπιστιμειο μέσα σε 2 μοινες είχα χασι 17 κοιλα εκλεγα ειθελα να ειμε με καπιο σινεχος δεν μπορουσα να φαο τιποτα και ταχιπαρμιες και ειρθα κυπρο διαγνοστικα με καταθλιπσι και κρισεις πανικού από τοτε πιρα ζολοφτ οταν το εξοπσα επαθα υποτροπι και τελεφτεο 1 χρόνο ειμουνα στα 50μγ με ομοιοπαθιτικο φαρμακο επισεις αρχισα να νιοθο αδιναμος μετα επαθα υλιγκο και έβαλα στο νου μου πος εχο ογκο περασε ο υλικκος ενιοθα αδινατος και ένας πονος δυνατος στο αριστερο πλεβρο τις κοιλιάς μου ι ώρα 2 το προι από εκείνι τι μέρα σκεφτομε πος εχο κατι δεν βγενο από το σπιτι θελο να κσαπλονο σινεχος και στο νου μου εχο σκεπσεις πος καπια αροστια εχο δεν κσερο εαν εχο αδινατισι επειδι κσαπλονο σινεχος ο πσιχιατρος μου μου ειπε εινε αχος και μου πσιλοσε τι δοσολογεια από 50μγ σε 150 από την στιγμι που εκανα γενοικες αναλισεις και αιμοτοκριτις αιμοσφαιρινι ερυθρα εινε καλα δεν έχει περιπτοσι να εχο καρκινο ι κατι αλο ? Ακουο το στομαχι μου συχνα να κλει και μικρα πονακια αριστερα στην κοιλια

Senior Member
    Ειμουνα Αμερική πριν 9 χρόνια και δουλεβα Ορες αρκετες και επανεπιστιμειο μέσα σε 2 μοινες είχα χασι 17 κοιλα εκλεγα ειθελα να ειμε με καπιο σινεχος δεν μπορουσα να φαο τιποτα και ταχιπαρμιες και ειρθα κυπρο διαγνοστικα με καταθλιπσι και κρισεις πανικού από τοτε πιρα ζολοφτ οταν το εξοπσα επαθα υποτροπι και τελεφτεο 1 χρόνο ειμουνα στα 50μγ με ομοιοπαθιτικο φαρμακο επισεις αρχισα να νιοθο αδιναμος μετα επαθα υλιγκο και έβαλα στο νου μου πος εχο ογκο περασε ο υλικκος ενιοθα αδινατος και ένας πονος δυνατος στο αριστερο πλεβρο τις κοιλιάς μου ι ώρα 2 το προι από εκείνι τι μέρα σκεφτομε πος εχο κατι δεν βγενο από το σπιτι θελο να κσαπλονο σινεχος και στο νου μου εχο σκεπσεις πος καπια αροστια εχο δεν κσερο εαν εχο αδινατισι επειδι κσαπλονο σινεχος ο πσιχιατρος μου μου ειπε εινε αχος και μου πσιλοσε τι δοσολογεια από 50μγ σε 150 από την στιγμι που εκανα γενοικες αναλισεις και αιμοτοκριτις αιμοσφαιρινι ερυθρα εινε καλα δεν έχει περιπτοσι να εχο καρκινο ι κατι αλο ? Ακουο το στομαχι μου συχνα να κλει και μικρα πονακια αριστερα στην κοιλια
    Αν φοβασαι τοσο πολυ πηγαινε και σε ενα παθολογο. Αυτος θα σου πει αν εχεις κατι οργανικο. Επισης πρεπει να ξεκινησεις ψυχοθεραπεια γιατι οπως λες τα συμπτωματα σου ειναι αρκετα εντονα. Μονο με φαρμακα δεν θα δεις μεγαλη βελτιωση.

Αφτα ειτανε πριν 9 χρόνια τορα το μόνο που εχω εινε αδιναμια και αρνιτικες σκεπσεις ο παθολογος είδε τις αναλισεις μου και μου ειπε εινε αχος το ίδιο και ο πσιχιατρος

Page 2 of 2 FirstFirst 12