Μου λενε οτι έχω άσχημο πρόσωπο
Γειά σας. Είμαι μια κοπέλα 26 χρν λίγο μεγάλη για τέτοιες ανασφαλειες . Έχω όμορφο σώμα ειμαι ψηλή και κατά τη γνώμη μου ένα μια χαρά πρόσωπο, ούτε το τέλειο αλλά μια χαρά. Έχω ακούσει από κάποιους φιλους λιγους ότι οκ το πρόσωπο σου δεν είναι πολύ καλό, ότι σαν σύνολο είσαι καλή αλλά το πρόσωπο σου είναι λίγο άγριο λίγο περίεργο λίγο μεγαλιστικο διαφορά σχόλια κατά καιρούς. Αρνητικά βέβαια.
Από την αλλη όπου βγαίνω μου τη πέφτουν άντρες μου λένε ότι είμαι πολύ όμορφη και γενικώς παντού με προσεγγιζουν σε δρομο σε καφέ σε κλαμπ και όλοι μου λένε πολύ θετικά σχόλια για την εμφάνιση μου. Οτι ειμαι πολυ ομορφη η πιο ομορφη κοπελα της περιοχης, οτι θα μπορουσα να ειμαι μοντελο και διαφορα τετοια.Δεν ντυνομαι προκλητικά.
Απορώ πως γίνεται τόσοι άντρες να ασχολούνται με μια άσχημομουρα. Όλο αυτό μου έχει δημιουργήσει κομπλεξ πως κανένας δεν θα με θελει πραγματικά, ότι όσοι με προσεγγιζουν μου λένε ψέματα για το σεξ και μετά θα με παρατησουν και όλα τα θετικά σχόλια είναι ψέματα για να με ρίξουν.
Δεν θέλω να φανεί ψωνιστικο το ποστ απλά πολλές φορές ντρέπομαι για εμένα και θεωρώ πως κανένας δεν θα με αγαπαει
Εστάλη από SM-A310F στο E-Psychology.gr Mobile App