Results 16 to 30 of 44
Thread: Μου λενε οτι έχω άσχημο πρόσωπο
-
17-08-2017, 11:41 #16
με βοηθάς πάρα πολύ Τζόκ. είναι οι καλύτερες συμβουλές που μπορείς να μου δώσεις. Ισως τρωγομαι κ εγώ με τα ρούχα μου δεν ήρθε κανένας να μου πει είσαι άσχημη στα καλά καθουμενα. εγώ ψάχνομαι με το τρόπο μου ρωτάω και μπορεί να πάρω μια τέτοια απάντηση
Εστάλη από SM-A310F στο E-Psychology.gr Mobile App
- 17-08-2017, 12:51 #17
Χαιρομαι λοιπον αν μπόρεσα να σε βοηθήσω έστω και λιγάκι. Φένεσαι έξυπνη κοπέλα που αντιλαμβάνεται τα λάθη της αλλά πεδεύεις τον εαυτό σου άδικα και χωρίς νόημα. Οπότε απέφυγε να βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή την διαδικασία της κριτικής και επιβεβαίωσης γιατι αυτό μόνο θα σου τροφοδοτεί τις ανασφάλειες. Στην ζωή θα περάσουμε απο όλα τα στάδια..της αποδοχής, της απόρριψης, της αποδοκιμασίας, κ.ο.κ.. και θα γνωρίσουμε πολλούς ανθρώπους με διαφορετικά κριτήρια και θέλω, διαφορετικές συμπεριφορές και πάει λέγοντας. Τώρα αν έτυχε και σου έπεσαν τιποτα μαζεμένα, μην φρικάρεις κιόλας και γενικά μην επιτρέπεις τους άλλους να σε επιρεάζουν αρνητικά..να αναζητάς μόνο θετικές επιρροές!! σου εύχομαι οτι καλύτερο!!!
17-08-2017, 15:58 #18
Γεια σου θεματοθετρια, χαιρομαι που σε εχει βοηθησει το μελος τζοκ αλλα ας ριξω κι εγω το λιθαρακι μου μιας και παρατηρησα μια συγκεκριμενη ερωτηση και απορια σου μεσα σε ολα τα γραφομενα και μου θυμισε κατι που ειχα διαβασει. Λες πως γινεται καποιοι να βλεπουν σε μενα μια κουκλα και καποιοι αλλοι μια πανουκλα; Καπως ετσι το εθεσες νομιζω...και μου θυμισες κατι στατιστικες που ειχα δει απο ενα πολυ μεγαλο ξενο σαιτ γνωριμιων σε ενα αρθρο στα αγγλικα: Οι στατιστικες αυτες εδειχναν πως οι γυναικες για τις οποιες διχαζονταν πολυ οι αποψεις των αντρων ως προς το αν ειναι πολυ ελκυστικες η οχι ειχαν μεγαλυτερη επιτυχια απο τις γυναικες για τις οποιες ολοι συμφωνουσαν πανω κατω στο ποσο ελκυστικες ειναι (ακομα και αν το πορισμα ηταν πολυ ελκυστικη). Και αυτο οφειλεται σε καποια ιδιαιτερα αμφιλεγομενα χαρακτηριστικα, που αλλος τα θεωρει πολυ ομορφα και υπεροχα και ιδιαιτερα και αλλος τα θεωρει ασχημα. Το καλο με αυτο ειναι πως αυτος που τα θεωρει ωραια και προσεγγιζει την γυναικα με τα εν λογω χαρακτηριστικα τα γουσταρει 100% και τολμαει να την προσεγγισει πιο ευκολα και πιο "ζεστα" απο το να προσεγγισει καποια "συνηθισμενα" ομορφη. Ξενερωτο θα μου πεις; Γιατι ομως; Το αν τολμαει καποιος να προσεγγισει μια γυναικα γινεται σε συναρτηση του ποσο του αρεσει με το ποσες πιθανοτητες για επιτυχια θεωρει οτι εχει. Ε που ειναι το κακο να σε γουσταρει 100% καποιος με ο,τι το ιδιαιτερο εχεις στην εμφανιση ξεροντας και οτι μερος του πιθανου ανταγωνισμου ειναι εκτος; Αμα σε γουσταρει οντως 100%? Ειναι καλυτερο απο το να σε γουσταρει ενα 70-80% ξερω γω και να σε προσεγγιζει λογω του ιδιου επιπεδου ανταγωνισμου. Το οτι σε προσεγγιζουν αρκετα οπως λες μου δειχνουν οτι εισαι η πρωτη περιπτωση, οχι η δευτερη, η "συμπαθης" περιπτωση. Δεν εχεις λογο να σε πειραζει αυτο εκτος αν θελεις να εισαι τελεια σε ολα. Συμφωνα με τη στατιστικη που σου λεω εκεινη που ειναι ομορφη κατα κοινη συμφωνια πολλοι δισταζουν να τη προσεγγισουν η δεν το παιρνουν τοσο ζεστα αλλα σε φαση "βρε μπας και; Δε νομιζω" η απλα δεν εχει τοση επιτυχια καθαρα λογω του οτι οι προσεγγισεις μενουν στην επιφανεια λογω του μεγαλου αριθμου τους, οποτε παλι σκατα μπορει να ειναι η προσωπικη της ζωη, η να εχει ανασφαλεια οτι τη θελουν μονο για την ομορφια της και δεν ειναι ενδιαφερουσα σαν ανθρωπος ξερω γω. Αμα θες να εισαι ανασφαλης για κατι μπορεις να βρεις λογο γιατι "δεν σε θελει ο αλλος στα αληθεια" οπως και να εχει.
Και εδω ερχομαι στο προσωπικο μου παραδειγμα που ειναι το ακριβως αντιθετο απο το δικο σου: Ωραιο προσωπο με μετριο σωμα. Μου εχουν πει πολλες φορες στο ασχετο εξω ωραια ματια ξερω γω αλλα δεν με προσεγγιζουν δεξια και αριστερα, παρα μονο αν με γνωρισουν λιγο παραπανω. Και μια σχεση μου εξι χρονων που οδευε στο γαμο σε λιγους μηνες εληξε επειδη με απατησε ο αλλος με μια με ωραιο σωμα και (κατα τη γνωμη καποιων ανθρωπων και εμου συμπεριλαμβανομενης) ασχημο προσωπο. Με "μπουγατσομαχαιρο" και τα συναφη. Συγνωμη αλλα φαντασου οτι κοιμομουν τον υπνο του δικαιου ενω με κοροιδευανε στα μουτρα μου επειδη δεν φανταζομουν καν οτι μπορει να αρεσει τετοιο προσωπο :P
Τι να κανουμε καμια φορα η αναλογια γοφου-μεσηε ειναι πιο σημαντικη χαχαχα, μπορει και αυτα να κανουν καποιον να ερωτευτει. Και περα της πλακας ομως, καλα σου ειπε η τζοκ, υπαρχουν πολλοι τρόποι να ασφαλισεις τον εαυτο σου απο οποιον θελει απλα να σε ριξει στο κρεβατι.
Εγω εχω την αντιθετη ανασφαλεια απο τη δικια σου:
Δηλαδη οποιος με προσεγγιζει το κανει ξερω γω για τη καλη μου τη καρδια και το συμπαθητικο μου προσωπο και δεν με ποθει; Εχω νιωσει ασχημα με ανθρωπο που μου ειπε οτι του αρεσει ο χαρακτηρας μου λολ. Ξενερωσα ασχημα. Επισης αμα δειχνει να με ποθει ακομα κι εγω που ξερω αν δεν ειναι επειδη θελει απλα να ριξει ενα; Δεν φημιζονται για τα φοβερα τους στανταρ οσον αφορα ενα σεξ οι αντρες. Επισης που ξερω αν δε με θέλει καποιος απλα επειδη του εμπνεω ασφαλεια και εμπιστοσυνη και ολα αυτα τα νιανια για να του κανω και να του φροντιζω τα παιδάκια ενω στη καλυτερη το ματι του θα παιζει και στη χειροτερη δε θα χωραω να περασω απο την αψιδα του θριαμβου; Λολ
Οπως βλεπεις τροποι για να αισθανεται καποιος ανασφαλης ειναι απειροι, ατελειωτοι.
Ηξερα κοπελα με τελειο κωλο που καποια φαση φορουσε φαρδια ρουχα για να τον καλυπτει επειδη ειχε κουραστει να εστιαζουν ολοι εκει και ενιωθε πως δεν της εδιναν σημασια σαν ανθρωπο.
Εν πασει περιπτωσει κεφτομαι πως ολες αυτες οι ανασφαλειες, απο οποια πλευρα και αν τις δουμε ειναι ματαιοδοξες. Κανεις δεν ειναι τελειος, αρα ειναι ανοητο να σου στερει την ευτυχια η όποια ατελεια η να απαιτεις απο τον ευατο σου να εισαι αρεστος η συμπαθης στους παντες. Το οτι δεν εισαι αρεστος σε ολους δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να εισαι πραγματικα αρεστος σε καποιους. Και δεν βλεπω γιατι αυτο δεν ειναι αρκετο. Μην νομιζεις συναισθηματικα και ασυναισθητα ουτε για εμενα ειναι αρκετο, αλλα το παλευω νοητικα. Απελευθερωσου απο την αναγκη να εισαι η απολυτη γυναικα, νομιζω η αναγκη για την απολυτη τελειοτητα πηγαζει απο αλλες ψυχολογικες αναγκες που δεν εχουν ικανοποιηθει οπως και οταν επρεπε. Κλασσικα οπως ολα τα θεματα ψυχολογικης φυσεως ξεκιναει και αυτο απο τη μαμα, τον μπαμπα, την ανατροφη κλπ :P
17-08-2017, 17:01 #19
Για να στα λενε αυτα κουκλαρα θα εισαι! Και οι μεν και οι δεν. Απλα στα λενε για να μην το παρεις πανω σου. Η επειδη ζηλευουν. Η και τα δυο οι περισσοτεροι αν οχι ολοι. Το θεμα ειναι εσυ πως βλεπεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη ανεπηρεαστη απο το τι σου λενε κι εγω καποτε πιστευα οτι βλεπομουν τωρα με αυτα που εχω ακουσει πιστευω οτι ειμαι κακασχημη.
17-08-2017, 21:48 #20
Κορίτσια ο άντρας στο μυαλό του έχει τα πρότυπα δηλαδή τα μοντέλα με αυτές συγκρίνει τώρα αν είναι πυροβολημένος κ θέλει μοντέλο ανάλογα πωσ είναι άμα είναι ψώνιο άμα έχει λεφτά κλπ το χαρακτήρα του σου δείχνει δηλαδή πχ εγώ που βλέπω τις νορμάλ γυναικεσ όμορφες κάνω μπαμ ότι είμαι ζορισμενοσ τώρα στο θέμα μας δεν ξέρεις τι εικόνα να σχηματισεισ για τον εαυτό σου είσαι όμορφη η άσχημη πολύ πιθανό να είσαι συμπαθητική κι οι απόψεις να διηστανται
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-08-2017, 21:51 #21
Νορμάλ όταν λέμε λίγο προς το όμορφο λίγο προς το έξυπνο λίγο προς το ικανό όπως ήμουν κι εγώ μικροσ
24-08-2017, 11:39 #22
ναι επισεις βαλτον οποιον ενδιαφερθη για εσενα να σκουπιζει να σφουγγαριζη.να απλωνει τ ρουχα
να σιδερωνει.ακομα και σε παει παει στη τουαλετ για τη δικη σου αναγκη.ε εδω θα πηγενει το σκυλο σου για την αναγκη του να μην παει εσενα??πως αλλιος θα αποδειξη οτι σε θελει πραγματικα?
24-08-2017, 11:53 #23
24-08-2017, 11:56 #24
24-08-2017, 13:37 #25
Χατίρι μία χατίρι δύο χατίρι τρεις μέχρι που ο άλλος γίνεται υποτακτικός να μην πω την λέξη
24-08-2017, 16:30 #26
Εαν εχεις ομορφη ψυχη, ολη αυτη η ομορφια που εχεις στην ψυχη σου θα αστραφτει στο προσωπο σου και θα εισαι μια καλονη, οχι εσει συγκεκριμενα οποια/ποιοσδηποτε
24-08-2017, 17:08 #27
24-08-2017, 17:39 #28
Τους τα λέω έτσι να μην παρεξηγούνται
29-08-2017, 11:18 #29
29-08-2017, 14:57 #30