Στυτική δυσλειτουργία στα 19- εμμονή ιδέα :επειγον
Καλησπέρα σε όλους, εδω και 4 μήνες βρίσκομαι σε πολυ άσχημη κατάσταση εξαιτίας του θεματος
Ειμαι 19χρονων(Σεπτέμβρη τα κλείνω) κ ετσι ξαφνικά πριν 4 μήνες αντιμετώπισα αυτο το πρόβλημα. Είχα κοπελα τοτε κ στα τελειώματα μου εμφανίστηκε αυτο. Εχω να κανω σχέση 4 μήνες επειδή αντιμετωπίζω αυτο το πρόβλημα. Να πω ότι έκανα σεξ για πρώτη φορα στα 15 και ποτε δεν αντιμετώπισα τέτοιου είδους προβλήματα και ήμουν "ντουρασελ" κ έκανα αρκετές φορές σεξ κ εχω αρκετές εμπειρίες για την ηλικια μου.
Εν κατακλείδι, πήγα σε ουρολόγο κ μόλις με είδε γέλασε και μου είπε ότι Αποξλειεται να εχω οργανικό πρόβλημα στην ηλικια που ειμαι , μετα είδε το πέος μου κ είπε ότι δε βλέπει κατι το μεμπτό κ μου είπε ειναι ολα στο κεφάλι μου. Δε με καλύπτει αυτο ομως, γιατί δεν εχω πρωινές Στυσεις και ούτε στον αυνανισμό ικανοποιητική στηση να σημειώσω ουι μου εχει γινει εμμονή ιδέα αυτο κ προσπαθώ 2-3 φορές τη μερα λόγω άγχους για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορω. Ειμαι σε απόγνωση βοηθήστε με! Εχω καταρρεύσει ψυχολογικά, φοβάμαι μήπως ειναι οργανικό κ έπεσα σε αδιάφορο ουρολόγο.
Τελος να σημειώσω ότι καπνίζω κ πίνω αλκοόλ αρκετα συχνά, χωρίς υπερβολές ομως.