Originally Posted by
Macgyver
ΟΚ, miliva , η ανια ειναι μες την ζωη , μαθαινεις και ζεις μαυτην , το οτι θες να ξεφυγεις απ αυτην δειχνει οτι εισαι σκεπτομενο κοριτσι , αλλα κι εγω εχω βαρεμαρα , ε , και., ζω με αυτην .........τωρα εσυ θες ιδεες για να ξεγελασεις την ανια , που ειναι αναποσπαστο μερος της ζωης για ευφυη ατομα , ε δεν γινεται .............μονο χομπυ , αν πιασουν κοριτσι μου , αλλα να σου πω κατι , ξερεις ποιες ηταν οι κοινες απαντησεις ετοιμαθανατων ανθρωπων ( οντως ) για το τι ηθελαν να κανουν στην ζωη τους , και δεν το εκαναν ? ηθελαν ναχαν διασκεδασει περισσοτερο , και ναχαν δουλεψει λιγοτερο .......αληθεια λεω .......βγες εξω , διασκεδασε , χορεψε , γνωρισε ανθρωπους , μιλα , συναναστρεψου .........αυτο ειναι το ' μυστικο ' , οι φιλιες , οι επαφες με ανθρωπους δεν εχουν υποκαταστατο , και δεν κανω πλακιτσα ..........ξανασκεψου το , και θα βρεις πολλες ενασχολησεις ........angelos .....
καλα , ασε το πλεξιμιο για τις παλαιες , εσυ εισαι νεο κοριτσι , ταξιδακια , βολτιτσες , και προς Θεου , οχι ιντερνετικες σχεσεις .......αληθινους ανθρωπους ψαχνω παντα , οχι virtual ..