Οξεια τεμπελιτιδα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Εχει να κανει με τα ΚΙΝΗΤΡΑ αυτο που ρωτας... πρεπει να αναπροσαρμοσεις το κινητρο σου,να βρεις ενα νοημα σε αυτα που κανεις και να θεσεις εναν στοχο, να τον πιστεψεις και να τον κυνηγησεις...αλλιως δεν βγαινει !!
    Εχεις δικιο....!! Οντως ειναι θεμα κινητρου...λοιπον πως μπορεις να βρεις το κινητρο ......πως τα καταφερνεις ολα αυτα ...? σαν ανθρωπος οτι αφορα τη ρουτινα και το προγραμμα και τους απλους καθημερινους στοχους ειμαι λιγο ζαμαν φου......
    Σε φαση " εεε και τι εγινε..?" Οχι οτι δν θετω στοχους μακριπροθεσμα αλλα θελω περισσοτερη κινητοποιηση

Senior Member
    Δεν ειναι κακο νασαι τεμπελης , καθολου , οι τεμπεληδες βρισκουν τις πιο ευκολες λυσεις στα προβληματα ...........εγω πρωτος και καλυτερος .........αλλα περνω καλα με τον εαυτο μου .......παλια δεν ημουν τεμπελης , αλλα συνηλθα .....

κανε κανα σπορτ , εγω κανω βαρη , εσυ κανε πιλατες ..............η αρχισε να κεντας , σεμεδακια ......

Senior Member
    Κι εγώ δεν ήμουν τεμπέλης αλλά ευτυχώς το ξεπέρασα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι εγώ δεν ήμουν τεμπέλης αλλά ευτυχώς το ξεπέρασα
    Εεεεεε.....??

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν ειναι κακο νασαι τεμπελης , καθολου , οι τεμπεληδες βρισκουν τις πιο ευκολες λυσεις στα προβληματα ...........εγω πρωτος και καλυτερος .........αλλα περνω καλα με τον εαυτο μου .......παλια δεν ημουν τεμπελης , αλλα συνηλθα .....

κανε κανα σπορτ , εγω κανω βαρη , εσυ κανε πιλατες ..............η αρχισε να κεντας , σεμεδακια ......
    Μωρε ναι γενικα ασχολουμαι με γυμναστηριο απλα με πιανω πολλες φορες ενω λεω πχ....σμρ θα κατσω να διαβασω το πρωι κ μετα θα παω γυμναστηριο εεεε και τλκ καθομαι και αραζω..τα αναβαλω ολα .....οχι παντα αλλα αν πολλακις .....βαρεμαρα....θελω να γινω πιο δραστηρια πιο κινητοποιημενη...: P

Miliva21
    Guest
    Σεμεδακια 21 χρονων κοριτσι....μηπως να πλεξω και τη φανελα του στρατιωτη??

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Καντάδα για πάρτυ σου
    Ελις βλεπω η παολα σε φτιαχνει....xD

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Μωρε ναι γενικα ασχολουμαι με γυμναστηριο απλα με πιανω πολλες φορες ενω λεω πχ....σμρ θα κατσω να διαβασω το πρωι κ μετα θα παω γυμναστηριο εεεε και τλκ καθομαι και αραζω..τα αναβαλω ολα .....οχι παντα αλλα αν πολλακις .....βαρεμαρα....θελω να γινω πιο δραστηρια πιο κινητοποιημενη...: P
    Nα πηγαίνεις γυμναστήριο!

Senior Member
    Έχει πόνο κι ότι έχει πόνο με φτιάχνει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΟΚ, miliva , η ανια ειναι μες την ζωη , μαθαινεις και ζεις μαυτην , το οτι θες να ξεφυγεις απ αυτην δειχνει οτι εισαι σκεπτομενο κοριτσι , αλλα κι εγω εχω βαρεμαρα , ε , και., ζω με αυτην .........τωρα εσυ θες ιδεες για να ξεγελασεις την ανια , που ειναι αναποσπαστο μερος της ζωης για ευφυη ατομα , ε δεν γινεται .............μονο χομπυ , αν πιασουν κοριτσι μου , αλλα να σου πω κατι , ξερεις ποιες ηταν οι κοινες απαντησεις ετοιμαθανατων ανθρωπων ( οντως ) για το τι ηθελαν να κανουν στην ζωη τους , και δεν το εκαναν ? ηθελαν ναχαν διασκεδασει περισσοτερο , και ναχαν δουλεψει λιγοτερο .......αληθεια λεω .......βγες εξω , διασκεδασε , χορεψε , γνωρισε ανθρωπους , μιλα , συναναστρεψου .........αυτο ειναι το ' μυστικο ' , οι φιλιες , οι επαφες με ανθρωπους δεν εχουν υποκαταστατο , και δεν κανω πλακιτσα ..........ξανασκεψου το , και θα βρεις πολλες ενασχολησεις ........angelos .....

καλα , ασε το πλεξιμιο για τις παλαιες , εσυ εισαι νεο κοριτσι , ταξιδακια , βολτιτσες , και προς Θεου , οχι ιντερνετικες σχεσεις .......αληθινους ανθρωπους ψαχνω παντα , οχι virtual ..

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ΟΚ, miliva , η ανια ειναι μες την ζωη , μαθαινεις και ζεις μαυτην , το οτι θες να ξεφυγεις απ αυτην δειχνει οτι εισαι σκεπτομενο κοριτσι , αλλα κι εγω εχω βαρεμαρα , ε , και., ζω με αυτην .........τωρα εσυ θες ιδεες για να ξεγελασεις την ανια , που ειναι αναποσπαστο μερος της ζωης για ευφυη ατομα , ε δεν γινεται .............μονο χομπυ , αν πιασουν κοριτσι μου , αλλα να σου πω κατι , ξερεις ποιες ηταν οι κοινες απαντησεις ετοιμαθανατων ανθρωπων ( οντως ) για το τι ηθελαν να κανουν στην ζωη τους , και δεν το εκαναν ? ηθελαν ναχαν διασκεδασει περισσοτερο , και ναχαν δουλεψει λιγοτερο .......αληθεια λεω .......βγες εξω , διασκεδασε , χορεψε , γνωρισε ανθρωπους , μιλα , συναναστρεψου .........αυτο ειναι το ' μυστικο ' , οι φιλιες , οι επαφες με ανθρωπους δεν εχουν υποκαταστατο , και δεν κανω πλακιτσα ..........ξανασκεψου το , και θα βρεις πολλες ενασχολησεις ........angelos .....

καλα , ασε το πλεξιμιο για τις παλαιες , εσυ εισαι νεο κοριτσι , ταξιδακια , βολτιτσες , και προς Θεου , οχι ιντερνετικες σχεσεις .......αληθινους ανθρωπους ψαχνω παντα , οχι virtual ..
    Μακ συμφωνω μαζι σου σε αυτα που λες....συμφωνω οτι αυτο που μετραει ειναι η καλη παρεα....οι σχεσεις γενικως .....το να νιωθεις οτι εχεις ατομα να σε σκεφτονται ....να κανετε πραγματα ...να εχεις παρεες να βγαινεις εξω...

Θα ηθελα αυτα να τα ειχα περισσοτερο.......να βγαινα περισσοτερο, να διασκεδαζω περισσοτερο αλλα δεν ειναι στο χερι μου...δεν ειμαι κ απομονωμενη τελειως βεβαια...

Θα προτιμουσα να εχω μια σχεση ή λιγους ακομα περισσοτερους φιλους να κανουμε πραγματα.....να βγαινουμε να γνωριζουμε κ αλλα ατομα...αλλα αυτο το σημειο παει λιγο πισω οπως και εχω ξαναγραψει.....2 φιλες αντε πες 3....και 2ή 3 γνωστες-φιλες που αμα δεν τις ψαξω εγω εκεινες δν θα με ψαξουν...οχι επδ δεν με συμπαθουν αλλα επδ δεν εκεινες μενουν μακρια απο μενα ..και δν μας δενει κτ για να βλεπομαστε....

Τεσπα...δεν θα αρχισω τα πεσιμιστικα μου τωρα.......παντα οι ανθρωποι θελουμε το περισσοτερο κ οπως εχω ξαναπει..πιο σημαντικα ειναι τα ενδιαφεροντα και οι στοχοι σου .....παρα οι παρεες που σμρ υπαρχουν κ αυριο οχι

Senior Member
    Δεν ειναι οξεια τεμπελιτιδα, ειναι οτι απασχολεις ολη μερα το μυαλο σου με το ποτε θα κανεις σχεση, οποτε πού συγκεντρωση για δραστηριοτητες και διαβασμα. Αυτο που κανεις μεσα στο κεφαλι σου ειναι εξουθενωτικο.
    Ευκολες λυσεις.... εχω μια στο μυαλο μου αλλα ειναι παρανομη και οδηγει στο θανατο, σορρυ.
    Οι υγιεις λυσεις ειναι κοπιαστηκες βρε μιλιβα και συνηθως χρονοβορες. Μολις σου απαντησα και στο πμ
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Δεν ειναι οξεια τεμπελιτιδα, ειναι οτι απασχολεις ολη μερα το μυαλο σου με το ποτε θα κανεις σχεση, οποτε πού συγκεντρωση για δραστηριοτητες και διαβασμα. Αυτο που κανεις μεσα στο κεφαλι σου ειναι εξουθενωτικο.
    Ευκολες λυσεις.... εχω μια στο μυαλο μου αλλα ειναι παρανομη και οδηγει στο θανατο, σορρυ.
    Οι υγιεις λυσεις ειναι κοπιαστηκες βρε μιλιβα και συνηθως χρονοβορες. Μολις σου απαντησα και στο πμ
    Περαν αυτου....υπαρχει σε μενα καποιες φορες μια ελλειψη κινητρου οπως λεει και η μαρα....που συμφωνω απολυτα σε αυτο που λεει....:P εξαλλου το οτι μπορει να σκεφτεσαι κ κτ καμια φορα δεν σημαινει οτι σε εμποδιζει να κανεις πραγματα...ασε που το οτι προβληματιζομαι συχνα πυκνα για καποια πραγματα δεν σημαινει οτι καθε πρωι που θα ξυπνησω θα σκεφτομαι παλι το ιδιο ....xD

Δηλαδη εσυ ή σκεφτεσαι ή κανεις πραγματα....? Σου ειναι δυσκολο να τα συνδυασεις και τα δυο....?...xD

Senior Member
    Περαν αυτου....υπαρχει σε μενα καποιες φορες μια ελλειψη κινητρου οπως λεει και η μαρα....που συμφωνω απολυτα σε αυτο που λεει....:P εξαλλου το οτι μπορει να σκεφτεσαι κ κτ καμια φορα δεν σημαινει οτι σε εμποδιζει να κανεις πραγματα...ασε που το οτι προβληματιζομαι συχνα πυκνα για καποια πραγματα δεν σημαινει οτι καθε πρωι που θα ξυπνησω θα σκεφτομαι παλι το ιδιο ....xD

Δηλαδη εσυ ή σκεφτεσαι ή κανεις πραγματα....? Σου ειναι δυσκολο να τα συνδυασεις και τα δυο....?...xD
    Το κίνητρο θα το είχες βρει αν δεν σε απασχολούσαν κι άλλα πράγματα (όχι απαραίτητα το να κάνεις σχέση, γενικά μιλάω).
    Πχ θα μπορούσες να έχεις σκεφτεί "θέλω να κάνω σωματάρα, ας χτυπιέμαι κάθε μέρα στο γυμναστήριο" αυτό είναι ένα κίνητρο που θα μπορούσες να έχεις. Ή "Θέλω να έχω ένα καλό βαθμό πτυχίου" να ένας στόχος που μπορεί να λειτουργήσει και λειτουργεί σε πολλούς ως κίνητρο για να διαβάζεις και να μην χασομεράς.
    Το οτι παραδέχεσαι πως δεν έχεις βρει τόσο δυνατά κίνητρα που να σε κινητοποιούν, δείχνει από μόνο του πως κάτι άλλο σε απασχολεί, κάτι είναι πιο δυνατό, κάποια ανάγκη μεγαλύτερη καλύπτεις μένοντας απλά να κοιτάς το ταβάνι, να σκέφτεσαι διάφορα ή να χαζεύεις.

Τείνω να συμφωνήσω περισσότερο λοιπόν με αυτό που σου λέει η savatage και όχι δεν γίνεται ταυτόχρονα σε όλους. Μερικοί - και συ σε αυτούς νομίζω- θέλουμε την απόλυτη αυτοσυγκέντρωση για να σκεφτούμε, δεν το κάνουμε ταυτόχρονα με άλλα πράγματα, με φίλους, εξόδους κτλ. Δεν το βρίσκω κακό, απλά νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο σφαιρικά το πράγμα : ας πούμε, κάθομαι και περνάω όλη την μέρα μου αντι να διαβάζω ή να βγω μια βόλτα, τι προσπαθώ να αποφύγω με αυτό; με τι το αντάλλαξα; σε τι άλλο βρήκα ευχαρίστηση; ποια ανάγκη μου άλλη καλύπτω που είναι μεγαλύτερη από το να περάσω το μάθημα ή να περάσω ομορφα με τις φιλες μου;

Γενικά προσπάθησε να απαντήσεις σε κάποια από αυτα τα ερωτήματα και να σε παρατηρείς περισσότερο ώστε να μπορείς να είσαι πιο συνειδητοποιημένη στο τι κάνεις και γιατί και τότε θα απενεχοποιηθείς απ'το οτι είσαι "τεμπέλα". Και θα μπορέσεις να το ελέγξεις και περισσότερο. Γαιτί καλή η σκέψη αλλά όπως είπε και η savatage είναι εξουθενωτικό, το μυαλό χρειάζεται και ξεκούραση από όλα αυτά, χρειάζεται να ξεφεύγει κάποιες στιγμές και σε πιο "ανάλαφρα".

Το να βρεις και να δυναμώσεις κάποια κίνητρα μέσα σου, το βρίσκω βοηθητικό αλλά δεν νομίζω πως λύνει το πρόβλημα παρά μόνο προσωρινά.

Senior Member
    εγω εχω μια τεμπελιτιδα, αυτη των διακοπων... αυτη που δεν βλεπεις την ωρα να γυρισεις σπιτι...
    αυτη που δεν βλεπεις την ωρα να περασουν μερικες μερες να ξαναπαρεις αδεια...
    αυτη.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast