Ξέρετε τί πρέπει να κάνω για να αυξήσω πόντους;; Είμαι 16,.. ύψος:1.62.. θέλω να πάρω τουλάχιστον άλλους 5-7.
Printable View
Ξέρετε τί πρέπει να κάνω για να αυξήσω πόντους;; Είμαι 16,.. ύψος:1.62.. θέλω να πάρω τουλάχιστον άλλους 5-7.
Κάνε μονόζυγο και κολύμβηση..και μην πίνεις αλκοόλ και ότι έχει νικοτίνη..
Γαλα...........
Να κρατιέμαι από τό μονόζυγο και να τεντενωμαι όσο πολύ μπορώ;
Γαλα για κάθε πρωί και βράδυ;
μια χαρα ειναι το υψος σου παντως δεν θα ψηλωσεις αλλο,αν σου εχει ερθει περιοδο στα 13 ας πουμε θα εχεις προσεξει οτι σταματησες να ψηλωνεις μετα απο αυτη οπως ολες οι γυναικες.οταν μεγαλωσεις αμα θες θα βαζεις και τακουνι τι αλλο θελεις δηλαδη;
Το γαλα δεν ψηλωνει ρε παιδια ελεος.....μυθος ειναι...απλα φτιαχνει γερα κοκαλα....
Δν γντ κατι για να ψηλωσεις...θα ψηλωσεις μεχρι εκει που παει ...μια χαρα ειναι το υψος σου για γυναικα...αν εισαι πιο ψηλη μετα δεν θα σου κανουν οι αντρες ....θα εισαι ψηλη και θα πεφτεις σε μετριους σε υψος και με τακουνια θα τους περνας και θα σου κακοφαινεται ....χαχαχχαχα..
Ασε που αν εχεις φιλες πιο κοντες και εσυ εισαι πιο ψηλη δεν θα τολμας να φορας τακουνια γτ θα εισαι σαν γιγαντας και αυτες σαν σαμιαμυδια πταν βγαινετε...ρωτα κ μενα που οι φιλες μου ειναι μεταξυ 1.60-1.65 και εγω 1.72....τα εχω ξεγραψει τα τακουνια...κλαψ κλαψ
Το 1.62 ειναι ο μεσος ορος υψους των ελληνιδων και παιζει να ψηλωσεις και αλλους 2-3 ποντους ...αν μου λεγες οτι εισαι 1.54 να σου ελεγα ενταξει νιωθει κοντη....
Αποδεξου το υψος σου δεν χρειαζεται να εισαι σκλεναρικοβα..ασε που σε πολλους αντρες αρεσουν οι πιο κοντουλες..τις βρισκουν χαριτωμενες
Μονόζυγο κολύμβηση ότι σου είπαν δύο τρεις πόντους το πολύ με καλή διατροφή
Και πρεπει να οφειλοταν στο γαλα αυτο....? Το γαλα ειναι μυθος οτι ψηλωνει .....να το λενε οι γονεις στα παιδια για να το πινουν ....
Εγω δεν ηπια ποτε μου σχεδον γαλα ....αλλα ειμαι ψηλη....κατι που μπορει να βοηθησει τα παιδια να ψηλωσουν δεν ειναι μεμονωμενα το γαλα....απο μικρα τα παιδια πρεπει να εχουν μια ισορροπημενη διατροφη με πρωτεινη...ασβεστιο ( που εκτος απο το γαλα και τα αλλα γαλακτοκομικα υπαρχει και στα οσπρια στο μπροκολο....στο σολωμο.....)...να παιρνουν βιταμινες απο φρουτα και λαχανικα......ετσι μπορουν να ειναι γερα και να βοηθησει ενδεχομενως στο υψος...αν και τωρα δεν νμζ οτι μπορει να κανει κτ ειναι ηδη 16....
Ζητημα αν θα παρεις 2 με 4 το πολυ ποντους ακομα
Να τρέφεσαι σωστά και έχω ακούσει ότι βοηθάει και το μπάσκετ + ότι ανέφεραν παραπάνω.
Οχι γαλα, εκτος του οτι φυσικα δεν εχει καμμια σχεση με το υψος, εχει αποδειχτει πλεον οτι κανει και κακο, ειδικα το αγελαδινο!
Ο,τι σου ειπαν. Μια χαρα εισαι. Και λογω ηλικιας δεν εχεις να παρεις και πανω απο κανα δυο ποντους ακομα ουτε και χρειαζεται.
Αν είσαι επαρχία κατσικίσιο τυρί ή γάλα για γερά κόκκαλα κ μυσ αν μπορείς να το φας
Τα ωφέλη από το γάλα δεν υπάρχουν από μια ηλικία και μετά..αν θέλετε να έχετε τα ωφέλη του να πίνετε contrex..ένα λίτρο την ημέρα..
Γαλα θα πίνω μπάσκετ κάνω σχολείο. Και μονόζυγο μετά.. αλλά πρέπει να κρεμιεμαι και να τεντονομαι όσο δυνατά μπορω θέλει και επαναλήψεις. Απλά εγώ δεν θεωρούμαι μικρή. Για να ψηλωσω.
Αν πάρεις ύψος θα πάρεις 2-3 εκ..αν πάλι δεν πάρεις είσαι μια χαρά..και όπως λέει ο σοφός λαος..τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια..
Είμαι 1,80 και μια χαρά τα βάζω τα τακούνια μου! Όσο για τους άνδρες απλά δεν θέλω να τον περνάω χωρίς τακούνι. Αν τον περνάω με τακούνι τιμή του και καμάρι του!
Όσο για σένα IreneG δεν ψηλώνεις πια στα 16, το πολύ να πάρεις 1 πόντο ότι και να κάνεις. Σιγά μην πας και στον Προκρούστη...
Ο προκρουστης τα εκοβε τα ποδια .....χαχαχαχα....
Ελα ρε εισαι 1.80 και δν νιωθεις αβολα να φορας τακουνια και να τους βλεπεις ολους απο ψηλα.....?? Με φιλες σου δν φρικαρεις να ειναι σαν μυρμηγκακια μπροστα σου εγω που δεν με λες και πανυψηλη στο 1.72 νιωθω αχαρη με τακουνια ......
Παντα ζηλευα λιγακι τις κοπελες γυρω στο 1.60 που με δωδεκαποντα φαινονταν φυσιολογικες στο 1.70+ γτ δειχνουν και χαριτωμενες και σεξυ......
Εσυ κοιτας αντρες απο 1.80 και πανω δλδ.....χαχαχα περιοριζεσαι
Ασε που τωρα τελευταια εχουν βγει αυτα τα αντιαισθητικα πεδιλα με την ασπρη σολα απο κατω που ειναι 5-6 ποντους μπρος - πισω ....οτι πρεπει για κοντουλες ....και παιρνεις υψος και δεν κουραζεσαι στο ελαχιστο με τακουνια
Ναι! , Αλλά μαρεσει να είμαι φυσικια Πίο ψηλή αυτό μόνο
Ο προκρούστης αν ήσουν ψηλός σου έκοβε τα πόδια όσο περίσσευαν από το κρεβάτι... αν ήσουν πιο κοντός από το κρεβάτι, σου τραβούσε τα πόδια για να φτάσουν στο μήκος του κρεβατιού.
Καθόλου δεν περιορίζομαι, υπάρχουν πάρα πολλοί από 1.80 και πάνω. Γιατί να νιώσω άσχημα με το να είμαι ψηλή και να τους περνάω;
Ενα τετοιο να φορεσεις νηματοθετρια στη πλακα φτανεις το 1.66-1.67....πιο πανω δλδ και απο το μεσο ορο υψους..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0f79f3daff.jpg
Ναι αλλά εγώ κάνω γυμναστική. Είμαι και λευτη και διατηρώ τό σώμα μου προσέχω τι τρώω κλπ. Θά ήταν ωραίο να έπαιρνα κι άλλους πόντους!!
Στου κουφου την πορτα
Μας αρέσουν οι κοντες
εγώ πάντως ψήλωνα μέχρι τα 20... αδιαθέτησα στα 15 όμως σχετικά μεγάλη....
και αμα δεν άρχιζα καταχρήσεις με αλκοόλ καφέδες ξενύχτια κτλ πιστεύω θα ψήλωνα περισσότερο
Κοιταξε.. και εγω γενικα ειμαι εντυπωσιακη ....ειμαι κανονικη σε κιλα...ψηλη ...ευθυτενης θα ηθελα να εχω και μια μακρια ολοισια χαιτη μαλλιων να φτανει μεχρι χαμηλα στη μεση και να την ανεμιζω ελευθερα αλλα δεν γινεται τωρα...τι να κανουμε .......
Αγαπησε τον εαυτο σου γ αυτα που εχεις..
Μοντελο θες να γινεις?
Ειμαι σιγουρη οτι τα αντρικα βλεμματα γυρω σου αν εισαι γυμνασμενη οπως λες και γυρω στο 1.62 σε βρισκουν απιστευτα χαριτωμενη ...και μουν@/@
Δεν αρεσουν σε ολους οι νταρντανες....
Σακιρα = 1.55 μονο
Σκαρλετ Γιοχανσον = 1.60
Μεγκαν φοξ = 1.63
Θες να συνεχισω.......?
Κοιτα να διατηρησεις ομορφο το σωμα σου και να γυμναζεσαι το υψος αποδεξου το γτ δν μπορεις να το αλλαξεις
ΕΕ ναι Κατάλαβα ενωεις να σκέφτομαι Πίο οριμα.. ναι έχεις δίκιο.
Βασικά IreneGi ορμώμενη και από άλλα thread σου, σου προτείνω να αρχίσεις να ασχολείσαι λίγο και με το πνεύμα σου. Η ενασχόλησή σου είναι κυρίως με πολύ επιφανειακά πράγματα και όσο και ωραία να είσαι, κάποια στιγμή οι άνδρες θα σε βαριούνται και θα ξενερώνουν.
μηπως απαντουσε στη νεμεσις?