Originally Posted by
Macgyver
Δεν εχω διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου , ουδεν οιδα , και ορεξη ειχαμε με την Ελισαβετ να λεμε πραματα πισω απο την πλατη σου , αμφοτεροι εχουμε σοβαροτερα θεματα νασχοληθουμε , η Ελισαβετ λεει μερικα πραματα στην #38 του θεματος σου ' πεστε μου την γνωμη σας κλπ.κλπ. ' , εκει που γραφει και η ρεμεντυ ........................
για να λεμε ολοι τα ιδια , μαλλον δεν ειναι στραβος ο γυαλος , εσυ στραβα αρμενιζεις ...............
θα σου πω μονο για την ειρωνεια προς το προσωπο μου , ετσι , για να μην λες λογια του αερα , και δεν το συνεχιζω , κατανταει βαρετο , στην #15 αυτου του θρεντ, μου γραφεις ' ο κλαδος της ιατρικης υπαρχει γιατι αλλιως θαχαμε μεινει στα ξεματιασματα κλπ. ' ..................λες ναχεις να κανεις μεναν τοσο ηλιθιο ανθρωπο που νακυρωνει ολη την Ιατρικη επιστημη ? οχι βεβαια , εγω εγραψα οτι προοτιμω μετα απο 18 χρονια στους γιατρους για την κτθλψη μου να συμβουλευομαι τον εαυτο μου , και καλα κανω .....................................και ποιος σαπειλει , εσυ βγαζεις οτι νσναι απ το μυαλο σου , λες κι εγραψα να σε πεταξουν εξω !!! κατσε παιδακι μου , και γραφε οτι θελεις , αποκριση μην περιμενεις ......
και η συμβουλη σου ειναι να πηγαινω στον γιατρο , και να μην κανω πειραματα ..........σε ρωτησα ? οχι βεβαια , μια δηλωση για την κατασταση μου εκανα στην #7 και συ την εκανες σηριαλ ......
εχεις το ' χαρισμα ' να διαστρεβλωνεις με τον τροπο σου τα λογια του καθε μελους , καλα τοπε η ρεμεντυ .......και η Ελισαβετ .....εξυπνες κοπελες αμφοτερες ........
αυτα ταγραψα προς αποκατασταση της αληθειας ,και οχι επειδη πηρα κατι προσωπικα , ουτε τσαντιζομαι , δεν παιρνω τιποτα προσωπικα στο φορουμ ......cyber χωρος ειναι , δεν σε ξερω , δεν με ξερεις .......ομως
θες παστιτσιο ?