Αντικαταθλιπτικο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Κοίτα, δεν θα πω αν είσαι σωστός ή λάθος πάνω σε αυτό. Δικαίωμά σου είναι, να κάνεις ό,τι θέλεις με το σώμα σου. Απλά ο κλάδος της ιατρικής, υπάρχει για να συμβάλει σε κάποια πράγματα, αλλιώς θα είχαμε μείνει ακόμη, στα γιατροσόφια και στο ξεμάτιασμα μόνο.
    Εκανα μια δηλωση στην #7 , δεν ζυτησα την γνωμη καποιου μελους , παροτι δινω εξηγησεις στην #14 , εσυ επιμενεις να δινεις συμβουλες που δεν ζητηθηκαν , λαθος , και κακως ειρωνευεσαι ........αρχιζω και τασσομαι με την γνωμη της Ελισαβετ για το τι κανεις εδω μεσα ....................αν και τρομερα ανεκτικος .........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εκανα μια δηλωση στην #7 , δεν ζυτησα την γνωμη καποιου μελους , παροτι δινω εξηγησεις στην #14 , εσυ επιμενεις να δινεις συμβουλες που δεν ζητηθηκαν , λαθος , και κακως ειρωνευεσαι ........αρχιζω και τασσομαι με την γνωμη της Ελισαβετ για το τι κανεις εδω μεσα ....................αν και τρομερα ανεκτικος .........
    Δεν έδωσα καμία συμβουλή, Μαγκάιβερ. Μπορείς σε παρακαλώ, να μου παραθέσεις την συμβουλή, που σου έδωσα; Δεύτερον, μπορείς επίσης, να μου παραθέσεις, που είναι η ειρωνεία; Δεν ξέρω, τι λέει η Ελισάβετ, για το τι κάνω εδώ μέσα, αν τα λέτε οι δύο σας, κρυφά σε μηνύματα (τρόπος του λέγειν), δεν το γνωρίζω. Έχω ανοίξει ένα θέμα, που μπορεί και η Ελισάβετ και εσύ φυσικά, να παραθέσετε, όλους τους προβληματισμούς σας, το θέμα λέγεται "Θέλω τις απόψεις όλων των μελών, παρακαλώ, όλων!". Παρέθεσε μου, αρχικά που είναι οι συμβουλές μου και που είναι η ειρωνεία μου και είμαι σε θέση, επειδή είμαι ανεκτικός και εγώ, να κάτσω και να λύσω, τις παρερμηνείες ή τις παρανοήσεις σας. Το μήνυμά μου, ήταν καθαρό και δεν περιελάμβανε ούτε συμβουλές, ούτε ειρωνείες, όπως υποστηρίζεις. Τέλος, αν τάσσεσαι υπέρ ή κατά σε κάποιο μέλος στο φόρουμ, δεν μπορεί να αποτελέσει για εμένα, απειλή. Δεν απειλούμαι εν ολίγοις Μαγκάιβερ, έχεις το ελεύθερο να υποστηρίζεις, ό,τι θέλεις και όπως το θέλεις...
    Last edited by DL010117a; 30-09-2017 at 02:10.

Senior Member
    Δεν εχω διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου , ουδεν οιδα , και ορεξη ειχαμε με την Ελισαβετ να λεμε πραματα πισω απο την πλατη σου , αμφοτεροι εχουμε σοβαροτερα θεματα νασχοληθουμε , η Ελισαβετ λεει μερικα πραματα στην #38 του θεματος σου ' πεστε μου την γνωμη σας κλπ.κλπ. ' , εκει που γραφει και η ρεμεντυ ........................
    για να λεμε ολοι τα ιδια , μαλλον δεν ειναι στραβος ο γυαλος , εσυ στραβα αρμενιζεις ...............

θα σου πω μονο για την ειρωνεια προς το προσωπο μου , ετσι , για να μην λες λογια του αερα , και δεν το συνεχιζω , κατανταει βαρετο , στην #15 αυτου του θρεντ, μου γραφεις ' ο κλαδος της ιατρικης υπαρχει γιατι αλλιως θαχαμε μεινει στα ξεματιασματα κλπ. ' ..................λες ναχεις να κανεις μεναν τοσο ηλιθιο ανθρωπο που νακυρωνει ολη την Ιατρικη επιστημη ? οχι βεβαια , εγω εγραψα οτι προοτιμω μετα απο 18 χρονια στους γιατρους για την κτθλψη μου να συμβουλευομαι τον εαυτο μου , και καλα κανω .....................................και ποιος σαπειλει , εσυ βγαζεις οτι νσναι απ το μυαλο σου , λες κι εγραψα να σε πεταξουν εξω !!! κατσε παιδακι μου , και γραφε οτι θελεις , αποκριση μην περιμενεις ......
    και η συμβουλη σου ειναι να πηγαινω στον γιατρο , και να μην κανω πειραματα ..........σε ρωτησα ? οχι βεβαια , μια δηλωση για την κατασταση μου εκανα στην #7 και συ την εκανες σηριαλ ......

εχεις το ' χαρισμα ' να διαστρεβλωνεις με τον τροπο σου τα λογια του καθε μελους , καλα τοπε η ρεμεντυ .......και η Ελισαβετ .....εξυπνες κοπελες αμφοτερες ........

αυτα ταγραψα προς αποκατασταση της αληθειας ,και οχι επειδη πηρα κατι προσωπικα , ουτε τσαντιζομαι , δεν παιρνω τιποτα προσωπικα στο φορουμ ......cyber χωρος ειναι , δεν σε ξερω , δεν με ξερεις .......ομως
    θες παστιτσιο ?
    Last edited by Macgyver; 30-09-2017 at 07:05.

Banned
    Δεν εχω διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου , ουδεν οιδα , και ορεξη ειχαμε με την Ελισαβετ να λεμε πραματα πισω απο την πλατη σου , αμφοτεροι εχουμε σοβαροτερα θεματα νασχοληθουμε , η Ελισαβετ λεει μερικα πραματα στην #38 του θεματος σου ' πεστε μου την γνωμη σας κλπ.κλπ. ' , εκει που γραφει και η ρεμεντυ ........................
    για να λεμε ολοι τα ιδια , μαλλον δεν ειναι στραβος ο γυαλος , εσυ στραβα αρμενιζεις ...............

θα σου πω μονο για την ειρωνεια προς το προσωπο μου , ετσι , για να μην λες λογια του αερα , και δεν το συνεχιζω , κατανταει βαρετο , στην #15 αυτου του θρεντ, μου γραφεις ' ο κλαδος της ιατρικης υπαρχει γιατι αλλιως θαχαμε μεινει στα ξεματιασματα κλπ. ' ..................λες ναχεις να κανεις μεναν τοσο ηλιθιο ανθρωπο που νακυρωνει ολη την Ιατρικη επιστημη ? οχι βεβαια , εγω εγραψα οτι προοτιμω μετα απο 18 χρονια στους γιατρους για την κτθλψη μου να συμβουλευομαι τον εαυτο μου , και καλα κανω .....................................και ποιος σαπειλει , εσυ βγαζεις οτι νσναι απ το μυαλο σου , λες κι εγραψα να σε πεταξουν εξω !!! κατσε παιδακι μου , και γραφε οτι θελεις , αποκριση μην περιμενεις ......
    και η συμβουλη σου ειναι να πηγαινω στον γιατρο , και να μην κανω πειραματα ..........σε ρωτησα ? οχι βεβαια , μια δηλωση για την κατασταση μου εκανα στην #7 και συ την εκανες σηριαλ ......

εχεις το ' χαρισμα ' να διαστρεβλωνεις με τον τροπο σου τα λογια του καθε μελους , καλα τοπε η ρεμεντυ .......και η Ελισαβετ .....εξυπνες κοπελες αμφοτερες ........

αυτα ταγραψα προς αποκατασταση της αληθειας ,και οχι επειδη πηρα κατι προσωπικα , ουτε τσαντιζομαι , δεν παιρνω τιποτα προσωπικα στο φορουμ ......cyber χωρος ειναι , δεν σε ξερω , δεν με ξερεις .......ομως
    θες παστιτσιο ?
    Δεν είναι αντιπαράθεση αυτό Μαγκάιβερ, είναι αποκατάσταση της αλήθειας και θα σου εξηγήσω παρακάτω, γιατί παρανόησες μερικά πράγματα. Το ότι λέτε τα ίδια και η Ελισάβετ, δεν υπολογίζει την γνώμη μου (αντιδημοκρατικά θα έλεγα εγώ, αλλά είναι δικαίωμά της, το τι κάνει), τότε, ό,τι και να σας πω, θα το παρεξηγείται ή δεν θα σας ενδιαφέρει. Όμως να ξέρετε πως έχετε μερίδιο ευθύνης, όχι όλο το ποσοστό, αλλά ένα μικρό μερίδιο ευθύνης έχετε, τα λέω και ας μην υπολογίζεις την γνώμη μου. Όσον αφορά για τις "συμβουλές" και την "ειρωνεία", δεν υφίσταται κανένα από τα δύο και θα σου εξηγήσω γιατί. Αναφέρω χαρακτηριστικά στην αρχή "Κοίτα, δεν θα πω αν είσαι σωστός ή λάθος πάνω σε αυτό. Δικαίωμά σου είναι, να κάνεις ό,τι θέλεις με το σώμα σου." Θεωρείς λοιπόν, ότι δίνω συμβουλές, αφού προηγουμένως σου λέω, ότι είναι δικαίωμά σου, να κάνει ό,τι θέλεις με το σώμα σου; Στο δεύτερο σκέλος "Απλά ο κλάδος της ιατρικής, υπάρχει για να συμβάλει σε κάποια πράγματα", είναι ένα γενικό σχόλιο, σχετικά με την ιατρική και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα. Προσωπικά σε εσένα αναφέρθηκα στην αρχή μόνο, που σου ανέφερα λίγο πιο πάνω, ό,τι είναι δικαίωμά σου, να κάνεις ό,τι θέλεις με το σώμα σου. Πάμε στο τρίτο σκέλος, που το εξέλαβες, σαν ειρωνεία. Αναφέρω στο τρίτο σκέλος "αλλιώς θα είχαμε μείνει ακόμη, στα γιατροσόφια και στο ξεμάτιασμα μόνο.". Πάλι ήταν γενικό το σχόλιο και δεν αναφερόμουν σε εσένα προσωπικά. Στα παλαιά τα χρόνια, χωρίς να τα έχω ζήσει φυσικά, αλλά από ομιλίες με ανθρώπους που έχουν πείρα ζωής, ρώτα τους και εσύ να δεις, πως σχεδόν χωρίς την ιατρική βοήθεια, γιατρεύονταν και πιο φυσικά, αλλά επίπονα; Με τα διάφορα γιατροσόφια και με το ξεμάτιασμα, αν πόναγε πχ το κεφάλι κλπ. Έτσι λειτουργούσε ο κόσμος, πριν η ιατρική, γίνει ένα δημόσιο αγαθό. Γι'αυτό οι άνθρωποι αυτοί, δεν ξέρουν τι πάει να πει κατάθλιψη, στεναχώρια κλπ., πράγματα, που μαστίζουν στις μέρες μας. Στο μυαλό μου είχα, την ελληνική ταινία "Η κυρά μας, η μαμή", και η πάλη, μεταξύ ιατρικής και γιατροσοφιών. Οπότε αγαπητέ Μαγκάιβερ, λανθασμένα, τα εξέλαβες ως συμβουλές ή ειρωνείες. Σε εσένα προσωπικά ξαναλέω, αναφέρομαι μόνο στην αρχή και μου είναι αδιάφορο, το τι κάνεις ή τι θα κάνεις με το σώμα σου, αυτό αναφέρω και στην αρχή, πιο σωστά. Τέλος για να πάμε σε κάτι πιο ειδικό. Με αδικείς με αυτά που λες Μαγκάιβερ για εμένα. Δεν διαστρέβλωσα τίποτα, απλά εσύ παρανόησες το σχόλιό μου, που προφανέστατα δεν δίνω συμβουλές ή ειρωνείες, απλά υπάρχουν από την δική σου μεριά, κάποιες παρανοήσεις και έρχομαι τώρα, να τις λύσω. Μπορεί ακόμη και την λύση των παρανοήσεων σου, να το πάρεις ως "διαστρέβλωση", αποκρύπτοντας την αλήθεια. Όμως εγώ, είμαι εδώ να λύσω όλες τις παρανοήσεις, επειδή έχω και εγώ τεράστια ανεκτικότητα. Όσο για την απόκριση, ευτυχώς υπάρχουν άτομα, που δεν λένε ότι ο ουδέν οίδα, διαστρεβλώνει τα πάντα, με μόνο σκοπό, να βγω εγώ ο κακός και να κρυφτεί η πραγματική αλήθεια και χαίρομαι γι'αυτό. Αλίμονο, αν ήμουν αρεστός σε όλα τα μέλη, νομίζω πως κανένας δεν είναι έτσι εδώ. Η δική σου αποκατάσταση της "αλήθειας", που αναφέρεις στο τέλος, αποτελεί μία παρανόηση ή και διαστρέβλωση θα έλεγα εγώ και τίποτα παραπάνω. Γι'αυτό εξηγώ, για να μην παρεξηγούμαι. Το σχόλιο αυτό, αποτελεί μία εξήγηση και όχι αντιπαράθεση, όπως θέλεις να το πεις, προς αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας. Συμφωνώ, πως δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω, γι'αυτό και έγραψα στην αρχή του μηνύματος #15, πως είναι δικαίωμά σου, να κάνεις ό,τι θέλεις με το σώμα σου. Όσο για το παστίτσιο, κάνω δίαιτα, αλλιώς θα έπαιρνα ένα κομμάτι. Φιλικά :)

Senior Member
    Παρανοηση η οχι , δεν ειμαι του τυπου μου να σχολιαζω τοσο μεγαλα ποστ , απλα βαριεμαι....................ασχετως προσωπου ................το ' θες παστιτσιο ' ειναι της μοδος κομματι !!!

Banned
    Παρανοηση η οχι , δεν ειμαι του τυπου μου να σχολιαζω τοσο μεγαλα ποστ , απλα βαριεμαι....................ασχετως προσωπου ................το ' θες παστιτσιο ' ειναι της μοδος κομματι !!!
    Όχι, δεν είναι έτσι Μαγκάιβερ! Όταν κατηγορείς, θα πρέπει να διαβάσεις την εξήγηση και δεν είναι απάντηση, μετά από τόσες κατηγορίες, το δεν "δεν είναι του τύπου μου να σχολιάζω τόσο μεγάλα ποστ, απλά βαριέμαι". Θα κάνεις μια προσπάθεια, να το διαβάσεις και ας μην το σχολιάσεις, να δεις την εξήγηση. Όχι, πρώτα βγάζουμε μαλάκα και κομπλεξικό τον άλλον λέγοντας, πως σου έδωσε "συμβουλές" και σε "ειρωνεύτηκα", και μετά λέμε βαριέμαι να το διαβάσω. Δεν θεωρώ, πως είσαι τέτοιος άνθρωπος. Κάνε την προσπάθεια να το διαβάσεις και αν θεωρείς πως κάνω κάπου λάθος, εδώ είμαι να λύσω, την όποια παρανόηση. Φιλικά :)! Όσο για το παστίτσιο, δεν ήξερα ποιο από τα δύο εννοείς και επειδή μου αρέσει, το πήγα ως φαγητό, που μου είναι σχεδόν κομμένο πλέον...

Senior Member
    Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
    ηρεμησε λιγο...γιατι μου φαίνεται έχεις την εντυπωση πλεον ότι ολοι εχουν προβλημα μαζι σου και τους βγαζεις κομπλεξικους!
    (φιλικα)

Δήλωση εκανε ο Μαγκαιβερ και μεγαλος ανθρωπος ειναι ξερει τι κανει στη ζωη του και ο καθενας μας εδω μεσα δλδ.

Banned
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
    ηρεμησε λιγο...γιατι μου φαίνεται έχεις την εντυπωση πλεον ότι ολοι εχουν προβλημα μαζι σου και τους βγαζεις κομπλεξικους!
    (φιλικα)

Δήλωση εκανε ο Μαγκαιβερ και μεγαλος ανθρωπος ειναι ξερει τι κανει στη ζωη του και ο καθενας μας εδω μεσα δλδ.
    Μαρία κάνεις λάθος. Δεν ανέφερα ποτέ, ότι έχει ο Μαγκάιβερ είναι κομπλεξικός κλπ. Ο ίδιος, έκανε μια παρατήρηση και νόμιζε ότι του δίνω συμβουλές ή ότι τον ειρωνεύομαι. Παραπάνω, είναι η απάντησή μου, που βλέπω πως δεν την έχει διαβάσει κανείς. Όπως γράφω και στην αρχή του μηνύματός μου στο #15, απευθυνόμενος σε εκείνον, του είπα: "Κοίτα, δεν θα πω αν είσαι σωστός ή λάθος πάνω σε αυτό. Δικαίωμά σου είναι, να κάνεις ό,τι θέλεις με το σώμα σου." Μετά, αναφερόμουν γενικά και όχι ειδικά. Ειδικά αναφέρθηκα μόνο στην αρχή. Μπορείς τέλος, να διαβάσεις την επεξήγηση στο #19 και θα λυθούν οι απορίες σου. Δεν ανέφερα πουθενά, ότι είναι κομπλεξικός ο Μαγκάιβερ ή ότι με κυνηγάτε, όλοι κλπ. Έκανε ένα ανθρώπινο λάθος και παρανόησε μερικά πράγματα. Εγώ από την μεριά μου, έφτιαξα την επεξήγηση, για να μην παρεξηγηθώ και το μόνο που βρήκε να πει, είναι ότι είναι μεγάλο το σχόλιο και βαριέται να το διαβάσει. Θεωρώ πως ήταν λάθος τοποθέτηση αυτή, από την στιγμή που ρίχνεις κατηγορίες, ότι τον ειρωνεύτηκα και ότι του δίνω συμβουλές, πρέπει να διαβάσεις και την επεξήγηση, για να έχεις ένα ξεκάθαρο, τοπίο σε σχέση με τα σχόλιά μου, σε αυτό το νήμα. Όταν πρόκειται όμως, να με κατηγορήσουν έρχεται και εκείνος, να συνδράμει, όταν όμως πρόκειται για επεξήγηση, ενός δικού του λάθους, λέει είναι μεγάλο το κείμενο και βαριέμαι να το διαβάσω. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Senior Member
    Eν οιδα , να διαβασω το ποστ ειναι ενα πραμα , το ναπαντησω ειναι κατι που θα μου παρει πολυ χρονο, και οντας σε μια ηλικια που δεν αρεσκομαι στην επικοινωνια αυτου του τυπου , γιαυτο δεν εχω και φεις , ανακαλω οτιδηποτε σου εχω προσαψει, μαλλον παρανοησα μερικα πραματα , αφου δεν ειχες την προθεση να με θιξεις , ουτε κι εγω ειχα τετοια προθεση , .......... δεν θα μπορουσα ναχω αντιπαραθεση με ενα παιδι 19 χρονων , οντας 56 , απλα δεν υπαρχει κοινο πεδιο συνεννοησης , απεχουμε ετη φωτος στην ψυχολογια και τα βιωματα , αν θυμηθω πως ημουν στα 19 μου , και ιδιως αγορι , που αργουμε να ωριμασουμε ......μην παιρνεις τοσο σοβαρα τα γραφομενα σενα φορουμ ......στην πραματικη ζωη , ναι ......εκει αλλαζει .....δεν μπορεις να με υποχρεωσεις ναπαντησω περαιτερω αν εγω δεν το επιθυμω , αυτο στο εγγυωμαι !!!
    Last edited by Macgyver; 01-10-2017 at 05:15.

Senior Member
    Ημερολογιον καταστρωματος μερα 50η , ετος 2017 , θεωρω υποχρεωση μου να πληροφορησω τα αγαπητα μελη , οτι απο τις 10/7 παιρνω βαλσαμοχορτο της health aid ( της lamberts δεν ειναι κακλο , Β ποιοτητα ) , στις 1/9 αρχισα να παρουσιαζω στερητικα απο το anafranil που επαιρνα , το οποιο εκοψα μαχαιρι , οποτε προσεθεσα στην αγωγη μου 25-50 mg annafranil , για την ομαλη μεταβαση στο βοτανο , οπερ και εγενετο , ειμαι οσο καλα ημουν και με ταντικαταθλιπτικα , αλλα εχει φυγει μερικως η ' απαθεια ' και η ζομποποιηση , ειμαι σεπαφη με τα πραματικα συναισθηματα μου , και καθ οδον προ πληρους εξαλειψεως των χημικων αντικαταθλιπτικων , ελπιζω , θα σας ενημερωσω εν καιρω ......
    Καλησπερα κ γω παιρνω αλλα της αλμπερτσ εχει κανα 2 μηνο αλλα δν βλεπω βελτιωση..επισης αγορασα τα εντακτ και ειμαι σε σκεψη να τα δοκιμασω και αυτα αλλα δεν δινω πολλες ελπιδες..εγω εχω και αποπροσωποιηση με ειπε ο γιατρος..ποιο ακριβως βαλσαμοχορτο παιρνεις και σε τι δοσεις? Μηπως σκεφτομαι δωσω μια ευκαιρια ακομα στο βαλσαμοχορτο πριν πεσω παλι στα ψυχοφαρμακα..

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Καλησπερα κ γω παιρνω αλλα της αλμπερτσ εχει κανα 2 μηνο αλλα δν βλεπω βελτιωση..επισης αγορασα τα εντακτ και ειμαι σε σκεψη να τα δοκιμασω και αυτα αλλα δεν δινω πολλες ελπιδες..εγω εχω και αποπροσωποιηση με ειπε ο γιατρος..ποιο ακριβως βαλσαμοχορτο παιρνεις και σε τι δοσεις? Μηπως σκεφτομαι δωσω μια ευκαιρια ακομα στο βαλσαμοχορτο πριν πεσω παλι στα ψυχοφαρμακα..

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Το καλο το βαλσαμοχορτο ειναι της health aid , 30tabs , 500mg εκαστη , 15 ευρω μεσω ιντερνετ ,( πρασινη ετικεττα ) ..............παιρνω 2-3 μερα και φτανουν , μεχρι 4 μπορεις να πας .........

Banned
    Eν οιδα , να διαβασω το ποστ ειναι ενα πραμα , το ναπαντησω ειναι κατι που θα μου παρει πολυ χρονο, και οντας σε μια ηλικια που δεν αρεσκομαι στην επικοινωνια αυτου του τυπου , γιαυτο δεν εχω και φεις , ανακαλω οτιδηποτε σου εχω προσαψει, μαλλον παρανοησα μερικα πραματα , αφου δεν ειχες την προθεση να με θιξεις , ουτε κι εγω ειχα τετοια προθεση , .......... δεν θα μπορουσα ναχω αντιπαραθεση με ενα παιδι 19 χρονων , οντας 56 , απλα δεν υπαρχει κοινο πεδιο συνεννοησης , απεχουμε ετη φωτος στην ψυχολογια και τα βιωματα , αν θυμηθω πως ημουν στα 19 μου , και ιδιως αγορι , που αργουμε να ωριμασουμε ......μην παιρνεις τοσο σοβαρα τα γραφομενα σενα φορουμ ......στην πραματικη ζωη , ναι ......εκει αλλαζει .....δεν μπορεις να με υποχρεωσεις ναπαντησω περαιτερω αν εγω δεν το επιθυμω , αυτο στο εγγυωμαι !!!
    Μαγκάιβερ, εκτιμώ ιδιαίτερα που ανακάλεσες τις κατηγορίες και ότι λύθηκε η όποια παρανόηση. Μπορεί να μην με πας, αλλά όταν πρέπει, ξέρω από γόνιμο διάλογο. Δεν θέλω να σε υποχρεώσω σε τίποτα, θέλω μόνο να αποκαλυφθεί η αλήθεια, όπως και έγινε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Μαγκάιβερ, εκτιμώ ιδιαίτερα που ανακάλεσες τις κατηγορίες και ότι λύθηκε η όποια παρανόηση. Μπορεί να μην με πας, αλλά όταν πρέπει, ξέρω από γόνιμο διάλογο. Δεν θέλω να σε υποχρεώσω σε τίποτα, θέλω μόνο να αποκαλυφθεί η αλήθεια, όπως και έγινε.
    Λαθος νομιζεις οτι δεν σε παω , δεν αισθανομαι ετσι ............................

Page 2 of 2 FirstFirst 12