Θέλω απόψεις όλων των μελών, παρακαλώ, όλων!
Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το θέμα, καλώς ή κακός, με αφορμή ενός μέλους του black adder, που ουσιαστικά υπέδειξε πως είμαι ένας, όχι ο μοναδικός, που χάλασε το θέμα και κανονικά χρειαζόμουν διαγραφή, καθώς κατέστρεψα ένα θέμα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν με ανέφερε, απλά ξέρω πως είμαι ένας από αυτούς, που λανθασμένα, έφτασε σε αυτό το σημείο το θέμα και από την δική μου την μεριά. Όμως δεν είμαι ο μοναδικός που έχω καταστρέψει θέματα, αν ανατρέξει κανείς στο δικό μου θέμα "Gay Pride", θα δει την ειρωνεία, από τον elis και την ρεμεντυ, ήδη από το δεύτερο σχόλιο, του νήματος. Όμως δεν θέλω να ανατρέξω σε αυτά, απλά τα αναφέρω. Εγώ σας ρωτάω ξεκάθαρα, όλα τα μέλη, ανεξάρτητα αν διαφωνούμε σε κάποια πράγματα ή όχι. Επειδή δεν θέλω να γίνω γραφικός σαν τον M87, που έγινε ολόκληρο νήμα, για να φύγει, ούτε θέλω να φτάσω μέχρι σε εκείνο το σημείο, να γίνονται νήματα για να φύγω. Σας ρωτάω λοιπόν ξεκάθαρα, λιτά και περιεκτικά, είμαι εγώ το πρόβλημα, που δεν γίνονται σωστές συζητήσεις στο φορουμ; Θεωρείτε πως πρέπει να διαγραφώ; Σας ρωτάω με όλη την ειλικρίνεια, χωρίς καμία ειρωνεία. Αν μου πείτε να φύγω, την επόμενη ημέρα έχω στείλει email, για να διαγραφώ και δεν σας κάνω καμία πλάκα. Ακόμη και στο τελευταίο θέμα μου "Απωθημένα!", λίγα μέλη απάντησαν πάνω στο θέμα. Αν θεωρείτε πως δεν έχω θέση εδώ ή αν δεν είμαι χρήσιμος, απλά να το αναφέρετε, γι'αυτό θέλω τις απόψεις σας, όλων. Θέλετε να φύγω ή να μείνω; Είμαι απόλυτα ξεκάθαρος, πάνω στο ερώτημα.