Originally posted by eyelids
Quote:
Originally posted by maria21
geia se ola ta meli tou forum!!! katarxin, sorry gia ta greeklish alla eksorgistika apo to post tis EYELIDS...Eimai k egw loipon voulimiki edw k 2 xronia me oles tis sinepeies (swmatikes,psixikes) pou auto sinepagetai k paleuw na to ksefortwthw,,,loipon KOPELA MOU TI NOMIZEIS OTI KOVOMASTE GIA PLAKA K KANOUME EMETO GT DEN EXOUME TI NA KANOUME??????? I voulimia einai ARRWSTIA k oi perissoteres edw eimaste arrwstes k paleuoume gia auto.esi ti nomizeis oti kovomaste i kanoume emeto k GOUSTAROUME? einai arrwstia den to elenxeis!!! gia auto osoi den gnwrizoun k kanoun KAKOPROAIRETA sxolia kalitera na allaxoun forum...sinxistika giati an den exeis perasei kati paromoio den katalaveneis poso diskolo einai na apallageis apo auto.,.OSO GIA SENA EYELIDS pou protimas na pas xortati,den thelw na sxoliasw to pws mporei na eisai exwterika ...giati toulaxiston oi perissoteres edw mesa eimaste modela..xixi oustttttt
Κοριτσακι,θα σου μιλησω οπως ταιριαζει στο υφακι του ποστ σου και την ανατροφη σου.
Κουνα καημενη το κεφαλι σου και ξεστραβωσου πριν μου κανεις μαθηματα περι βουλημιας.
Θα πεις εσυ σε μενα τι εστι βουλημια;;;;;;;;;Εισαι κατα τα λεγομενα σου 2 χρονια με διατροφικη διαταραχη κ θα μου πεις ΕΣΥ-> ΕΜΕΝΑ τι ειναι η βουλημια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;, ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΖΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 4 ΑΚΡΑ!ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.Είσαι ζυγωτο μπροστα μου.Ουτε καν εμβρυο ακομη.Αλλα που να παρεις πρεφα.Θελουν νονιο και παρατηρικοτητα μερικα πραγματα.Ακομη και τα πιο απλα.Κι εχω μονο καμια 10ρια ποστ ολα κι ολα,που να ειχα περισσοτερα και να επρεπε να τα διαβασεις ολα πριν αρχισεις να ξεκατινιαζεσαι.
Σε ο,τι αφορα το οικτρο,αξιο φτυσιματος σχολιο σου περι του πως μοιαζω εγω σε σχεση με εσενα (και αλλα μελη εδω μεσα)μπορω να σου πω οτι παιζει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να ειμαι και πιο εντυπωσιακη γυναικα στα 140 κιλα μου απο σενα.Οπως δεν παρατηρησες το οτι ανοιγω στο βουλημια τα θεματα μου δηλωνοντας κατηγορηματικα οτι το προβλημα μου ειναι η βουλημια ετσι μαλλον δεν παρατηρησες και οτι ειπα οτι η κατανομη μου και το κορμι μου με εχουν βγαλει σουπερ ασπροσωπη μεχρι τωρα.Στα 100 κιλα δε,που οι 8 στις 10 γυναικες(αναμεσα τους προφανως κι εσυ) ειναι πραγματικα χοντρες,εγω ημουν και γαμω τις γκομενες.Πληθωρικη μεν,χωρις τιποτα ασχημο στο ματι δε.Θαυμαστα τα αποτελεσματα της ασκησης,βλεπεις!Λιγο η ασκηση λιγο ο Θεος με τα κεφια του οταν επλαθε,δε θελει πολυ :D.Ετσι για να μπεις λιγο στο πνευμα. οκ τότε γιατί θέλεις να τα χάσεις αν είναι έτσι κ αισθάνεσαι θεά...έλεος να έχουμε κ λίγη αυτογνωσία!
Η κατινια και μικροψυχια που χρακτηριζουν το σχολιο σου που αναλυω παραπανω,το μονο που αποδεικνυουν ειναι οτι εισαι μια κακιασμενη,κατινα,αρρωστη που δε χανει ευκαιρια να μειωσει τον αλλο.Εγω δε μειωσα κανεναν.Κυνικα μιλησα.Η κυνικοτητα και τα ξεκαθαρα εως και σκληρα λογια ειναι ο ενας τροπος να βοηθησεις τους αλλους.Ο αλλος ειναι ο δρομος που ακολουθει η ΝΑDINE και αλλοι εδω μεσα.Και τους δυο τους θεωρω εξισου σημαντικους.Στην περιπτωση την πρωτη καποιος αναλαμβανει το στιγμα του "κακου".Oποιος μπορει να δει πιο βαθια ομως,βλεπει οτι μονο περι κακιας δεν προκειται.
Αν δε μπορεις να ακους την αληθεια τυπου ξελαμπικαρετε
μονοι σας το κεφαλι σας και οι βουλημικοι και οι ανορεξικοι και οι παχυσαρκοι
τιποτα και κανεις αλλος δε μπορει να σας σωσει,ειναι προβλημα σου,οχι δικο μου.Σχολιακια σαν τα πανω ομως τα βλεπω κι εχω ταση προς εμετο,γι αυτο και πεφτω στο επιπεδο σου και σου απαντω.Τι ταση προς εμετο,κανονικο ξερατο και αναφυλαξια,ποσο μαλλον σε ενα σαιτ σαν αυτο.Προσεξε απο δω και περα τι γραφεις γιατι εκτιθεσαι.