τι ειδος γυμναστικης προτιματε; λεω να ξεκινησω κολυμβητηριο τον ιανουαριο αν και παω ηδη γυμναστηριο. εσεις τι γυμναστικη κανετε και με ποιο ειδος ειδατε τα καλυτερα αποτελεσματα στο σωμα σας;
Printable View
τι ειδος γυμναστικης προτιματε; λεω να ξεκινησω κολυμβητηριο τον ιανουαριο αν και παω ηδη γυμναστηριο. εσεις τι γυμναστικη κανετε και με ποιο ειδος ειδατε τα καλυτερα αποτελεσματα στο σωμα σας;
χαχαχα nadine μου δεν παιζεσαι!!!!!!!
xaxaxaxa nadine!!! θεαααα!!! :d
ελατε τωρα! απαντηστε μου σοβαρα!!!!!
Εγώ τρελαίνομαι για χορό.
Μετά ελλειπτικό στο σπίτι συνδυασμένο με laptop και αναμμένα κεράκια
Και τέλος αερόμπικ στο γυμναστήριο.
Τώρα αν δεν είχα τα προβλήματα αρθρίτιδας, θα προτιμούσα και το τένις αλλά δε με αφήνουν να παίξω ? σνιφ!
Επίσης εύκολα θα πήγαινα κρητικά αλλά όταν έψαχνα δε βρήκα και τώρα που βρήκα δε χωρούν στο πρόγραμμα.
Έχουμε και ένα σπίτι και έναν άντρα ? χιχι
:D Nadine
δε γυμναζομουν ποτε αλλα 3 μηνες τωρα παω γυμναστηριο( στην αρχη πηγαινα καθημερινα) κ ειδα τεραστια αλλαγη στο σωμα μου, παραλληλα με την απωλεια των κιλων.
Κανω απολα (αεροβικη, βαρη, αιθουσα, power plate, χορο κτλ) αλλα νομιζω την καλυτερη δουλεια μου την κανει το στεππερ και τα combo της hammer (δεν ξερω αν τα εχει στο δικο σας αυτα, ειναι ασκησεις για τον κορμο απο τη μεση κ πανω δηλαδη, σε μηχανημα με βαρη, αλλα οχι τα κοινα μηχανηματα...) Η κολυμβηση μου φαινεται η καλυτερη λογω μηδαμινων κραδασμων κ τριβης αλλα εδω δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο...
αυτο με το ελλειπτικο θαναι κ η δικια μου αγαπημενη ασκηση σε λιγους μηνες φιλεναδα! τα αναμμενα κερακια δε νομιζω γιατι μαλλον θα με παρει ο υπνος :D οσο για τον αντρα το ιδιο επιχειρημα εδωσα κ εγω οταν με ρωτουσε ο γυμναστης γιατι θελω ελλειπτικο χαχαχαQuote:
Originally posted by irenevaladia
Τώρα αν δεν είχα τα προβλήματα αρθρίτιδας, θα προτιμούσα και το τένις αλλά δε με αφήνουν να παίξω ? σνιφ!
Επίσης εύκολα θα πήγαινα κρητικά αλλά όταν έψαχνα δε βρήκα και τώρα που βρήκα δε χωρούν στο πρόγραμμα.
Για ένα μικρό διάστημα έκανα pilates και μου άρεσε πολύ. Το σταμάτησα, γιατί κόστιζε ο ενάμισυς μήνας 200 ευρώ. Πολλά, δε νομίζετε? Ήταν όμως υπέροχη άσκηση, γιατί φεύγοντας ένιωθα γυμνασμένη, "πιασμένη" που λένε και όλα αυτά χωρίς σταγόνα ιδρώτα, που τον σιχαίνομαι.
Το έκανα ιδιαίτερα, με προσωπική γυμνάστρια για ευνόητους λόγους. Γίνεται και πιο οικονομικά σε τμήμα και θα το κάνω, μόλις νιώσω αξιοπρεπής με το σώμα μου και ότι δεν κινδυνεύω από κακεντρεχή σχόλια.
αστους βρε Αva να λενε. ισα ισα που αν αρχισεις απο τωρα σε τμημα θα σε βλεπουν ποσο βελτιωνεσαι κ θα σκανε απο το κακο τους οσοι λενε απο πισω διαφορα...
Τέλος πάντων αυτούς τους άντρες από το ίδιο καλάθι τους ψωνίζουμε?Quote:
Originally posted by badgirl
αυτο με το ελλειπτικο θαναι κ η δικια μου αγαπημενη ασκηση σε λιγους μηνες φιλεναδα! τα αναμμενα κερακια δε νομιζω γιατι μαλλον θα με παρει ο υπνος :D οσο για τον αντρα το ιδιο επιχειρημα εδωσα κ εγω οταν με ρωτουσε ο γυμναστης γιατι θελω ελλειπτικο χαχαχαQuote:
μπα οι δικοι μου οι αντρες ειναι πιο fit απο εμενα!! ετσι κολλησα και εγω με το gym! καθαρα ανταγωνιστικα!!!!
βρε κουκλα μου εχει 2-3 μερες που το διαβασα και οποτε ανεβαινω στο διαδρομο μου (2 φορες την ημερα) σε σκεφτομαι γιατι βαριεμαι. πως γινεται λαπτοπ και ελλειπτικο? δεν ταρακουνιεσαι? εγω κανω διαδρομο και παιζω ενα ηλεκτρονικο στο κινητο αλλά αυτο οσο εχω χαμηλη ταχυτητα. μετα ταρακουνιεμαι και δεν μπορω να πατησω πληκτρα, οποτε δεν παιρναει η ωρα....Quote:
....
Μετά ελλειπτικό στο σπίτι συνδυασμένο με laptop και αναμμένα κεράκια....
οκ, δεν ηταν 2-3 μερες. εχθες το εγραψες. αρα το σκεφτομαι πιο συχνα, οχι μονο οταν διαδρομευω.......
Καλημερα κοριτσαρες μου :)
Εγω εβαλα τον διαδρομο στο σαλονι(δε χωρουσε και αλλου) και μολις ανεβαινω ανοιγω τηλεοραση.Αρχικα ζαπαρω....Σε περιπτωση που βαρεθω επιλεγω ενα καναλι με βιντειοκλιπακια,και να σου κατι κορμαρες να λικνιζονται στον ρυθμο.. οποτε δυναμωνω την ενταση της τβ και μου λεω..."ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ"!!! :D :D :D
χα, χα καλο σοφακι68. κι εγω στο σαλονι τον εχω αλλά εχω καποια ψιλοπροβληματακια.
πρωτον το πρωι ανεβαινω μεταξυ 6-7 οποτε δεν λεει να ανεβασω την ενταση. αρκετα με ανεχονται οι υπολοιποι ενοικοι (ακουγεται λεει ο διαδρομος). επισης το βραδυ ανεβαινω οτι ωρα μου ερθει αλλά τοτε υπαρχουν και αλλοι στο σαλονι που δεν αφηνουν το τηλεκοντρολ (συζυγος, 2 παιδια)
δευτερον με τη διαρυθμιση του σαλονιου μου ο διαδρομος απεχει περιπου 7-8 μετρα απο τη τιβι και δυσκολευομαι να διαβαζω
τριτον θα ηθελα να εκμεταλευτω καπως το χρονο που ειμαι επανω στο διαδρομο και κυριως να μπαινω στο φορουμ να μας διαβαζω και να απανταω γιατι δεν εχω εξτρα χρονο στο σπιτι για το φορουμ (κλαψ)
χαχαχαχα BARB φανταζομαι εννοει οτι βλεπει διαφορα στο λαπτοπ...πχ σειρες κτλ που βλεπω κι γω αλλα ξαπλα στον καναπε :D
αχχχ ερχεται το πασχα να παω σπιτακι μου ναχω το δικο μου ελειπτικο...
παντως ο διαδρομος μου εχει τοιχο μπροστα οποτε...μονο η μουσικη με σωζει ή κανενα βιβλιο. η αληθεια ειναι το βιβλιο πιανει, μπορω κ διαβαζω αννετα κ περναει η ωρα. ομως δε ξεπερνω τα 5.5 σε ταχυτητα (γρηγορο περπατημα). 5-5.5 . δοκιμασε το οσο δεν τρεχεις κ θα δεις διαφορα νομιζω στη βαρεμαρα...
καλημερες!
αυτο με το θορυβο του διαδρομου...κ γω το σκεφτομαι σαν - οταν θα παω σε πολυκατοικια συντομα. επισης κ μενα μεκνευριζει
εγω κανω ενα προγραμμα fat burn που ξεκινα απο το 2,5 και φτανει στο 7 και παλι πισω. ναι, μεχρι το 5 μπορω να παιζω το ηλεκτρονικο. ομως απο το 5 ως το 7 και πισω στο 5 ειναι 8 λεπτα στα 20 ποτ τα χανω. ασε που δεν αξιοποιω το χρονο μου και μου τη δινει
ναι ειναι ενα θεμα σημαντικο. ευτυχως εμεις εχουμε οροφοδιαμερισματα και λογω διαρυθμισης αναγκαστικα ολοι εχουμε το σαλονι στην ιδια θεση και επισης τα υπνοδωματια ειναι μακρυα και με υψομετρικη διαφορα ενος μετρου και χανεται ο ηχος. επισης σημαντικο ειναι οτι δεν εχω κανεναν απο κατωQuote:
Originally posted by badgirl
αυτο με το θορυβο του διαδρομου...κ γω το σκεφτομαι σαν - οταν θα παω σε πολυκατοικια συντομα. επισης κ μενα μεκνευριζει
οταν θα διαλεξεις οργανο λοιπον να κοιταξεις να βρεις κατι αθορυβο
εχεις δικιο, παντως με ποναν οι αστραγαλοιι μου αν αυξησω ταχυτητα και αλλο οποτε...δε θα τον παρω...
Ωχ, τώρα είδα την πορεία σου.Quote:
Originally posted by BARB3
βρε κουκλα μου εχει 2-3 μερες που το διαβασα και οποτε ανεβαινω στο διαδρομο μου (2 φορες την ημερα) σε σκεφτομαι γιατι βαριεμαι. πως γινεται λαπτοπ και ελλειπτικο? δεν ταρακουνιεσαι? εγω κανω διαδρομο και παιζω ενα ηλεκτρονικο στο κινητο αλλά αυτο οσο εχω χαμηλη ταχυτητα. μετα ταρακουνιεμαι και δεν μπορω να πατησω πληκτρα, οποτε δεν παιρναει η ωρα....Quote:
....
Μετά ελλειπτικό στο σπίτι συνδυασμένο με laptop και αναμμένα κεράκια....
Το laptop το έχω στο γραφείο μου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ελλειπτικό.
Στο full screen και με δυνατή την ένταση ? είναι μια χαρά!
α, επιτελους μου λυθηκε η απορια. δεν μπορω να κανω αυτο που θα ηθελα....ολοι λοιπον κανουμε λιγο πολυ τα ιδια...
ρε κοριτσια εγω οταν κανω διαδρομο σκεφτομαι ΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑ μου τα προβληματα και περναει η ωρα.... αντε να εχω και την μουσικη του γυμναστηριου που δεν ειναι και της επιλογης μου. ενταξει δεν λεω οτι προτιμω τον διαδρομο απο τον υπνο(!!) αλλα τελικα δεν ειναι και τοσο βαρετο.
Sofia μαζί σου, τηλεόραση και διάδρομος, το τέλειο δε καταλαβαίνεις πότε περνά η ώρα, ειδικά οταν βλέπω και καμιά σειρά!!Quote:
Originally posted by sofia68
Καλημερα κοριτσαρες μου :)
Εγω εβαλα τον διαδρομο στο σαλονι(δε χωρουσε και αλλου) και μολις ανεβαινω ανοιγω τηλεοραση.Αρχικα ζαπαρω....Σε περιπτωση που βαρεθω επιλεγω ενα καναλι με βιντειοκλιπακια,και να σου κατι κορμαρες να λικνιζονται στον ρυθμο.. οποτε δυναμωνω την ενταση της τβ και μου λεω..."ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ"!!! :D :D :D
Επίσης περπατάω πολύ και έξω από το σπίτι σε γρήγορο ρυθμό,
αλλά με έχει ξετρελλάνει η γιόγκα, είμαι σε πολύ αρχικά στάδια ακόμη, αλλά σκέφτομαι να προχωρήσω και όσο πάει.