ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΡΕΜΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΕΣ; ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ;
Printable View
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΡΕΜΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΕΣ; ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ;
Καλησπέρα irenep! Όλες οι κρέμες κάνουν πάνω κάτω την ίδια δουλειά, δεν ξέρω αν πρέπει να αναφερθώ σε συγκεριμένες μάρκες, πάντως υπάρχουν κάποιες ξεκάθαρα πανάκριβες. Αν ασχολείσαι με κοσμετολογία, κάποιες μάρκες σου έρχονται ήδη στο μυαλό.
Θα αναφερθώ στις καλλυντικές και στις φαρμακευτικές. Οι καλλυντικές είναι όλες ίδιες. Λάβε υπόψη σου ότι οι αισθητικοί κάθε φίρμας παίρνουν ποσοστά από τις πωλήσεις, οπότε σε όποιο stand και αν πας, θα σου πουν τα καλύτερα για την προς πώληση κρέμα. Σκέψου λοιπόν μία όχι πολύ ακριβή μάρκα και κατευθύνσου προς εκεί.
Οι φαρμακοποιοί από την άλλη, θέλουν να διώξουν το στοκ που έχουν, οπότε θα σου πασάρουν όποια μάρκα θέλουν να ξεφορτωθούν. Πρόσφατα πήρα μία με οργανικό πιρίτιο, που κάνει σύσφιξη και είναι και για τις ραγάδες και για το στήθος. Κοστίζουν τα τρία σωληνάρια μαζί 57 ευρώ. Εσύ αποφασίζεις. Καλά ψώνια!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΔΗʼΔΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ; ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ;
Από καλλυντικά Juvena, προσιτή 37 ευρώ. Οι ακριβές είναι οι Este Lauder, Lancaster, Shisheido, και άλλες πολλές, που στοιχίζουν πάνω από 60 ευρώ φαντάζομαι πια, τις δοκίμασα όλες κατά καιρούς και δεν είδα κάτι το αξιοσημείωτο.
Από φαρμακείο δεν θυμάμαι μάρκα, αλλά αν πεις στο φαρμακοποιό οργανικό πιρίτιο θα καταλάβει αμέσως. Βλέπω διαφορά χρησιμοποιώντας και τις δύο, μία μέρα τη μία και μία την άλλη, αλλά μάλλον οφείλεται και στη διατροφή. Από μόνες τους δεν προσφέρουν τίποτε, εκτός ίσως από απαλή επιδερμίδα.
Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως δεν υπάρχει καμιά επιστημονική τεκμηρίωση πως οι υποτιθέμενες κρέμες αδυνατίσματος βοηθούν στην απώλεια βάρους. Είναι μία ακόμη κοροϊδία της βιομηχανίας καλλυντικών και των φαρμακευτικών εταιρειών. Δεν υπάρχει κρέμα αδυνατίσματος, οπότε καλό είναι να επικεντρωθεί η προσπάθειά σας σε σωστή διατροφή , γυμναστική και καλή ψυχολογική διάθεση.
καλησπέρα
θα ηθελα να πω οτι καμια κρέμα δεν υποσχεται απώλεια βάρους αλλα υπόσχονται βελτιωση της οψης τους δερματος...επίσης δεν υπάρχουν φαρμακευτικες κρέμες για την κυτταρίτιδα ειναι όλες καλυντικες, απλώς οι εταιρείς τους εχουν επιλέξει το φαρμακειο αντι για το hondos center για να τις προωθησουν..Επίσης ειναι αρκετα ακριβες γιατι εχουν ολόκληρη διαφημηστικη καμπάνια στις τηλεοράσεις κ στα περιοδικα να ξεχρεώσουν...
Επειδη ειμαι στον χωρο της αισθητικης θεωρω πως οι κρεμες που πωλουνται στα ινστιτουτα ειναι οι καλυτερες γιατι αυτο που αγοράζεις δεν εχει ωραιο μπουκαλι κ διαφημιση σε περιοδικο αλλα ειναι το ιδιο προιόν με το οποιο θα σου κάνει μια θεραπεια η αισθητικος κ εσυ ο ιδιος βλέπεις αποτέλεσμα...
πανω απο ολα βοηθάει ο συνδιασμος πολλων, αυτο εχω μάθει τοσα χρόνια...πρέπει να φοράς την κρεμα συμφωνα με τις οδηγίες της για το μέγιστο αποτέλεσμα..+ να πεινεις πολυυυυυυ νερο...+ να προσεχεις τι θα φας+ να γυμναστεις.
οι κρέμες στα ινστιτουτα ξεκινουν απο 25-30 ευρω κ φτάνουν κ τα 100.
αυτα τα ολιγα...
ο γυναικολογος μου ειχε πει πως καμια κρεμα ειτε αδυνατισματος ειτε ραγαδων ειτε οτιδηποτε δεν προσφερει τιποτε... (με βαση τις εμπειριες των πελατισσων του). Προσωπικα αδυνατω να τις χρησιμοποιησω ακομη κ οταν τις παρω, στην αρχη βαζω κ μετα το ξεχναω...πηρα αυτη τη φορα την simulcium που μου ακουστηκε τουλαχιστο ενυδατικη...τοχω αναγκη με το κρυο!
ο λογος που δεν κάνουν τιποτα ειναι επειδη δεν τηρεις ακριβως τις οδηγιες...ολοι (κ εγω μαζι) βαριομαστε καθε μερα, για 2 μηνες , απο 2 φορες την ημερα...ε τι να σου κανει κ η κρεμα αν δεν θες να την χρησιμοποιησεις...
Όντως...Επίσης πολλές από αυτές θέλουν και μασάζ ,αλλά ποιος κάθεται να κάνει!!
Quote:
Originally posted by Liantoni
ο λογος που δεν κάνουν τιποτα ειναι επειδη δεν τηρεις ακριβως τις οδηγιες...ολοι (κ εγω μαζι) βαριομαστε καθε μερα, για 2 μηνες , απο 2 φορες την ημερα...ε τι να σου κανει κ η κρεμα αν δεν θες να την χρησιμοποιησεις...
Οι οδηγιες μιλουν σαφέστατα για γυμναστικη νερο και σωστη διατροφη παράλληλα με τη χρηση κρέμας,
Ε, αν τα κανεις αυτα τοτε τα αποτελέσματα που θα δεις οφειλονται σε αυτα τα τρια και οχι στην κρεμα η οποια απλα παιρνει τα credits στο τελος.
σχετικα με κρεμες, εγω παιρνω της elansy για κοιλια και περιφερεια. Είναι πραγματικα η μονη κρεμα που μου εκανε δουλεια. Κοστος 40ευρω η καθεμια... και κρατα περιπου 2 μηνες (εβαζα και σε μεγαλη επιφανεια)
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η DIOR ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΘΗΝΕΣ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΗΣ GARNIER POY EINAI KAI ΦΘΗΝΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
εμανα αυτες οι κρεμες μου κανουν πολυ καλη δουλεια μπορω να πω, βλεπεις διαφορα και σε περιοδο που δεν εκανα διατροφη αλλα και σε περιοδο που εκανα
ΤΗΣ ΕΛΑΝΣΙΛ ΚΑΛΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ 14 ΜΕΡΕΣ...ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ!ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟ ΤΑ PRIORITIES ΤΩΝ ΣΕΦΟΡΑ,18E AN ΘΥΜΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΨΙΛΟΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΓΜΤ
whatever you say
δεν θα επιμεινω σε ενα θεμα που για μενα ειναι καθαρα placebo.
αν ηταν ετσι η κυτταριτιδα και το τοπικο παχος θα ειχαν λυθει εδω και χρονια. Αλλα ευκολες λυσεις δε υπαρχουν. "Αν δεν βρεξεις κωλο δεν πιανεις ψαρια" λεγαν οι παλιοι.
καλα σιγουρα με μια κρεμα δε γινονται θαυματα κανεις δε το ειπε αυτο!!!! αλλα βοηθανε, τουλαχιστον αυτο εχο δει εγω...
δερμα πιο απαλο, πιο λειο, και πιο "τσιτα"
:)
εγω πλεον βρεχω κωλο!!!! και τις κρεμες τις εχω αφησει για την ωρα... χιχι
γεια σας παιδες
οι κρεμες βοηθανε στη συσφιξη του σωματος και την καταπολεμηση της κυταριττιδας σε συνδιασμο παντα με σωστη διατροφη και ασκηση. Επισης, οταν καποιος εχει πολλα παραπανισια κιλα και κανει διαιτα οι κρεμες βοηθανε λιγο(παντα σε συνδιασμο με ασκηση) στο να μην κανει το σωμα ζαρες απο την μεγαλη απωλεια κιλων. Παντως λεω με σιγουρια οτι το μπουτακι ή ο ποπουδακος δεν μικραινουν καθολου με κρεμες!!!
οι ζάρες αν είναι να γίνουν, θα γίνουν με όλες τις κρέμες του κόσμου κι αν βάλεις επάνω σου.
Ειναι να μη τόχεις!
Εγώ χρησιμοποίησα 2 καλές και πολλές άλλες εντελώς άχρηστες.
Θα αναφέρω τις καλές. Elancil και Apivita. Ειδικά η δεύτερη, της Apivita, ήταν πολύ πολύ αποτελεσματική. Θυμάμαι την ειχα δοκιμάσει μια καλή εποχή που ειχα χάσει κιλά κ μου είχε μείνει η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα. Πραγματικά η αλλαγή ήταν έντονη και έγινε αντιληπτη απο φιλες, την μητέρα και τον σύντροφό μου.
kalhspera e
καλησπερα εγω ειχα δοκιμασει ελανσιλ παρα πολυ καλη κ λιερακ επισης κ θα την ξαναπαρω
της ελανσυ εχω παρει κ εγω και για κοιλια και περιφερεια και εκανε καλη δουλεια...! αλλα λογω οικονομικης κρισης, τη σταματησα προσωρινα...
καλημερα :),
εγω ακουσα τα καλυτερα για την roc που κυκλοφορει τωρα... :) η φιλη μου δουλευει σε φαρμακευτικη αποθηκη και την δοκιμασε αμεσως και μου ειπε πως ειναι κορυφαια.. θα την παρω και εγω... και θα την δοκιμασω οποτε θα σας πω εντυπωσεις δικες μου συντομα... :)
χθες ρωτησα τη φαρμακοπειο που και μου μετεφερε κ εκεινη πως η roc ειναι καλη... για κανε τα κονε σου ζωητσα και πες μας αποτελεσματα!!!!!
ναι ναι μιας και θα την παρω στο τζαμπα :P
δεν εχω να χασω κατι!!! θα την ξεκινησω απο σημερα το βραδυ μαλλον οποτε σε 1 με 2 βδομαδες θα ξερω τι παιζει ακριβως!
γραφει τι απωλεια εχεις με χρηση πχ για 2 βδομαδες?
αναλογα με τη διατροφη που ακολουθεις παει και η απωλεια.
γιατι στην πραγματικοτητα, οι κρεμες αυτες δεν προκαλουν καμια απωλεια.
απλα ενυδατωνουν καλα, μυριζουν ωραια, ειναι πανακριβες και γι αυτο νομιζεις οτι χανεις λογω Placebo.
κοριτσια εγω παλια ειχα παρει μια απο κεντρο αδυνατισματος η οποια οταν την εβαζα με εκαιγε!δλδ σα να κανω γυμναστικη για κανα μισαωρο!Αλλα επειδη εχουν περασει χρονια δεν θυμαμαι καν πως την λεγανε,παντως την ειχα παρει για σύσφιξη (ειχα χάσει 8 κιλά) κ είχε τρομερά αποτελέσματα.Κ είχε για κοιλιά, πόδια κ μια σαν ενυδατική όλα μαζί περίπου 80 ευρώ.Μήπως την έχει πάρει κ καμία άλλη???
καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!
λοιπόν κορίτσια είναι φλέγον το θέμα κρέμα... όλες το έχουμε περάσει λιγο πολύ και όλες έχουμε ξοδέψει χωρίς αποτέλεσμα... χιχι!
όσο αναφορα τις κρέμες που θερμαινουν-καίνε όσο τις χρησιμοποιείς, είναι όντως πιο αποτελεσματικές απο τις υπολοιπες, αλλά έχουν 2 σοβαρά μειονεκτήματα. 1ον προκαλόυν μείωση πόντων ναι μεν, αλλα χαλάρωση στο δέρμα και 2ον εάν έχετε έστω και λίγες ευρυαγγείες θα αυξηθούν στο κατακόρυφο! θέλει λοιπόν ιδιαίτερη προσοχη η επιλογή κρέμας!
εγώ έχω χρησιμοποιήσει της lierac που προαναφέρθηκε πριν, αλλά δεν είδα αποτελέσματα.
επίσης έχω χρησιμοποιήσει της dior την πρώτη που είχε βγάλει, όχι αυτή που έχει τώρα που λέγεται Bikini, και είχα δει θεαματικά αποτελέσματα αλλά μπορεί να ήταν και λόγω ηλικίας.... αλλο δέρμα 18χρονης και αλλό 30αρας.. ε?
το περασμενο καλοκαίρι χρησιμοποίησα της κρεμες με σοκολατα απο το mastic spa, εκπληκτικη μυρωδια πραγματικα και ωραία αποροφήσιμες, αλλα οχι και πολλα αποτελεσματα πέρα απο πολυ καλη ενυδατωση. Επίσης των mastic spa ηταν η μια θερμαντικη και την πάτησα πολυ ασχημα, γιατι δνε έδωσα βάρος και είχα λιγες ευρυαγγειες οι οποίες αυξηθηκαν πάρα πολύ! αποτέλεσμα? την πέταξα και ησυχασα!
μια φίλη μου χρησιμοποιει μια κρέμα που σε παγωνει της biotherm η οποια ειναι και πολυ φτηνη, εχει νομίζω 14ευρω και ειναι πολυ ευχαριστημενη, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.
δεκτές όοολες οι απόψεις - γνώμες μήπως και βρούμε άκρη!
η δική μου απορία ειναι η εξής: καλο το αδυνάτισμα και η καταπολέμηση της κυταρρίτιδας αλλα με το στήθος ρε κορίτσια τι κάνουμε? ειναι το σήμα κατατεθέν της γυναικείας φύσης μας και μην μου πείτε ότι μετά απο εξαντλητικές δίαιτες δεν το βλέπετε απλά να σας εγκαταλέιπει...??
Καμιά γνώμη για να διατηρήσουμε το στήθος μας στο ύψος του και να ελαχιστοκποιήσουμε τη ζημια? ξέρω ότι και η γυμναστικη βοηθάει, αλλά κακά τα ψέμματα θέλει και έξτρα βοήθεια το στήθος για να παραμείνει στο ύψος του!
αυτα απο μένα και ελπίζω να βρούμε όλες κάποια στιγμη το τέλειο προιόν για εμάς...
αυτο με το στήθος το σκεφτομαι κ εγω αλλα δε ξέρω!βασικα εγω έλπίζω με την απωλεια να μικρύνει !!!!τώρα για σύσφιξη δε ξέρω,τα βαράκια έχουν αποτέλεσμα?Quote:
Originally posted by EleniB
καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!
λοιπόν κορίτσια είναι φλέγον το θέμα κρέμα... όλες το έχουμε περάσει λιγο πολύ και όλες έχουμε ξοδέψει χωρίς αποτέλεσμα... χιχι!
όσο αναφορα τις κρέμες που θερμαινουν-καίνε όσο τις χρησιμοποιείς, είναι όντως πιο αποτελεσματικές απο τις υπολοιπες, αλλά έχουν 2 σοβαρά μειονεκτήματα. 1ον προκαλόυν μείωση πόντων ναι μεν, αλλα χαλάρωση στο δέρμα και 2ον εάν έχετε έστω και λίγες ευρυαγγείες θα αυξηθούν στο κατακόρυφο! θέλει λοιπόν ιδιαίτερη προσοχη η επιλογή κρέμας!
εγώ έχω χρησιμοποιήσει της lierac που προαναφέρθηκε πριν, αλλά δεν είδα αποτελέσματα.
επίσης έχω χρησιμοποιήσει της dior την πρώτη που είχε βγάλει, όχι αυτή που έχει τώρα που λέγεται Bikini, και είχα δει θεαματικά αποτελέσματα αλλά μπορεί να ήταν και λόγω ηλικίας.... αλλο δέρμα 18χρονης και αλλό 30αρας.. ε?
το περασμενο καλοκαίρι χρησιμοποίησα της κρεμες με σοκολατα απο το mastic spa, εκπληκτικη μυρωδια πραγματικα και ωραία αποροφήσιμες, αλλα οχι και πολλα αποτελεσματα πέρα απο πολυ καλη ενυδατωση. Επίσης των mastic spa ηταν η μια θερμαντικη και την πάτησα πολυ ασχημα, γιατι δνε έδωσα βάρος και είχα λιγες ευρυαγγειες οι οποίες αυξηθηκαν πάρα πολύ! αποτέλεσμα? την πέταξα και ησυχασα!
μια φίλη μου χρησιμοποιει μια κρέμα που σε παγωνει της biotherm η οποια ειναι και πολυ φτηνη, εχει νομίζω 14ευρω και ειναι πολυ ευχαριστημενη, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.
δεκτές όοολες οι απόψεις - γνώμες μήπως και βρούμε άκρη!
η δική μου απορία ειναι η εξής: καλο το αδυνάτισμα και η καταπολέμηση της κυταρρίτιδας αλλα με το στήθος ρε κορίτσια τι κάνουμε? ειναι το σήμα κατατεθέν της γυναικείας φύσης μας και μην μου πείτε ότι μετά απο εξαντλητικές δίαιτες δεν το βλέπετε απλά να σας εγκαταλέιπει...??
Καμιά γνώμη για να διατηρήσουμε το στήθος μας στο ύψος του και να ελαχιστοκποιήσουμε τη ζημια? ξέρω ότι και η γυμναστικη βοηθάει, αλλά κακά τα ψέμματα θέλει και έξτρα βοήθεια το στήθος για να παραμείνει στο ύψος του!
αυτα απο μένα και ελπίζω να βρούμε όλες κάποια στιγμη το τέλειο προιόν για εμάς...
καλα πως τα καταφερα για αλλη μια φορα κ δεν εβαλα για παραπανω απο 3 μερες σερι μια κρεμα...
αρχιζω παλι αυριο...ξερω δε κανω τιποτε ετσι αλλα τι να κανω...το ξεχναω!
ή οταν το θυμαμαι βαριεμαι...
Το στήθος είναι όντως ένα φλέγον ζήτημα. Και δυστυχώς το έψαξα για πλαστική και ανόρθωση και όσα μου είπε σοβαρός γιατρός είναι αποκαρδιωτικά. Φοβάμαι πως με την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μου θα περπατώ κλοτσώντας το στήθος μου, το οποίο μετά από δώδεκα κιλά απώλειας έχει πάρει ήδη την κατιούσα. Και ήταν το καμάρι μου.
Ο γιατρός είπε πως δεν το πειράζουμε για κανένα λόγο. Ακόμη και οι κρέμες είναι απαγορευτικές. Το πολύ πολύ καμία ενυδατική για πρόληψη ραγάδων. Γι' αυτό προσοχή, ακόμη και στις κρέμες.
λοιπον, οπως ειχα αναφερει και πριν μερικες μερες, προμηθευτικα μια νεα κρεμα της elancy που ειναι για συσφιξη και για λειανση (κατα της κταριτιδας)
μετα απο μια βδομαδα χρησης (καθημερινη χρηση 1 φορα το πρωι) μπορω να πω πως η χρηση της στην κοιλια και την περιφερεια κανει αποτελεσμα. Νιωθω να αρχισω να σφυγγι σιγα σιγα και το ζυμαρακι μου μαζευει και παλι!!!!!!!
να σημειωσω πως 1 βδομαδα που την κανω χρηση δεν εχω παει καθολου στο γυμναστηριο...
ελπιζω να βοηθα το μηνυμα μου...
σε σχεση με τους ποντους θα μετρηθω την Κυριακη
γιατι δλδ καθολου κρεμα??α και γιατι να μην κανεις πχ ανορθωση?εγω παντως πιστευω οτι αν αδυνατισω θα μικρυνει κ το στηθος μου οποτε ισως να μην ειναι τοσο χαλια τα πραγματα..ΕΛΠΙΖΩQuote:
Originally posted by Ava
Το στήθος είναι όντως ένα φλέγον ζήτημα. Και δυστυχώς το έψαξα για πλαστική και ανόρθωση και όσα μου είπε σοβαρός γιατρός είναι αποκαρδιωτικά. Φοβάμαι πως με την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μου θα περπατώ κλοτσώντας το στήθος μου, το οποίο μετά από δώδεκα κιλά απώλειας έχει πάρει ήδη την κατιούσα. Και ήταν το καμάρι μου.
Ο γιατρός είπε πως δεν το πειράζουμε για κανένα λόγο. Ακόμη και οι κρέμες είναι απαγορευτικές. Το πολύ πολύ καμία ενυδατική για πρόληψη ραγάδων. Γι' αυτό προσοχή, ακόμη και στις κρέμες.
εγω παντως για την ωρα δεν εχω εντονο προβλημα με το στοιθος...
οκ δεν ειναι πορτοκαλι, δλδ ολοστρογγιλο και στιτο, διχνει λιγο ταλαιπωρημενο, αλλα και παλι πολυ ομορφο!
με τα ρουχα παντως και τα καταλληλα σουτιεν μπορεις να αλλαξεις πολυ την εμφανιση του.
ουτε εγω ειδικα με ρουχα!το γυμνο με ανησυχει λιγακι ειδικα αν χασω αυτα που θελω!
δε νομιζω να ειναι κατι τραγικο...
αν κανεις και γυμναστικη για τι στοιθος, θα εισαι μια χαρα οταν ερθει η ωρα..>!
λες ε?παντως αυτο που ειπε η Ava με προβληματισε!γιατι να μην βαζουμε κρεμες?
για στοιθος δε βαζω ποτε κρεμα εγω.....
Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια κορίτσια, όσον αφορά στις κρέμες. Τίποτε άλλο.Quote:
Originally posted by device
αναλογα με τη διατροφη που ακολουθεις παει και η απωλεια.
γιατι στην πραγματικοτητα, οι κρεμες αυτες δεν προκαλουν καμια απωλεια.
απλα ενυδατωνουν καλα, μυριζουν ωραια, ειναι πανακριβες και γι αυτο νομιζεις οτι χανεις λογω Placebo.
Επίσης θα συμφωνήσω με την Ava για τις κρέμες του στήθους, καλύτερα τίποτα, και μόνο γυμναστική με ειδικές ασκήσεις και βαράκια.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΑΚΡΙΒΕΣ Κ ΜΗ,ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ,ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ(ΕΧΑΣΑ 7)ΟΥΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ.ΟΠΩΤΕ ΑΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤHΣ SANT ANGELICA ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ Κ ΑΥΤΗΝ.