GEIA SAS EIMAI KAINOYRIA STH PAREA.
KANO EDO KAI POLY KAIRO TH DIAITA RITHMISTE TO METABOLISMO SAS- ME POLY LIGA APOTELESMATA./ EXO DOKIMASEI TA PANTA,,, META TA REDUCTIL POY EXASA POLLA KILA DEN PIANEI TIPOTA.:shocked2:
Printable View
KANO EDO KAI POLY KAIRO TH DIAITA RITHMISTE TO METABOLISMO SAS- ME POLY LIGA APOTELESMATA./ EXO DOKIMASEI TA PANTA,,, META TA REDUCTIL POY EXASA POLLA KILA DEN PIANEI TIPOTA.:shocked2:
ποσα κιλα εισαι? υψος?
διαιτες μπορεις να βρεις ματσο στο ιντερνετ... τι διαιτα ψαχνεις, αυστηρη?
εχω να σου δωσω μια αυστηρη που εχει δωσει διαιτολογος στη μαμα μου ...εγω προσωπικα π.χ. δε θα μπορουσα να την τηρησω ουτε μερα !
η μαμα μου ομως εχασε με αυτη 20 κιλα σε 3 μηνες (πως την αντεξε δεν καταλαβαινω..), πες μου αν θελεις να σου στειλω πμ
α, και για να ξερεις και τη συνεχεια: η μαμα μου εκτοτε παιρνει 4-5 κιλα, μετα τα ξαναχανει ομως αμεσως γιατι προσεχει πολυ
εχω μια διαιτα που...δεν υπαρχει! δεν υπαρχει σου λεω! :D
Καλησπερα... εχω μια διαιτα που ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη καθως εχει ολα τα απαραιτητα φαγητα για να εισαι υγιης, ευχαριστημενος και ταυτοχρονα να χανεις.. Ειναι η οναδικη διαιτα που καταφερα να χασω 15 κιλα.. Αν θες να στην στειλω δωσμου το οκ και το βραδυ θα την εχεις...
Καλησπέρα σας!
Είμαι 30 ετών και έχω ύψος 1,61. Το βάρος μου είναι 83 κιλά (πάρα πολλά για το ύψος μου)
Διάβασα πως προτείνετε κάποιες δίαιτες
έχω δοκιμάσει πολλές αλλά χωρίς αποτελέσματα. Το πολύ 2-3 κιλά σε 2 μήνες και σταματάω να χάνω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχετε να προτείνετε κάτι για να χάσω αρκετά κιλά; Δεν με πειράζει αν η δίαιτα θα είναι αυστηρή αρκεί να έχει αποτελέσματα.:(
Αχ γεια σας! τι κανετε;ειμαι καινουρια στη παρεα σας αλλα νιωθω ηδη οικεια:starhit: επειδη και εγω ψαχνω για καποια διαιτα θελω να χασω 20 κιλα σε ενα μηνα και ειναι πολυ σημαντικο για μενα. σκεφτομουν να κανω πολυ γυμναστικη και να το συνδιασω με καποια διαιτα. πιστευετε μπορει να γινει αυτο;και αν εχετε κατι υποψιν να μου προτεινετε:starhit::starhit:
ξεχασα να επισημανω πως ειμαι 133 κιλα με 1.68 υψος και 27 ετων.
καλησπέρα lixouditsa και καλως ήρθαμε και οι δύο. 20 κιλά σε ένα μήνα όμως είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ!!! Δεν υπάρχει περίπτωση απο όσο γνωρίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Μακάρι να υπήρχε μια τέτοια δίαιτα... Τί να σου πω.... σταμάτησε το φαγητό για αυτο το διάστημα και πίνε μόνο νερό. Είναι λύση αυτή;;; Το περισσότερο που μπορείς να χάσεις σε ένα μήνα με δίαιτα και γυμναστική ειναι 4-5 κιλά. Λυπάμαι αν σε απογοητεύω αλλά δεν υπάρχει λύση
Καλωσηρθατε.
Διαιτες δεν προτεινει το φορουμ αλλα αν εχετε καμια απορια για κατι συγκεκριμενο, εδω τα ξεφτερια μας θα σας πουνε καποιες αποψεις.
Λιχουδιτσα, 20 κιλα σε ενα μηνα, απλα δεν γινεται! Κακο στον οργανισμο σου θα κανεις. Σε ενα εξαμηνο ομως, ειναι μια χαρα. Μην αρχισεις αποτομα με την γυμναστικη, σιγα σιγα μεχρι να βρεις ρυθμο.
Καλη δυναμη και στις 2, και ψαχνωντας το site θα κατατοπιστειτε καλυτερα.
επειδή είμαι καινούρια όπως προανέφερα θέλω λίγο χρόνο στο να μάθω τα κατατόπια. Η αλήθεια είναι πως ενδιαφέρομαι για τις δίαιτες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Εννοείται πως βάζουμε εύκολους στόχους. Στην αρχή 10 κιλά, μετά άλλα 10 και πάει λέγοντας.
Ναι το ξερω πως ειναι πολλα κιλα:sniffle: απλα ειναι πολυ σημαντικο για μενα να τα εχανα εως τελος Δεκεμβριου αλλα μαλλον έχετε δικιο.ειναι πολλα τα κιλα.πρεπει να χανω 5 κιλα περιπου την εβδομαδα.ποσα πιστευετε θα μπορουσε καποιοςνα χασει μεσα σε ενα μηνα;με πολυ γυναστικη και πολυ συντηρητικο προγραμμα
Λιχουδίτσα πιστεύω πως με γυμναστική και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής 1 κιλό την εβδομάδα μπορείς να το χάσεις. 4-5 κιλά σε ένα μήνα δεν είναι λίγα. Το δικό μου πρόβλημα είναι πως ούτε αυτά δεν μπορώ να χάσω. Έχω δοκιμάσει τόσες δίαιτες που έβρισκα εδώ και εκεί με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο μεταβολισμός μου και να μην καίω σχεδόν τίποτα. Μείωσε το λάδι...1 κουταλιά της σούπας ανα μερίδα φαγητού, πολλές σαλάτες και λαϊτ γαλακτοκομικά.
Quote:
Originally posted by evageliagiannena
Λιχουδίτσα πιστεύω πως με γυμναστική και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής 1 κιλό την εβδομάδα μπορείς να το χάσεις. 4-5 κιλά σε ένα μήνα δεν είναι λίγα. Το δικό μου πρόβλημα είναι πως ούτε αυτά δεν μπορώ να χάσω. Έχω δοκιμάσει τόσες δίαιτες που έβρισκα εδώ και εκεί με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο μεταβολισμός μου και να μην καίω σχεδόν τίποτα. Μείωσε το λάδι...1 κουταλιά της σούπας ανα μερίδα φαγητού, πολλές σαλάτες και λαϊτ γαλακτοκομικά.
σε ευχαριστω evageliagiannena απο καπου πρεπει να ξεκινησω.καποια γραμμη να ακολουθησω.εσυ με διαιτολογο εκανες προσπαθεια;
παρ ολα αυτα , παλι ζητας τις διαιτες που ζητανε τα κοριτσια.Quote:
γιατι δεν πας σε εναν διαιτολογο?
Quote:
Originally posted by smart
Aν μου επιτρέπετε ως παθούσα με καμμένο μεταβολισμό κι εγώ, έχω να δηλώσω ότι χρειαζόμαστε επιστημονική επιτήρηση οπωσδήποτε...σκεφτείτε, ότι 15 πρώτες μέρες με διατροφή ειδικού κι έχασα 300 γραμμάρια. Αν ήμουν μόνη μου θα δοκίμαζα κάτι άλλο, θα σταμάταγα ή θα τρελλαινόμουν,όπως έχω κάνει τόσες φορές...ενώ τωρα σκέφτομαι ότι δεν είμαι μόνη κι ότι έτσι πρέπει να γίνει...α ρ γ ά!Quote:
Συμφωνώ με τη σμάρτ...μην το καταστρέφεις άλλο!
παρ ολα αυτα , παλι ζητας τις διαιτες που ζητανε τα κοριτσια.
γιατι δεν πας σε εναν διαιτολογο?
ειχα παει παλιοτερα σε διαιτολογο με σχετικα αποτελεσματα αλλα μεσα σε 2 χρονια τα ξαναπηρα σχεδον ολα τα κιλα.
Στην ουσια μια ανακυκλωση καποιων στανταρ που ολοι γνωριζουμε γινεται. Νεροβραστα, αναλατα κ.τ.λ.
Απλως αν καποιος εχει δοκιμασει μια διαιτα που ειχε αποτελεσματα οσο σκληρη και αν ειναι δεν εχω προβλημα να τη δοκιμασω.
Ο λογος ειναι πως τοσες που εχω κανει, μια παραπανω προσπαθεια δεν κανει κακο.
αυριο ξεκιναω με διαιτολογο..θα αναρτησω την διαιτα που θα μου δωσει εδω!:)
Ναι εχω να σου δωσω:τη διαιτα του μαθηματικου.Που λεει να μην ξεπερνας σε προσληψη τις θερμιδες που καις κ λιιιιιιγο παρακατω.Quote:
Originally posted by chou
Τα μαθηματικα ειναι η βαση της επιστημης.
εγω πιστεύω οτι επειδή ειναι τα πρώτα και όχι τα τελευταία και οπως ξέρουμε τα πρώτα χάνονται πιο γρήγορα με σωστή διατροφή μπορείς να χάσεις 6 κιλάκια.αν το συνδιάσεις κ με γυμναστική ακόμα καλύτερα.κ μετα 4-5 το μήνα αργά σωστα και σταθερά.
εχω την εντυπωση οτι δε δινουν ολοι οι διαιτολογοι προγραμματα με νεροβραστα και αναλατα.Quote:
ειχα παει παλιοτερα σε διαιτολογο με σχετικα αποτελεσματα αλλα μεσα σε 2 χρονια τα ξαναπηρα σχεδον ολα τα κιλα.
Στην ουσια μια ανακυκλωση καποιων στανταρ που ολοι γνωριζουμε γινεται. Νεροβραστα, αναλατα κ.τ.λ.
Απλως αν καποιος εχει δοκιμασει μια διαιτα που ειχε αποτελεσματα οσο σκληρη και αν ειναι δεν εχω προβλημα να τη δοκιμασω.
συνηθως το προβλημα ειναι το "ψητο-σαλατα" ευλαβικα...:thumbdown:
εχεις παει σε διαιτολογο η εχεις παει σε καποιο κεντρο αδυνατισματος οπου, απ ό,τι εχω καταλαβει, ή οι διαιτολογοι ειναι μαϊμουδες ή προφανως πρεπει να φαινεται ότι το συστημα δουλευει με οποιο κοστος για τον πελατη?Quote:
γιατι απ οσα ακουω κ απο προσωπικη εμπειρια, οι περισσοτεροι διαιτολογοι δε δινουν νεροβραστα κ αναλατα... ισα ισα προσπαθουν να εκπαιδευουν τον .."πελατη" στη σωστη διατροφη, σε υιοθετηση σωστων συμπεριφορων, πραγμα που θα τους επιτρεψει να διατηρησουν τα νεα τους κιλα κιολας.
γιατι, οπως ειπες κ εσυ, τα κιλα τα εχασες αλλα τα ξαναπηρες.
τωρα αν τα χασεις με μια διαιτα-οποια κ να ναι αυτη!!- πως θα τα διατηρησεις?
το πλάνο της δίαιτας που μου είχε δώσει η διαιτολόγος ήταν το εξής:
ποικιλία μεν στις τροφές δηλ. οσπρια, ζυμαρικα, κρέας κτλ αλλά με σχεδόν καθόλου προσθήκη αλατιού και λάδι μία κουταλιά του γλυκού την ημέρα.
Για πρωινό γάλα με κορν φλεικς και το βραδυ 1 τοστ.
Όταν σταμάτησα τη δίαιτα, όπως προανέφερα πήρα τα κιλά πίσω μέσα σε σχεδόν 2 χρόνια.
Με τις λίγες γνώσεις που έχω το θεωρώ φυσιολογικό μιας και είχα περιορίσει τόσο πολύ λάδι και αλάτι.
Δεν σας λέω πως δεν έφταιξα και εγώ σε αυτό αλλά δεν είναι λογικό παίρνοντας επί πολλούς μήνες γύρω στις 500 θερμίδες τη μέρα, να παχύνω όταν οι θερμίδες πήγαν στις 100-1200 τρώγοντας κανονικά;:puzzled::puzzled::puzzled::puzzl ed::puzzled:
**1000-1200 θερμίδες
εμ?
δεν ειναι?
αλλα εγω θα ξαναρωτησω... η διαιτολογος ειχε δικο της γραφειο η δουλευε σε κεντρο αδυνατισματος η γυμναστηριο?
επισης:
η διαιτολογος τι κ που ειχε σπουδασει?
γιατι υπαρχουν κ κατι γυμναστηρια πχ που εχουν κ καλα διαιτολογους-με εξτρα χρεωση παντα- οι οποιες δεν εχουν τελειωσει ουτε ΙΕΚ.
κ υπαρχουν κ "διαιτολογοι" σε κεντρα αδυνατισματος που δινουν μεχρι κ Τ4 προκειμενου ο πελατης να χασει γρηγορα κιλα κ να μεινει ικανοποιημενος.
οποτε, αντι να ρωτας εδω μεσα για καμια διαιτα, μηπως να πηγαινες σε εναν ΣΟΒΑΡΟ διαιτολογο ετσι για αλλαγη κ για δοκιμη?
καλημέρα και καλή εβδομάδα!
μία εβδομάδα αποχής από το φόρουμ μου άφησε άλλο 1 κιλό +
Λοιπόν, προσωπικά αποφάσισα να ξεκινήσω από σήμερα δίαιτα από γιατρό ενδοκρινολόγο, την οποία έχω στα χέρια μου εδώ και κάτι μήνες μιας και είχα πάει για πρώτο ραντεβού κάπου τον Απρίλιο του 2010 αν θυμάμαι καλά...
Πέρασαν μήνες και δεν την ξεκίνησα ποτέ, γιατί τότε ήταν ακριβώς πριν το Πάσχα και ήθελα να νηστέψω τη Μ. Εβδομάδα, και επειδή δε με άφησε να νηστέψω είπα μέσα μου οκ εγώ θα νηστέψω και θα την αρχίσω κάποια στιγμή μετά το Πάσχα.. αυτή η στιγμή δεν ήρθε ακόμη, μέχρι σήμερα...
Ε τώρα είπα θα την ξεκινήσω! Μα να έχω διατροφή στα χέρια μου βγαλμένη εντελώς στα μέτρα μου και να μην την κάνω, κρίμα είναι...
Και θα κανονίσω να πάω και για τις αιματολογικές εξετάσεις που μου είχε ζητήσει για να δούμε πως είμαστε...
Και αφου την κάνω 1 μήνα θα πάω για 2ο ραντεβού (1 χρόνο μετά από το 1ο ραντεβού δηλ.. :P )
και όμως όσο περίεργο και αν σας φαίνεται ούτε σε γυμναστήριο πήγα ούτε διαιτολόγο γιαλαντζί βρήκα.
Σπούδασε διαιτολόγος-διατροφολόγος και μάλιστα έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία οπου συμμετέχει και ένας πολύ γνωστός διαιτολόγος των Αθηνών που εμφανίζεται και σε πρωινή εκπομπή.
Απο τότε δεν επισκέφθηκα ξανα αλλον ειδικό γιατι απογοητευτηκα απο τα αποτελέσματα που είχα απο αυτή που πήγαινα.
Συν του οτι τα χρήματα ήταν πολλά....30 ευρώ η επίσκεψη! 120 ευρώ το μήνα δεν είναι και μικρό ποσό.
Αν με ρωτάτε αν θα ξαναπήγαινα σε διαιτολόγο θα σας έλεγα πως ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ... αν είχα βέβαια την οικονομική δυνατότητα, καθώς τον τελευταίο χρόνο είμαι άνεργη.
Γι'αυτό και πιστεύω πως κάποιοι απο μας καταφεύγουμε στο ιντερνετ. Μήπως και καταφέρουμε να βρούμε μια λύση.
ααααα ετσι εξηγουνται οι 500 θερμιδες την ημερα. οκ.Quote:
και όμως όσο περίεργο και αν σας φαίνεται ούτε σε γυμναστήριο πήγα ούτε διαιτολόγο γιαλαντζί βρήκα.
Σπούδασε διαιτολόγος-διατροφολόγος και μάλιστα έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία οπου συμμετέχει και ένας πολύ γνωστός διαιτολόγος των Αθηνών που εμφανίζεται και σε πρωινή εκπομπή.
:thumbdown:
Τώρα αυτό το ''έτσι εξηγούνται οι 500 θερμίδες την ημέρα'' τί σημαίνει;
Όταν εγώ βρήκα τη διαιτολόγο, ούτε τί έκανε ήξερα, ούτε με ποιον. Ένας σκασμός κόσμος υπήρχε στο ιατρείο της και όλοι μου έλεγαν πως είναι ευχαριστημένοι απο αυτή!
Την εταιρεία ούτε που την είχα ξανα ακούσει στη ζωή μου. Απλώς είχε και στην Αθήνα και στην Πρέβεζα γραφείο, μόνο αυτό ήξερα!
Ντορέτα μου καλή επιτυχία! Εγώ θα ξεκινήσω πάλι την Τετάρτη με καλά αποτελέσματα αυτή τη φορά συν αρκετό περπάτημα!
Ότι καλύτερο σου εύχομαι!
οτι ηταν χασαπηδες, οχι διαιτολογοι.Quote:
Τώρα αυτό το ''έτσι εξηγούνται οι 500 θερμίδες την ημέρα'' τί σημαίνει;
και το οτι τακιμιασαν με τηλεορασομουρη, δεν ειναι καθολου τυχαιο.
500 θερμιδες?μηπως τις μετρας λαθος?αφου σου ειχε δωσει διατροφη ολα αυτα δεν μπορει να ηταν μονο 500 θερμιδες την ημερα.τα οσπρια πχ με μια κουταλια λαδι σιγουρα εφταναν τις 300-400 θερμιδες μια πολυ μικρη μεριδα,το ιδιο και τα ζυμαρικα πρεπει να εφταναν τις 300,την υπολοιπη μερα πρωινο απογευματινο βραδυνο τι σου ειχε βαλει?Quote:
το πλάνο της δίαιτας που μου είχε δώσει η διαιτολόγος ήταν το εξής:
ποικιλία μεν στις τροφές δηλ. οσπρια, ζυμαρικα, κρέας κτλ αλλά με σχεδόν καθόλου προσθήκη αλατιού και λάδι μία κουταλιά του γλυκού την ημέρα.
Για πρωινό γάλα με κορν φλεικς και το βραδυ 1 τοστ.
Όταν σταμάτησα τη δίαιτα, όπως προανέφερα πήρα τα κιλά πίσω μέσα σε σχεδόν 2 χρόνια.
Με τις λίγες γνώσεις που έχω το θεωρώ φυσιολογικό μιας και είχα περιορίσει τόσο πολύ λάδι και αλάτι.
Δεν σας λέω πως δεν έφταιξα και εγώ σε αυτό αλλά δεν είναι λογικό παίρνοντας επί πολλούς μήνες γύρω στις 500 θερμίδες τη μέρα, να παχύνω όταν οι θερμίδες πήγαν στις 100-1200 τρώγοντας κανονικά;:puzzled::puzzled::puzzled::puzzl ed::puzzled:
και όμως τόσες ήταν! άντε οι θερμίδες στο τσακίρ κέφι να έφταναν τις 600 σε περίπτωση φαγητου με περισσότερες θερμίδες.
Για πρωινό είχα ένα ποτήρι γάλα 0% με 3 κουταλιές της σούπας all bran. Για βράδυ είτε γιαούρτι τελείως άπαχο, είτε τοστ. Εξαρτάται απο το τι ειχα για φαγητό το μεσημέρι. Ενδιάμεσα επιτρεπόταν να τρώω εαν πεινούσα όμως 1 φρούτο.
Βασικά με είχε ταράξει στις μπανανες.
Και κάθε 15 μέρες έκανα αποτοξίνωση που κρατούσε για ένα διήμερο.
Ένα ποτήρι γάλα και μια μπανάνα για πρωινό και το ίδιο ακριβώς και για μεσημέρι και για βραδυ......με λίγα λόγια σε 2 μερες έτρωγα6 ποτηρια γαλα και 6 μπανανες!!!
και τα ζυμαρικα,τα οσπρια,το κρεας ποτε στα ειχε?μηπως σου εκανε κυκλικη διαιτα με θερμιδες,μια μερα 600 την επομενη 1200?
forty μια κουταλια του ΓΛΥΚΟΥ λαδι, οχι σουπας.
παντως κ 500 να μην ηταν και να ηταν 800-γιατι παραπανω δεν παιζει- και παλι ειναι απαραδεκτη για διατροφη απο επαγγελματια.
και με 1000 να ηταν, παλι απαραδεκτη ηταν!!
για να μην πω γι αυτη τη μαλακια για την αποτοξινωση με 3 ποτηρια γαλα κ 3
μπανανες ολη μερα!!!
δλδ κ μονο το οτι ειχε για γευματα γαλακτομικα 0% νομιζω οτι λεει παρα πολλα!!!
Θα το εξηγησω για μια τελευταια φορα! Το μεσημερι είχα τα φαγητά που αναφέρεις forty. Μια μερίδα λίγο μεγαλύτερη απο τον πάτο του πιάτου... Σου λέει κάτι;;; Με ελάχιστο λάδι ωμό βέβαια! όχι κατα την ώρα του μαγειρέματος. Το βράδυ γάλα η τοστ. Ότι φαγητο και να φας όταν είναι σχεδόν νερόβραστο και ελάχιστη η ποσότητα του, η θερμίδες δεν είναι πολλές. Προσπαθώ να σου εξηγήσω τι έτρωγα και σε τι ποσότητα. Κάποιες φορές μου είχε σπανακόπιτα θες να σου πω πως υπολογιζα τη μεριδα;
Μου είπε το μέγεθος της παλάμης.... χωρίς τα δάχτυλα βέβαια έτσι;;;
αυτή η ποσότητα ήταν δεν ήταν 4 μπουκιές.....
καταλαβαίνεις λοιπόν τον τρόπο που τρεφόμουν για 6 μήνες!
και βεβαια μου λεει κατι,οτι οι θερμιδες ηταν παραπανω απο 500 οπωσδηποτε.Quote:
Θα το εξηγησω για μια τελευταια φορα! Το μεσημερι είχα τα φαγητά που αναφέρεις forty. Μια μερίδα λίγο μεγαλύτερη απο τον πάτο του πιάτου... Σου λέει κάτι;;;
μια κουπα του τσαγιου (μικρη) ρεβυθια ειναι 450 θερμιδες χωρις λαδι + 1κ λαδι αλλες 50 +1 τοστ το βραδυ αλλες 250 + γαλα με κορνφλεικ αλλες 150 + που ειπε να τρως φρουτο οταν πεινας ενδιαμεσα ειναι σιγουρα πανω απο 1000 θερμιδες,γιαυτο σου εγραψα οτι δεν μπορει να ειναι μονο τοσες λιγες.δεν εχει σημασια ομως,αν αυτη η διαιτολογος δεν σου εμαθε πως να φτιαξεις τη διατορφη σου μετα ηταν επομενο να παρεις παλι τα κιλα,νομιζω οτι ενας καλος διαιτολογος οφειλει να το κανει αυτο,οχι να αφηνει τον πελατη αφου εχει χασει τα κιλα χωρις να τον συμβουλευει τι πρεπει να κανει απο εκει και περα.αν σου ανεβαζε λιγο λιγο τις θερμιδες βδομαδα τη βδομαδα αφου τελειωσες τη διαιτα δεν θα επαιρνες τα κιλα αλλα θα προσαρμοζοταν ο μεταβολισμος σου και θα εμενες σταθερη
ρεβυθια νεροβραστα μια μεριδα 177 βλεπω εγω :o
κ νομιζω οτι η μεριδα ειναι παραπανω απο κουπα του τσαγιου..
sto fitday μια κουπα τα εχει 448 θερμιδες νεροβραστα χωρις λαδι
σε εναν κοκκινο που βρηκα χθες το χει οπως το γραψα κ το βρηκα κ αλλου 179
αφαιρω το λινκ γιατι το εκρινα επικινδυνο για τη δημοσια υγεια...
ΕΛΕΟΣ!
Chickpeas (garbanzo beans, bengal gram) - Cooked, boiled, without salt, 1 cup 269
1 cup=200 gr
myfitnesspal
ευαγγελια, αντεξες 6 μηνες να τρως καθε βδομαδα 2 μερες γαλα με μπανανες....?
και ζει ο χασαπης?
τι να πω...