Quote:
Originally posted by tato
Πόσο σας καταλαβαίνω ....
Έχω γεννήσει ένα καταπληκτικό μωράκι, είχα καλή εγκυμοσύνη, όλα πήγαν καλά, τώρα είναι ενός έτους ... και εγώ νιώθω δυστυχισμένη... με τον άντρα μου τα πάω σκατά ... με το που τον βλέπω θέλω να ουρλιάξω .... βάζω τα κλάματα με το παραμικρό .... και είμαι πανταχού παρών!
και νιώθω ότι διαπράτω ΥΒΡΗ .... τόσο καλό, λαμπερό, χαρούμενο πλάσμα που γέννησα, όμορφο σαν τον ήλιο .... γιατί να μην είμαι ευτυχισμένη .... Πόσες φορές σκέφτηκα να πέθαινα ... αλλά απλά ξέρω ότι δεν έχω το δικαίωμα γιατι θα του σταθώ με όλες μου τις δυνάμεις!
Έβλεπα ψυχολόγο για πολλά χρόνια, το θέμα σε μεγάλο βαθμό είναι οι σχέσεις με τον άντρα μου, οι σχέσεις με το σώμα μου, οι εμπειρίες από την δική μου παιδική ηλικία.
Σε ποιόν να τολμήσω να πώ, λοιπόν, ότι είμαι δυστυχισμένη και δεν ξέρω ουσιαστικά γιατί;;;
Τατο, είναι σαν να διαβάζω εμένα, με την διαφορά ότι ο δικός μου γιος, το δικό μου φεγγάρι, είναι 2 ετών, δεν είχα καθόλου καλή εγκυμοσύνη, και δεν έχω πάει ποτέ σε ψυχολόγο. Κιόμως ούτε εγώ τολμώ να πω πως είμαι δυστυχισμένη.... ούτε εγώ τολμώ να πω ότι μουρχετε να ετοιμασω τις βαλιτσες του και να αλλαξω κλειδαριες.... ούτε εγώ τολμώ να πω πόσες φορές μου πέρασε από το μυαλό να εξαφανιστώ, να μην ξέρει κανείς που είμαι.... Μπροστά σε όλους δείχνω ευτυχισμένη, χαρούμενη, ότι όλα είναι οκ. Μόνο εδώ μέσα βρήκα την δύναμη και μυράστηκα κάποια πράγματα μαζί σας. Ίσως επειδή είναι απρόσωπο? Ισως επειδή ένιωσα να εμπειστέυομαι κάπια άτομα, ίσως επειδή τα έγραψα την στιγμή που πραγματικά τα ένιωθα πιό έντονα? Αχ ναξερες πόσο πολύ σε καταλαμβαίνω.....