Quote:
Originally posted by Sofia
Kλειώ αν φοβάσαι να δεθείς, λιγο ή πολυ με μια ομαδα ατομων, συνηθειες, κ οτι άλλο αυτο υπαγορευει τοτε πώς να γινεις μελος της ομαδας αυτης?
~~Η αλήθεια είναι οτι φοβάμαι απο την μια λίγο και απο την άλλη τα ερεθίσματα μου μου λένε οτι αυτή η φάση πέρασε και είναι ματαιο να την αναζητήσω πια και πρέπει να δεχτώ οτι οι προτεραιότητες και οι ανάγκες εχουν άλλάξει . Καθώς επίσης ανακάλυψα οτι μόνο εγω έβλεπα την φιλία έτσι και οτι ζούσα στον κόσμο μου πιστευοντας οτι θα παραμείνουμε έτσι για πάντα . Δεν ήταν αυτή η ανάγκη αμοιβαία και αυτό με έχει φρενάρει πλέον .~~
Με τη σχεση σου δεν νιωθεις καλα?\"δεμενη\" μαζι του?
~~Ναι. Ισως γιατί εχω την \'\'ψευδαίσθηση\'\' οτι δεν θα με αφήσει ή μάλλον οτι είναι στο χέρι μου να μην με αφήσει .~~
Τελος γιατι θεωρεις οτι ο μονος τροπος να αποκτησεις \"δικους σου\" ανθρωπους ειναι η δημιουργια δικης σου οικογενειας? Δεν τρεχουν ολοι οι ανθρωποι απο το πρωι μεχρι το βραδυ σε δουλειες ή ακομα κ ετσι αν ειναι αν θελουν να βρουν χρονο για τον εαυτο τους θα το κανουν....Μήπως εχεις εγκλωβιστει στο να παρατηρεις μια ομαδα ατομων που βρισκονται ηδη γυρω σου κ φοβάσαι να απλωθεις σε άλλους κυκλους που ειναι πιο μακρινοι?
~~Τους μακρυνούς κύκλους αφου δεν τους βλέπω , δεν εχω μεγάλο κίνητρο .~~