12 εβδομαδες!
Με βοηθαει να γραφω τι εφαγα, ποσο ζυγιζα, ποση δραστηριοτητα ειχα, ολα μαζεμενα, εκτος απο τα μεμονωμενα τοπικ που γραφουμε ολες μαζι :thumbup: Ευχηθειτε μου καλη νεα αρχη! :yes:
Printable View
12 εβδομαδες!
Με βοηθαει να γραφω τι εφαγα, ποσο ζυγιζα, ποση δραστηριοτητα ειχα, ολα μαζεμενα, εκτος απο τα μεμονωμενα τοπικ που γραφουμε ολες μαζι :thumbup: Ευχηθειτε μου καλη νεα αρχη! :yes:
Καλή αρχή λοιπόν :)
Καλή επιτυχία sweetOctober!!!!!!! Όλα θα πάνε καλά!
Εγώ δεν πήγα καλά αυτήν την εβδομάδα, καθώς έβαλα 200 γρ. (πάλι καλά να λέω αν σκεφτεί κανείς τι ατασθαλίες έκανα!), δεν πτοούμαι όμως!
Σκαρλετακι ευχαριστω αγαπη :love:
pK Να σου πω τη μαυρη μου αληθεια, ας πανε καλα σε ολους τους αλλους τομεις κι ας μην παει καλα η ζυγαρια :P αυτο ειναι το λαθος βεβαια που κανω τοσα χρονια, βαζω τον εαυτο μου τελευταιο...
200 γρ φιλε δεν ειναι τιποτα, αερας... παμε δυναμικα!!!
Βαρος 102.1
εν αναμονη περιοδου
δραστηριοτητα μετρια
πρωι καφε με λιγο γαλα σογιας
μεσημερι
φασολαδα 700 γρ., ψωμι 94 γρ., αντζουγιες 5, ελιες 5
απογευμα
σογιογαλα 1 μπρικι 180 γρ. με κακαο 1 κ.γ. (γεματο) 8 γρ.,
13 γρ. σταφιδες, 13 γρ καρυδια, 18 γρ αμυγδαλα
βραδυ -
δε θα φαω κατι για βραδυ, το στομαχι μου το νιωθω χορτατο, αν φαω θα ειναι για αλλους λογους, κι οχι πεινα. Αρα δε θα φαω. Εκτος αν ξενυχτησω και πεινασω.
Απολογισμος
Totals θερμιδες 1555
λιπη 90.3
υδατανθρακες 140.0
πρωτεινες 54.0
σημειωσεις: η φασολαδα δεν ειναι μετρημενη θερμιδικα με ακριβεια, δεν τη μαγειρεψα εγω.
100,7;;;; Ευγε!!!! Και εις κατώτερα!!!
99,9
99,9
99,9
99,9
δε μπορω να το πιστεψω οτι δειχνει τοσο φιλεναδα :) :) :) :) :) :) :) :) :) ειμαι αδιαθετη δευτερη μερα, βγηκαμε χθες 6 ωρες, ηπια μοιραια κρασακια, μετρημενα και προσεγμενα με ξηροκαρπια και κριτσινακια σπιτικα μετα. Οι αλλοι ετρωγαν φαγητο κι γω κριτσινακια. Μαλλον ανταμειφθηκα! Μετα γυρισα σπιτι να συμμαζεψω λιγο κουζινα και ειχα κανει αλα κρεμ μακαροναδα. (γεματη παρμεζανα, λιπαρα...). Εφαγα 3 κουταλιες γλυκου. Ημουν στο τσακ να βαλω να φαω "αφου ειμαι αδιαθετη, αφου παω καλα, ε δε πειραζει για μια φορα". Δεν το εκανα! Και με αντεμειψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εβδομάδα 1η Ημέρα 3
Βάρος 99,9 :roll::kiss::duh::starhit::dork::tumble::roll::rol l::roll::roll::roll::o
να χαρω λιγο και θα σημειωσω τι ακριβως εφαγα/ηπια χθες στο αποπανω μηνυμα :P
WOOHOOOOOO!!!!! Είδες που στο λεγα πως έρχεται το 9;;;;; Πολύ χαίρομαι για σένα :D Συγχαρητήρια για την προσπαθειά σου!!!!!!!!! Αντε άντε ποιος σε πιάνει τώρα :D
το λεγες το λεγες!!! Και η μαγκια δεν ειναι το 9, ενα νουμερο ειναι! Ειναι πως ειχα μετρο! Επιτελους διασκεδασα αλλα με μετρο! Δεν ειναι μονο το φαι διασκεδαση! Βοηθησε βεβαια που ακομα και σε καποια κριτσινια ειχαν βαλει μπεικον μεσα χαχαχχαχα
και καποια γλυκα εμοιαζαν να εχουν ζελατινη μεσα! Ετσι ημουν κιουρια :) ειχε κι αλλα που ηταν σα να μη τα εβλεπα, δεν ειχα παει για να φαω!
Ε εντάξει και το 9 είναι Big deal :D
Αλλά έχεις δίκιο, διασκέδασες με εγκράτεια κι αυτο είναι μεγάλη νική!!! Συγχαρητήριααααα!!
σημερα ειναι, αυριο με μια κατακρατηση δεν ειναι, αυτο εννοω ενα νουμερο! Σημασια εχει να αλλαξουμε σταση ζωης, τα αλλα θα ερθουν μονα τους! Ομολογω πως οταν μας εβγαλαν τα κριτσινια επεσα με τα μουτρα "ουαο αυτο μπορω να το φαω" σκεφτηκα. Ομως ειχαμε αλλες 6 ωρες να κατσουμε (δεν ξεραμε ακριβως ποσο αλλα ειχα το ελευθερο που λενε!).
Τελικα πηγαμε για 2 ωρες, κατσαμε 6, κι εφαγα μετρωντας νοητικα ποσοτητες και θερμιδες. Αυτο κι αν με κουφανε, με μια ματια ηξερα ποσο χωρα μεσα το ποτηρι το κρασι, κι οταν μας κερασαν ηπια 2 γουλιες και σταματησα. Αχ ευχαριστω ευχαριστω νιωθω τελεια και η κοιλια μου εχει κρυφτει, μα τι καλυτερο!
Και μέσα σε όλα έχεις και περίοδο άρα παίζει να είσαι και λίγο πιο κάτω ;)
5/1/2014
Βαρος 100.7 :roll:
περίοδος
πρωι
καφε σκετο (δε πεινουσα απο χθες το απογευμα!)
ενδιαμεσο
100 γρ ανθοτυρο 10% λιπαρων
1 φετα (70 γρ.) ψωμι απο τρια δημητριακα (το γερμανικο)
μεσημερι
σουβλακι με :
1 πιτα ολικης αλεσης
300 γρ. μανιταρια πλευρωτους ψητα με 1κσ ελαιολαδο,
22 γρ μπαλσαμικο και τη μιση σως απο 1 κεσεδακι γιαουρτι 0% με 22 γρ μουσταρδα
1 ντοματα μικρη
πατατακια 30 γρ.
απογευμα
1 μπολακι alpro κρεμα (2 κεσεδακιa)
μεχρι εδω ειναι
Totals
θερμιδες 1222
λιπη 47.3
υδατανθρακες 144.5
πρωτεινες 43.6
Μετα ακολουθησε εξοδος με:
καφε με 4 κ.γ. γαλα συμπηκνωμενο (με εσωσε ο γαλλικος απο πολλες θερμιδες...)
βραδυ
2,5 ποτηρια κρασι ξηρο με 3 κριτσινια (6 μικρα ηταν)
30 ξηροκαρπια (20 φυστικια αλμυρα και 10 αμυγδαλα παλι αλμυρα)
4 κ.γ. σαλτσα αλα κρεμ (με παρμεζανα)
αμα δεις το παμπερ που φοραω...πολυ πιο κατω :P ομως σου βαζω και στοιχηματακι οτι απο αυριο θα εχω κατακρατησεις, ηταν να δω το 9 να γλυκαθω. Θα με ταλαιπωρησει!Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Και μέσα σε όλα έχεις και περίοδο άρα παίζει να είσαι και λίγο πιο κάτω ;)
Ελα μωρέ, οι κατακρατησεις φεύγουν ^_^
σε μενα δυσκολα με αυτα που τρωω, θα εχω μονιμα κατακρατησεις μου ειχε πει ο διατροφολογος. Θα χανω πιο αργα. Ενταξει τι να κανουμε! Δεν του ειχα δωσει και πολυ σημασια του συγκεκριμενου γιατι με πιεζε να φαω κρεας :shocked2:
Η αλήθεια ειναι πως συμφωνώ μαζί του, αλλά είναι θέμα επιλογής, αν εσύ έτσι νιώθεις καλά κανένας δεν μπορέι να σου πει μην το κάνεις αν δεν υπάρχει θέμα υγείας τουλάχιστον!
θέματα υγείας προκύπτουν ΑΠΟ την κατανάλωση κρέατος, όχι από την κατανάλωση λαχανικών. Αν είναι να χάσω βάρος και να χάσω υγεία προτιμώ να είμαι υπέρβαρη ;)
(επειδη εδω ειναι το ημερολογιο της διατροφης μου θα σε παρακαλουσα να αλλαξουμε θεμα ;) )
6/1/2014
Βαρος 99,9 :yes:
δραστηριοτητα πολυ μικρη
πρωι
1 φετα γερμανικο ψωμι πολυδημητριακων 76 γρ., 50 γρ. ανθοτυρο 10% και 2 κ.γ. 34 γρ. μαρμελαδα χωρις ζαχαρη
καφε με 2 κ.γ. γαλα
μεσημερι
1 πιατο ντολμαδακια γιαλαντζι 370 γρ., ανθοτυρο 86 γρ., 6 ελιες, 1 κομματι 2 δαχτυλα χαλβα 50 γρ., καφε σκετο
απογευμα
1,5 μπανανα με 1 γιαουρτι 0% χτυπημενα στο μουλτι
βραδυ υπερφαγια
Totals
θερμιδες απειρες...
7/1/2014
Βαρος 101.6 (μετα απο υπερφαγικο)
δραστηριοτητα καμμια
πρωι
2 φρυγανιες με 20 γρ μαργαρινη, 30 μαρμελαδα και 20 τυρι ελαφρυ, καφε σκετο
ενδιαμεσα 1 μπουκια μηλο
μεσημερι
σαρδελες ψητες μισο ταψι (150 γρ) ψημενες με 1,5 κσ ελαιολαδο, 174 γρ. ψωμι :shocked2:
2 ντοματες, 1/2 αγγουρι, 2 κεσεδακια κρεμουλα φυτικη εμποριου
απογευμα
5 digestive low fat, 2 γουλιες καπουτσινο διπλο
βραδυ ? εχω ολα τα φοντα για αλλο ενα υπερφαγικο...
θερμιδες σε λιγο
Γιατί παιδί μου;;; Τι έχεις;;
με πηρε απο κατω χθες, σημερα πηρα εγω απο κατω τα πραγματα, ελπιζω να ξανασηκωσω :(
Ναι αλλα γιατι σε πηρε απο κατω;;; Αφου τα πηγαινες εξαισια!! Και μπορείς να συενχίσεις ετσι μην πτοείσαι!
στεναχωρηθηκα χθες, μαλλον παιρνω πολυ προσωπικα καποια πραγματα. Πρεπει να ζαμανφουσιαστω :P
Ζαμουνφιάσου λοιπόν και πίσω στο πρόγραμμα!
μακαρι, απο χθες πεφτουν τα τουβλακια σαν ντομινο. Πραγματικα καποια λογια σου ρουφανε τη ψυχη σε μια στιγμη, οχι η ζυγαρια, οι θερμιδες και η διαιτα δε ρουφανε ψυχες, δεν εχουν δολο, παθη. Η χρηση τους, καλη η κακη, εξαρταται απο τον ανθρωπο. Ενω τα λογια αλλου ανθρωπου σε τσακιζουν στο λεπτο. Δε πειραζει θα το καταπιουμε κι αυτο, αν και τα ειπα και καπως εκτονωθηκε αυτο που ειχα μεσα μου.
Ειναι και το ρημαδοιντερνετ που αλλη εικονα εχεις για ενα ανθρωπο κι αλλο σου βγαινει. Μερικες φορες αυτος που νομιζες "κακος" ειναι ΟΚ, κι αυτος που νομιζες καλος...
σε λιγο θα φαω 1 μεγαλο μπολ χορτα και το ζουμι τους, ψαρι βραστο οσο η παλαμη μου, ψαροσουπα αυγοκομμενη 1 πιατο μεγαλο, 1 πατατα η 1 φετα ψωμι ολικης, καροτο βραστο, μαγιονεζαQuote:
Originally posted by sweetOctober
7/1/2014
Βαρος 101.6 (μετα απο υπερφαγικο)
δραστηριοτητα καμμια
πρωι
2 φρυγανιες με 20 γρ μαργαρινη, 30 μαρμελαδα και 20 τυρι ελαφρυ, καφε σκετο
ενδιαμεσα 1 μπουκια μηλο
μεσημερι
σαρδελες ψητες μισο ταψι (150 γρ) ψημενες με 1,5 κσ ελαιολαδο, 174 γρ. ψωμι :shocked2:
2 ντοματες, 1/2 αγγουρι, 2 κεσεδακια κρεμουλα φυτικη εμποριου
απογευμα
5 digestive low fat, 2 γουλιες καπουτσινο διπλο
βραδυ ? εχω ολα τα φοντα για αλλο ενα υπερφαγικο...
θερμιδες σε λιγο
θερμιδες δε θα μετρησω. Ας πουμε οτι σημερα ειναι μια ελευθερη μερα επαναφορας.
sweetoctober, πάνω που ήρθε το 9 υπερφαγικό?Μήπως υποσυνείδητα?Εγώ μόλις δω το 62 μπροστά αρχίζω και τρωω..
baklavadaki mou γλυκο δεν ξερω αν κανω καλα που σου απαντω αφου εισαι καπως σημερα. δε θα επεκταθω στα θεματα του φορουμ, ναι ειναι κι αυτο ενας απο τους λογους.
Αυτη τη φορα το υπερφαγικο γλεντι (διημερο οπως παντα και να μη τριτωσει :( ) ξεκινησε κυριως απο την αισθηση οτι ειμαι χαλια αλλα οτι δεν ξερω τι εχω. Υπαρχουν απειροι λογοι να ειμαι πιο κατω απο χαλια, αλλα αυτοι υπαρχουν καθε μερα. Μαλλον ηταν ενα πολυπαραγοντικο υπερφαγικο. Το 9 στη ζυγαρια ειναι ενας απο τους δυνατους παραγοντες αφου το 9 ειναι για μενα σημαδιακος αριθμος, αριθμος αλλαγης, κι αν το μυαλο αλλαζει το σωμα δε σημαινει πως ειναι ετοιμη και η ψυχη!
Σε ευχαριστω νιωθω καλυτερα που τα ειπαμε, σημασια εχει να επιστρεφουμε. συντομα ;)
Βαρος αγνωστο (πολλες κατακρατησεις)
πρωι 2 φ. ψωμι τοστ ολικης αλεσεως με 10 γρ. μαργαρινη-γιαουρτι και 26 γρ τυρι φυτικων λιπαρων
1/2 φ. ψωμι τοστ
μεσημερι
(εκανα ρυζοτο με 400 γρ μανιταρια λευκα, 2 κσ ελαιολαδο, 1 ζωμο ψυγειου knorr,
148 γρ. ρυζι, 34 γρ. κρασι λευκο ξηρο και βγηκε 1450 γρ. ολο το φαγητο)
απο αυτο εφαγα 470 γρ.
επισης εφαγα 70 γρ. σαρδελες απο χθες
απογευμα τιποτα
βραδυ 420 γρ. ρυζοτο, 2 φρυγανιες στρογγυλες, 128 γρ. ανθοτυρο 10% λιπαρων και 11 ελιες,
150 γρ μηλο (1 μετριο μηλο καθαρισμενο).
Αργοτερα η αυριο θερμιδες κτλ.
Βαρος 100.3
-ξαναπαμε για το 9, αυτη τη φορα πιο συνειδητοποιημενα
πρωι
2 digestive τοστακι με ταχινι 14 γρ. και μελι 10 γρ., καφε σκετο
μεσημερι
4/5 απο το φαγητο που εκανα με μανιταρια με πατατες φουρνου*, 2 μετριες ντοματες σαλατα με καππαρη
*(εκανα 2 πακετα μανιταρια πλευρωτους με 4 κσ ελαιολαδο, 70 γρ. κρεμμυδι, 308 πατατα και 36 μουσταρδα στον φουρνο)
απογευμα
παγωτακι με 350 γρ. γιαουρτι 2% με 1,5 κγ κακαο και 24 γρ. σοκολατα υγειας
(σε 2 δοσεις θα το καταναλωσω)
βραδυ
1 μπουκια απο γλυκο με γλασο
υπολοιπα μανιταρια απο το μεσημερι
με 240 γρ πατατα βραστη (1 πατατα), 64 γρ. καροτο βραστο (1) και 40 γρ ανθοτυρο 10% λιπαρων με 1 φρυγανια στρογγυλη
παλι δεν μετρησα θερμιδες, αυτη τη φορα ξεχαστηκα με τη δουλεια, ετσι εφαγα το βραδυνο χωρις να ξερω τι περισσευμα εχω.
Νομιζω παω καλα και χωρις να μετραω κι αυτο μετραει πολυ για μενα.
Ξεχασα να σημειωσω οτι σημερα ΠΕΙΝΑΩ, η κουραση ειναι μεγαλη, υπνος λιγοστος. Αν δεν εχω ξεπερασει πολυ τις 2000 θερμιδες ειμαι ευχαριστημενη. Αντισταθηκα σε παρα πολλους πειρασμους, περισσοτερους απο καθε ημερα!
σε περιπτωση που δεν ενημερωσα καποιο μελος του φορουμ, ειμαι 99.9 και παλι!
:starhit::starhit::starhit::bouncy::bouncy::bouncy ::bouncy::D:D:D:D:D:grin::grin::grin::smug:
Οσοι το διαβασατε να μου το πειτε σας παρακαλω για να μη σας το στειλω και σε προσωπικο μηνυμα να το εμπεδωσετε :P :P :P ειμαι 99999999999999999999999999999999999999999999999 :) :) :)
μπράβο sweet october!!αντε καλές κατηφόρες τώρα!
φασουλι το φασουλι!
Ευγε!!! Συγχαρητήρια!!!
θενκς θενκςςςςςςς :love: :love: :love:
Βαρος 100.1
πρωι
200 γρ. milko free με 50 γρ. δημητριακα και καφεδακι σκετο
ενδιαμεσο α'
50 γρ. κουλουρακι σπιτικο (το ενα ηταν σαν το μελομακαρονο αλλα αμελωτο)
ενδιαμεσο β'
70 γρ ανθοτυρο με 1 στρογγυλη φρυγανια
μεσημερι
φασολακια γιαχνι 260 γρ. με πατατες 194 γρ. και τους αντιστοιχουσε ? κ.σ. ελαιολαδο, ανθοτυρο 10% 100 γρ.
απογευμα
1 μπολ φυτικη κρεμα εμποριου (3)
1 μπρικι γαλα φυτικο με 1,5 κγ κακαο
φασολακια 320 γρ. με πατατα 200 γρ. και 120 γρ. φετα χαμηλων λιπαρων
1 φετα (67 γρ.) γερμανικο πολυσπορο ψωμι
Tελικα πως πήγε με το κακάο;;;