Μερικές φορές έχω κάποιες (χαζές πάντα) απορίες που θέλω να συζητήσω με άλλους συμφορουμίτες, οπότε ας τις βάζω σε τούτο εδώ το νήμα και απαντάει όποιος θέλει (ή βέβαια βάζει και δικές του ερωτήσεις)
Printable View
Μερικές φορές έχω κάποιες (χαζές πάντα) απορίες που θέλω να συζητήσω με άλλους συμφορουμίτες, οπότε ας τις βάζω σε τούτο εδώ το νήμα και απαντάει όποιος θέλει (ή βέβαια βάζει και δικές του ερωτήσεις)
Όταν μαγειρεύουμε πρέπει να ακολουθούμε "διαιτητικές" συνταγές ή μαγειρεύουμε κανονικά (με την προφανή συγκράτηση στα παχυντικά υλικά εννοείται) μειώνοντας απλά τις μερίδες;
Δηλαδή, το μπιφτέκι το πλακώνω στο μπαχαρικομυρωδικό με κίνδυνο να θέλω να φάω ακόμα ένα ή το κάνω τύπου νοσοκομειακό ώστε να μην δελεαστώ να φάω κι άλλο;
τι λες μωρέ που θα τρώμε νοσοκομειακά φαγητά με το φόβο μην μας αρέσει πολύ κ φάμε πολύ. λες κ το οτι έτρωγες 2 μπιφτέκια αντί για ένα σε πάχυνε.
όσον αφορά τα μπαχαρικά κ τα μυρωδικά δες τι λέει εδώ για τα οφέλη τους
http://www.medicalland.gr/%CE%B1%CE%...%CE%B9-%CF%84/
Συμφωνώ κι εγώ με τη Σουσουραδα. Μάλιστα, όσο πιο πετυχημένη είναι η επιλογή των μπαχαρικών τόσο πιο εύκολα θα μπορείς να κλέβεις στα άλλα υλικά. Δηλαδή, δε Θα χρειάζεσαι περισσότερο λάδι για να γίνει πιο νόστιμο, θα μπορείς να μετατρέψεις το απετσο στεγνό στήθος κοτόπουλο σε γευστικό παράδεισο, το Ριζότο σου Θα είναι νόστιμο και Χωρίς βουτύρωμα κ.α.
Μπακλαβά μου, όσο θα καταπιέζεσαι, τόσο θα το ρίχνεις στα σφολιατοειδή και στα γλυκά.
Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο ένα νοσοκομειακό φαγητό;;;
Μα αν φας νοσοκομειακό φαγητό, δεν θα ευχαριστηθείς, θα νιώσεις στέρηση και με μαθηματική ακρίβεια, αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσεις στα αμυλούχα!
Τα μπαχαρικά είναι ευλογία στο φαγητό!
Και 3 και 4 μπιφτέκια να φας δεν θα παχύνεις. Αυτό που μας παχαίνει είναι η ψωμούγκα και η τηγανητή παπατούγκα που τρώμε συνήθως με τα μπιφτέκια!
Το μόνο που είναι καλό να κάνουμε, είναι να βάζουμε το λάδι στο τέλος του μαγειρέματος, αφού κλείσουμε το μάτι ή τον φούρνο, και αυτό όχι γιατί έχει διαφορά στις θερμίδες, αλλά γιατί χάνονται με το μαγείρεμα τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά του λαδιού!
I couldn't agree more!:thumbup:Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
τι λες μωρέ που θα τρώμε νοσοκομειακά φαγητά με το φόβο μην μας αρέσει πολύ κ φάμε πολύ. λες κ το οτι έτρωγες 2 μπιφτέκια αντί για ένα σε πάχυνε.
Κ εγώ θα συμφωνήσω, προτιμότερο είναι τα μπαχαρικά, καθώς δεν τρως πολύ λάδι, ψωμί κλπ.. Καλύτερα να φας κάτι άπαχο και νόστιμο και να το χαρείς. Δική μου ερώτηση.. Ψάχνω να βρω γλυκά με στέβια, ώστε αντί για ένα γλυκό την εβδομάδα να τρώω δύο γλυκά.. Τι λέτε εσείς;
Καλά με πείσατε. Μπαχαρικά να μπαίνουν. Αλλά στην ερώτηση "Πιτόγυρο κανονικό ή με πίτα αλάδωτη και χωρίς πατάτες;" τι απαντάμε;
Γιατί επίσης δε πάχυνα με το λαδάκι της πίτας, ούτε με τις 5 πατάτες που έχει ένα σουβλάκι...
Εγώ όλα τα γλυκαντικά τα σιχαίνομαι οπότε μεταξύ γλυκού με στέβια και τίποτα προτιμώ το τίποτα...Quote:
Originally posted by eleni1986
Κ εγώ θα συμφωνήσω, προτιμότερο είναι τα μπαχαρικά, καθώς δεν τρως πολύ λάδι, ψωμί κλπ.. Καλύτερα να φας κάτι άπαχο και νόστιμο και να το χαρείς. Δική μου ερώτηση.. Ψάχνω να βρω γλυκά με στέβια, ώστε αντί για ένα γλυκό την εβδομάδα να τρώω δύο γλυκά.. Τι λέτε εσείς;
Είχα μια φίλη που έτρωγε την πίτα αλάδωτη και την πίτσα με λεπτή ζύμη... Μιζέρια...
Εννοείται πως πάντα κατέληγε να παρατάει τη μίζερη παραγγελία της και να τρώει τα δικά μας τα παχυντικά...
Αν είναι να φας μια φορά στο τόσο εγώ λέω να το παίρνεις με τα όλα του, αλλά Μπακλαβά μου εσύ από ότι έχω καταλάβει είσαι θαμώνας σε σουβλακερί... Οπότε αν είναι 3 φορές τη βδομάδα να φας απο έξω, να τρως όσο πιο προσεγμένα γίνεται (χωρίς έξτρα αλάτι, πατάτες που έχουν τηγανιστεί σε χιλιοτηγανισμένα λάδια, πίτες λαδωμένες με λάδι δ ποιότητας κτλ)
Κοίτα το ερώτημα περί σουβλακίου είναι κάπως ρητορικό διότι πραγματικά προτιμώ μια αλάδωτη πίτα και αφ' ετέρου δε μου αρέσουν και καθόλου οι προκάτ πατάτες των σουβλακερί. Κατά τα άλλα δε θεωρώ ότι το σουβλάκι είναι πολύ κακής ποιότητας φαγητό (με μόνη εξαίρεση το αρκετά λιπαρό κρέας του). Κακό είναι το "2 πίτα γύρο απ' όλα και μια πατάτες και μια κόκα-κόλα" που παράγγελνα όταν δεν πείναγα πολύ.
Αλάτια δεν μ' αρέσουν καθόλου, συνήθως βρίσκω τα φαγητά έξω αλμυρά έως και λύσσα...
Για την πίτσα, προτιμώ να χορτάσω με το ψωμάκι μιας αφράτης πίτσας παρά να φάω τα διπλάσια κομμάτια και να χορτάσω με τα ζαμπονοτύρια μιας thin n crispy.
Και μη μου πεις "τότε γιατί μας ρώτησες ρε βλάκα;". Σου είπα το ερώτημα ήταν ρητορικό!
Ψηφίζω αλάδωτη πίτα ολικής και λεπτη ζύμη στην πίτσα γιατί αυτή είναι η σωστή ιταλική αλήτικη συνταγή! Αμ πως! Κι όχι για χάρη κάποιας δίαιτας καθαρά για λόγους γεύσης! Όμως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Είμαι της θεωρίας ότι τίποτε δεν παχαίνει σε μέτριες ποσότητες κι αν το φας έξυπνα συνδυασμένο! Όσο για τις πατάτες σουβλατζίδικου ούτε να τις μυρίσω! Θα προτιμήσω αυτές που εγώ θα κΌψω και θα τηγανίσω αν τις επιθυμώ τόσο πολύ! Φιλιά γκαις και γκαλς!!
τις τηγανιτές πατάτες, δεν τις κάνω στο τηγάνι, αλλά στον φούρνο με ελάχιστο λάδι.
λιγότερες θερμίδες, δεν είναι τόσο νόστιμες, αλλά μου φεύγει η κάψα για πατάτες....
παιδιά, υπάρχει μια ηλεκτρική συσκευή που λέγεται "ρομποτάκι" , τη βγάζουν αρκετές εταιρίες και πουλιέται σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών (50-60 ευρω). Από τότε που χειρουργήθηκα την έβαλα στη ζωή μου καθώς έπρεπε να τρώω κάθε μέρα κρέας, έτσι έφτιαχνα και φτιάχνω με αυτήν τις μικρές μου μερίδες (για δυο άτομα είναι τέλεια). Μαγειρεύει με ελάχιστο λάδι , ταχύτατα,πεντανόστιμα όλα τα κρεατικά, ψαρικά κτλ αλλά το σοκαριστικό είναι ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ , οι οποίες αν τις κόψεις αρκετά λεπτές, όχι δηλαδή σαν του φούρνου το μέγεθος, ομοιάζουν συγκλονιστικά με τις τηγανητές, οπότε όποιος έχει κάψες για τηγανητή πατάτα, βουρ στο ρομποτάκι!:)
είμαι υπέρ οποιασδήποτε λιχουδιάς που δν περιλαμβάνει διάφορα φουσκωτικά(σκέτο λάστιχο ζύμη πίτσας) κ καμένο ηλιέλαιο. φάε ακόμα κ γύρο αντί για σουβλάκι αλλά όχι λαστιχένιες πατάτες.
για την πίτσα με παρακάλυψε η besbab, η αυθεντική συνταγή δν περιλαμβάνει τεράστια ζύμη κ από πάνω 3 κιλά σαλαμόπον κασερόπον αλλά εκλεκτά αλλαντικά κ τυριά(που στην ελλάδα έχουμε κ καλύτερα) και είναι από τα καλύτερα εδέσματα στον κόσμο κ δν είναι ψόφιο άλογο. κ πόσο μετσοβόνε ή σοχού να φας θα λυσάξεις ενώ τα άλλα τα λαστιχένια τύπου μίλνερ όσα κ να φας δν χορταίνεις
είμαστε καλοφαγάδες με λεπτούς ουρανίσκους τρες σικ είπαμε κ αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε! να τρώμε ποιοτικά ,όχι άνοστα ούτε αφρούς που ξεγελάν το μάτι κ όχι το στομάχι.
περιμένω με αγωνία επόμενη απορία μπακλαβά τύπου μισό ταψί σπιτικό παστίτσιο ή γκούντις(3 γκόλντεν,ένα club και μια σίζαρς)?
Μια καλημέρα πέρασα να πω χιονοσκεπασμένη! Και να δοξάσω το ρομποτάκι της Mak και τις μελλοντικές απορίες του παραδοσιακού μπακλαβά έτσι όπως τις κατέγραψε το κορίτσι μέντιουμ μα πάνω απ'΄ολα γευσιγνώστρια και τρελά εστετ Μαντάμ Σου σου! Φιλιά αν μη τι άλλο το διασκεδάζουμε!
Εγώ πίτσα με λεπτή ζύμη αρνούμαι να φάω. Εγώ θέλω ψωμιά για να χορτάσω!!
Besbab με εκπλήσσεις με την επιλογή σου... υδατάνθρακας άνθρωπος να θέλεις λεπτές ζύμες...
Νταξ να μην είναι καμιά καραφούσκα αλλά όχι και τις λεπτεπίλεπτες σικάτες (kma) που θέλεις 10 κομμάτια να χορτάσεις!
Μαντάμ ΣΣ goodys έχω πολύ καιρό να φάω. Είναι ζήτημα αν έχω φάει 2-3 φορές τα τελευταία 3 χρόνια. Εκτός αυτού, εγώ πάντα green χωρίς πίκλες έπαιρνα (και ένα cub φυσικά για να χορτάσω). Απλά τώρα ξέρω ότι δεν με παίρνει να την κάνω ταράτσα με goodys, πίτσες, λιχουδιές κλπ
Το ρομποτάκι Mak δεν έχει και καμία διαφορά από τον φούρνο με αέρα. Απλά είναι πιο οικονομικό και βολικό για να κάνεις μικρές ποσότητες. Κατά τα άλλα ψήνει ακριβώς όπως ο φούρνος. Μια αντίσταση ζεσταίνει τον αέρα και ένας ανεμιστήρας τον στροβιλίζει μέσα στον χώρο ψησίματος.
Τις πατάτες όπως λέει η naranja και οι λοιπές, άμα τις κόψεις λεπτές και τις αλείψεις με λάδι, στον φούρνο βγαίνουν σχεδόν όπως οι τηγανητές (απλά θέλουν περισσότερο χρόνο και να είναι απλωτές).
συγγνώμη που επεμβαίνω στο τόπικ αλλά έχω κεγώ μια απορία(καιρό τώρα). τι σημαίνει besbab ρε παιδιά????
Ρε σου σου πλάκα με κάνεις ( αρχίζω τα σαλονικιώτικα για να μπω στο κλίμα...)! Δεν ταπαμε best baby κι έτσι!! Δεν ξέρω πως μου ρθε φαντάζομαι συνειρμικά κάποιο ρόλο έπαιξε το όνομα του γάτου μου που είναι babs! Και ναι είμαι ο άνθρωπος υδατάνθρακας αλλά πολύ επιλεκτική σ' αυτά που τρώω όχι λόγω διατροφής αλλά γούστου! Και τώρα μπακλαβα θα σε ξενερώσω full time! Η αγαπημένη μου κουζίνα δεν είναι η ιταλική αλλά η γιαπωνέζικη! Δος μου σουσι και την ψυχή μου πάρε! Και μη μου πεις ότι οι Γιαπωνέζοι είναι αδύνατοι! Εγώ παίζω σε κατηγορία σούμο!
Sushi...ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΟΥ!!! Καμία ξενέρα. Απλά για να χορτάσω θέλω 5 μερίδες Ιαπώνου με το προφανές οικονομικό κόστος!
Ειδικά μου αρέσει το πράσινο πολτοειδές που το βάζεις πάνω και ανοίγει η ρινική σου κοιλότητα μόλις το χώσεις στο στόμα. Wasabi νομίζω το λένε. Και το ginger τέλειο και η σως σόγιας!!!
Και τι σχέδια!!! Τι χρώματα!!! Τι γευστικές πολύχρωμες μινιατούρες... Ότι πρέπει για τον "εκπεκλεπτυσμένον" ουρανίσκον μου... Καμία σχέση με την στοματάρα που γουρουνανοίγει για να καταβροχθίσει το μπιθουλαίο πιτόγυρο. Είμαι φίνος και ντελικάτος άνθρωπος εγώ! :roll:
Αλλά βασικά ρύζι είναι το σούσι οπόταν... υδατάνθραξ!!!
ρε σεις νομιζα οτι για να σε ειπε ανθρωπο υδατανθρακα ο μπακλ τo besbab ειναι κανα αραβικο κουλούρι κατά το κεμπαμπ:dork:
https://palamidi.files.wordpress.com...dam-sousou.jpg
Να ρίξω και εγώ μια ερώτηση, χαζή μάλλον. Το "ρομποτάκι" που λέτε έτσι το ζητάω;; Πάω κ λέω θέλω ένα ρομποτάκι;; Μπορώ να βάλω κ λαχανικά σ' αυτό;; Επίσης είναι διαφορετικό από τον ατμομάγειρα;; Αν ναι ποιο τα κάνει πιο νόστιμα;;
Μπιθουλίασις σου σου μου!! Πόσο τέλεια αυτή η σειρά και πόσο θεά η Παναγιωτοπούλου!
Μπακλαβά unbelievable που λεν και στο χωριό μου λίγο έξω από την Οξφόρδη! Σ' αρέσει το sushi ?? Omg!! Η αλήθεια είναι πως είναι πανάκριβο το ρημάδι αν θες να φας καλά γιατί τα πιο φθηνά μπορεί να σε στείλουν αδιάβαστο!! Εγώ παίρνω το γουασάμπι το ανακατεύω με τη σόγια και εκεί βουτάω τα ωμά φιλετάκια ψαριού! Εννοείται ότι μου αρέσουν όλα κι αυτά με το ρυζάκι αλλά και τα τηγανιτά tempura κτλ! Πάντως μια χαρά παχαίνεις και με δαύτα! Η συμβουλή της διατροφολόγου είναι φάε μέχρι 12 κομμάτια από ότι θες και μπάστα!! Έχουν κι ωραίες σαλάτες και το πολύ αγαπημένο μου είναι το black cod! Βέβαια με τέτοιες τιμές 2 φορες το χρόνο και πολύ μου είναι... Και τα ταυλανδέζικα μου αρέσουν επίσης κι αυτά σκοτώνουν σε θερμίδες! Γενικά αγαπώ τις έθνικ κουζίνες γαμότο!! Γιατί η Μεξικάνικη άσχημη είναι με τα καυτερά της;;
Δες εδώ για το φουρνάκι ρομπότ. Έχουν πια σχεδόν όλες οι εταιρίες με μικροσυσκευές κουζίνας.
http://www.skroutz.gr/c/1444/Fournaki-Rompot.html
Για ατμομάγειρα εγώ χρησιμοποιώ το καλαθάκι που μπαίνει σε κάθε κατσαρόλα (έχει και το ikea με 4?). Πολύ πιο οικονομικό και χωρίς να έχεις μια συσκευή να σου πιάνει χώρο και να θέλει καθαρισμούς μετά από κάθε χρήση.
http://www.ikea.gr/mageirika-skeui/m...o-44809/45940/
Είναι και οι δύο τρόποι μαγειρέματος και νόστιμοι και υγιεινοί. Στον ατμό η θερμοκρασία είναι 100C άρα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι πιο υγιεινό από τους άλλους τρόπους που η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 150-200C. Βέβαια στο φούρνο ή στην κατσαρόλα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι λίγο πιο νόστιμα γιατί είναι ψητό ενώ στον ατμό είναι πιο πολύ σαν βραστό.
Ευχαριστώ πολύ Μπακλαβά!! :smilegrin:
δεν ξέρω βρε παιδιά, αλλά το ρομποτάκι δεν δούλεψε για μένα....
ίσως εγώ δεν κατάλαβα καλά, ίσως δεν το χειρίστικα καλά, αλλά δεν μου άρεσε το φαγητό όπως έβγαινε...
δηλ από την κάτω μεριά δεν το έψηνε καθόλου...
εκεί που έχω πάθει ζημιά είναι με το τεπανγιάκι.
(ναι βλέπω τελεμάρκετινγκ όπως όλες οι γηραιές κιουρίες) :P
βάζω τα μπιφτεκάκια μου, τις μπριζολίτσες μου, τα ψητά λαχανικούλια μου και τα κάνει σούπερ....
και πλένεται και εύκολα...
ενώ άντε να πλύνεις εκείνη την γούρνα του ρομποτακίου... θες μούσκουλα, θες τέχνη μην σου πέσει κάτω...
τελικά το χάλασα και ηρέμισα. χρόνος ζωής 1 έτος όση η εγγύηση του. και δεν το χρησιμοποιούσα και κάθε μέρα...
Έχω κι εγώ μια απορία το λοιπόν... Αν αλευρώσεις και ψήσεις τα ψάρια με ελάχιστο λάδι στο φούρνο, θεωρούνται τηγανητά; Ανθυγιεινά; Σε ποια κατηγορία μπαίνουν; Θάνατος στην κακή χολιστερόλη ή θάνατος γενικά;
Τα τηγανητά απορροφούν πολύ λάδι, όπως το περιγράφεις δεν είναι παχυντικά, αλλά βγαίνουν νόστιμα, δεν έχω ακούσει να αλευρώνονται ενώ ψήνονται.Quote:
Originally posted by Medousa
Έχω κι εγώ μια απορία το λοιπόν... Αν αλευρώσεις και ψήσεις τα ψάρια με ελάχιστο λάδι στο φούρνο, θεωρούνται τηγανητά; Ανθυγιεινά; Σε ποια κατηγορία μπαίνουν; Θάνατος στην κακή χολιστερόλη ή θάνατος γενικά;
Ε εντάξει... Δεν είναι κατηγορία Α αλλά είναι Α- δηλαδή μια χαρά υγιεινά!
δεν θα γίνει οικοδομικό υλικό το αλεύρι στον φούρνο?
Προς το παρόν σε μπετόν αρμέ ξέρω μια τεχνική με χοντρό αλάτι και ασπράδια αβγών που κάνουν τόσο σκληρή κρούστα ώστε να θέλει σπάσιμο με σφυρί μετά. Ενδείκνυται για μεγάλα ψάρια φυσικά και το υλικό φεύγει μαζί με την πέτσα του ψαριού και αφήνει κρεατάκι ζουμερό και καλοψημένο.Quote:
[i]Originally posted by Naranja[/i
δεν θα γίνει οικοδομικό υλικό το αλεύρι στον φούρνο?
Το ελάχιστο αλευράκι, σε μικρά ψάρια πάντα, σε συνδυασμό με υψηλή θερμοκρασία, τα κάνει ξεροψημένα σαν τηγανητά. Εξ΄ου και η απορία μου περί υγιεινού...
εμ τι θα γίνει. καλύτερα χωρίς αλεύρι
αλλά εξαρτάται από το ψάρι
το μπαρμπούνι αν δν γίνεται να το αλευρώσεις λίγο δν θα το τηγανίσεις ή έστω να το φουρνίσεις όπως λέει η μέδουσα?
πως θα το φάμε αλλιώς για!
Σαλονικιά μου εσύ!! Έτσι είναι σε λέω αφού!!! :PQuote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
πως θα το φάμε αλλιώς για!
Τώρα για το αλεύρι σίγουρα στο φούρνο είναι καλύτερο από το τηγανητό αλλά κατά τη γνώμη μου να αποφεύγεται, ειδικά το λευκό!! Τώρα αν χάνει σε θρεπτικότητα το ψάρι δε το ξέρω..
Είδα ένα πολύ καλό βιντεάκι σχετικά με τροφές που νομίζουμε ότι είναι υγιεινές ενώ δεν είναι...
http://youtu.be/nlOmum3EkCY
στο οποίο στο 1:20 λέει (αν καταλαβαίνω σωστά) ότι κατά την πρόσληψη θερμίδων από πρωτείνη και φυτικές ίνες, μέχρι και 30% πηγαίνει για να χωνέψουμε αυτές τις τροφές. Για τις φυτικές ίνες το φανταζόμουν αλλά για την πρωτείνη έχετε ακούσει να ισχύει κάτι τέτοιο;
Άσε που η δεσποινίς διαφημίζει και τα ελληνικά γιαουρτάκια...
Ναι ισχύει γενικά για τις δύσπεπτες τροφές, όσο πιο δύσπεπτες είναι, τόσο πιο λίγες θερμίδες απορροφούμε, γιατι το 1/3 περίπου δαπανάται κατά τη χώνεψη... Γενικά καίμε θερμίδες κατά τη χώνεψη, αλλά στη χώνεψη των πρωτεϊνών γίνεται καλό πάρτι...
Και μια δική μου απορία.. Ξέρει κάποιος εάν υπάρχει κάποιος τρόπος, ρόφημα ή κάτι άλλο που Α έχει παρατηρήσει ότι είναι αποτελεσματικό στην απώλεια βάρους και ότι ενεργοποιεί πράγματι τον μεταβολισμό; Σιλγουρα και η σωματική άσκηση αλλά πέραν αυτού...
Ναι! Εγώ ξέρω και είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό!Quote:
Originally posted by eleni1986
Ξέρει κάποιος εάν υπάρχει κάποιος τρόπος, ρόφημα ή κάτι άλλο που Α έχει παρατηρήσει ότι είναι αποτελεσματικό στην απώλεια βάρους και ότι ενεργοποιεί πράγματι τον μεταβολισμό;
Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ
Ούτε χάπια
Ούτε συμπληρώματα
Ούτε βότανα
Ούτε τσάγια αδυνατίσματος
Ούτε βιομαγνητικά μασαζοκαλτσόν
Ούτε μηχανήματα βοδυλάιν
Ούτε φόρμες
Ούτε ΤΙΠΟΤΑ
Μόνο διατροφή, γυμναστική, νερό και ύπνος!
Όλες οι άλλες βλακείες που αγοράζονται με τα λεφτά μας κάνουν τόσο ελάχιστο καλό προκαλώντας πολλαπλάσιες παρενέργειες που ακόμα και τις παρενέργειες να μην είχαν δεν θα άξιζε να δώσεις για αυτά ούτε μισό ευρώ.
Ξερω εγώ κάτι χάπια καταπληκτικά! Παίρνεις 2 το πρωί, 2 το μεσημέρι και 1 το βράδυ.
Έχει και οδηγίες μέσα, τι να τρως
πρωι --> 2 αυγά βραστά + 1 φρούτο
μεσημέρι --> 150 γρ μοσχάρι/κοτόπουλο/ψάρι βραστό/ψητό + 1 σαλάτα χωρίς λάδι
βράδυ --> 30 γρ τυρί + 2 φρυγανιές ολικής χωρίς ζάχαρη + 1 φρούτο
Ε δε νομίζω να χρειάζεται να πάρεις και τα χάπια για να χάσεις 8 κιλά τη μέρα!
Όσα κυκλοφορούν είναι απάτη. Και πολύς κόσμος πιστεύει ότι βοηθήθηκε, γιατί τα χρησιμοποίησε παράλληλα με άσκηση και διατροφή.
Καλό είναι το πράσινο τσάι, καλό το λεμόνι, καλός ο ζωμός χόρτων, καλή η λουίζα, αλλά όχι για ενεργοποίηση μεταβολισμού, 3πλάσιες καύσεις λίπους, μείωση της όρεξης, και δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο υπόσχονται...
Ήλπιζα να μου προτείνετε κανένα ρόφημα, διαβάζω στο Ίντερνετ διάφορα αλλά δεν ξέρω αν βοηθούν όντως.. Ευχαριστώ πάντως! Η αλήθεια είναι ότι έχω την αίσθηση ότι πο φόρμες εφίδρωσης βοηθούν, αλλά όπως είπατε κ εσείς, έκανα γυμναστική και δίαιτα όταν τις φορούσα οπότε ίσως ήταν ιδέα μου..
Στο γυμναστήριο που δούλευα έρχονταν κόσμος και κοσμάκης με φόρμα εφίδρωσης, έπιαναν το ποδήλατο μπροστά στην τιβί και τους έπαιρνε ο ύπνος. Φυσικά δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Αντίθετα, είχαν αποτέλεσμα άτομα που φορούσαν φόρμες αλλά γυμνάζονταν και έτρωγαν σωστά...
Αν δούλευε η φόρμα εφίδρωσης, και γενικά η εφίδρωση, θα κλεινόμασταν όλοι σε μια σάουνα και θα βγαίναμε σε 5 μέρες μοντέλα...
Είναι λίγο παρεξηγημένος ο ιδρώτας, το γιατί ιδρώνουμε και ποιο είναι το αποτέλεσμα.
Έχω παρατηρήσει ότι είσαι λιγουλάκι ανυπόμονη... Μη βιάζεσαι, δε χρειάζεται ούτε να επιβαρύνεσαι ούτε να καταπιέζεσαι με ακριβά τσάγια, καφέδες λιποτοξ, χάπια και φόρμες. Δεν ξέρω πόσα περιττά κιλά έχεις, αλλά κοίτα να τα χάνεις αργά και σταθερά.
Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο ! :bouncy: