ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑ
Καλησπερα παιδια ;)
Ζεστη ε?Ενταξει καλο το κλιματιστικο αλλα θα παει ο λογαριασμος οσο το δανειο του εξοχικου μου στη Μυκονο.(αυτο που δεν εχω).Μαλλον θα πρεπει να σταματησω να τρωω η τετοιο,αλλιως δεν βγαινει :starhit:
Λοιπον διαβαζα την ιστορια της αγαπημενης και διασημης Ματζουρανας και αποφασισα να το δοκιμασω κι εγω.Αυτo τo diet-free,scale-free,weight-free lifestyle(Πως το λετε εκει στο Ελλαντα?)
Το main προβλημα μου ειναι η ανυπομονησια.Επειδη τη πρωτη βδομαδα αν ακολουθησω ενα συγκεκριμενο υποθερμιδικο προγραμμα,με συγκεκριμενη γυμναστικη και συγκεκριμενο ωραριο εχανα 4 κιλα(νερο,μυες και κανα κιλο λιπους λογικα) ειχα παθει ψυχωση.αυτο που κανω εδω και πεντε χρονια ειναι να πιεζω τον ευατο μου να τα χασει σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα,καταληγω σε υπερφαγικο και οχι μονο δεν εχω χασει δραμι μεχρι την ημερομηνια που εχω βαλει στοχο αλλα εχω βαλει κιολας.γτ δεν λεω ααα εχω να παω σε γαμο σε ενα μηνα θα χασω κανα κιλο,λεω ααα εχω να παω σε γαμο σε ενα μηνα πως χανω εικοσι κιλα?Αν ειχα αρχισει σιγα-σιγα πριν χρονια τωρα θα ημουν μια χαρα αλλα τι εκανα?πιεζα τον ευατο μου,πεινουσα,ετρωγα και αντε παλι απο την αρχη....
ΤΕΡΜΑ.
Ξεκινησα καλη διατροφη και γυμναστικη και ας τα χασω και σε 3 χρονια.Βαρεθηκα να μετραω θερμιδες,να ζυγιζομαι καθε μερα,να δοκιμαζω χημικες διαιτες,να,να,να...
Και κατι αλλο που πρεπει να γινει ειναι να βγαλω απο τη ζωη μου φιλους και γνωστους που νομιζουν οτι ειναι οκ να με κρινουν συνεχως για τα κιλα μου.δεν ειμαι καν τοσο ασχημα (20 κιλα υπερβαρη). αυτο το χοντρε/χοντρη πρεπει να παψει να υπαρχει σαν παρατσουκλι.δεν ειναι οτι εχω κομπλεξ αλλα οταν σε χαιρετανε με αυτο τροπο και το λενε συνεχεια γινεται η ταμπελα σου λες και δεν εχεις αλλα χαρισματα.
Ενας μηνας λοιπον που δεν ζυγιστικα.(λιπομετρηση στο τελος του μηνα-4 κιλα μειον λιπος και 1 κιλο συν απο μυες)
Ενας μηνας που ετρωγα αρκετα για να μην πειναω.
Ενας μηνας που εκανα γυμναστικη 3-4 φορες τη βδομαδα και οχι ειτε καθολου ειτε καθε μερα(ειμαι ανθρωπος <<ολα ή τιποτα>>)
Ενας μηνας που δεν με ενοιαζε οτι και να ακουγα απο τριτους.
Και τελος...ενα μηνας χωρις τυψεις.
Και στο κατω-κατω μπορει να μη προλαβα αυτο το καλοκαιρι αλλα υπαρχει το επομενο.δεν θα κατσω να χασω 20 κιλα σε ενα μηνα για να βγω παραλια.
;);););)