Originally Posted by
mila
Σε αυτούς που σκουντάνε, κλέβουν σειρές σε σούπερ μάρκετ, κτλ. απλά πέφτει κράξιμο. :) χαχαχα
Είναι μεγάλο θέμα αυτό με τον πατέρα μου, ίσως ανοίξω κάποια στιγμή άλλο thread όπου θα βγάλω όλα τα εσώψυχα μου σχετικά με τους γονείς μου. Σίγουρα με έχει επηρεάσει στο πως βλέπω σκέφτομαι για όλους τους άλλους πατεράδες: πιστεύω ότι είναι όλοι τους τραγικοί. Βλέποντας φίλους, συντρόφους, συγγενείς, κτλ. δεν μπορώ να βρω ούτε έναν πατέρα που θεωρώ σωστό σε όλα του. Είτε απότομοι θα είναι, είστε στην κοσμάρα τους, είτε θα ξενομαμάνε, είτε πολλά άλλα. Από την άλη, δεν με έχει επηρεάσει (θέλω να πιστεύω) στις σχέσεις μου με τους άντρες, γιατί γενικά εμπιστεύομαι εύκολα το άλλο φύλο, είχα σχέσεις αρκετές, και θέλω να παντρευτώ, να κάνω οικογένεια, κτλ.
Όσο για την απορία σου, η μόνη κίνηση που έχει κάνει μέσα σε 15 χρόνια είναι να με πάρει μια φορά τηλέφωνο μετά την κηδεία της γιαγιάς μου. Ο λόγος ήταν για να μου ζητήσει τον τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να μου βάλει λεφτά που άφησε η γιαγιά. Εγώ αρνήθηκα λέγοντας ότι δεν θέλω τίποτα κι έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε. Το αν ρωτάει άλλους ανθρώπους, δεν έχω ιδέα.
Πάντως ο πατέρας ήταν ένα παράδειγμα. Πριν αποφασίσω ότι δεν θέλω να του μιλάω, ήδη στην εφηβεία είχα ξεκόψει από φίλη που πίστευα ότι μου κάνει κακό και ύστερα ακολούθησαν 2 πρώην και κανά 2 ακόμη φίλες. Απλά το συγκεκριμένο με τον πατέρα δημιουργεί πάντα συζήτηση και κεντρίζει το ενδιαφέρον περισσότερο από μια φίλη. Πχ. όταν συζητούσαμε για τον γάμο που έχουμε σκοπό να κάνουμε με τον σύντροφό μου, και η πεθερά μου άκουσε ότι δεν θέλω να καλέσω τον πατέρα μου, έπαθε πολιτισμικό σοκ και προσπαθούσε να με μεταπείσει.